БСП иска оставка на Бъчварова до седмица, Цветанов я защити

БСП настоя вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова и цялото ръководство на МВР да подадат оставка до седмица. Цветан Цветанов я защити.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска оставка на Бъчварова до седмица, Цветанов я защити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП, които инсталираха на времето заклет престъпник-рецидивист на поста министър на МВР (Маджо Вика Румен) - Пикаещият във Фонтани, заклет интригант и родоотстъпник и руска подлога, който се срещаше с де що има по-голям престъпник в България, са последните, които имат право да критикуват министър Бъчварова! А министърът трябва да спре да обяснява как престъпниците - колко бяха организираните престъпни групи по осбствените им наблюдения, май над 420 - нямали политически чадър и не ги пазели от МВР и слъужбите (имам предвид определени лица и кръгове там), защото не само че всяко дете вече знае в България че не е вярно, но се знаят и капиите на мафията и организираната престъпност в МВР, ДАНС службите, прокуратурата и съда, управлението и политиката, НО ДАЖЕ И ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ НЕ ЕДИН ПЪТ ГО Е ПОДЧЕРТАВАЛ - ЧЕ НЯМА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА БЕЗ ХОРА В МВР И СЛУЖБИТЕ (а те пък са инсталирани там от ... ПОЛИТИЦИ И УПРАВЛЯВАЩИ, ако някой не вижда връзката, като министър Бъчварова, главният й секретар, главният прокурор и т.н...) и всички знаем че е така и няма по-голям мафиот без .... КАРТА НА СЪТРУДНИК НА СЛУЖБИТЕ, ЗА ДА ГО ПАЗЯТ!!! Да си припомним ли някои - напр. десетина-дввадесет - случаи...

Тея пак са яли гъби от известна верига магазини... :D

Борянче, стисни ме, да прдна ! дедо Ратко те желае!

Жалко е, когато пропаднала партия като БСП ти казва истината в очите, но това е положението. Герб управлява на самотек, без идея какво да се прави и как да се излиза от цялостната криза обхванала българското общество. МВР не се справя не само с битовата престъпност. Те не се спряват с контрола на движението по пътищата, а и с не-битовата престъпност не си личи да се справят. Като цяло това е едно скъпо (ако не скъпоценно) бездействащо министерство. За Кунева думи нямам - едно безкрайно недоразумение. Колкото по-бързо я махнат от където и да е, толкова по-добре.

Добре че, тая пропадала партия няма власт. Защитой тя управляваше. Десетки години. Организираната престьпност.. малки банди лесно сё спират докато голяма организирана группировка. С купели депутати и полицейски шефове заедно със съдии. Трудне сё ужаптяват. За това сега БСП нямат пари. Щото ги няма групировките да им плащат. Всичките рекити боища убийства бяча под егидата на БСП и по тячното управление. Фактите говорят ясно за времената и партиите. Срамно е да не ги кажвате или да ги изопачавате или умаловажавате. Лъжете себе си. Само и единствено себе си.

Амок е поразил БСП. От горещините е. От горещините, от възрастта и съдържанието. Негодното и токсично съдържание на БСП.

Ами то при управляващите сега всичко цъфти ивръзва . Според теб тиквите са ОК. Невероятно си прав . С такива избиратели страната ни е поела по единствения път, към гробищата. А на теб сигурно място имаш запазено на първия ред.ЧЕСТИТО. Етати и мисленето

БСП са единствената Опозиция На тежката Болест ГЕРБ . БСП са единственото Лекарство без значение дали на някои им горчи от него . След 20 милиарда Заем за 1 година , Герб са Налапали Летище София и сега го поглъщат!!! Болеста трябва да се лекува.

Ех това БСП все са най-великите и над всички останали.Все мислят как да подобрят нещата в държавата въпреки че ако зависеше от тях абсолютно нищо нямаше да променят. Аз пък си мислех,че с новата шефка ще влязат в правия път ама явно друг път.

