Още 9 ареста след убийството на скандинавските туристки в Мароко

Убийството по всяка вероятност е тероризъм - вдъхновен от "Ислямска държава"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отишли са на екскурзия за 1 месец, като са възнамерявали празниците там да изкарат.Майката на едната споделила, че дъщеря и държала на сигурността, че била се подсигурила...............?! Близките и са били против и са я съветвали да не отива.......Във Фесбук нейни приятели открили профил и на двете.Четох под снимките на Луиза, много мароканци, египтяни и др изразяват съболезнования, коментират, че са шокирани и че това не е била тяхната религия, те не толерилари подобни действия.

До всички плямпащи за демокрация: за да има такава, първо трябва да бутнеш диктатурата. Никой не е казал, че демокрация се гради за 2 дни или 2 години. Арабските държави имат нужда от време за да изградят демократични общества.

И какво като са ги арестували ?! Сега в Мароко тия гнусни човекоподобни негласно ще бъдат обявени за национални герои ,а в затвора ще ги посрещнат с ръкопляскания . Сигурно е ! Досега ,след толкова много атентати и отрязани глави , нито един молла не се извини от името на мюсюлманските си братя и сестри ! Те никога нищо не казаха,нито пък "заклеймиха" (както каза ОНЯ получовек ,за съществото ,което е отгледал) ...просто мълчат и доволно си шушукат помежду си ! И е крайно време всички християни да се чукнат малко по кухите кратуни и да престанат да се прехласват по екзотиката и ол инклузива - там е опасно и там наистина режат глави !!! Войната на верска основа е започнала отдавна и е само въпрос на време ситуацията съвсем да се оака ....

либералната демокрация победи в целия свят, почти...

Е нали въоръжавахме терористите, сега пък много брутални били...

Дори и да ги избесят на площадите, това няма да има никакъв възпитаващ ефект върху останалите.

Сега Мароко е държава, която да не се посещава, а тези момичета какво правят сами там??? Преди два дни се стреля и във Виена, стреля се в Париж, Страсбург, та какво са виновни мирните мароканци? През м.май т.г. бяхме там, Агадир, Казабланка, Рабат, Маракеш, красиви градове, много забележителности, има какво да се види, но да тръгнеш ей така без да премислиш е безумие, при положение, че има туристически фирми и си с група, но жалко за младите момичета.

Трябва да си пълен идиот за да отидеш на екскурзия в ислямска държава без нужда.

Не мисля злото на никого ама тия са били много наивни парчета. Какво могат да очакват две бели жени сами в джагслска страна като Мароко!

Важното е, че след намесата на САЩ вече в цяла Северна Африка има демокрация!

Спомням си за един жесток лидер на ислямска държава (Кадафи), който режеше зелките, бесеше и разстрелваше такива радикалисти като тия изроди в Мароко. Работил съм там преди години и знам, че не си поплюваше с който и да е от неговите хора, имаше шест отдела на полицията си. А сега след американските преврати в арабските държави не бих посетил нито една от тях - глупост е да си турист в гнездото на змиите...

Ама пък има демокрация!

Да, псевдодемокрация !!

Жалко за хубавиците, но какво дирят при тези първобитни хора?

Такова нещо може да се случи на много места по света, дори на такива където няма и помен от ислям.Не са малко туристите, загубили живота си при посещение на екзотични места, където все още живеят племена с култура, позволяваща убийството на новодошъл, защото просто го разпознават като враг на племето.Когато човек пътува е редно да се информира за дестинацията, където отива и да спазва препоръките за безопасност.Ако момичетата бяха с група и охрана, и не се скитат по безлюдни места, сега щяха да са живи и вероятно с отлични спомени от едно по-различно преживяване.

Гледах клипчето как отрязват главата на едната жена. Тя до последно не осъзнаваше, какво става. Много тежка картинка.

Трябва да го пуснат из цяла Европа по телевизията, белким се светнат какви „специалисти“ канят! И политиците в скандинавските държави са за съд задето промиват мозъците на населението си да се радва на тези отрепки и да ги посрещат с плюшени мечета.

Защо мислиш че не е осъзнавала?

Мароко трябва да се посети, но организирано. И от агенцията и от самата държява осигуряват охрана при групи от нуристи. Преди година бяхме там и беше страхотно. Определено не трябва да се посещава от сами жени.

Да!Имат интерес да опазят туристите, защото това им е поминъка,.Икономиката поне на 70% се крепи на туризъма и затова сега толкова усърдно действат, и заловиха за кратко време убийците, главорези отвратителни мутри!Честно казано повръща ми се като ги гледам.

Егати екскурзията - с охрана ! Мерси !

2010 бяхме на екскурзия там по препоръка на Френската ми шевка която в последствие призна че не е стъпвала там от 1974. Още тогава мога да кажа че не беше безопасно да се движиш из арабската част...нищо че бяхме цялото семейство. Сега е много модерно сред младите момичета да пътуват сами по цял свят...господ да ги пази ако нямат приятели и родители да ги съветват.

ШеВка!?

Жалко наистина за момичетата, но хората трябва да разберат, че сега е много опасно да се посещават страни, като Алжир, Мароко, Египет, Ливан, Тунис и други от сорта. Ние европейците не сме способни да се управяме в тези страни, пропастта между културите, ценностите и религиите ни е огромна!

"У"правия в тези страни няма викаш ;)

Жалко за наивните туристки.

