Кристалина Георгиева: Орешарски може да разчита на екипа ми

Кристалина Георгиева каза на премиера Пламен Орешарски, че той има подкрепата както на нейния екип, така и на останалите европейски институции. Двамата обсъдиха теми от дневния ред на Европейската комисия, касаещи България.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева: Орешарски може да разчита на екипа ми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бедната КРИСИ и тя иска от баницата!!!!А бе криси ти не помниш ли мила,че лично БОЙКО ти каза че който прави удурмъ с дпс и бкп изгаря завинаги!Виж и сидерчо го сравняват вече във вица с лай...торта гараш МНОГО БЪРЗО СЕ САМОУБИ като политичка,на алчноста явно мила очите са най големи!!!!

какво е направила тази за българия ... нищо . миналата година беше в харманли , с.бисер и свиленград да види наводнението и каза че пари за бедствието неможело да се дадът ..е това са българските политици ... хубаво одупени на запада и още по -хубаво навеждат и народа и в буквалния и истинския смисъл

Орешарски може да разчита на всички нормални българи! Дано не прави тиквени номера. Ако съумее- с него сме!

Кри-сталино махай се, ти си вредна за тази държава, доказа го стократно.

А раираните вече им измислиха прякори за добре доили при тях, на Цоко и Боко и какво ще ги правят- и магистралните травестити подлежат на профилактика. Кристално и ясно. Трябва да се даде доверие на хора, които искат да направят нещо. Не на такива, което ще ги разпитват и се чудят как да не ги пъхнат в панделката.

Цецо е за затвор.

По всичко изглежда ,че Кристалина отсвири Орешарски и компания.Жената дипломатично каза ,че от 30г е запозната с простотията и некомпетентноста му.В Брюксел домати с колци не ядат.

Ти или не можеш да четеш, или си пишеш по директива.

Тази жена как за толкова време 2 умни приказки на кръст не върза. а това, че екипът й ще подкрепя правилетството на Орешарски: не знам дали е за добро или за лошо. Защо не всеме да се скрие? Променила си е името, ама иначе...само празни приказки, при това скъпо платени. Като в доброто старо комсомолско време.

Преди няколко дни един "убавец" завърза и влачи едно куче с колата си. Без да съм бил буквално така, като кучето, буквално така се чувствам след четиригодишното влачене от герб. "Убавецът" не знам дали трябва да влезе при Бай Ставри, но убавците Цецо, боко и и сие- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! Относно Орешарски- да, той може да разчита на разбиращи и загрижени за държавата хора! Тези, които искат да всяват смут единствено за собствена облага- аре, нема нужда!

Аз не се чувствах по-добре и по времето на тройната коалиция, където финансов министър беше тоя убавец, дето си бъбре с Кристалинка. По негово време от Европа спряха всички пари по програми заради ясно и очевадна корупция. Много бързичко забравяте за човека, дето разтуряше седянки. В бяла държава, за такъв гаф достойните хора си подават одтавка и повече не се мяркат в публичното пространство, ама тук ни заливат вълни от венцеславения на разни платени форумджии. Бате Бойко си беше продукт на ДС, както и настоящия министър председател. Нищо не може да се очаква в тази мутренска държава. Мутрите, свързани с ДС и плащащи на такива мизерници като министрите ни управлялат държавата. И това е ясно и на децата в нашата страна и всяко от тях вече прави планове за спасение извър границите на РОДИНАТА ни. Ето това никога няма да го простя и винаги ще ги проклинам за злито, което нанесоха на БЪЛГАРИЯ.

как да премахнем безработицата за един ден и създадем нови стотици хиляди свободни работни места без да инвестираме нито един лев: КАТО НА ВСЯКО ПЪТНО КРЪСТОВИЩЕ В БЪЛГАРИЯ НАЗНАЧИМ БЕЗРАБОТЕН КОЙТО РАБОТИ ЗА СЕБЕ СИ И НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ. /Съветът е подарък от мен за благото на народа ни./

Става въпрос за миячи на автомобилни стъкла.

Къде е другата герберска мишка Плевнелиев. Така дълбоко се е закопал от страх да не го отнесе народната любов, че и чехлите не му се виждат.

Хайде стига с тая Кристалина. Стига се е бъркала където не й е мястото. Нали беше с ББ, сега какво, иска да се вре при Орешарски. Ега ти нахалницата.

