Осмокласник от Пловдив бе пребит от по-големи ученици по време на междучасие

Изяснява се самоличността на единадесетокласниците, нападнали по-малкото момче

Обратно в новината

Коментари - Осмокласник от Пловдив бе пребит от по-големи ученици по време на междучасие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значи-ученик пребит? Няма ли хора наоколо? Да се намесят, да спрат извършителите? Или снимат с телефоните? Какви хора, чудя се

И да пази Господ децата ни и внуците!

За средна телесна повреда с 3 операции с пълна упойка и 6 месеца и 21 дни отсъствие от занятия наказанието от МОН и РИО е извинение пред класа. Цената на операциите е за собствена сметка.

Пребит, но иначе без сериозни наранявания... Майстори на късия разказ сте и вие.

Как се пребива някой, без сериозни наранявания!?!?!?!?!??!

Само да вметна,че не се дават права на учителите да ги шамароса по 2 пъти на ден такива и дисциплината ще стане на ниво.

Навремето имаше Детска педагогическа стая и ТВУ . Не е било случайно !!! Сега има НПО -та ...това също не е случайно !!! Разликата е ,че на времето имахме и държава ....сега нямаме !!!

По-големите ученици са много долни гадини и вероятно бъдещи престъпници. Пу-ки, а не мъже.

а къде са дежурните учители? Каква е ролята на класният ръководител за да се стигне до побоя, къде е педагогическият съветник?

И родителите също

Да ходят с тях до заведението ли?Само си го представи...По твоята логика,на всеки един ученик,трябва да му е зачислен пъдар...А пък родителите да плюят учителите по сайтовете!Винаги съм го твърдял:ние си заслужаваме съдбата...

Я да четем първо, а? Къде се е случило това? На дежурния учител там ли му е мястото? Само един дежурен учител ли е необходим за цяло училище? Айде мислете преди да сипете лайна, дееба.

В осми клас някъде ги удря хормона. Ще го покажете ли по €вронюз? Или по CNN? Да не би да са се били за някоя ценност на родител 1,2 или 3?

За демократичните Евронюз и CNN e прекалено ежедневна новина това. Ако беше почнал стрелба, тогава щеше да се появи.

Друго си е Раша ту дей!

А едно време учителя по физическо просто загряваше вратовете на побойниците и им държеше влага няколко месеца...

Лелееее, голямата новина. Пребит, а няма сериозни наранявания. Разберете, не искам да омаловажавам. Гадно е да си на мястото на момчето и на родителите. На времето и аз съм ял шамари от по-големите, за дето не желая да казвам заешката клетва или прочее простотии. Разбира се, че трябва да се вземат мерки. На времето класния ми имаше една стаичка зад дъската и като се разбереше подобен случай, героите влизаха вътре и после излизаха едни такива пребледнелички ... но, криво да стоим, право да си приказваме, не ги промени. Останаха си идиоти. А, някои станаха попове, и добре ... единици си взеха живота в ръце. Вместо тоягите трябва да се обърне внимание на тия деца. Това са деца с комплекси и трябва да се действа там. Защото след като завършат стават най-често лузърите на обществото и завършват, продавайки нелегално уловена таранка от багажника на колата. А това не е добре нито за обществото, нито за тях самите. Обикновено всичко започва от родителите. Разводи или караници и детето става такова. Там обществото трябва да помогне.

Абе и по времето на комунизма се биехме в училище. по същия начин, някакви подхвърлят нещо, после му скачат няколко и го набиват, после пък отиваш с по голяма компания и си "отмъщаваш".. ама нямаше нищо по вестниците после. Всички се биеха и всичко беше наред. И в училище бяхме отличници, и се дипломирахме.. сега и на шамар скачат да пишат по медиите. Изкривихме се с тая демокрация...

Ама не е ок група по-големи да млатят един доста по-малък.

Добре е да се обръща повече внимание на подобни инциденти. Чак на първа страница в дир-а не, но всеки единичен случай трябва да води до разговор с тези, които си позволяват да бият. И в никакъв случай не трябва да им се отвръща със същото - просто ще станат по-злобни и комбинативни, това е! Достатъчно е да им се нарисува бъдещето, как живота ще ги нашамари тях бързо-бързо и да разберат, че тоя път не води на никъде. Да тероризираш някой, само защото той позволява или е по-слаб не значи, че трябва да го правиш. Това показва някакви тежки комплекси. Хубаво е, че такива неща са в повечето случаи рядкост в наше време. Преди се биехме за норматив. Като тестостерона ти е в повече, а и да не е, по-добре да го насочиш в спорт и дисциплина, отколкото в идиотии. А и ще ти помогне в живота. Последното, дисциплината, е много важно. Съчетана с хъс и борба за постигане на целите си е предпоставка за успех. Сетих се за онова пернишкото кикбоксьорче, дето живее на хотел, щото техните го изгониха - до къде се докара? Да го изстипосват на първа страница и родителите му да се червят от срам. А и страх. Защото не знаят утре на кого ще попадне и дали няма да му варят житото. Та ... тоя път въобще, ама въобще не води на добро място!

ПатрЕотично настроени наследници на русофили, са пребили момчето защото имприлича на джендър и няма татуиран християнски кръст на прасеца ! Възможно е да бърка квас с газ, което е непростимо в свита на Ганьо

орангутани от мъжки пол, нищо общо с писанието ти

Ами ако са наследници на герберасти като теб ? М.индил

в СОФИЯ Е ЕЖЕДНЕВИЕ И НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА -НИТО НА УЧИТЕЛИ ;НИТО НА ДИРЕКТОР !!!ВИЗИРАМ 2-РО СУ СОФИЯ ПЪЛНА СКРЪБ!!!

