И Цачева мисли като Божидар Димитров за народа

Емоционално изпусната реплика не може да бъде повод за искане на оставка.

Обратно в новината

Коментари - И Цачева мисли като Божидар Димитров за народа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре

"Цачева е убедена, че в думите шибан народ Димитров не е вложил това значение." КОЕ значение, ма, лелчееее? Кат' та гледам, на теб изобщо случвало ти се е нещо в ТОВА значение?

И Цачева и Б. Димитров и други ще говорят така за народа, след като Б. Борисов им даде пример с изказването си за "лошия материал". Всички започват да копират езика на мутрата.

NedaPG@

И тя е уволнена!

ЯВНО ТОЗИ НАРОД ПАК ЧАКА ОСВОБОДИТЕЛ!?!??

просто си подаи оставката и се махаи,г-н шибан димитров,наглоста ти няма краи

А как може да се определи един народ,който има за държавен глава в 21 век един от комунистическата ДС,един който е против НАТО и Евро ориентацията ни,който е спряган за кръстник на мафията в BG,бащата на престъпната тройна хунта...айде определете какъв е тоя народ,ако не шибан

...Гоце ли???

И отново пак само мръсни думи използувате. Вижте и чуйте Н.В.Цар Симеон Втори Сакскобургготски дали ползува такъв речник!? Затуй той е благ и свят, а вий сте паплач!

Прав си е човека, шибан народ сме си! Дори и коментарите го показват!

Ако някои от по-възрастните колеги от форума си спомнят, Божидар Димитров беше уволнен като директор на НИМ от Ема Москова през 1997 година заради едно изказване в един вестник, цитирам по памет"Аз обичам двупосочната любов, стига жената да е добре измита и чиста". Тогава бесепарите ореваха света, че е политическо уволнение, но ренегата добре им постла на изборите!Питам-как може такъв морален потрес във всяко едно отношение да бъде министър, а Пожарникаря и Великият политик от Ловешко Цецка да мълчат или да раздават морални преценки!Не желая моето правителство, на което аз и целият български народ сме работодатели, да се изразяват като каруцари от Факултета и да се чувстват горди от този факт!Пожарникарю, по-скоро си прибери недоразуменията, защото трудно вече търпим теб и твоите посредствени протежета!

Най-после някой да каже една истина за говоренето в БГ! На най-обикновени думи се придава цинично или сексуално значение!Стигна се дотам, че в тъпото шоу на Слави Трифонов да се придава двусмислено значение дори на възклицанието "И-ху". Пак там многоучен професор от СУ обясняваше значението на думата "чукам" в дълбокомислени сравнения с някакви азиатски републики. Дори в думата "Прекарвам" намериха двусмислие и сега казват "Изкарвам". Изкарват се говеда, господа! С циничното си подсъзнание някои хора тровят общественото пространство!

И ти се усещаш прекаран от цялата тази работа? Българският език си е много добре и нормалните хора много добре разбират кой кога какво иска да каже, дори и "биип" да има.

шибана, шибано, мн. шибани, прил. Жарг. Грозен, лош, неприятен. Шибана работа

Значи,г-жо Цацка Чечева,от нататък наричайте себе си шибан народен представител и председател на шибаното народно събрание.И после нидейте рива по темата ,че шибания народ не уважава шибаното си народно събрание,камо ли шибаните си народни избранници.

Към всички,дето се правят на ощипани.Абсолютно са прави Цачева и Димитров.Няма по-шибан,по-гаден, по-мръсен и предателски народ от българския.Народ,който се бие в гърдите за Левски и Ботев, а сам си ги предаде и търпя комунягите и разни Станишевци,Догановци,Първановци просто на заслужава да съществува.Ощипаните да пуснат в който и да е час някоя от главните телевизии и да видят колко български филма дават.Че после не сме били Булгаристан.