Ами прави са тия от БСП. Социоложката не става за министър. Изгониха професионалиста Вучков, сложиха тая кокошка

АМА ДА СИ ДАВА ОСТАВКАТА, КАКВО Е ТОВА ДА ЛОВЯН КОНТРАБАНДАТА НА КОМУНОИДИОТКИТЕ БАНДЮГИ, ДА ГИ ПРЕЦАКВАТ ПО МОРЕТО ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО !! НА МОНТАФОНКАТА КОРНЕЛИЯ И ТРЯБВАТ ПАРИ, ИЗБОРИ ИДАТ, ТРЯБВАТ ЗА БИРА КЕБАПЧЕТА, ИНТРИГИ ПОДКУПИ!!! ХАААААМА ХА !!!

ГАВРА СЪС СЕБЕ СИ СИ СПРЕТНАХА САМИТЕ УЧИТЕЛИ КАТО НЕ ОСВИРКАХА И ПОЛОВИН ЧАС РЪКОПЛЯКАХА НА ДР. КУНЕВА - ПРЪМОВА . ЕТО ЗАЩО И ДЕЦАТА НИ СА ОБРАЗОВАНИ ТА НЕ ЗНАЯТ ДОРИ ДА ПИШАТ И СМЯТАТ, А НЯКОЙ СА И ДОФТОРИ НА НАУКИТЕ !

Фифти-фиф, или както казват, "Топтан докуз"! Йог- решка, бива си я! Др.ББ, пак да я наема!

Да уточним идиомите - "фифти фифти", от английски - 50 на 50, в смисъл "справедлива подялба". "Доксан докуз", от турски - 99. В преносен смисъл "твърде много подробности".

СОЦИОЛОЖКА ?! ПОНЕ ДА БЕШЕ ЮРИСТ,ДА ИМА ПОЛЗА ОТ НЕЯ !!! А ТО-ХЕМ ЖЕНА,ХЕМ НИЩОПРАВАЧКА !!! ЩО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ Е ТОВА ?! ПАРАВАН Е ТЯ,ПАРАВАН....

Хем жена???

Тюфлека Кунева-Пръмова,и тая дет хал хабер си няма и идея що е МВР и Полиция ,техните проблеми иивъзможности ,на хората на барикадата с престъпноста---АУТ-Навън

По време на управленията на БСП никога не е имало гангстерски престрелки и убийства! По време на управленията на БСП никога не е имало битова престъпност! По време на управленията на БСП никога не е имало срещи на вътрешния министър Румен Петков с "оперативно интересните лица братя Галеви" с посредничеството на честния бизнесмен и преподавател Алексей Петров! Само и единствено при управлението на ГЕРБ тези уродливи явления се появяват!

Бяла и червена за вино и за ракия, а по средата , кафявата, за Бозата която Бойко бича с мас на филията. Спас Литров, Зам. глаф.редак. на, таблоида "24 часа спортна и мъка".

ЕДНА ОБЯВЕНА ЗА ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ С ДВЕ-ТРИ ИМЕНА ОТ КОИТО ВИНАГИ ЕДНОТО ИМЕ УПРАВЛЯВА А ДРУГИТЕ КВИЧАТ УЖ ЧЕ ТЕ ИСКАТ ДА КРАДАТ ПОСТОЯННО НИ НАДУВАТ ГЛАВИТЕ СЪС ЗАКЛИНАНИЯ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ - А ОБВИНЕНИЯТА СА ЗА НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ МИЛИАРДА ЕВРА ОТКРАДНАТИ В ПОСЛЕДНИТЕ 5 - 6 ГОДИНИ ОТ САМИТЕ ТЯХ - ЗАЕДНО , МОЩНО И ,,ЗАКОННО"

Между редовете се чете, че борбата в форумчето е между русофили и... българи! Другото е гарнитура към основното ястие сготвено от путеноидите!

между българи и русофоби е

"Нашата полЮция ни пази" вече се изтърка ! Оня Глупак, на 55, един нов хит Ви подготвя: "Хубаво е дявол да го вземе, чукане в работно време" Хайде всички: Хубава е, тас Боряна дявол да я вземе!

И БЪЧВАРОВА И КУНЕВА ФАКТИЧЕСКИ СА ЧЛЕНОВЕ НА ВАШАТА СЕДЕСАРСКА , БСП ПАРТИЯ , КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИЗАНИ ОТ ГЕРБ - ИНАЧЕ НЯМА КАК ДА СТЕ НА МЕСТАТА НА КОИТО СТЕ

Ние пък искаме Бсп вече да отиват в нафталина.

