Промените в единната сметка приети окончателно

Длъжници към държавата, които не могат да покрият едновременно всичките си задължения, ще могат сами да определят поредността на сметките, които покриват.

Обратно в новината

Коментари - Промените в единната сметка приети окончателно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е така!Сега длъжника посочва кое първо да погаси.Избирателно е!Така е правилно.А не платежно за осигуровки,а парите ги пръскат на 4 места,вкл. и за лихви и си беше пълна бъркотия.Трябва да има яснота и ред,който си беше нарушен.

Добре, а какво става с предишните сметки от преди 2013г, по които фирмите имат надплатен корпоративен данък. Колко пъти сменяме сметки, но средствата от тях не се прехвърлят по новите сметки.

от снимката ще заслужи едно дълго и тягостно разследване. Може и да е бил "колега" на патрона Бисеров...

Осъденият на обесване има правото да си осигури въжето!

Спирам да внасям пари в хазната!Не искам с моите пари БСП да си храни електората!Живо купуване на гласове!С моите пари!Забележете ,април м. по 30лв. на 200 и незнам колко хиляди души!Долу -горе за около 5бр. депутати!!!!Мамка ви червена!!!

Да ви кажа честно, омръзна ми всяка година да променят сметки, начини на плащане, касови апарати, книги и изисквания от всички администрации. Аман. Писна ми вече. Да работя ли или да чета поредните нововъведения.

Наложително беше!Ти да не харесваш единната сметка на Дянков абсурда.По голяма бъркотия не е имало.Трябваше да се въведе ред,да се върне реда. Абсолютно правилно!

Много сте ми интересни , миналата година когато простите гербаджии и особено онзи умник Горанов въведоха тази нелепост единна сметка къде бяхте да да протестирате? Колко пъти аз говорих по форомите ,чее това е тъпизъм и неможе да се сравняват данъци с осигуровки, но шушомигите от герб не чуха тези вопли , и особено онази бюрократка Менда незнам си каква. Единствено Костов ихората около него протестираха и внесоха въпроса в КС да отмени това отроче.

Идеята на Данчо Ментата - Експертът по угаждане на неизрядния електорат е следната: При единната сметка на Злия Дянков нямаше как циганите да си платят само здравните осигуровки, а за къщите и колите си да не платят данъците и да се лекуват безплатно. Сега, обаче, вече не е проблем да не се осигуряваш ВЪОБЩЕ, а не дай Боже ако се разболееш и ти трябва лечение за 100 000 евро - даваш 600 лева за здравни осигуровки и постъпваш в болницата усмихнат и здравноосигурен.

Само дето едното няма нищо общо с другото - данъците за коли и къщи са към "Местни данъци и такси", а здравните осигуровки - към НАП. Да не говорим дали изобщо циганите плащат някакви данъци. Така че - и преди, и сега ромите ще се лекуват срещу еднократно зорноволно плащане само на здравни осигуровки.

Само дето едното няма нищо общо с другото - данъците за коли и къщи са към "Местни данъци и такси", а здравните осигуровки - към НАП. Да не говорим дали изобщо циганите плащат някакви данъци. Така че - и преди, и сега ромите ще се лекуват срещу еднократно зорноволно плащане само на здравни осигуровки.

Интересно защо депутатите винаги се грижат за удобството на неизрядните платци и не стимулират по никакъв начин изрядните?

Тая Мента пак е объркал броя на чашките.

Браво Йордане! Всички Дянковско-Горановски закони да се отменят ВЕДНАГА!

То от Данчо Ментата и компания друго не може да се очаква. Те му казват, че не може пари за здраве и пенсии да отиват за данъци, лихви и лихви върху лихвите, той ще погасява задължения към държавата. Тъпанари хората работят и искат да си плащат за здраве и пенсия, но не искат да плащат данъци, за да ви издържат със заплати до доказване на противното.

Кога ще ги изринем тия некадърници от парламента.Един свястен закон не могат да измислят, бъркотии и неразбории.Явно от това имат нужда и сметка.Диваци!

демек боко окраде здравните вноски за да лекува сестра си с наи модeрна техника.A децата на бг умираха заради нeговитe кражби без лечение. E тоя да го убие господ дано.

А теб Господ те е утрепал с простотия - дал ти е в повече...

Стига бе идиоти като не разбирате ,защо въобще говорите!Знаеш ли колко пари са това от ммеждубанкови преводи!Или искаш да се редим на опашки като в миналия век!Да се научат да си плащат редовно за да нямат стари задължения!А уж не натоварвали бизнеса!Глупости!Едно отменят,две слагат!Защото няма пари в хазната!Сега направиха така ,че за здравните книжки да се иска сл. бел. от общината за постоянен адрес,при положение,че го има в личните карти!Срува 3лв.!При мен са 10 души!Сега и това !Е , с какво облекчиха бизнеса?Дрън,дрън-ярина!Ето откъде ще дойдат по 30лв. за електората на БСП ,ако това не му се казва купуване на гласове ,с пари на данъкоплатците,здраве му кажи!!!!

Тия депутати или са пияни или са осрани.Пак заявление, бумащина и бюрокрация.Трябва точен регламент на поредност на внасяне и конкретно платежно за данъка , който искам да платя.Не стига, че все още плащаме за глупостите им. Като че ли, идва време да им затворим кранчето!

Ако срокът за внасяне на две или повече публични задължения от един и същ вид изтича на една и съща дата, то никое от тях няма да бъде изцяло платено.