Директорът на Сикрет сървис Джулия Пиърсън подаде оставка

Директорът на Сикрет сървис - службата, която пази президента на САЩ - Джулия Пиърсън се оттегли от поста заради поредицата пропуски в охраната на Белия дом.

Обратно в новината

Коментари - Директорът на Сикрет сървис Джулия Пиърсън подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pishete samo gluposti.Ne e udobna na nykoi v belia dom i aut.Sega she naznachat nykoi priatel na prezidenta koito nyma da se spravi po dobre no golyma rabota.Nyma znachenie kolko si dobar a ot koe semeistvo si i dali si vyrno kuche .A i dali lijesh dobre podmetki.

ако го вържат на полянката пред Белия дом, никой няма да посмее да припари в радиус от 5 километра.

Еми крайно време беше.

Как никой от коментиращите не забеляза големия важен факт, че въпросният директор, дори и да е жена СИ Е ПОДАЛА ОСТАВКАТА?! Етика, господа коментиращи, която не сме забелязали сред българските политици - те са гьонсурати били винаги и не нускат кокала дори и когато им го дърпат.

Ами те може и да са й намекнали да си я подаде, за да не е излагацията по-голяма.

Какво друго може да се очаква, щом са сложили жена да командва. От както започнаха да подаряват на жените ръководни постове на малоумното основание за дискриминация света върви здраво надолу!

След инцидента Сикрет сървис са сменили ключалките на всички врати в Белия дом. Кодът за достъп е 1-2-3-4-5 за да може Джо Байдън да го запомни. Фактите са следните: до 1-ви Март 2003 Сикрет сървис са били подчинени на U.S. Department of the Treasury, след това преминават към DHS (U.S. Department of Homeland Security). Пише го на техния уебсайт, в уикипедия и т.н. Всичко останало са конспиративни теории.

Отговорих ти относно по-долното, но незнайно защо коментарът ми беше изтрит-вероятно технически проблем някакъв. Както и да е,накратко: с реформата от 2003-а единственото,което се промени, е липсата на охрана от страна на агенти в печатницата /осъществява се от служителите на "трежърито", така е- преувеличих за набиранията;-)/ и не се занимават с данъчните престъпления изобщо /оставиха ги изцяло на IRS/. Всичко останало си остана /Homeland Security може да се намесва навсякъде,за разлика от US Treasury/ ,затова конспиративните теории не могат да бъдат така лесно пренебрегнати;-).

Aбревиатурата им е SS ( сикрет сървисес ) като нацистите на Хитлер. Даже тая изглежда в лицето като внучка на стария дедо Адолф....

То е щото фунционалните характеристики и на двете организации са едни и същи.

това на смимката какво е? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най разумнота решение е цялото семейство примати на бабуина Обонго, да се върни в джунглата на родната Кения. Това ще освободи шефовете на Сикрет Сърфис и бодигардовете на службата от задължението им ежедневно да свалят от дърветата в допреди това Белия дом, някой от семейството!

глупак

Прочетете коментара на Детройта 01.10.2014 23:54- дали става въпрос за матрици е съмнително, но определено смятам за високи шансовете тази оставка да е свързана с контрола върху печатането на парите или банковата сигурност. Как,защо- не ни е съдено да знаем. Въпросната Сикрет Сървис има две официални и една неофициална функция. Сред официалните са охраната на настоящия и бившите президенти, както и въпросите свързани с банковата сигурност,банковите престъпления и сигурността на монетния двор /там се тренират,правейки набирания на ръчката на печатарската преса;-)/. Неофициалната функция е да отстрелят президента,ако стане неудобен за ФЕД;-).

стара ти е информацията

Осветлете ме в такъв случай,колега:-)-някакви аргументи в подкрепа на такова категорично твърдение?

Имаш предвид големия БИЛ...нали:-)))

Може би е била назначена като калинка, да върти свирки на Обонго и жена му сега да ги е хванала!:-)))

Като и гледам физиономията, освен за тази цел, за друго не става май - жена!:-)))

Или игра с топки!:-)))

А може игра с бухалки!:-)))

И аз си мислия, че причината е някаква друга, а не това което ни се поднася. И там както в БГ хем я уволняват за несправяне с работата, хем Обонго и се обажда да и благодари... Като се спомене името на тази служба се сещам, как в центъра на тази "най-демократична" държава, тази служба хладнокръчно застреля и уби на място млада, бяла жена в колата и с детето и (три годишно) на задната седалка, защото объркала улиците и "опасно се приближила" до оградата на Белия дом. Разбира се демократичните медии в БГ не написаха ред и не отделиха дори 10 сек. драгоценно рекламно ТВ време.

Това ако беше станало у нас - оставка никога! Веднага някой друг щеше да поеме вината и белите и червените. Понякога с мезета!

Тук е пълно с разбирачи тип"кибици".

Виж нашето НСО си е друго пистолет ще ти изпразнят в главата няма да разберат. Изобщо никой на който му дигнат мерника не може да се отърве. Не са искали да го гръмнат просто, както и догана не искаха. Тези служби само ядат милиони държавна пара за нищо.

Това не е женска работа

Еми докато си нямат УБО(НСО) или мутра виден Живковски телохранител-пожарникар, така ще е !!!

Да го килнат, най-после, та да миряса светът.

Вижте какво се прави! Заради случай, при който един тип е прескочил една ограда и въпреки това няма нито атентат, нито е намерено оръжие у него, гонят шефката на охраната. Защо? Защото там се работи да не се допусне риск. Фактът на допускане на риск е провал и затова отстраняват. Това е висок стандарт за сигурност и ние трябва да го имаме предвид в нормалния живот- да не се допуска риск за сигурността.

А, в прескочилия намериха нож, и веднага беше откаран в болница щото бил луд ветеран от Ирак. А и при госпожата е имало стрелба по прозорците на Белия дом, като подопечната и охрана е разбрала чак когато една от чистачките им е показала дупките в джама-)

егати постановките за да си подаде някаква си поставката... за тия просто няма нормален начин да направят нещо. егати извратеняците.

да назначат пожарникаря охранител ... и после ще си имат президент чудо

СИКРЕТ СЪРВИС ОТГОВАРЯТ И ЗА ОХРАНАТА ПРИ ПЕЧАТАНЕТИО НА ДОЛАРИ ... ЗА ТОЛКОВА ДРЕБНО НЕЩО НЯМА ДА Я УВОЛНЯТ .. ... ОБАЧЕ АКО НЯКОЙ Е ОТКРАДНАЛ МАТРИЦИТЕ ... :))

Какво ни пука за тази американска лелка? Ало, дир.бг, не ни занимавайте с простотии, само за да пуснете нещо ново.

горкият е толкова безличен и незначителен, че даже не си струва да го изхарчат.

по добре беше оставка да подаде ОБАМА, та да миряса джунглата

Обонгич не се справя много добре....всъщност плачевно зле е, та има опастност да земе снайпера....както си им е традиция на американците.