Към всички,дето се правят на ощипани.Абсолютно са прави Цачева и Димитров.Няма по-шибан,по-гаден, по-мръсен и предателски народ от българския.Народ,който се бие в гърдите за Левски и Ботев, а сам си ги предаде и търпя комунягите и разни Станишевци,Догановци,Първановци просто на заслужава да съществува.Ощипаните да пуснат в който и да е час някоя от главните телевизии и да видят колко български филма дават.Че после не сме били Булгаристан.

Подкрепям, само че няма, какво да се срамуваш. Човек не си избира народа и общо всичко всички народи са "шибани". Така че к'во ти пука? А иначе г. Димитров по-скоро за археолозите/ египтолози, които закриха БАН и оспориха мнението на експерти за мощите каза, че са шибан народ, а не за целия български народ.

Е,все пак родоначалник на българския комунизъм е тъкмо Христо Ботев.Или и ти си мислиш,че е само футболен отбор,като например и Васил Левски?Ще ни погубят тези горещини,нали?

Към всички,дето се правят на ощипани.Абсолютно са прави Цачева и Димитров.Няма по-шибан,по-гаден, по-мръсен и предателски народ от българския.Народ,който се бие в гърдите за Левски и Ботев, а сам си ги предаде и търпя комунягите и разни Станишевци,Догановци,Първановци просто на заслужава да съществува.Ощипаните да пуснат в който и да е час някоя от главните телевизии и да видят колко български филма дават.Че после не сме били Булгаристан.

А бе ти защо не вземеш да станеш един депутат? Тогава сто на сто ще започнеш да се гордееш че си българин. Пък и на мен ще ми олекне, че няма да трябва да те мисля.

Тия боклуци как се качиха във властта.Едва ли някой е гласувал точно за тях.Влязоха в парламента ,благодарение на пропорционалните листи и много хитро се намърдаха на важните постове.Какво е виновен народа български?Виновен е ББ , че им даде тези постове.Боклуци и половина - срам за нацията и народа.Такава наглост и безочие няма в историята на държавата ни.Единият се вълнува от "пиячка" и "фусти" , а другата се чуди как да стане още по-дебела, да се задави дано и с Булгартабак и с депутатските кюфтета.Както е казал народа: Тоя газ не е от праз".

Странно тези дето наричат другите шибаняци от къде са ? Те сигурно са извънземни и се пъпкуват .... Относно поредната изцепка на г-жа Чачка Цацева (екс член на БКП) има хубава народна мъдрост - кога стана циганин кога ти почерня гъза .... Очевидно изригването на слънцето прездизвиква олигофрения по високите етажи, нали са по-близо до него ...

Четейки коментарите до тук,напълно ясно става ,че наистина по-голямата част от народа е шибан.Защо се обиждате,мутренско-чалгаджийска нация сме,и това го направиха комунистите,защото е по-лесно да се манипулира простия човек.

Вижте анкетата в днес.бг "Шибан народ ли сме". Хем резултатите показват, че сами си мислим така, хем голяма обида, ако го каже някой друг. Двоен стандарт :) И има доза истина, естествено генерализацията не е хубаво нещо. Нека всеки гледа себе си, ако има нещо в главата, никой няма да му каже, че е "шибан", дори да смята българите за "шибан" народ.

Разбира се че народът е 'шибан',както казват политиците.Те изглежда много добре знаят,че само при този народ можеха да се намират на тези места.Вие как си я представяте леля Цецка с манталитета на продавачка от кварталната бакалия,начело на парламента на Гърция или Италия,за които споменава?А би ли имал толкова откровено националистическо предаване един Божидар Димитров в национален ефир?И в двете държави,които даваме за пример,такива откровени глупости,относно някои исторически"истини",могат да намерят изява само в малки,местни канали,за които се знае,че са с крайно десен уклон.Така,че колкото и да ни е неприятно на някои от нас,истината е тази.Ние сме един"шибан" народ.