В новините прочетох че Орешарски започва котсултации с бизнеса за подобряване на икономическата обстановка.Ако отново заложи на "малкия и среден" бизнес ЖЕСТОКО ЩЕ СГРЕШИ!Иванкостовските реституционно-рентиерски идеи за този бизнес като панацея са крайно неправилни.Българският бизнес от този род е все още по байганьовски спестовен а не инвестиционен.Този бизнес у нас няма нито сили нито сметка да подобрява живота чрез нови работни места и ниски цени.Ако нещо не върви той изхвърля трима работещи и затваря дюкянчето,където е инвестирал 10000 лв.Ако върви,то е защото купува домати от пазалджишко по 50 стотинки и ги продава по 2 лева.Работи с висока норма на печалбата и нисък оборот,а едрия бизнес-с ниска норма на печалбата и висок оборот.При неуспех едрият бизнес не може да си позволи лесно да изхвърли 500 души и да спре инвестиции за 50 милиона.Така че съм превърженик на стимулиране на едрият бизнес-той работи инвестиционно а малкият се стреми да смени семейния фиат в БМВ.

Не съм чул Орешарски да е против едрия бизнес. Той просто се задейства по0бавно.

Сталинка къде се слага ? тя не беше ли Бойковистка. Сега се слага на новите. Бездарие. Нали ги подрепяше мутрите ?

СЕЛО,СЕЛО....НАШЕ РОДНО СЕЛО! КОГА ЛИ ЩЕ СЕ НАУЧИ ТОЗИ ЧОВЕК ДА СЕ ОБЛИЧА ПОНЕ КАТО ПРЕМИЕР-НЯМА ЛИ ДИЗАЙНЕРИ И КОНСУЛТАНТИ ЗА НЕГО??? ВСЕ ПАК НЕ Е НА 'СЕДЯНКА', А ПРЕДСТАВЛЯВА ОФИЦИАЛНО СТРАНАТА НИ.

Човече, не си в час. За него Тая е никой и много добре знае, че от нея нищо не може да очаква освен съвет да вземе външен заем. А ти си иди на село и там демонстрирай културата си.

Да си уредиш среща с един клошар, да се облечеш наи-официално и отидеш на разговор.

Разликата между тях като специалисти по финанси е огромна и всяко специално модно приготвяне на Орешарски за срещата си с нея би го компрометирало в очите на специалистите.

НИКОГА ДОСЕГА НЕ КРИСТАЛИНА НЕ Е БИЛА ТОЛКОВА НАМРЪЩЕНА И С НЕУДОВОСТВИЕ ДА ОБЕЩАЕ НЕЩО,КОЕТО САМАТА НЕ ЖЕЛАЕ.ОТ ПОЗИЦИЯТА СИ НА ЕВРОПЕЙСКИ КОМИСАР НЕ МОЖЕШЕ ДА ОТКАЖЕ ТАЗИ ПОКАНА,НО Е ОЧЕВИДНО ,ЧЕ И Е ТВЪРДЕ НЕПРИЯТНО ДА ПРИСЪСТВА ТАМ КАКВО ОСТАВА ДА ПОДПОМОГА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО!ТО СЕ ВИЖДА ОТ ИЗРАЖЕНИЕТО НА ЛИЦЕТО Й,ОТ СУХО ИЗРЕЧЕНИТЕ ДУМИ ОТ ЦЯЛОТО И ПРИСЪСТВИЕ!

Какво може да помогне тази бучма,приятелю.Да си чул нещо да е помогнала дори по Боково време.Нищо.Пък това,че е намусена тя винаги е имала едно неприятно излъчване,противно,нещо много изкуствено и отблъскващо.Дано вече се разкара от екрана

Тая мухлясала герберска Сталинка, да се занимае с наводненията в Европа, тук работа няма.

То и тиквата върши работа, но не и когато е на раменете на министър председател!

Сидеров това изобщо не го интересува, защото кукловодите му са му предвидили друга роля и игра да прави скандали, да се държи нагло и предизвикателно с всички, медиите да се занимават с простотиите му, а през това време Орешарски, министрите му и кръговете, които са го изстреляли във властта да си правят далаверите, да разкешват пари от нови проекти, да реанимират Белене, да реставрират комунизма и да карат нормалния българин все повече да оскотява. Тази стратегия на облъчване наистина е атака, но срещу нормалните хора и срещу правото им да бъдат свободни и да мислят. Атаката на Волен изключва мозъчната дейност, защото ако тя функционира, ролята на кукловодите и куклите се обезсмисля. Инак народът трябва да затъпява, а лидерът на Атака да се изкачва като бей на връх Вола, яхнал кон и да ни показва среден пръст.

