Бъчварова за исканата оставка: БСП да каже кой уби Кюлев

Вътрешният министър Румяна Бъчварова заяви, че не приема сериозно искането на БСП за оставка на цялото ръководство на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова за исканата оставка: БСП да каже кой уби Кюлев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ги е убил , да го намерят, но са си били за трепане!

КОИТО ПОДКРЕПЯТ НАСТОЯЩИЯТ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР:КОМЕНТАРИТЕ А НЕ ЗАДАВАНЕ НА ВЪПРОСИ КЪМ ВЪПРОСИ КАКТО НЯКОИ КЛАКЬОРИ ПИШАТ ПО ФОРУМИТЕ "ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВИ СА ТЕ" Е ЧЕ БИТОВАТА И ОРГАНИЗИРА ПРЕСТЪПНОСТ ПО ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ ДАТИРА ОТ МНОГО ДЕСЕТИЛЕТИЯ, ДО ДЕН ДНЕШЕН, БЕЗ ДА ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ РАБОТИ НЕЩО

и тая е един министър от де я изкопа Боко? Дай само да миткосва по местопрестъпленията и прави социологически проучвания. Вътрешно министерство с такъв миндил то не, че външно е с по-малък или другите.....

те тая е експерт.... ама по ония работи

Вместо отговор - гл.секратар на МВР по време на убийството на Кюлев, беше .... Бойко Методиев Борисов .....

Кака е простичка....

вика му се простовата селска пръчка

Предизборно много са обещаващи. Но кое правителство прати в затвора някой от техния ранг- политик, мафиот, финансист, олигарх? ??????затри КТБ?

комунистите мафиоти се избиват един друг

ти задаваш въпроса на министър той отговаря с въпрос е такива ни управляват като я интерсува кой уби кюлев да го хване нали тя е министър я не тези който и задават въпроса агати министъра е затова като се гласува внимателно за кой че тая има мухи в главата

Управленска матрица на Гражданите за...,накратко ГРОБ: "Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме.".

Умен е Боко,много умен! министрите му творят простотии той ги оправя и пак е на бял кон!!!!!!!!!

Престъпните групировки се създададоха от комунистите, за да задуши икономическата инициатива в България.Съдът винаги е бил техен. Още като приемаха студенти в специалност право, тя си беше затворена за всички букви от азбуката, за да не приемат нито едно умно дете. Така че съдебната ни система нито ще работи, нито ще се реформира, а винаги ще си бъде чадър за престъпниците.Бъчварова и 5 оставки да подаде, това няма да се промени.

Решението е съдилищата да си вършат работата, защото престъпниците дори и децата знаят кои са, но след като ги пускат постоянно на свобода дори и полицаите губят интерес да ги ловят...

Типичната реакция на Боко в предния му мандат:-((. Явно е кой й суфлира, ако й нямаше снимката и не беше споменато името й, все едно звучи гласът на Боко:-((. Явно кой й суфлира, респ. кой и къде взима решенията, а тя с правомощия и заплата на министър си е просто марионетка и говорител.

и подходяща работа на жената,много притеснена изглежда,сигурно е от преходната възраст.

искат оставката й,не питат за Кюлев,некадърнице?Оправяй се с престъпността,не спи.

Едно е да назначиш компетентен на това място , друго е да се мъчиш с министър , който има друга професия ! Все едно да поставиш шеф готвач на мястото на диригент ! Същата госпожа е в критическата и никой няма да може да и противоречи ! Как постави магарето си за Президент , тази каква е ..........?

Тая си каза директно кой й е образец за министър и че се равнява по управлението на БСП от времената на Кюлев и други бандити! Интересно би ли могла да си изкара сама някой лев като социолог, а не като ибрикчийка...

била комсомолски секретар.

Госпожо,задържани ама защо се стигна до там?Къде Ви е превантивната дейност.Вие май започвате да приличате на един главен секретар,който се разхождаше след престъпления и показните убийства.Ха сетете кой е той?

нейнска се скъса от бачкане!

И социологията и е като министерстването.....баааах социологията

БСП са изключително задръстени, но и тази не пада под тях. За една година- 33 глоби .Кво става ,бе?

Тази е уникално тъпа ,както и главния и секретар...

А, КОЙ БЕ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР ТОГАВА?

"...а вие защо биете негрите!" О.ср.ана от всякъде с това мвр, ама се пъчи Бъчи. Айде стига мадам, некадърна сте. Дааа, ама послушна!

Тогава са били БСП, сага си ТИ и дори разкриването на това убийство е ТВОЯ отговорност!

СЕКРЕТАР НА МВР ТОГАВА

НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ МАЛЪК , НО МНОГОО ПРОСТ НАРОД !!!

В МОМЕНТА ПО БНТ 1 - ФИЛМ ЗА ГОРЯНИТЕ !!!

Едно е сигурно: имиджмейкъра на тази женица и на Плевнята е един и същ. И двамата се представят в героични пози.

