Ципрас намекна за оставка и предсрочни избори

Алексис Ципрас намекна за оставка при определени условия, но изрази и увереността си за възможността за значително намаляване на държавния дълг.

Обратно в новината

Коментари - Ципрас намекна за оставка и предсрочни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безочливи наглеци! "Яли, пили, пели - плащали, плакали..."

Много си е разкопчал ЦИПа и го раздава менторски насам-натам без оглед на потъващата му страна. Нека си изсърбат попарата и да му мисли който си го е избирал. Защо светът трябва да страда, да ги хрантути, да им плаща и да се чуди какво да ги прави? Като във вица - казал бил пред журналисти, че живеели зле, защото нищо не растяло и като го попитали, ами как така, а ако се засее? Той отговорил: "Е, ако се засее нещо, това е друга работа......" Та така. Прословути са с мързела, тарикатлъците и нахалството си, само наште да не взимат лош пример.

Облекчаване на дълга след първия одит ? Абе на тия всяка седмица одит ли ще им правят за да намерят причини за облекчаване ? Да мине една финансова година и тогава да видим, какво са изпълнили.

Откои бандитизм си

за този човек не е хубаво. Един човек който непрекъснато се извъртва , на него не може да се вярва. Започнал е отново с трикове. Аз на германците на местото бих го изхвърлил т.е. прекратил всякакви преговори

от 1917 година, от когато има комунист на власт , и до днес , няма случай комунист да е подал оставка ! няма и да има !

а ореховски ?

че той от сдс беше бе !

Моите уважения към Ципрас ,на фона на нашите л*на,който гласуват закони само в своя полза(уговорки , и аз на теб,ти -на мен).

Много знаеш какво гласуват.

четох ви Но след като прочетох че НСО/УБО става още по-нагло със закон,който нарушава чл 6 от Конституцията и си казах - е, затова в бг сме на хал,щото не гледаме нас,а оправяме съседите

раво бе тикво грака сега ние се ти пласта ме сметки те така и ние мозем даи някои милярд и после чао

Толкова ли не разбирате - решението се казва "Златна зора". Другото са празни приказки и пълчища афро- азиатски пришълци.

Ципурчо си тръгва, идват новите комунисти и казват: "А, не! Ние такива неща не сме договаряли, търсете си ОСЕРИСА за договорките. Ние няма да плащаме никакви заеми...Абе я дайте още 500 милиарда доларгяс, да ги закръглим твърдо на един ТРИЛИОН, пък ще обещаем каквото поискате" :)))

"Значително намаляване на дълга", но не посредством погасяването му, а "постигнато" на масата на преговорите. Да си дойдем на думата. Иначе риформи йок, нови избори и нова порция нестабилност.

Ето ви поредният номер: оставка, ново правителство, анулиране на предишните договори на предишното правителство и нито един цент връщане на новите дългове. Гърците са царе на далаверата, досега "унищожиха" почти целия огромен дълг от над 800 милиарда евро с хитри ходове. Преди 4 години с 50%, миналата година с още 30%, сега дължат 325 милиарда, но и тях ще "облекчат", тоест, няма да платят. И така до края на света... Къде са умните хора от ЕС и защо такова тъпо примирение спрямо очевадната далавера.

О безумции, слепи сте да видите, глухи сте да чуете, малоумни сте да разберете... Тогава сведете овча главица пред печатарите на хартийки! Децата ви не ще ви простят , но няма как да осъзнаят овчедушието ви!

КАКВИ НАМЕЦИ БЕ КОМУНЯГА??? ПОДАВАШ СИ ОСТАВКАТА, А ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИМ - В ЗАТВОРА ЛИ ЩЕ ХОДИШ ИЛИ НЕЩО ДРУГО ЩЕ СЕ СЛУЧИ???

Много се спаружил този марскист-маоист.Путин и БРИКС добре го излъгаха за "светло бъдеще" в Евразия.Глупака Ципрас изпусна питомното,сега да гони дивото.