НЕ ЗНАМ ЗА РЕПЛИКАТА НО Г-ЖАТА Е ПРАВА ХОРАТА ОТ НИЩА ПРАВЯТ НЕЩО И ЗАТОВА СА НА МНОГО ГОДИНИ ПРЕД НАС АНИЕ МИСЛИМ ОНЯ БИЛ МАКЕДОНЕЦ ТУРЧИН ЦИГАНИН ИЛИ ДРУГА ЕТНОС НА ПРИ ТИЯ ДЪРЖАВИ КАТО В ТУРЦИЯ ИМА 77.5 НАЦИОНАЛНОСТИ И ЕТО ВИ ЕДИН ПРИМЕР ЗА СВЕТА СОФИЯ В ИСТАНБУЛ ТУРЦИТЕ СИ РЕМОНТИРАТ БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА И БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ ДА Я ГЛЕДАТ И СИ ПЛАЩАТ ДА Я ВИДЯТ А НИЕ НЕ МОЖЕ ЛИ ДА НАПРАВИМЕ КАТО ТЯХ НАПРИМЕР ДА ИМ НАПРАВИМ ПО ЕДИН ПАМЕТНИК В ШИПКА И ПЛЕВЕН ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ТУРШСТИ ЩЕ ИДВАТ ДА ГИ ВИДЯТ ОТ ТУРЦИЯ СИГУРНО МИЛИОН НА ГОДИНА И ТОВА СА ВСЕ ПРИХОДИ В НАШАТА ХАЗНА ИЛИ ДА СЕ ТУПАМЕ КАТО АТАКА НЕ МОЖЕ

Господа от ГЕРБ и всички висшестоящи от министерствата погледнете малко по от близо вашите членове и председатели на общини и села да видите какви поразии и некадърни председатели имате само знаят да крадът и затова на следващите избори ще останат само една трета от това което постигнахме на местните избори.Моля ви погледнете по общинските структори идете до обикновенните членове като нас а не да слушате лъжите на ръководните структори защото там няма и грам истина.

Г-жа Цачева, след като народа е шибан според вас, дайте си отставка. Народа трябва да го управлява човек, който го разбира и на който иска да служи

В ПОЛИТИКАТА НЯМА ЕМОЦИИ, ТЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ С ОСТАВКА. ТРЯБВА ТРИ ПЪТИ ДА МЕРИШ И ЕДИН ПЪТ ДА РЕЖЕШ КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА, НО ЗА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ТОВА НЕ ВАЖИ, ВАЖНОТО Е ДА КАЖАТ НЕЩО, А С БОЖИДАР ДИМИТРЪВ НЕЩО МНОГО ЧЕСТО ЗАПОЧНА ДА СЕ СЛУЧВА, ТОЗИ ЧОВЕК ЯВНО НЕ Е ЗА МИНИСТЪР НАПОМНЯ МИ ЗА ГЕРИЯ ЧИЧО ГЕНЧО И ПРЪЧКАТА, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

Г-жо Цачева, ако някой Ви срещне на улицата и Ви каже, че сте шибана, Вие какво бихте направили? Предполагам няма да Ви е приятно.

Добре де, къде бяхте всички вие коментиращи до сега? Що не излезете на светло и да ги кажете тези работи? Много е лесно да се спотайваш, да бъдеш страничен наблюдател и само да коментираш от страни. Това определение даже е много меко за нас като народ. Ето това е жалкото, И докато не разберем колко сме жалки и мизерни като мислене и поведение няма оправия!

Вчрно е!ШИБАНИ СА КОМУНИСТИТЕ!ДЕТО ЗВЪРШИХА ВИШЕ И СЕГА УПРАВЛЯВАТ.Иначе българите си са много хубави.Ако не баше така , Цачева нямаше да е там!

Добре, но това за комунистите-нещо не се връзва...Ако си живял малко преди 10 ноември ще знаеш,че точно образованието ни беше на такова ниво,че ни завиждаха отвъд океана...и искаха да го сринат! Е, успяха (с наша помощ, нали сме си дупедавци...:(((( )Така че като плюете по нещо-поне разберете кое как е било,ставате жалки в злобата си..Или всеки повтаря нещо ,което е чул ,но няма значение дали е вярно...важното е да се хули всичко старо,дори да е било добро....