..е сега, ако меркел отиде в меракеш да спретне един розов парад, ще гласувам с двете ръце за нея. не е виц! по-евтин, и най-важното ефикасен вариант на интеграция. така прави вкъщи когато не успее да покрие навреме някое убийство и говедата мучат. 50 000 - 60 000 мобилни протестъра са винаги в готовност. /все едно серж и местан са ги консултирали лично/ освен това са и мизерници, не струва много. един вид, износ на успешния продукт според собствените й статистики. прибираме армията и пращаме лумпените. при всички положения и всички печелим! на територията на меркел има много - много мат´рял.

по хиляда на глава да друса три дни в "света на победите си", излиза губо около 0,1 стотинки за плъх като сорос, да не говорим за бюджрта на "интеграцията", че ще ми пратят талибаните... но както и какъвто вариант да смяташ, просто няма как да излезе, че целта на занятието е интеграция по собствената й логика. това което се случва не е интеграция. това е отмъщение. запомнето го!

На тия главорези, дупе да им е яко!Объркаха икономиката на държавата , засегна интересите и!Само заради това със сигурност, ще последва екзекуция и то публично за пред света и за назидание на подобни като тях мутри, да не смеят, да гъкнат.

мароканчетата треперят да не загубят туристическите долари, затова са се впрегнали толкова, не че им пука за убитити...ама вече е късно...само най-върлите меркелоиди ще продължат да ходят натам...

Много ясно, на нашата полиция дали ще й пука за чужди туристи? На нея за собствения й народ не й пука особено.

това са само поредните жертви на Либерастите с ЕВРОАТЛАНТИКО-СОРОСОИДНИТЕ ЦЕНОСТИ

Мароканската полиция се задейства яко!Защото скандала стана дознание на целият свят и не че мароканците ги е еня за момичетата, а защото им падна имиджа и защото силно , ще им пострада икономиката.

Скандалът стана голям и трябва да позакърпят репутацията на Мароко като туристическа държава. Иначе туристите силно ще намалеят.

не беше ли в Мароко където джендър-либерасти искат да подпишем пакта за миграция от Маракеш за да могат такива човекоподобни да изнасилват и режат глави свободно?

Сега очаквам половината да бъдат обесени на площада - малко варварска мярка, но действа безотказно !

Да пратят "БХК"то да спасява " човешки права" на тези маймуни!! нали реват яко сорсоидите !!! за мангали и араби "БХК" то!!!¿¡

вече се знае, че убийството е на сексуална основа...ама из онея ширини е модерно да се казва "тероризъм"

Къде фанат марокански мангал ще го разплачат.

Преди 2 годин,пак там, отрязоха главата на един френски турист,дръзнал да се разхожда с коло в марокаските планини.Да не се забравя,че повечето терористи в ислямска държава,бяха мароканци !

Какво са търсили двете туристки без да са в по голяма група с охрана, извън Казабланка, Рабат или Танжер? Африка не е като да се разхождаш сред фиордите.

Младите жени са като децата- хал хабер си нямат какво се случва около тях, а и да им кажеш ще направят точно обратното

Нашите предатели дупедати, гласуваха нашите данъци да биват давани не само за православно християнство, но и за ислям!

хващам се на бас, че и един път не си прочел Бибилията, антихрист руски, пияна ватенка

Прочел, което ме съмнява, даже съм сигурен, че не си..., все тая...виж корана сигурно ти е на балата слама в керпича.

Не ходете на екскурзии в циганските държави и близките ви няма да страдат.

Ходете на екскурзия в братска Америка където шанса някой психар да ви гръмне е в пъти по-голям. Ако сте любител на силните усещания може да посетите и коледните базари в Брюксел, или Виена. Вместо магнитчета за сувенир можете да си съберете гилзички. Ако оцелеете разбира се. Държавата Мароко е толкова виновна за тер. акта колкото Австрия и Франция. Само че за Франция сме жьо сюи, а за Мароко .... Що се отнася до понятието " циганска държава ". Преди три години / преди мигранстката вълна да залее Европа / един французин, вярно тъмнозелен, си извади пикалото, и се облекчи точно на стълбите пред операта в Париж без това да изненада никой от преминаващите местни люде. Изненадани от нивото на френската култура бяхме само група туристи от България.

Гого, глупав балкански цьганин стой си в панелния кенеф! Там няма опасност нищо да ти се случи!

Майорче, ако минаваш през Стара Загора обади се да почерпя една мента. Много ме разсмиваш с твоите коментари.

БУХАХАХА Мента щял да ме черпи! Тва си мислех, че го пият само пенсионерите в селските кръчми из селата!

Самозвано "майорче" пий си сперма тогава

ми прав си, има огромна възможност да те гръмнат/смачкат с камион/ взривят или какво ли още не в някоя хубава европейска държава. Да де, ама все е някой индивид идващ от циганската държава, може и да е родом от Белгия, ама нали майка му и баща му идват от Африка все пак. Някой си негър се изпикал в Париж .............. и той идва от циганска Африка, а и второ, ако прочетеш малко това им е манталитет на франсетата особено, от рицарските им времена, пикат и серат на всеки възможен ъгъл. Иначе разбира се и в Америката има изплющели хора, където се гърмят, ама по-скоро там са си просто хахови. Не че мюсюлманите са лоши хора......имат си ценности, ама просто религията им може да се чете по различни начини, уж не е лоша, ама фанатиците могат да я разберат по много кофти начин. Абе в общи линии съм много приемащ човек и толерантен такъв........... ама ако нямаше цигани(негри, резняци и всякакви такива), педерас'и и вегани, живота щеше да е много хубав

Отивайте в цивилизованите държави като Германия и Холандия където може да ви изрине някой камион докато си пазарувате по Коледа. Стига тъпотии!

PEYTSCH

no coment...islam.