И ко ся - бъчворита и куневита шъ подават ли оставките след мощното им ..."изпускане"?!

не, не подават! нацията е преходна, а те са вечни!

и тая ако знае за какво взема пари та на!? понеже са ни малко неволите да й пълним гушата за нищо .типично по нашенски. ама то нейното не е гърло а гуша...................

а аз предлагам лъвовете пред министерството да бъдат заменени с бели и червени бъчви за бяло и червено вино!

Министър Бъчварова явно не може да работи с престъпниците. Румен Петков е специалист в борбата с престъпността. Той следеше престъпниците от близо, даже им ходеше на гости - при братя Галеви. Още ли искате оставка.

Оставка, че и до 1 седмица!? А спомняте ли си, другари, колко време адашът ѝ се правеше на луд и не подаваше оставка от същият този стол, при положение, че всички му я искаха и имаше за какво!? Точно вие ли сте тези, които ще искате оставки, при положение, че комунист кръв с_ре, оставка не дава!?

Комунистическио чугун го напече слънцето и понеже нема пари за климатик оти не са у власта да краднат мошно, започнаа да издишат тук таме по некоя простотия! Муахахахахахахахахахаха!!!

За сметка на това герберският комунистически отбор е у комфорт.

Комунистичиескио чугун ше ви еве май--та гробарска... Достатъчно се накрадохте - само за година и кусур, България е "олекнала" с има-няма 21,2 млрд нови заемчета....

Министърът на вътрешните работи е номенклатура на американското посолство. Не може БСП да му иска оставката, откъде накъде, къде го има това по света ?! Посланикът я е посочил, той ако трябва, ще я уволни.

ДА НИ Е ЧЕСТИТА хАМЕРИКАНСКАТА ''ДЕМОКРАЦИЯ''.

освен руски капитализъм тук друго няма.

И КЪДЕ СА ВИКАШ РУСКИТЕ БАНКИ ?!

stan_posta@

И къде са руските пенсионни и застрахователни фондове, руските бирени заводи, руските торови заводи, руските мини, руските алуминиеви заводи и топилни за мед. Къде са руските топлоцентрали и сладки ВЕИ-нца, дето едно завъртане на перката им е 10 евра за пенсионерите (платени, не спечелени) ? Къде са тези руски капиталистически центрове на българската робия ? Аха, Лукоил бил руски. Минал малко покрай Русия. Собственици на акциите 61,78 % Bank of New York, 10,79 % кипърската компания LUKOIL EMPLOYEE LIMITED[3]. Другото - приказки на олигархията - комунистите управлявали България, ДС управлявала България, Русия управлявала България, Борисов, Пеевски и други зловещи фигури, така удобно прикриващи истинските собственици и господари на България, от която (напълно законно, но не много морално) източват едни 15-20 милиарда лева годишно. Печалби и други. Напълно законно. И не много морално.

бъчвата е националне символ! има паметник - сграда до метро в софия! бъчварова - президент!

Аз мислим, оти дека е по-добре Подпухналото Тесто да си седи, оти ГРЕБ разполагат с още "по-добри" кадри. Ако сложат за министър на МВР МИГРЕНА КУНЕВА?

Не помня комунистически министър да е подавал оставка поради морални подбуди или пък поради знакови убийства. Моля посочете такъв , ако греша. С какви очи тогава тези петоколонници искат оставки и на какво законно основание поставят срок?

НЕ ПОМНЯ ДА Е ИМАЛО МИНИСТЪР,КОЙТО ДА Е БИЛ ЧЛЕН НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. НО ЗНАМ ЗА СЕГАШНИ БИВШИ ЧЛЕНОВЕ

Всичките една майка ги е раждала - червеното знаме, а баща им е Коминтерна. Оформяни са като хора със сърп и чук.

Чакай ти от чугун... КурНелийка ще задмине пиянициата по простотии. Ако бяха театрална група щяха да са смешни. Ама от хора дет претендират за власт и че са политици. Абе леваци. От левичар човек не става!

