Осмокласник от Пловдив бе пребит от по-големи ученици по време на междучасие

Изяснява се самоличността на единадесетокласниците, нападнали по-малкото момче

Обратно в новината

Коментари - Осмокласник от Пловдив бе пребит от по-големи ученици по време на междучасие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"По данни на родителите на 15-годишното момче, то няма сериозни наранявания". Ама важното е да се пишат заглавия и да се събират кликове.

novinata na denia

Важното е такива неща да не се случват, ама...

Па добре можеше и да го и е.ът

Разказват ми приятели в чужбина как нямаш право да направиш забележка на малките хулигани. С евроценности е така, ако се позавърнем малко към реалността и вземем, хайде да не са севернокорекйски, но поне китайски ценности, може и да бъдем пак нормална нация.

Спорили са за бюжетния дефицит.

Човекът ти говори за евроатлантически ценности ти за проруснак го обявяваш! Как става така?

‌‌‌‌‌

си на 15 и си само 8ми клас

Примитивни човечета в примитивна теритирия. Кога ли ще започне човекоядството? Натам се движат нещата. Искат се крумови закони.

Ти на 15 с две виШи ли беше ?

обикновени неща но апломба е голям и мама и тати чакат кинти...поне да му бяха насинили кофата...

Брех че важна новина . Такива случки са се случвали и ще се случват . И мен са ме били големите . Е не съм се оплаквал не се считаше за мъжко поведение. Ами съм тренирал че повече да не се случва.

Ама без сериозни наранявания!?

Какво значение имат обстоятелствата и причините? - никакво. Нямаш право да диеш каквото и да не ти харесва. Българска работа. В цивилизацията, тези са изключени на минутата и им се създава публично досие така, че добро училище няма да ги приеме. Тази държава е един .....................

Диваци, решавайте си проблема цивилизовано с пистолети и пушки.

Не знам на вас как ви звучи информацията "бе пребит" и "няма сериозни наранявания", но на мен ми звучи като журналистически материал, търсещ сензацията, а не истината.

Ако ти отмерят 20-30 гумени палки по меките части няма да си сериозно наранен. Но ще пищиш месец и повече при всяко движение....

Друсани ушеви пак ще покрият дилърите деца дето колят и бесят..

Сега майките и татковците на тия изроди дето са вече 11 клас и никак не са за ожалване защото са непълнолетни ще зинат колко са им добри децата. Трябва да вкарат обществено полезен труд като мярка и да не е фиктивен. Щом в къщи не са ги научили , друг ще ги научи.

Имаше ТВУ та.Сега само ги преместват в друго училище и побойниците си мислят,че могат да правят всичко.

И трябва сериозно с тях.

Никой няма представа как са изглеждали крумовите закони. Един гръцки историк писал 120 години след царуването на Крум, че той имал строги закони и толкова.

кой те е бил теб и защо, след като си си замълчал ти или родителите ти. Факт е, че агресията се разпространява все повече в цялото ни общество. Децата са част от него. От нас, родители, до огромна степен зависи да св опитаме да упражним контрол.

Как е, гордеете ли се, че сте българи?

Лошото е че започва да става ежедневие,с насилие нищо не се постига,но ние хората се превръщаме на по животни от животните!

Пак добре че не са го е ебали че в тая БъГъ пълно с педали

да гордеем се че сме българи.... да те светна 6-то РПУ е в район източен...... а в район източен живеят само мангали.......

Абе панелно човече, иди в чужбината, понеже нямаш пари, аз мога да ти платя билета и виж как са облечени и се държат повечето ученици. Аман от тупани които вярват, че им взимат децата, ако не са джендъри, че ги чепират с ковид ваксини,пръскот ги с болести от самолети,русия е велика страна и тук е цвета на цивилизацията. И за справка в повечето страни в така прогнилия запад все още има обучение по религия, в някой дори деня започва с молитва, но ти си живей в панелката и ки прещи глупости с аверите пред блок на бутилка евтин праствасов галон.

да би трябвало да е в 9 -ти клас...ама шесто рпу значи район източен а тва значи мангали......

