Осми депутат напуска лейбъристите в знак на несъгласие с Корбин

Джоан Райън не е съгласна с позицията за Брекзит и антисемитските тенденции в партията

Обратно в новината

Коментари - Осми депутат напуска лейбъристите в знак на несъгласие с Корбин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британската Олигархия..тсйни служби.......са в паника от реалната възможност Корбин и Лейбъристите-Комунисти да вземат властта на острова. А това е почти сигурно да се случи скоро. В момента тече операция по Предотвратяване на Национализация на основни частни на Икономиката им, където частният бизнес се е Провалил тотално.. Транспорт, Водни, Електро, Газоразпределяне.... И други. Това са трилиони които Олигархията им Не дава и затова са Активните мероприятия по Разбиване, очерняне, фалшификации, дезинформация... Спиране решенията на Народа им. Като ГЕРБ у нас.

Tochno v momenta napuskat ot conservative party.

Поредните мишоци напускат защото се заблуждават че пак ще ги вкара някой там а и както се разбира рязаните по ги привличат от другите..

тоя или тая дето такавот маймуна...най-ме вчепатлиха

Когато е за Гърци , или остават неизвестни извършителит или ....След брутално убийство на американски студент, нито едно обвинение в убийство в Гърция Присъдите варират от 5 до 15 години за нападателите, след примерно поведение ще бъдат смъкнати 5 годишните ще станат 2 -3 а 15 годишните по малко от 10

обърка статията

Консерваторите започнаха да действат по българския модел. Купуват депутати и цепят опозицията. Преди две седмици натиснаха и шотландците със секс-скандал на бившия партиен шеф на ШНП. От тогава на Никола Стърджан не и се чува гласчето..... Въобще включи се тежката артилерия.

това са спец службите , не могат да позволят разцепване на държавата, но ще имат сериозни проблеми...от тук нататак.

Гърците които го правят осъдени ли са? или даже са неизвестни?

Баси грозницата, абе тез хора има ли хубави между тях или само вампири?

има нещо гнило и в Британия

Чука Умуна е умен и с дар слово , но полтиката е сложно нещо ако не искаш да изгубиш електората си завинаги в полза на консерваторите , бедните от северните районо гласуваха за брекзит, типчинич традиционен избирател на лейбърите е изгубен при нов референдум ...