Оставиха в ареста за грабеж приятелите на убития от полицай младеж

Те са регистрирани в детска педагогическа стая за противообществени прояви, има реална опасност да извършат престъпление.

Обратно в новината

Коментари - Оставиха в ареста за грабеж приятелите на убития от полицай младеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага да се награди ченгето. Най накрая някакво действие срещу безспирните обири и грабежи на дребно.

Бандюги!

На протест в защита на полицая.

Гнидите трябва да се мачкат иначе стават на въшки, а от тях първо сърби , а после като се умножат тече и кръв.

И кой каза че застреляния е бандит?Четох внимателно ,прочетете и вие!Приятелите на момчето са заподозрени.Никади не пише че точно това момче участва.Задържани са докато кажат че той е главния виновник.Нали така умни ми смехурковци?Полицая си изгубил пистолета и затова при самозащита от сто метра застрелял страшния тинейджър.Хаиде пак пазете безаконието с безаконие -е заслужавате си го защото ви е в кръвта.

От такива като тебе приятелю страда държавата ни. Какво послание праща общесвото на полицията -ако си вършите работата ви чака съд и затвор Другия път патрулката просто ще се направи, че не ги е намерила и дотам….

lu4ka

Е как да е “никади”!? Той е рецидивист. Задържан е в полицията повече от три пъти. И понеже все са го пускали, за него е станали начин на живот. А нещо да кажеш за убития за 60 лв овчар от 17годишно леке?

Колко ти плащат да защитаваш Мангустите???

Браво на полицая! Само така с бандитите. Стреляй ги, или бой и затвор. Мръсна паплач.

И от какво се е отбранавал полицая?

От нищо!?!?Просто е спасил следващите жертви!!!

Що за неуместен въпрос. Полицаят е отбранявал в частост теб, а по общо обществото. Това е негово основно задължение съгласно законите. Той не носи оръжие за лична защита. Само при лична защита трябва да се гледа дали е неизбежна орбрана.

Преследват особено опасни престъпници регистрирани в детска педагогическа стая.Те били отнели 20 лева и маратонки и затова полицая стреля на месо с лично оръжие но не бил виновен?!

Като те фрасне теб някой по главата, за да те ограби, както си вървиш по улицата, друго ще говориш.

Добра новина: една от трите хлебарки е пукнала. Лоша новина: двете са живи все още...

Закриване на престъпната организация - съд!

Умерил го от 100 метра с пищака? Ха, полицаят е за бой, ако вярно е стрелял с пищака от сто метра, щото абсолютно не се знае накъде ще поеме джепането. И на всичкото отгоре на такова разстояние куршумът не поразява ако е от пищак. Или май метрите са били доста по-малко, а?

Си прав,явно си стрелял с Макаров.Само че ченгето е ползвало лично не служебно оръжие.

Ако тези младежи не бяха извършвали престъпления, сега щеше ли да се преминава през всичко това - разследвания, погребения, мъка на семействата и т.н.? Логичният отговор е НЕ. В заключение - една стара българска поговорка: “Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.”

Застреляния е виновен,да влезне умрелия.

Еми един мангал по малко браво на полицаят само така нали сме американска колония

кой избра кметицата на софия

Защитавали този"младеж".Въпрос на време е било да убие някого.Като оня 17г."младеж" в Скутаре ,дето уби човек за 60лв.

Па дай да го убием предварително.Знаеш ли синът ти мисля ще убие човек след 10 години.

Е било този полицаи да убие човек.Защо мислите ползва лично оръжие на работа?

Оня убиец от Русе сега зеленоидното семейство живеещо от кражби??

да потичат...

Куката в ареста ли е?Защо носи лично оръжие на дежурство и стреля в гръб?

А ти кой си, че искаш отговор?

А ти убиец ли си?

Ако срещна полицая който е стрелял ще му стисна ръката, ако има протест в негова защита - ще отида. Браво на полицая. Шири се индийска престъпност, полицаите са с вързани ръце от страх че ще ги съдят а потърпевши от това са обикновените трудови хора.

Ще се срещнете в Ловешкия затвор.

