Орбан: Нечестно е, че България не е в Шенген. Рюте: Не ви казваме "не", чакаме ви догодина

Двамата са говорили пред български журналисти на форума в Тирана, посветен на Западните Балкани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рюте каза "вярвайте ми ...". Ами вярвайте на хора направили парите си от търговия с роби! Защо мислите една държава се ребрандира като сменя името си?!! Такива НЕ НИ ТРЯБВАТ!

Как никои не се сети че цялата общност ни предпазва .Догодина няма да има шенген,Третата ще е във вихъраси и защо се натиска те за нещо което е еднодневка.

Ако има референдум в България за Шенген резултата ще 70% против срещу 30 мангали за влизане за да ходят с чаветата да просят и крадат там необезпокоявани.

Референдум за излизане от еврокенефа. От 2024 или 2025та ако не ме лъже паметта е възможно. Корабът вече засмука вода. Скоро ще започне да потъва със страшна скорост а нашите ебалници ни натискат да потъваме с онези дето ни попиляха страната. Що за дебилизъм.

Чакаме ви, но не са само дребните пари по границата за емигрант. Корупцията и безнаказаността вътре в страната а какво да кажем за границите. ЕС иска да се спре потока на бежанци и чрез Нидерландия си защитава целите. Очевидно са вдигнали ръце от нас и ни дават отсрочка за догодина. Чудя се обаче на путинофилите - хем не искат хем ги боли :-)

Не бе Рюте, тази година а и догодина си еби сам майката.

Тати каза, че ще ми купи колело…..ама друг път.

Чакаме ви до година ако сте измели Мутрата и Фатмака до тогава !

Не е честно! Благодарим за подкрепата!

Трябва ни политик като Орбан, за да станем наистина суверенна държава, а не колония. Докато се гласува за партии, които слугуват на чужди интереси и изпълняват чужди заръки, това няма как да се случи!

Един мой приятел навремето имаше значка, която носеше постоянно - а на нея пишеше "От утре не пуша". Тоя капут Руте явно иска да ни каже същото.....

Бок.лука рюте съсипва земеделието в Холандия, което е добре развито. Инструмент в ръцете на глобалистите - либерасти и толерасти т.е. сатанисти. Не знам дали няма да ми изтрият коментара от дир, ако сложа линкове от туитър, но който иска може да потърси протестите с трактори в Холандия, където се използва полицейска сила, за да се спре протеста.

Слушайте малко,отворете си ушите,влезем ли в Шенген,влизаме и в еврозоната,оттам какво правим!!!!!!

Г-н Рюде, заповядай в България да те оноди шоп. Тогава ще се съгласяваш с всичко.

В такъв случай,до догодина си пазете сами границите от мигранти!Не виждам защо ние трябва да имаме обвръзка по охраняването на чужди граници с наши средства,на цената на няколко млади животи! Като ни приемете тогава ще говорим!

От 2011-та година всеки път е догодина... Крайно време е да е СЕГА!!!

Тоя Рюте май верно ше излезе .."небинарен". :))) джендър ебан.

до година ще стане по догодина

Задължително трябва да има ответни мерки иначе ще бъдем шматките на ЕС и никой няма да ни брои за живи

Радев цял един мандат обикаляше Европа и разправяше колко е корумпирана България, сега иска в Шенген. Е няма как да стане фатмак прост.

Кой ми сра в гащите?!

Какво ще спечели обикновенния човек

Джакпот. Но необикновените, като теб не печелят...

Между Франция и Германия граничните пунктове са отворени, а в пограничните райони на България хората живеят в страх от емигрантите. Докога ще мълчим?

Позовлете да изкажа и още едно мение, което претендирам, че е мнение на представител на държава екперт по опазване на границта Холандия трябва да бъде изхвърлена от Шенген, ако искаме границите на Европа да са сигурни и това го казва човек от държава която най добре опази границите на Европа по време на нашестието от емигранти

Царе са тея западняци, никога не казват не хахах. Ще ти купим колело, ама друг път. Нищо, тъп народ като нашия заслужава само такова отношение. А и в центъра на Амстердам може да си купиш жена за 50 евро.

Харчете ток, карайте поне 6-ци, копайте крипто и горете що имате. Да вдигнем температурата с 2 градуса и потопим Нидерландия!

Я камулата Я камиларя догодина

Дираджиите ПОДКРЕПЯТ Нидерландия и Австрия. Оле!

Адвокатстване и 'съчувствие' от боклук като Орбан - каква компрометираща 'оценка' за българското управление..

Подкрепят ни и Франция и Германия - трябва да се гордеем.

Ох, защо се обаждаш от контейнера, къде е Орбан - къде си ти - и кой си ти, вярно ли го мислиш???? Я виж Унгария, виж ни нас, я виж ББ и тогава говорѝ за Орбан - сбъркана работа

Аз за разлика от него аз не съм получавал пари от Сорос (платил образованието му!), и 'къде е Унгария' днес не е негова заслуга, а на инвестициите от 'омразната Гейропа'. Нека излязат от ЕС и НАТО щом не им харесва там, пък да видим колко струват с Орбан.

