31 души с хранително натравяне в АГ болница

31 пациентки и служители на столичната Първа АГ болница "Света София" са с хранително натравяне, като сред тях има и жени с патологична бременност. По-рано беше съобщено за около 40 пострадали, не само в тази болница, но информацията беше опровергана.

Обратно в новината

Коментари - 31 души с хранително натравяне в АГ болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз бях в тази болница преди месец и държа да се знае, че по-отвратителна храна не съм вкусвала през живота си. Унизително просто! Некачествени продукти, непочистени/необелени, полусурови. Храната има вкуса и вида на помия. Била съм и в други болници и по-неприятни ястия не съм вкусвала (и допълнителни подправки не помагат). Не се учудвам от развитието на нещата - в приготвянето си личеше небрежност и абсолютна незаинтереосваност от крайния резултат. Даножените са добре и новата фирма изпълнява по-съвестно доооврните си задължения.

Само едно не мога да разбера, нали тази фирма доставя храна и за други болници, както и за другите отделения в същата болница. Защо само в патологичното отделение има оплаквания. А дали проблемът не идва от персонала на болницата и е целенасочено действие за уронване на престижа на тази фирма. И дали, ако изследванията докажат, че вината не е в кетъринговата фирма, някой публично ще се извини на тези хора. Крайно време е в тази държава първо за се убедиш във вината на някого и след това да го плюеш.

към хмм: в аг шейново фирмата, която храни болните, е Болкан мийл еоод, знам, защото жена ми ражда преди месец там.

Изследвайте хигиената на помещението в болницата и персонала, който обслужва това помещение. Щом от кухнята зареждат няколко обекта със същата храна и в останалите няма оплаквания, значи проблемът е от външно замърсяване, най-вероятно в столовата на самата болница!

Така е като купуват и готвят храна от промоции ,меса с изтекъл срок за да им излиза храната много евтина и печлбата по висока. Когато участват в кокурс обявяват ниски цени,а после се чудят откъде да избият и всичко за сметка на тези които им ядат храната.

Какво стана сега?Къде да раждаме?В болниците да ни уморят от храна ,студ и мизерии.Егати тъпата Държава.

Разбрахме коя е болницата. А коя е фирмата?

В тая държава ще ни уморат от "грижи" - кой къде ни свърне, все ни обгрижва, нас и джоба ни! От Дяконов до леля Цеца чистачката у селския медпункт, сите искат я някой лев, я нещо по-сериозно, поне букетче, кой ти го дава, и то бадева. Един уролог даже се изцепи "Аман бе, само с уйски и бонбони ли мислите да минете?"И те така чак до Бакърена фабрика.

"За момента няма сигнал за натровени пациенти от другите три лечебни заведения" означава, че инфекцията е попаднала в храната след разпределянето в отделни съдове за различните болници. И то, само в тези, които са пристигнали в Първа АГ. Да видят и там персонала, който раздава храната! Не, само в кухнята.

И какво прави патешкото мегре в Болницата?Няма ли контрол на лекарите върху храната?

В болнични заведения трябва да се сервира само натурална и просто приготвена храна.От една страна е здравословно,а и виждаш и си сигурен какво ядеш.Всякакви други изгъзици като мегрета и т.н. първо не е ясно на кой как му понася и второ позволява на фирмата която доставя да си забърка застоялите боклуци с всякакви подправки и да замаскира дори и най- изгнилите и опасни продукти.

Да беее...7 дни ще ядат само комплета ли? 7 дни по поне 3 пъти на ден ще нагъват само нарязан салам и кашкавал?! Ти би ли ял това 7 дни в седмицата?

Саламът според теб натурална храна лие ? Чукундур селски! На теб може и пръжки с чесън да ти дават.

А кога ще забранят ЛЕЧЕНИЕТО и РАЖДАНЕТО във болница, като ОПАСНО ЗА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА!!!!!!

пишете в гугъла " среда обитания " . за 1-2-3 месеца може да изгледате всичко , което ви интересува, как се правят саламите, кренвиршите , ябълките , бананите, обувките , якетата , палтата, панталоните, битовата химия, ремонтите , пастите за зъби, - има от пиле мляко . не случайо тези серии са изтрити от ютубата поради оплакване от фирмите, дето ни тровят по целия всят .

Браво, мой човек! Благодаря, много е добро!

Казва се хранително отравяне.

Ще си позволя да те коригирам (макар, че не съм съгласен думата "корИгирам" да се пише така): Натравяне се употребява в случай без летален изход, отравяне е когато натровеният гушне букета.

натряване, отравяне все тая... попринцип отравянето е с отрова, не е задължително да гушниш букета, натравяне е с пестициди, развалена храна и т.н. що не ти харесва думичката коригирам ми е по-интересно, идва от латинското corrigo, не виждам къде ти е проблема

Сега да забранят родилните домове, както след един нещастен случай с родилка родила в домашни условия искат да забранят домашното раждане. Ако държавата е в издънка няма проблем с институциите й, ако някой гражданин се издъни дайте да ограбим свободата на хората.

така е само бай тошо ни пазеше от отровите даже опитваха преди нас храната

Изследвайте хигиената на помещението в болницата и персонала, който обслужва това помещение. Щом от кухнята зареждат няколко обекта със същата храна и в останалите няма оплаквания, значи проблемът е от външно замърсяване, най-вероятно в столовата на самата болница!