Хайде като всички сте големи разбирачи от полицейската работа ми отговорете кой он министрите ставаше: Йордан Соколов Богомил Бонев Емануил Йорданов Румен Петков Светлин Йончев моля да ме извините ако някой пропусна. Колкото до БСП като дойдат на власт ( да, ама нада ли) ще поставят условия . Знаеме ги чудесно, знаем интригите им, клюките, подлостите, но идва Видов ден и се пукат като свински черва. Ще гласувам за ГЕРБ докато ги има !

ПРОПУСНА БОДИГАРДА НА ТОДОР ЖИВКОВ.

Всеки нормален,мислещ, работещ българин със семейство тук ще гласува за ГЕРБ!!!

ТУК - в мазетата около НДК ли е?

Майтапиш се, нали?!

Ей, по колко се плаща да пишеш това?

Значи, няма да гласуваш повече. Жалко

БСП е във фаза луд умора няма. Дано по-бързо да оздравее или да се спомине.

Firi

Така, да синтезираме. Курнелия усеща, че има недоволство от Бъчварова. И иска да извлече дивиденти.Сега ще почнат едни защити на явно некадърната за този пост министърка. Вот на недоверие ако има нема да мине. И след 2-3 месеца боко ще махне бъчварова.Щото явно спа и не го направи преди Курнелия да му го каже.

Българина Сергей Станишев би казал на своите - Здравейте ,циркаджии! Защото са социалисти.

Защото съпругата му е вече в управата на ДИР !

Цялото Ръ Бъ отборче във властта е 100% чужда резидентура. Тези са по-вредни и от ДПС и ДОСТ за България !

Заобиколената от американски сътрудници и ЦРУпреводачки "министърка" е особено компетентна и БСП нямат никакви основания за исканията си.Както е казал народа "Друго такова и да се рОди нема да се отчува".

Поне за едно да съм съгласен с Курнелия и БКП-то. Тая масажистка ли е, к'ва е, е абсолютно неадекватна на тази позиция.

Илюзии, другари и другарки, илюзии. Отново илюзионизъм сред българските комунисти и милиционери. Другаря Янков не може от години да се пребори с другаря Гуцанов и цяла Варна му се смее, но седнал другарката Бъчварова да бори.

Брех, гадните комуняшки още "искат"

Боже, защо има толкова прости хора в България, Боже.................

Казвал съм го, но пак ще повторя - другарката Курнелия започва точно като Станишев. Популизъм, демагогия, клевети, лъжи и ще завърши с компромати. БСП с подобни лидери няма да оцелее и а дано за доброто на България!!!

Firi

То БСП е ясно, че са дегенерати. ама ти кажи тая Бъчварова не ти ли се струва нормална женица но назначена на вопиющо непшодходящ за нея пост?

Усеща се дългата ръка на Москва. Целта е една. Сваляне на ГЕРБ от власт, преразглеждане членството на България в НАТО и ЕС и връщането и под шапката на Русия. Нещата не са безобидни. Тия щом не се посвениха да отидат на паметника на Т.Живков, значи те не са се отрекли от старата идеология. Само козината са си сменили, идеологията не.

Е па нищо лошо не видях в изброения ти "сценарий"....

Добре, че идиотите които не виждат нищо лишо в този сценарий стават все по-малко!!!

Firi

Да целите на БСП са мръсни. Но Бъчварова е некадърна и бок не трееше да чака Курнелия да му го каже.Аре сега еднио защити на явно некадърния министър и губи-време. Моа се фана на бас, че боко ще я смени. Ама след като евентуално вота на недоверие не мине.

Абе,кой беше бодигард на този от паметника?

Правилно усещаш дългата ръка и целите и. Само че това не е ръката на Москва, а на оскотелия от мизерия и неправди български народ след "Демокрацията".

По-добре от кУрнелия на чело на БСП може да се справи само озлобен ротвайлер.

Треперат ли ти гащурките за мястото, калинке?!

Охлаждайте борша, другари и другарки!

Охлаждайте, охлаждайте, като станат 1424 бандите, тогава Бъчи ще се заеме. Сега са важни прическа, маникюр, тоалетите................

Вие какво искате? Да ходи с ватенка, мръсна, непрана, некъпана и вмирисана като комунистка ли?