провалът на ципрас показа невъзможност с нормални средства да се постигне добър резултат за съжаление и какви са изводите поне за бг/за нас/ тенденцията е кофти увеличаваме дълговете,увеличаваме лихвите,увеличаваме емиграцията.невъзможност да издържи социалната система,нови дългове,нова миграция влезнахме в кофти спирала вече се чувства недостиг на работна ръка процес който или ще се обърне веднага или няма овладяване а не виждам как ще се обърне с хора които са там и се борят единствено да са там много негативна тенденция се задава е ще трябва да я обръщаме някак си:)

Hие,.. сме следващите!!

не бих казал че сме точно следващите защото сме 25 години в криза но това което със сигурност твърдя е че ако този процес не се спре бързо бг тотално ще се обезличи като нация това е последствието от нашата немарливост просто играем на друго ниво но много по разрушително за съжаление

Ние отдавна дарихме и малкото ценно в опосканата ни територия....

Относно Алексис - малко или повече Бе очакваемо... ...ама кат Виждам как Е запецнал Яко (и то След всичката дундунма дето спретна !), И ! - имайки предвид простотийките на 'наште' (и вчера и Изобщо) ..а и гггъгнувателните ггъгнувателности откъм Брюксел - Си викам : - Реално въвеждане на про-рата/относителните Параметри/Идентификатори за Всяка страна-член на ЕС ! + Оформяне на зоната/региона/възела GR+БГ+МК+SR+RO+UA+Прибалтийските ! ... Звучи ли ?

И кои са нормалните средства на Ципрас? Знам, че за прасето нормално средство е да рови със зурла и в този смисъл действията на ЦИпрас са нормални в очите на един безмозъчен комунист. От всяка друга гледна точка Ципрас е лице н акомунистическия фарс, ненормалник. За мен неговите средства не са нормални, а изродени и плод на умствени отклонения. Доста юноши са по-умни от този комунист.

Преводът не е точен. Става дума не за намаляване, а за облекчаване, т.е. Промяна на падежи, лихви и т.н.

и кво?? ще ги върнат ли?? никога!!!

Защо не подаде оставка преди 6 месеца- щеше да сотанеш в народните спомени, като юнакът който се е борил с триглавата капиталичсическа ламя...а сега ще останеш в историята ,като юнакът такован от ламята

Този се оказа кръстоска между Сидеров и Бареков

Парите се най - важното нещо на този свят и който се гъбарка с тях си плаща.

първата част от изречението, но за 2-та си абсолютно прав. И това е така защото болшинството от заблудените овце, и управляващи и управлявани, смятат, че парите са вай-важното нещо на този свят. Дали някога ще разберат, че парите нито се ядат, нито се пият, какво остава да правиш секс или да си говориш с тях.

че един дълг намалява САМО, когато си връщаш част от задълженията .

Гръцкото мислене предполага да вземаш нов дълг и да ти опрощават стари с по-висока скорост отколкото се трупа новият с лихвите.:-))

неадекватните си изказвания. Един ден - няма да подава оставка, на другия ще подава, на третия щял да търси мнозинство в парламента, за да можело правителството на Сириза да проведе реформите, на 4-я - пак оставка - в главата му е пълен хаос. Как изобщо си е представял управлението на Гърция преди изборите миналата година - може би като електронна игра в интернет - да си направиш ферма или град-държава. Абсолютен аматьор.

Тоя се оказа не балон, а прост капут. С ясно съзнание лъга хората и когато дойде време да направи поне една малка стъпка, ги предаде.

Айде да не се правим на отворковци за сметка на обикновените гърци. Нека си спомним мадридския мошеник и колко хора му се вързаха на "800-те дни". Народа обича да вярва...

Много говориш Мазньо,тройката никога НИКоГА няма да намали гръцкия дълг. Наесен ще си биеш шута и ще дойдат лудите ансрхисти на власт хаха

Ще намали лихвите. Но е и възможно да намали главницата при запазване на високата лихва. Крайния резултат обаче ще е един и същ по отношение на крайната сума за изплащане.

паднала му е кръвната захар личи си

Хората казаха-Не, а Ципрас каза- ДА.

И аз казах не на банката, но тия ми отнеха и разпродадоха имуществото.