Оставиха за постоянно в ареста 3 от момчетата, пребили до смърт съселянин в Гъмзово

Окръжните магистрати във Видин прецениха, че има голяма опасност младежите да се укрият или да извършат друго престъпление

Обратно в новината

Коментари - Оставиха за постоянно в ареста 3 от момчетата, пребили до смърт съселянин в Гъмзово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само че....нищо от това,което трябва да им се направи, няма да им се...нали се сещате? Независимо как е в САЩ и пр. И е крайно време българите да вземем нещата в свои ръце и ....смел циганин нема. Те са смели на тумба. Така че ....един по един тези четиримката. Не да ги трепете да се греувате, но да им се счупят и четирите крайника на няколко места....

Не вярвам, че са го били заради лошата ракия. Най-вероятно са искали да им даде и други пари. Както и в много други случаи с възрастни хора по селата. Циганите се чувстват недосегаеми. Могат на 13-14 години да създават семейства, но не могат да носят наказателна отговорност.

значи пребили до смърт? Доколкото знам направо са си го убили!

1. С цигани работа да си нямаш. С циганки може. 2 На деца алкохол не се продава,. 3 Не само на деца ами и на възрастни отрова не се продава. Демек смес от "първак" и "Паток". Първака е метилов алкохол а патока алдехиди и кетони. Всичко това са силни отрови. 4. Извадил е късмет че не са пукнали циганетата от отровата а са го утрепали него. 5 Евтина и добра ракия нема. Има скъпа и лоша ракия. А Хубавата ракия винаги е много скъпа.

Дължите ми по 10лв. за тва че ви отварям очите.

Тължиш ми 100 лева, че ти отворих анала.

Какво означава "демек", на български? Я преведи, турчеещ циганино.

Демек = т.е.

Че си тъп, тъп си. Ако си искал да напишеш - ТОЕСТ.

Днес има новина, че заловили 60 годишен рецидивист, който имал да излежава година и шест месеца. На фона на това няма причина за големи очаквания към най-снизходителния съд в света-българския.

Тия изроди трябва да получат най-тежки наказания, но мотаенето на съда обикновено предвещава друго нещо. Освен всичко, законът е доста снизходителен към непълнолетни. Обръщам внимание върху друго нещо - в тая история няма добри и лоши. Всички са един дол дренки. Убитият продава ракия, която би трябвало да е произвел за домашно ползване. Убитият продава ракия на непълнолетни. Това трябва да е достатъчно той също да бъде вкаран в кауша, но за него правосъдието е дошло по бързия начин.

МАЙКИТЕ НА ТЕЗИ УБИЙЦИ ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ ЗА ТЯХ !! НАРОДЪТ ГИ ХРАНИ ЗА ДА ГО УБИВАТ ! Я СТИГА С ЦИГАНСКАТА ПАСМИНА !!

Не в ареста, а на въжето да ги оставят да повисят докато гаргите им изпият очите!

Това ако беше в Щатите, щяха вече да са с доживотни присъди.

Не че ще се укрият, ами сега прокуратурата и съда на всяка цена трябва да ги опази от народната любов.

Да им дадат отрова за плъхове. От тия хора няма да станат.