Новият член на ДКЕВР Еленко Божков обяви, че бил избран в регулатора по интересен начин. Бях в командировка и в телефонно обаждане ми казаха, че спешно трябва да дам автобиография. В голяма степен да, аз съм партийно предложение, партийна креатура. Все пак аз съм зам. председател на партия Български социалдемократи от КБ. 36 години съм в енергетиката, имам 2 години, когато се занимавах с друга дейност. Продавах кебапчета и бира, защото не ме оцениха достатъчно като експерт, призна пред радио К2 експертът. До сега бях просто от другата страна на барикадата, занимавал съм се с ВЕИ. Вие медиите сте за това, да следите дали има опасност от лобистки интереси, винаги съществува такова подозрение.

В колко ВЕИ-та е собственик другаря Еленко Божков и колко печели на година от тях. И ние ще чакаме този да намали цената на тока и да защитава интересите. Те нашите интереси влизат в противоречие с неговите. Какво да очакваме? Може би вече само революция е останала като вариант.

Никога не съм симпатизирала на Кристалина, от самото начало ми направи впечатление, че говори общи приказки и е доста конюнктурна....

Неподходящо съчетание! Как ще си "конюктурен", като говориш общи приказки? Но иначе всички си спомняме каква хвабла падна от Боко тиквата по неин адрес! Тогава може би трябваше да се забележи това, че говори много а казва нищо!

Станишев чрез правителството на Орешарски започна да разчиства неудобни експерти и специалисти, които са се занимавали с проверки и далавери по време на тройната коалиция. Стана ясно, че миналата седмица шефът на финансовата инспекция е била повикана от новия финансов министър и помолена да се оттегли от поста, защото покрай нея имало създадено напрежение. Това обяви по Нова ТВ сама Теменужка Петкова. Тя е категорично, че в случая не става дума за професионални грешки, защото е професионалист и е от 25 години в системата на финансовия контрол, а най-вероятно заради участието й в разкриването на далаверите Хохегер, където е замесена жената на Станишев Моника, както и с разплитането на кражбите около АЕЦБелене. Именно Петкова извади през февруари на бял свят резултатите от ревизията на незавършената Белене. По думите й проверката е започнала още през 2009 и е обхванала периода 2012. Така стана ясно, че в незавършената АЕЦ са налети 1.300 000 000 лева по счетоводни данни, като голяма част от тях са отишли за консултанти. Теменужка Петкова бе категорична, че най-големият фал по този проект е ,че няма договор между българската и руската страна, а само едно споразумение. Тоест, харченето на всички пари е ставало незаконно. Според бившият шеф на финансовата инспекция са констатирани и множество нарушения при възлагането на обществените поръчки. Тя потвърди също така факта, че един от консултантите е получил над 200 млн. лева. По непотвърдени данни става дума за енергийната акула Богомил Манчев.

щом няма договор защо руснаците ни съдят. Стига вече с напъните разни "бивши" да се изкарват много праведни и невероятно добри експерт. Щом са били такива защо бяхме по тяхно време в геноцид, а, некадърни кариеристи?

Преди два дни Оланд,един от ръководителите на ЕС заяви в Япония че "кризата в Европа свърши".Значи Орешарски вече не може като пожарникара да оправдава за некадърността си в вълната,пардон,с кризата.Аз призовавам всички търпеливо да почакаме Орешарски до Нова година и ако не видим осезаем резултат от работата му-СТАНИ,СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ...!!!

И тази женичка е въздух под налягане!

Ама сега ли стана "въздух под налятане" или винаги е била, защото нали беше човек на Боко тиквата? Абе ще разберете вие, че всички до него са такива, ама ви трябва време ...или пък няма да разберете изобщо!

Де да беше поне под налягане, ама май че е само вздух.

Взимай си "екипа" и да те няма! Аман от "помагачи"!

Имам аз една мечта, в миг един, всички червени боклуци да се затрият от света. Ех, мечти.

Щом комисарката по кризи и бедствия ще помага, значи вече сме я втасали....Орешарски май вчера разправяше, че по-зле не сме биле....от войната.. Що ли не го обявят с указ или постановление, че да почваме да се оправяме...