Трябва да наградят полицая не да го съдят. Утре тези гамени могат да нападнат всеки, включително и децата ни докато се прибират от училище.

Както САЩ само че ако това се случи там BLM щяха да са изгорили половината градове.

Щото ги пуснаха под одъра и те се качиха на одъра. Като ги бесеха нямаше протести и палежи.

18 годишен младеж ли? Че той готов, отгледан гласоподавател! Тъкмо навършил 18 и дошло време да гласува и да вземат да го застрелят значи! А идват избори, може ли такова нещо?

"Познати на полицията", "приятели" с твърд предмет са заплашвали, насилвали и крали от случайни граждани. Как тогава тези са още на свобода, регитрирани за кражби? Пък сега полицая ще трябва да изпише кофа с мастило за обяснения как, защо, колко е стрелял с какво оръжие и защо не се е направил, че не може да ги улучи, за да могат да продължат да грабят, крадат и насилват като младежка ОПГ.

Много сложно заглавие е измислили! ,,задържаха бруталните насилници , грабители, изнудвачи паразити, наркомани измет на обществото ,,нанесли побой на две интелигентни , порезни за обществото жени, със сила и заплахи!, изтръгнали ( откраднали ) телефони, пари и ценен багаж.Жените са преживели травми за цял живот!

Ма те ядели и малки деца.Кажи и за каубоя с двата пищака?

Ей Без паника, ти втората Циганолюба ли си.

Просто не съм расист.

Някой казваше с кабел от слушалки душили…абе я да напиша с гранатомет?

Не е ли убит доказал се престъпник ?

Доказва се от съда не от улицата и вестниците.

Доказва се от следствие и от прокуратура, не от съд.

Най после полицай на място ,!

Гръмне синът ти един ден.

Ако синът е престъпник, насилник, крадец напълно си заслужава да бъде неутрализиран в името на сигурността на населението, децата и жените по улиците и в домовете си.

Абе пускайте ги веднага - имат си племенни порядки хората - да крадат и бият и колят - трябва да сме толерантни към "етническите навици на малцинствата"

Това трябваше да се случи за да си помислят следващите след него какво точно може да последва.

За това циганите пребиха тираджията.другите да си помислят.Не ти харесва нали?

"убития от полицай младеж" Нямате ли предвид "убития от полицай престъпник" дираджии смотани?

Стига с този младеж! Циганин!

Жалко за детето, да те убият за двадесет лева е наистина тъжно. Докато ако откраднеш милиарди като Божков си в домашен арест. Сигурен съм че тук ще ме плюяете много, но най-вероятно това са деца, които не са случили на родители.

Логиката кърти плочки просто. Значи да краднеме на воля, щото не са милиарди като Божков - всичко е наред викаш. Къде живееш да се съберем една компания тука от форума да си наберем телевизори, компютри, телефони? Нали си ларж и не крадем милиарди като Божков.

Но трябва да има ответни реакции срещу тези "деца", защото утре можеше да нападнат дъщеря ти и да я ударят с лост в главата. След това в най-добрия случай да я оберат. За това са били следени и това са направили преди да ги погнат полицаите. Това, че някой не е случил на родители не може да се плаща от обществото и невинни жертви. Та, жал за такива не трябва да има. Обирал е и удрял човек. Бягал е от полицията. Аз не бягам от полицията, ако не съм направил нещо. Стига с това съжаление. Заради него стигнахме до тук.

Издребняваш - какво толкова като ударят дъщеря му с лост и я изнасилят - нали не крадат милиарди като Божков, всичко е наред.

А ако за 20 лева бяха ударили с тръба по главата ТВОЯТЯ дъщеря какво щеше да приказваш?

Оказа се че това за тръбата е партенка. Вероятно пусната от полицията. А сега излиза че полицая е стрелял от 100 метра с пищов и взел че улучил... Още малко и милицията ще изкара летяща чиния и извънземни. И Медиите се излагат - ако беше друг случай щеше да има мннимум 5 снимки на всички участващи с биографиите им.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------ https://marketl.ink/biocom