Тя Цеца си споделя мнението ама народа колко време ще я търпи нея и мъжа и връзкарче архитект който се занимава да приватизира Булгартабак.."Шибани" сме само че не сме ви махнали още пиявици такива...

и г-жата е като б.д./за мен той вече не е нищо друго освен шибаняк/,даже не разбират къкъв е смисъла на въпроса оставка,е това е страшно,ние не живеем в цивилизована д-ва ,живеем все едно в битак, където представител на властта може да ти каже ш.... и това да е нищо освен емоция.

Втори път за ГЕРБ няма да гласувам! По-добре да гласувам за НДСВ, само не и за БСП или ГЕРБ. Дано рейтинга на ГЕРБ да се срине тотално!

Интернет обществото не спи. Поздравления. Коментарите не отразяват гражданска позиция а партийна принадлежност. Векове робство и подтисничество. Години на разграбване на национални богатсва. Тишина и мълчание при управлението на рожбите на ДС - БСП, ДПС, НДСВ. И изведнъж една реплика отпушва толкова много страсти, че дори ни кара да забравим думите на Доган - Аз разпределям порциите на финансиране в държавата. Нима за тези 20 години управляващите не концентрираха културното и историческо наследство в ръцете на малцина олигарси? Нима в тези 20 години не превърнаха туристическите ни комплекси в бетонни колоси за развратен туризъм? Най-приятна страна на мозъка , е че може да забравя, нещо което ние владеем перфектно. Оставам с усещането, че дори новините на турски по БНТ не ви дразнят толкова, колкото тази реплика. Не са ни нужни войни и бедствия - сами си пречим и всеки ден се убиваме един друг. И отново П Р Славейков - 1875г - Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни.Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. - каква предвидимост и то преди 135г. Не е виновна нито Цачева нито Божидар Димитров - изгубихме и природата и човешкия си облик. Жалко за нас.

100% съгласен с теб. тотално разделение, не само партийно, но и деление на НАРОД-ДЪРЖАВА. държавата в лището държавниците краде от народа, а народа краде от държавата, като не си плаща данъците. работодателят пита - искаш ли 4исто или без удръжките. после реват пенсий замразени и т.н ами откаде пари като във фодовете не влиза нищо. така сте е докато има кисело зеле на балкона и компоти в мазето

Жалко, че толкова малко хора мислят като Вас.

СТИГА ПЕРВЕРЗНОСТ.Думата,шибам,означава удрям. Който и придава различен,от този смисъл,трябва да се замисли. Чукам,също го преосмислиха някои,със сексуализирано съзнание. Та Божидар,сигурно напомня,че този народ е бит,удрян.Така разсъждават хората,които не се чувстват гузни,или шибани!Не са нужни ерзац изрази,за любовта между хората. Има достатъчно и те са все точни,обладаване,сливане,проникване и т.н.Никак не е трудно на всяка дума да се придаде анално значение. Това е въпрос на извратеност.

Платноне, платоне....... Сега ще ти дам едно изречение от бисери на бивши комунисти, пък ти си прави изводите какво са искали да кажат. Шибани (Б.Д.) циркаджии (С.С) - вбесих се сабаалем (Б.Б.) - сутрин нагъват кюфтаци (И.Ф) и ходят без гащи (Ц.Ц.) Уверявам те, че изразите са автентични.

Смешник, на кого ги говориш тия?! БД каза "шибан" в най-грубата й и просташка форма на тази дума. Това се разбира от интонацията и от контекста на казаното от него. Хайде стига сте се правили на много умни...

Абе права е жената - това народ ли е? Мързелив и нахален.

И много тъп, прост, лъжлив, мързелив, мръсен и .... Шибан е много меко казано

Кока, кока, защо си мислиш, че като тези около теб са постоянно надрусани, всички българи са такива? Я ми сподели, как изглежда в твоето обработено съзнание Цецка? Може би нещо средно между Клаудия Шифър и Шерън Стоун.

Цачева и Божо просто нямат избор.Защото и народа мисли за тях като за "шибани велможи".А пък от мен са и гнусни ренегати!

Има селяни,има и селяндури.Ти от кои си?