Народа знае какво иска.Не му трябва крадливо правителство.Джордж Вашингтон го е казал"Правителството е като огън ,едновременно е опасен слуга и ужасен господар"От неправилни политики на правителствата по света са убити над 250 милиона души до сега.С търсачката "Водата ,монополите и как света попада в пипалата на неоробовладелците"Правосъдие,полиция не се интересуват от нашите проблеми,защото защитават интересите на плутократите и олигарсите .

Тази търсачка не ти е необходима! Достатъчно е да отовориш пощенската кутия с месечните си сметки!

Куртоазно изказване, но от както ни подкрепят все повече нужда от подкрепа имаме.

Искам бебе от Бойко Борисов!

И защо ще ти е такова грозно и най-вече глупаво бебе? Е вярно че тук тези просперират...

Като чета коментарите тук си мисля, че за повечето пишещи мечтата за управленец в България е някакъв хибрид между Бойко Борисов и Сашка Васева:)

Мечтата на много българи е да не ги управляват крадливи комундета и техните отрочета!

Кристалина Георгиева е била вицепрезидент на Световната банка,живяла е в апартамента на Георги Димитров в Москва ,високо ценена е и ще бъде от полза на България .В трудни моменти ще ни развеселява с майсторско изпълнение на китара.Един добър музикант има силно развит слух и не се нуждае от СРС-та.

И как по-точно Сталинка ще помогне (с екипа си) ???

popov

Като похвали червено-мюсюлманското правителство пред арменския поп.

Безгласно Боко тиквата и е дал разрешение за това ама се прави на опозиция... :)))

Добре де, кога е Сталинка кога Кристалина? Сега е с Орешарина и се сетихте за Сталинка иначе беше Крисито като беше номинация на Боко тиквуна...ама що тъй ? И вие сте фурнаджийски лопати като онова мекере Янето, то затова сте в любовни отношения!

КриСТАЛИНа - СТАЛИНка

Ами те са си такива : когато трябва - Сталинка, когато трябва Кристалина; когато... Пръмова, когато... Кунева и т.н.

Не забравяте от къде се е пръкнала таз кукумявка. Добавя към старото правило- "Бивш гей и бивша проститутка няма", още една сентенция- Бивш комунист-няма. Шумкарите се активираха, горко на България.

Криси аз смятам, че ако правителството остане на власт 4 години българският народ ще има много по-голяма нужда от екипа ти.

От екип да ,но кой ще в него ?

popov

Г-жо, когато в Австрия беше в коалицията екстремистката партия на фашагата Йорг Хайдер Европа и наложи цял куп санкции. Недей да лъжете народа, че със обладания от Сатаната Сидеров, ще бъда беневолентна...да не говорим, че и останалите БСП и ДПС идеологически също са екстремистки. Казано вразумително, в момента България е черна дупка на политическата карта на ЕС.

Кристалина на кого ще помагаш на не българските Юди-на Руските интереси?

Колко пъти трябва да се обяснява и пише, че Григор Стоевски, Кристина Карагьозова и другите от рисърча в БНБ, както и Петър Чобанов и други политици и икономисти са с контрол на съзнанието на мрежата на Мтел и подкрепят регистрираните около Австрия Банки като мафия. Те умишлено подготвиха кризата. В пряк разговор ми отговарят, че "в България е така", "това се големи банки, които те не могат да контролират" или Чобанов "какво искаш - космически кораб ли да построим в България". С каъв ъкъл Петър Чобанов стана финансов министър? Нали с Орешарски пряко загубиха 2/3 (20 млрд според Евостат) от фондовата борса - като фин. мин. и шеф на фондовата борса тогава. Да не мисли, че само ще разкарва как тези в Брюксел му давали кофа с ребра да яде? Ясно, че само искат да го накиснат отново с злоупотреби за милярди, а хората ще стават все по-бедни. Няма ли самолети като братя Галеви или си чакат боя, които заслужават?

Много ми хареса определението, дадено от анонимен форумник, на правителството Орешарски, което Кр. Георгиева, доц. от ВИИ Крал Мас, щяла да подкрепя. Правителството Орешарски е правителството ПЕС ФЕС И РУДОЛФ ХЕС. Щом иска да си ги подкрепя, изобщо не ме интересува доцентката по политическа икономиа от ВИИ Крал Мас кристалина Георгиева, която дори се чу, че била известен ПРИВЪРЖЕНИК И ЧЛЕН НА ДВИЖЕНИЕТО СЪС ЗНАМЕ С ЦВЕТОВЕТЕ НА ДЪГАТА....