Бяха 24 да но само 3 го биха това 24 че са му скочили е лъжа.

Ами те в дира журналисти няма. Само редактори. Редактират това, което им спусне началството и е политически правилно.

И трима не са малко да бият един

Пак добре че не са го е ебали че в тая БъГъ пълно с педали

Момчета в 11 клас ги тормозят хормоните,момичетата не им пускат и те започват да буйстват. Бардаците са за това.Мъже които не са женени да успокояват напрежението.

Доскоро проституцията в БъГъ дори не беше разрешена

къде ги тея момичета дето в 11 -ти клас не пускат ????

Лошото е че започва да става ежедневие,с насилие нищо не се постига,но ние хората се превръщаме на по животни от животните!

Как е, гордеете ли се, че сте българи?

да гордеем се че сме българи.... да те светна 6-то РПУ е в район източен...... а в район източен живеят само мангали.......

Има си хас Ганю да не се гордее, че е българин, докато се хвали как "мангалите" вече си имат цели "райони" в държавата му! Нищо, че пак Ганю обяснява как циганите не ходели на училище, няма начин учениците-биячи да не са цигани.

абе, Иване, напиши се Джон и се успокой - мъжете се млатите по всички географски ширини и демокрации - това е пол, а не националност - гордееш ли се, че си мъж??? Аз се гордея, че съм българка, много!!!

Мъжете се млатим, а? Женските като колите и биете деца, какво му викате? Или когато момичета правят точно същото като ей тези българчета от статията?

Пак ли ти ма, всеки ден ти чета коментарите и всеки един от тях плюе по мъжете. Дядото не те уважава вече, какво ли?

Имаше ТВУ та.Сега само ги преместват в друго училище и побойниците си мислят,че могат да правят всичко.

Сега майките и татковците на тия изроди дето са вече 11 клас и никак не са за ожалване защото са непълнолетни ще зинат колко са им добри децата. Трябва да вкарат обществено полезен труд като мярка и да не е фиктивен. Щом в къщи не са ги научили , друг ще ги научи.

И трябва сериозно с тях.

Изтървани са! Майки кифли, баби простакеси, тати кат се види с 5 лева... Лайната дано поне някой да ги нарита за урок! И по 1000 лв. глоба на бащите!

Друсани ушеви пак ще покрият дилърите деца дето колят и бесят..

Не знам на вас как ви звучи информацията "бе пребит" и "няма сериозни наранявания", но на мен ми звучи като журналистически материал, търсещ сензацията, а не истината.

Диваци, решавайте си проблема цивилизовано с пистолети и пушки.

Какво значение имат обстоятелствата и причините? - никакво. Нямаш право да диеш каквото и да не ти харесва. Българска работа. В цивилизацията, тези са изключени на минутата и им се създава публично досие така, че добро училище няма да ги приеме. Тази държава е един .....................

Ама без сериозни наранявания!?

Ако ти отмерят 20-30 гумени палки по меките части няма да си сериозно наранен. Но ще пищиш месец и повече при всяко движение....

Брех че важна новина . Такива случки са се случвали и ще се случват . И мен са ме били големите . Е не съм се оплаквал не се считаше за мъжко поведение. Ами съм тренирал че повече да не се случва.

кой те е бил теб и защо, след като си си замълчал ти или родителите ти. Факт е, че агресията се разпространява все повече в цялото ни общество. Децата са част от него. От нас, родители, до огромна степен зависи да св опитаме да упражним контрол.

обикновени неща но апломба е голям и мама и тати чакат кинти...поне да му бяха насинили кофата...

Примитивни човечета в примитивна теритирия. Кога ли ще започне човекоядството? Натам се движат нещата. Искат се крумови закони.

Никой няма представа как са изглеждали крумовите закони. Един гръцки историк писал 120 години след царуването на Крум, че той имал строги закони и толкова.

си на 15 и си само 8ми клас

Ти на 15 с две виШи ли беше ?

да би трябвало да е в 9 -ти клас...ама шесто рпу значи район източен а тва значи мангали......

Спорили са за бюжетния дефицит.

‌‌‌‌‌

Разказват ми приятели в чужбина как нямаш право да направиш забележка на малките хулигани. С евроценности е така, ако се позавърнем малко към реалността и вземем, хайде да не са севернокорекйски, но поне китайски ценности, може и да бъдем пак нормална нация.

Абе панелно човече, иди в чужбината, понеже нямаш пари, аз мога да ти платя билета и виж как са облечени и се държат повечето ученици. Аман от тупани които вярват, че им взимат децата, ако не са джендъри, че ги чепират с ковид ваксини,пръскот ги с болести от самолети,русия е велика страна и тук е цвета на цивилизацията. И за справка в повечето страни в така прогнилия запад все още има обучение по религия, в някой дори деня започва с молитва, но ти си живей в панелката и ки прещи глупости с аверите пред блок на бутилка евтин праствасов галон.

Как не разбрахте, че Русия, не е чужбина! Там е страна на крепостници и човешките закони не важат,

Па добре можеше и да го и е.ът

"По данни на родителите на 15-годишното момче, то няма сериозни наранявания". Ама важното е да се пишат заглавия и да се събират кликове.

novinata na denia

Важното е такива неща да не се случват, ама...