Прав е Б.Димитров ,че сме шибан народ. Досега във форума не попаднах на на мнение с изключение на 6565 което да е нещо различно. Всички разсъждавате като раждани от една утроба, затова сме на това положение. Ако се поставите на мястото на Димитров и Вие бихте реагирали така, имайки в предвид "глутницата"журналисти изповядващи платената религия, религията на сеира.

че всички журналисти редят само хвалебствия за Бойко и Цецо, какво да им е!?

Никой нормален и възпитан човек не реагира като такъв без образование и без възпитание. Това е поведение независимо от ситуацията, в която се намира. А тези , които претендират , че са възпитани и образовани, а на всичкото отгоре са и с лош характер, реагират по начина на Димитров. Но от него хората не могат и не бива да очакват друго - той повече от това, което е НЕ Е и НЯМА ДА БЪДЕ - това му е капацитета.Единствено, може да сътвори още по-голям гаф.

гледате много ТV, това е проблема на балгарите. 1 4ас ве4ерна емисия новини по канал 1, 1 4ас по нова, бтv , всякакви знаини и незнаини телевизии, полити4ески дискусии, финансови експерти, политолози и всякаква платена диариа ви пални главите с глупости. левски-цска ,бсп-сдс-герб други теми за разговор няма. ами за това сме такива "шибани", щото ни шибат от екрана и радиото. маината им на вси4ки, работете си и си гледаите живота, роптаите само когато се отитват да ви прецакат. стото тиа политици са като децата, като не им обращаме внимание спират да реват

Аз вече НЕ гледам новини.

Колкото повече ТВ, толкова повече промиване на мозъците от всички управляващи, неуправляващи и журналисти; и толкова по-малко критично мислене.

И аз така мисля!Не само "шибан",а още сто други епитети да му /ни/ лепнат,ще са подходящи.А "шибан"не е,както интелектуално и речево ограничените кретени си мислят, че е непременно ,извинете ме, е ебан.За този акт,понятие,действие има още колко названия в съотвествие с диалекта,региона,района : такован,прекаран,клатен,стърган,онождан,натъпкан,чукан,качен,измушкан,опервазен,хайде спирам до тук,има и още,но всичко означава все едно и също в преносния смисъл на думата,макар,че всяка една от тези думи си има съответното конкретно значение.

Така, първо на госпожа Цачева бих искал да кажа че е по-добре да ходи да си гледа плетките и манджите и да не се занимава с политика-не и се отдава види се. Второ, сравнението с гърците е безкрайно неуместно. Може и да правят туризъм от всако камъче но не си измислат недоказуеми и фантасмагорични истории за мощите на разни светци от които всеки чопнал я пръстче я нещо друго и които реално няма начин да бъдат доказани. Освен това ако наистина бяхме като гърците след такива изказвания като нейното и на джумбела Божидар Димитров парламента щеше да бъде обсипан с камъни и други летящи предмети,което всъщност би било добър начин да се напомни на подобни нагли комунистически чучела като леля Цачи и професор Дъмбо кой всъщност им плаща заплатите и кой ги е избрал. Трето, в случая с Професор Дъмбо не става въпрос за единична eмoционална реакция а за перманентен eмoцoионален дисбаланс в резултат на които подобни изблици са нормална част от речта на въпросния псевдо-професор,които трябва да си подаде оставката не заради нещо което бил казал в резултат на eмoции а заради невъзможността си да общува нормално с когото и да било,когато и да било и по какъвто и да било повод а също и заради профaнния си начин на изразявне, и не на последно място-псевдо-археологическитe открития подплатени с лъже- история и фалшиви доказателства.

Браво! Подкрепям това много добре написано мнение!

ами да така е! шибан народ сме! само завистници и лентяи ...

Леля Цецка приемала подобно поведение.Но народът не приема-Димитров да си подава оставката,а след него и Цеца,защото народът ги еназначил на работа.Искаме по-възпитани и културни хора да ни управляват.

Ти,Наклонена чертичке,не говори от името на народа.Ами,че ти не си в състояние и един прякор да си измислиш.