Много проста жена!

Хората искат справедливост.Отвратени са от кражби,наркомания,проституция,престъпност.Хаосът се нарича ад.Явно властимащите нямат желание да се сложи ред в държавата,от която и да е партия.Нови лица ,притежаващи висока моралност,старите са се доказали,че нямат желание да се справят.

Бойко, много трябва да внимава, какви хора назначава за министри, защото струва ми се, че тази жена не е за тази работа ! Г-жо Бъчварова, не ползвайте миналото на друго управление, като оправдание . Те БСП, за това не са на власт, защото на са се справили с проблемите ! Вие ми напомняте за лафа, " да ама вие защо биете негрите"?

Ще има да го Търсите Орешарски,по негово време такива работи нямаше.и Йовчев също!!!

..дано и от Прокуратурата ги потърсят..

Че си куха лейка - куха лейка си, цветът, символите ти са мимикрия, но защо ли?? А какви ли са ти истинските??

Каквото хубаво се е случило на България след 89-та е било заради БСП. Каквото лошо се е случило е било, защото БСП са предупреждавали за него, но не са успели да го спрат, въпреки всичките си усилия. А имаме такъв слаб резултат, защото разни мракобеси ни подливат вода на успешната банкова, социална, вътрешна, външна и енергийна политика! И който не вярва е гербер, седесар, соросоид, еврогей и прочие отрепки!

По добре,да пратят КУРнелия,да плаши гаргите!...

Тъп:-по-тъп; най-тъп; трол краварски.

Всички сте еднакво некадърни, прости и крадливи! Ако имаше дори и един свестен управляващ от вечния преход - все трябваше да спрем падането, а сега вече и копаем дъното, точно заради вас. Видни простаци и мафиоти!

Не мисля, че няма свестни, напротив, но на краварите точно такива не биха им вършили работа, затова фаворизиране на удобните, а свестните, евентуално истински водачи, още с появяването им отстраняване чрез иронизиране, оклеветяване, внушения, намеци и т.н., нека след това той да доказва, че няма сестра:-((.

БСП трябва да се закрие ... и след това отделни нейни членове да се попитат за освен за изброените по-горе и за Луканов и кой посочи Пеевски и как получи достъп да тайните в на часа и то в извън работно време ?

А какво предлагаш за бившите й членове, понастоящем във ваш'те редици??

що биете негрите....

И кво ся - тая новина, насочена срещу БСП се стовари като СТОМАНЕН БУМЕРАНГ върху чутурата на герберастията.... Хората имат памет, ей, не са като вас лъжливи калинки....

..ей точно това е проблемът на Партията - хората, все пак, имат памет.. Та и затова Партията си гравитира около резултатът на ДПС...

Ха, а ти що не си гледаш своите?? Ровихте, търсихте дори в Швейцария за Т. Живков, и за членовете на тогавашния ЦК на БКП, и на правителствата, нещо да открихте?? А, да " радиото съобщило, че най-първия хотел на "Зл. пясъци" бил на Т. Живков" и то както е общоизвестно, че няма как - тогава всичко се строеше и беше държавно/ но пък Иван Костов, Надето, Бакърджиев, Василев и т.н. си го самоподариха:-((/ И т.н. гола пропаганда

Мисля ,че трябва да се намери някой да каже на тази госпожа,че единственият който може да обяви кой е убил този или онзи, е съдът, при това след като прокурор преди това го е обвинил.Ако партиите можеха да отговарят на такива въпроси/а не да правят политика/,то тогава трябва и съдът и прокуратурата да се заемат с политика/вместо с правосъдие/.

тези които гръмнаха всичките тези - Г.Илиевци, Самоковци, Кюлевци, Кюлевци, Лукановци, Очи, Гъзове и т.н. - ПРОСТО СВЪРШИХА РАБОТАТА НА ДЪРЖАВАТА ......

Хайде сега пък... ще управляваме държавата с гатанки.

Бъчвата удобно пропуска, че като гръмнаха Илиев, главсек на МВР, дето обикаляше лично по акции и взривяваше с гранатомети беше точно началникът и Борисов. Месец след като го гръмнаха Илиев, Бойко напуска МВР, а месец по-късно думнаха и Илиев. Ма Бойко няма нищо общо.

Вторият "Илиев" да се чете Кюлев

Да се посочат управниците, заради които Българската държава плаща обезшетения отсъдени от Европейски съдилиша и по колко - персонално! НАХАЛНИЦИ!!!!

620 милиона ЕВРО - Георги Първанов и Румен Овчаров. ..още? Или говорите за друго?

Бойко кога ще се научи да слага по високите постове по-умни от него?! Тази е на дъното в интелектуалната таблица.

Е да пита главния секретар на МВР по онова време де, нали всеки ден и днес и казва какво да прави

Я ми припомни кой е бил на власт и кай е бил вътрешен министър и главен секретар по това време.

симеон кобурготски и Георги петканов