Firi

Аз искам да питам не дригарите, те не ме интересуват понеже са остатъчен тумор от едни други времена. нормалните българи искам да потам. Некой от вас да мисли, че бъчварова става за тоя пост? Боко явно си мисли, че и саксия да сложи за министър на МВР и работата ще върви. Да ма не е така.

Уволнени ли са вече пловдивските полицаи снимали се с колорадски лентички на русофилите?

Firi

Тая антибългартска органиозация трее се забрани. който иска да защитава чужди интереси да си земе чуждо гражданство и да се омита. В България трее останат само българофили. Други фили и фоби не са за тука.

Да отчетем че БСП финансира през прехода легалните бизнесмени, които сега се трепят. Да не забравим как Луканов раздаваше куфарчета и как през 97 година, фалираха държвата обричайки я!!!

Другари и другарки от БСП, защо ви е толкова краткотрайна мисълта,м? Кога през вашето управление сте се преборвали с престъпността?Или при вас всичко беше супер?!? Ами нали Орешарски също се беше подиграл с учителите като им викаше че са като на седянки, тогава защо не повдигнахте въпроса? Всичкото ви е такова недомислено и народа знае какви сте, за това не демагодствайте и си затворете ГОЛЕМИТЕ усти!

+ 1000

Драги ми ''ДЕМОКРАТЕ''? Доволен ли си , от американската ''демокрация''? ---Къде отиде , културата и образованието ? ---Къде отиде моралът? ---Къде отиде здравеопазването ? ---Къде отиде , ВЪОБЩЕ ИМА ЛИ ИКОНОМИКА? ---Къде отидоха ПРАВАТА НА ОБИКНОВЕНИЯТ ГРАЖДАНИН ? ---Защо в Бг вече права имат ромите , а за българите ,....ЗАДЪЛЖЕНИЯ И УНИЖЕНИЯ? ---Къде ни е АРМИЯТА ? ---Какви ''демократи'' , ни управляват? ---Защо образованието е , под КОТА ''0''? ---Защо България тегли ,ЗАЕМ ПОДИР ЗАЕМ? ---Защо има толкова безработни? ---ЗАЩО ,ЗАЩО ,ЗАЩО ....? ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ СЛУЧИ НЕЩО , ПОЛОЖИТЕЛНО ,ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ ? Всичко което е отрицателно по света ,......Е В БЪЛГАРИЯ ? ----България , ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН ЛИ Е ,....В ЕС ? ---България , Шенген ли е? ---За Българите , има ли ЗЕЛЕНИ КАРТИ за САЩ ? ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ПОТЪВА ВСЕКИ ЧАС ???? КОЙ НИ БРЪСНЕ , ЗА СЛИВИ ?

Firi

В някои страни където има изградени структури от десетилетия и те не се пипат при смяна на правителство МВР министъра може и да е случаен боклучкия и разлика нема се забележи. У нас обаче от време оно всичко зависи от главата на министерство или на правителство. Бъчварова като неспециалист в областта се справя като всеки случаен пътник от метрото т.е. изключително зле. Бокаса вместо чрез поставените си лица в парламента да губи ценно време да ни доказва недоказуемото, а именно колко е добра Бъчварова да вземе да я махне и така Курнелия нема може да си прави сметки без кръчмар яхвайки народното недоволство от Бъчварова.

"бсп иска оставката на р.б.Виж ти ,че тя не е ли от вашта партия бе бесепари?Та в парламента всички сте ки от бсп.Какви спектакли пак играете.?За пред кого?Публиката ви измря в бедност и мизерия,а други емигрираха.България вече е кораб без кормчия оставена на течението до изчезването и.Но вие сте си добре ,имате си милиони,хотели,имения,сараи,самолети,яхти,мерцедеси.Демокрацията дойде само за вас ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.

Въобще БСП, както и другите политически партии си мислят че избирателите са малоумни , като тях, че да нямат историческа памет и да не помнят кой какви ги е свършил през последните 26 г. Тези дебили , като станат опозиция, започват да говорят така, все едно не са се осрали предната година , като управляващи.

Което не значи, че Бъчварова е удачен министър, все пак.

Все пак по-долу съм изразил ясна позиция за Бъчварова.