Бяха 24 да но само 3 го биха това 24 че са му скочили е лъжа.

Има си хас Ганю да не се гордее, че е българин, докато се хвали как "мангалите" вече си имат цели "райони" в държавата му! Нищо, че пак Ганю обяснява как циганите не ходели на училище, няма начин учениците-биячи да не са цигани.

в СОФИЯ Е ЕЖЕДНЕВИЕ И НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА -НИТО НА УЧИТЕЛИ ;НИТО НА ДИРЕКТОР !!!ВИЗИРАМ 2-РО СУ СОФИЯ ПЪЛНА СКРЪБ!!!

Как не разбрахте, че Русия, не е чужбина! Там е страна на крепостници и човешките закони не важат,

Изтървани са! Майки кифли, баби простакеси, тати кат се види с 5 лева... Лайната дано поне някой да ги нарита за урок! И по 1000 лв. глоба на бащите!

ПатрЕотично настроени наследници на русофили, са пребили момчето защото имприлича на джендър и няма татуиран християнски кръст на прасеца ! Възможно е да бърка квас с газ, което е непростимо в свита на Ганьо

Момчета в 11 клас ги тормозят хормоните,момичетата не им пускат и те започват да буйстват. Бардаците са за това.Мъже които не са женени да успокояват напрежението.

Абе и по времето на комунизма се биехме в училище. по същия начин, някакви подхвърлят нещо, после му скачат няколко и го набиват, после пък отиваш с по голяма компания и си "отмъщаваш".. ама нямаше нищо по вестниците после. Всички се биеха и всичко беше наред. И в училище бяхме отличници, и се дипломирахме.. сега и на шамар скачат да пишат по медиите. Изкривихме се с тая демокрация...

Доскоро проституцията в БъГъ дори не беше разрешена

Ама не е ок група по-големи да млатят един доста по-малък.

орангутани от мъжки пол, нищо общо с писанието ти

Лелееее, голямата новина. Пребит, а няма сериозни наранявания. Разберете, не искам да омаловажавам. Гадно е да си на мястото на момчето и на родителите. На времето и аз съм ял шамари от по-големите, за дето не желая да казвам заешката клетва или прочее простотии. Разбира се, че трябва да се вземат мерки. На времето класния ми имаше една стаичка зад дъската и като се разбереше подобен случай, героите влизаха вътре и после излизаха едни такива пребледнелички ... но, криво да стоим, право да си приказваме, не ги промени. Останаха си идиоти. А, някои станаха попове, и добре ... единици си взеха живота в ръце. Вместо тоягите трябва да се обърне внимание на тия деца. Това са деца с комплекси и трябва да се действа там. Защото след като завършат стават най-често лузърите на обществото и завършват, продавайки нелегално уловена таранка от багажника на колата. А това не е добре нито за обществото, нито за тях самите. Обикновено всичко започва от родителите. Разводи или караници и детето става такова. Там обществото трябва да помогне.

Ами те в дира журналисти няма. Само редактори. Редактират това, което им спусне началството и е политически правилно.

А едно време учителя по физическо просто загряваше вратовете на побойниците и им държеше влага няколко месеца...

абе, Иване, напиши се Джон и се успокой - мъжете се млатите по всички географски ширини и демокрации - това е пол, а не националност - гордееш ли се, че си мъж??? Аз се гордея, че съм българка, много!!!

В осми клас някъде ги удря хормона. Ще го покажете ли по €вронюз? Или по CNN? Да не би да са се били за някоя ценност на родител 1,2 или 3?

Мъжете се млатим, а? Женските като колите и биете деца, какво му викате? Или когато момичета правят точно същото като ей тези българчета от статията?

За демократичните Евронюз и CNN e прекалено ежедневна новина това. Ако беше почнал стрелба, тогава щеше да се появи.

а къде са дежурните учители? Каква е ролята на класният ръководител за да се стигне до побоя, къде е педагогическият съветник?

По-големите ученици са много долни гадини и вероятно бъдещи престъпници. Пу-ки, а не мъже.