С характерната си простотия в изказа, Орешарски я нарече "комисарката"!?Като и добавиш и личното име става-комисарката Сталинка!?Червенушките да се радват на завръщащите се болшевишки реминисценции в бръщолевенията им!?

Другари, да ви задам един съвсем сериозен въпрос. Другари, смятате ли , че е демократично предварително да се уговаря протест с дата час и маршрут? Какъв му е смисълът тогава другари на протеста, когато хората не могат свободно да дойдат и да се изсерат пред вратата ви , когато пожелаят и когато са получили естествен позив за дефекация от вашата мъдра политика? Примерно днес ми направи ужасно впечатление протеста, който даваха по единствената демократична телевизиа канал 3 , та там ръководителите на протеста не отидоха пред централата на атака, защото не било съгласувано от общината. Какво по-демократично нещо от това , протеста да отиде пред централата на атака, да видим как гномчето ще начупи ръчичките и краченцата и главичките и устичките на хората. Другари, демокрацията изисква, да премахнете това срамно правило за организация на митинги и протести, защото на човек нормално му се присира и никога човек не може да знае в кой момент ще го напъне диарията от вашата мъдра политика. С уважение : една българка

Ако , мадам, бяхте една американка или например една англичанка ,пардон, щяхте да знаете че вашата демокрация свършва в полицейския участък.

То затова сигурно и полицията им си върши съвестно работата и не оставя престъпниците да присвоява парите на хората, защото имат улична демокрация на необходимото ниво , която завършва в полицейския участък за всички престъпници ! Мерси за отговора на важния за мен въпрос!

Изпрати ни два вагона боб и лук!

По-добре леща вместо тоя лук ! Със запръжка без запръжка за децета е лукс ??

Боже каква демагогия от страна на Кристалина Георгиева? Как се преобърна след като плюеше по Пламен Орешарски. но едва ли е очаквала, че ще стане премиер...Е, живота е непредвидим, Кристалина!!!! Помниш ли ,когато с пренебрежение махваше с ръка и викаше " А, бе нали го знам Пламен!", а усмивката ти показваше само едно - "мани го тоя". Но Пламен е на светлинни години пред теб и по знания и по манталитет и ...по всичко.....А ти и 20 години да си живяла и работила по света си оставаш доста посредствена и елементарна

То така се почва - първо подкрепа от европейските институции, после спиране на еврофондовете и т. н. И ние пак ще... (както е определил още Римският сенат).

Тя е от типа хора-образовани олигофрени...учили ама незнаещи и лесно манипулативни...такива каквито трябват на корпоративните гиганти за да си прокарват политиките по света,за да колонизират цели държави....

много ми е кеф когато не можеш да ме побереш в рамката си

А след това отиде и тайно се видя с ББ, защото дължи на него позицията си.....

Кого представлява криСТАЛИНА георгиева? Аз съм тъмносин избирател и нямам партия. Под тъмносиньо разбирам - пълна декомунизация и десъветизация, справедливост, просперитет. Без декомунизацията и десъветизацията, справедливостта и просперитетът са невъзможни!

ехоо ....вече е 2013г. и вече не взривяват влакове

Никога не е късно крадците да получат заслуженото. Николай II получава нобелова награда за създаване на революционна ситуация. Сега да не я получат олигарсите, станишеф, прокуратурата и някои дансаджии?

Вземи да напишеш една диплома на тази тема. Модерно е!

Последното, много дълго изречение в текста с категоричноста си издава, че Сталинка е много по-умна от всички, или си е просто малоумна. С такава елементарност в "..Швейк" се отличава полковник Фридрих Краус фон Цилергут.

Ще помога на Орешарски да усвоява средства. Само чий??

яшна стрина е тая КриСталина! Щела да помага! Бивша секретарка и дясна ръка на Сорос за БГ! Такива почнат ли да ни помагат-затрити сме окончателно като народ.

Проблемът на българия са селяните във властта!Ония, дето изригнаха на 9 септември от дълбините и техните чада!

Селяндур, пише се България. Проблема й са подлогите, като мегленкуневките и неграмотниците като теб.