Всеки си мисли, че продажбата на жени в Холандия е в следствие на някаква разкрепостеност или модерност, но сериозно грешат, този бизнес е стар за Холандия, и просто предифиниран, понеже Холандия последна в света се отказа от робовладелствто едва във 1910 година беше насилена д ас еоткаже, те предифинираха робовладелството във сексулана екплоатация, която функционира в тези размери балгодарение на проджбата на плът, или това си е завоалирана форма на продължение на робовладелството. Холандия е последната страна в Европа все още запазила частино формите на робовладелство, макр и опаковани в модерни термини и дефиниции

В тоя ред на мисли, може ли ЕС да си позволи една робовладелска страна, каквато дефакто е Холандия, да спира развитието на държава с доказани демократини традиции, която не е имала роби през 1300 години история?

А ние с концлагепи където прасетата ядят хората..през 20 век. Хайде дтига с това връщане надад! Така ще се изпокараме с всички

Не разбрахте ли че човека иска някою пачка под масата? Или пък друг вариант е да им бъркаме дълбоко в бизнеса а пък що да го дават на най бедните като има още много да лапат.

Нещо бъркаш холандеца с наш бате Бойко.

А ние пък не исксме да чуем за Еврозоната. Инак ние, Чехия, Дания, Швеция, И тн сме по добре от вас.

Не бива така. Щом изпълняваме критериите, трябва да сме вътре. Все едно изискването да е да имам рук 22 см, като го мерят да е 25 см но да ме отхвърлят защото са ми черни мъдурите.

инджинерите ше има тамън откъде да минават за по-бързо, ше се насочат към уровен реки дунай в сантиметри

Ами да кажем не на Еврото и без това сме се напомпали с дългове,да не станем накрая като гърците с максимално теглене на 10 еврака на ден от банкоматите. Да се пусне процедура от изтегляне от ЕС и без това от тези фондове само определени хора цоцат, а мнозинството от населението - не визирам София, гравитира с под 1000 лв заплати. Време е за кандидатура в БРИКС. Там има енергия, няма мигранти и политиките им са по перспективни. Само корупцията им смърди.

Заболяха ме пръстите да ви раправям преди два месеца, че трябва с изнудването за Северна Македония, да си издействаме незабавно приемане в Шенген и Еврозоната на нас, македонците и албанците с Румъния в пакет, ама йок - блъскахте минуси. Сега нахендрихте ли се.

Европата НЕ ОТПУСНА ПАРИ за ГРАНИЦАТА, но Рютето иска БЪРГАРСКИТЕ граничари ДА ПАЗЯТ с ЖИВОТА СИ граицата ОТ ГОСТИТЕ, коите меркелиците и рютетата си поканиха...

Заловените мигранти са само във вътрешноста! Пазят викаш или прибират пачки. Холандците да не са тъпи!

тъпи са

Ако човек размисли над тези думи май никога не трябва да бъдем в Шенген. Ако сме външна граница на ЕС, би следвало да има солидарност, защото това е свързано с много пари. Същото е когато съседите в една кооперация не искат да съберат пари за ремонт на покрива, защото най-силно е засегнат последния етаж. И когато водата потече и по долните етажи може да се сърдим на последния, че не е стегнал покрива или заедно да свършим тази работа. Дали е удобно тук да има мигрантски натиск, хората в пограничните райони да живеят в страх, да летят камъни, да се стреля и всичко останало и от друга страна границата между Германия и Франция да е празен граничен пункт. Нима никой не разбира, че ние помагаме този пункт там да бъде празен и да няма никакво напрежение и разходи.

Рещението е просто- да се машага вето пт страна на Булгария , когато предложенията са от Австрия и Нидерландия!

Рюте долен джендър. Не си вижда педерастко-наркоманската Държава, все България му е трън. Обача не е чака такава загуба. ЕС е пред тотален разпад във всяко отношение.

55-годишният Рюте ОЩЕ ЧАКА някоя ЖЕНА да го ощастливи с брачна халка...

Да е жив и здрав Рюте още 100 години .

Чий ще годирим в Шенген с 2€ минимална часова ставка за положен труд, а след удържане на доброзорните данъци, такси, налози и тем подобни и много по-малко от 2€ на час?

Даже идея си нямаш какво е Шенген, нали? Вземи прочети малко да си оправиш кашата в главата! Ставки...

Тоя осен дс върти педалите... на колелото за друго става ли?

Ми в момента те врътка тебе. Да ползваме жаргон дето ще разбереш. :)))

Ще ти купя колело, ама друг път.

Точно Орбан ли е най- важният в цялото ЕС?

холандски педеру.а

Както винаги Орбан популист, а Рюте - обективен.

Моля те, спри да пишеш на български, ако изразяваш това мнение....

Що? Само тия дето имат като твоето мнение ли имат право да пишат на български? :)

ха ха, кое му е обективното на Рюте - 40% от наркопроизводството в Европа е в Холандия, педофилията процъфтява там, за проституцията да не говорим, най-ужасните робопродавачи в миналото, дори името си смениха заради лошия си имидж . Холандецът и майка си продава за пари, ама иначе имат претенции - не зная какъв им е проблема с нас - страх ги е да не ги засенчим в гадостта сигурно.

се гаври с нас!

Рюте, Рюте, излезна голямо *уте !!!

Господата с третия пол ни блокираха за Шенген. Каква ирония.