Осигурени са два екипажа за бъдещите въздушни линейки

В срок вървят всички дейности, свързани с реализацията на проекта HEMS, увери министърът на транспорта и съобщенията Христо Алексиев

Обратно в новината

Коментари - Осигурени са два екипажа за бъдещите въздушни линейки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Други държави в Европа имат бърза хеликоптерна помощ от десетилетия. Ние сега се сетихме. Защо ли ? Защото се мисли само за себе си. Защото тия от по-горните етажи (властови и имотни) си имат спасителни кръгове от хора, връзки а приятелства, които им решават всичко необходимо. Трагедия.

кои са тия държави? сърбите имат боядисани в червено ефтини хеликоптери, дето освен транспорт друго не могат, щото нямат оборудването. това дето го взимат наще е най-доброто на балканите. ако не бяхме 45 години при Тошо правешкия ром, сега щяхме да сме каот гърците и да имаме всякакви самолети и 12 милиона население!

Време беше...особено за тежки случаи с деца, дано да бъдат с приоритет!

Минимум по 4 екипажа. 3 на смени по 8 часа и почиващ екипаж. За всяка машина! Така с два екипа какво? Ако трябва по спешност в неприятно време да летят и двата по нощите, ще ги чакаме да се събудят и придвижат до хеликоптерите ли?

Два екипажа, пък пет души? Не трябва ли да е четно число :)

Резерви

В САЩ ако те прекарат да те извозят с хеликоптер до болница те опъват с едни 30 000 долара само за возенето. Така че, който може бега или пълзи за да не го возят, изобщо оказва съпротива.

АКО СИ НЕОСИГУРЕН МАНГУС, МОЖЕ И ПОВЕЧЕ ДА ТЕ ОПЪНАТ. ТАРИКАТЛЪКА СЕ ПЛАЩА!