Ислямисти: Бог да те прокълне, Обама, ще има джихад

Участници в ислямистки форуми се молят вестта за смъртта на Осама бин Ладен да не е истина и намекват за ответни действия, ако тя се окаже вярна.

Обратно в новината

Коментари - Ислямисти: Бог да те прокълне, Обама, ще има джихад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ред е на другия международен престъпник да гушне букета

Значи след "убедителните доказателства" на Колин Пауъл пред ООН, ще се радваме на поредните порции ... лъжи.

Едните "джихат", другите "правното и моралното задължение за действие" и в двата случая невинни жертви само (виж Либия, Мароко)

Все по-съмнителна става тази "новина на деня", колкото повече я повтарят! Този на снимката, дето се разпространява, не е Осама Бин Ладен - значително по-млад човек е, с напълно черна къдрава брада, много по-къса от неговата. Може да са сбъркали снимката, но защо?! Или си търсят оправдание за провокация на някоя и друга бомбена атака и последващи бомбардировки из целия арабски свят?! И това светкавично погребение "в морето", при което тялото не може да бъде видяно и идентифицирано от никого - защо, кому е необходимо?! Дали не сме свидетели на поредната мистификация, с цел да се "демократизират" все нови и нови арабски държави - което е много страшно! Освен това, в началото се каза, че командоси извършили операцията след дълго наблюдение, а сега вече - "бил убит от безпилотник", докато други два кръжали в небето за наблюдение, а шефът на Пентагона гледал картината в реално време, а защо ТВ не я показват тази картина?! Кога го убиха, кога го изследваха /нали генетичните експертизи ставали за няколко дни/, че го и погребаха вече в някое си море... Тая версия издиша отвсякъде!

"Може да са сбъркали снимката, но защо?!" Как може да са сбъркали снимката, нали е целият размазан?!

Той не е живял сам в тази къща, където е убит, и сигурно не е единственият убит, може снимката да е на някого от обкръжението му. Вече има и други обяснения - виж и другите новини по темата. Засега въпросите май са повече от фактите по новината, та не знам. Няма да се учудя, ако след два дни Ал Джазира разпространи поредното видео, на което той говори на арабите от някое място в Афган ... Там има много напълно недостъпни места, само местните знаят къде са и се добират през пещерите до тях ... Но със сигурност новината ще предизвика реакции на мюсюлмански екстремисти по света, а след това - и ответните удари от "силите на прогреса" ... да им се не види и прогреса, и всичките оръжия за масово поражение!

ох на бате конспираторчетата ми балкански! сега плетете и разплитате, тела турсите, дна-анализ и не знам си какво, сакун само дано не е вярна тази новина :-) ... толкова сте зле! вижте малоумници, ако ця и американците луят (както ви се иска), скоро ще се разбере. но засега поне ал каида не са отрекли новината. мислите ли че нямаше веднага да го сторят ако не беше вярно, ако изобщо можете да мислите нормално де?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С военната намеса в Либия и с тази медийна кампания за убития Бин Ладен, Обама и Абдула Гюл просто дават старт на нова вълна ислямски тероризъм. Американците, нали имат демокрация и гражданско общество, за разлика от нас в България!? Я, да се разберат там с тяхния президент!

А ние като изпратихме "Дръзки" какво дадохме?

дадохме, дръжки... ;-)

прости пумаци ....джихад ще правили /...та вие сте едни интернет мишоци

Никой нормален човек на този свят не се съмнява, че медийната офанзива (никой не знае, какви са фактите) е една покана за ответни действия.

Едно изявление на турският президент, което му прави чест!

ДАЛИ?

Какво не ти хареса бе оптимисте?

БОГ ??? все едно гледам турски сериал с неадекватен превод

А знаете ли какво става в Турция в МОМЕНТА! Избиване и затвор на ВСИЧКИ несъгласни с режима(ДЕМОКРАЦИЯТА ДЕ)!

Избиване и затвор?На един и същ едновременно ли ... Аре поспри се малко следим нещата в Турция, знаем че терористите са на свобода и маат гащи. А журналисти, интелектуалци и генерали чистят излятата помия ...