Коментари - Оръжия, пари, политическа подкрепа: Зеленски пристигна във Вашингтон за срещата на върха на НАТО | Днес.dir.bg

Оръжия, пари, политическа подкрепа: Зеленски пристигна във Вашингтон за срещата на върха на НАТО

Няма да излизаме извън рамките на решенията на НС и няма да изпращаме войници в Украйна, каза българският премиер Главчев преди срещата

Обратно в новината

Коментари - Оръжия, пари, политическа подкрепа: Зеленски пристигна във Вашингтон за срещата на върха на НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

През Октомври,2023-а, ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер, на форума за "сигурност" проведен във Варшава, се похвали че НАТО, след издънката му в Грузия, сериозно започва да се готви за нападение срещу Русия още през... 2008-а година, като изпълнението на плана, описан на 4500 страници, реално започва да се изпълнява през 2015-а... а подготвяната от НАТО война започва с началото на обстрела на руската Ростовска област от Украйна на 17 евруари, 2022, като Украйна вярва че НАТО ще и прати свои войски за да я подкрепят когато на 24 Февруари Украйна започна наземна операция по овладяването на Донбас, просто нито един от плановиците в НАТО не вярваше че Русия ще отвърне на тези нападения-)

Но кой тигледа фактите и предисторията на войната. ЕС са муле с капаци на очите, който им дърпа юздите той ги води където си поиска. Ялово и сервилно ръководство от дилетанти, изхвърлени от политиката мижитурки. Да не пречат в държавите си и да изкарат някак си до пенсия.

А...Блондинката козЯшка Рошана с руски флаг на челото... унижена и с халка от нигерийци разширена и трахея увредена...

Значи така да знаете: изсирам се мазно и много щедро на Бай Пън фостата!

Гласове от Народа: И аз !!! И аз !!! И аз !!!

Сега е момента някой да заключи залата,, докато са всички в нея и да хвърли десетина газови гранати вътре. Цял свят ще празнува след това.

Кайма, освен машинкатам някой друг цъка ли ви плюсове изобщо? А погледни - от как си ги напраскал, нарастване на бройката няма... :)

Това не са Човеци, това са два провалени ФРАНКЕНЩАЙНА !!!

Европа е на европейците,другите да се оправят сами,както е богоугодно.

ей миротворци с тези терористи избиващи деца ли ни карате да преговаряме ??? и като сте такива миротворци защо не просите спиране на огъня пред Пасоля ? след като дребния бункерен педофил унищожи Украйна да не мислите че ще спре ??? Путето е казвал многократно че Коччината иска да си върне съветските зони на влияние. по Первий Канал всеки ден говорят как Москалската Джамахирия трябва да стигне до Португалия. това нали знаете какво означава? че ще станете роби на 16тата република и ще бъхтите за 400 лева заплата ако сте късметлии и не са ви заточили на фронта да се борите с "Прогнилия Запад". Няма да има моренца в Гърция. няма да има екскурзийки до Белгия и Франция. децата ви няма да могат да учат в Германия и Холандия. няма дори да можете да гъкнете срещу режима събудете се заспалковци

с 40 плюса за 10 минути, нали? Ходи се снимай бе, тънкохуй гноемъд..

да се оправят сами,военолюбците-на фронта

джамахирията вече е в Западна Европа

Фамилията, чието богатство надхвърля 500 трилиона долара заради войните и която налага „Новия световен ред“ Фамилната линия на Ротшилд произлиза от Майер Амшел Бауер, който променя фамилното си име на Ротшилд 20 Март 2024, 01:50 85269 прочита 33 коментара Автор: БЛИЦ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Статията я има - всеки мозе да прочете ...

когато Иран дават на москалите дронове те не им слагат ограничения къде да бъдат използвани трябва да въоръжим до зъби Украйна и да и разрешим да удря където си пожелае Руслямската Джамахирия колко още да чакаме ????? на Великден беше църква... днес е детска болница... утре училище ???? БОЙ ПО МОСКАЛСКИЯ БАШИБОЗУК до разпада на Блатната Империя !!

тука пък 53 плюса! Разшлякан анадолски анал..

+ + + + +

какъв боклук в човешка форма трябва да си че да удряш неколкократно болница пълна с болни деца с идеята да убиеш колко се може повече.... отдавна трябваше да се даде всичко нужно на Украйна за да се бори вместо нас с москалските терористи. Щом орките могат да удрят детски болници в Киев защо и украинците да не могат да удрят мацква ???

тука само 30 плюса! Колко скромно... Вие един боклук за 10 ли се имате?

по кротко с белото

до шия, баце! Нито сте интересни, нито пъък сте актуални вече...

Супер картинка и двамата идиота са разведени с реалността! двама некадърника единия е наркоман а другия е с сериозни психични отклонения живеят в халюцинаця и нашите минетчий от Дир ни ги представят сензация. А пък сериозните новини за Света се отсраняват задължително

А ти, минетчията на Митрофанова, какво искаш да ти представят за сензация? Как кремълският фюрер-педофил избива поредната порция украински деца, защото не може да ги докопа със жадните си лапички и да се гаври с тях?

май пак е пускал машинката за плюсчета, а? Само че сега са малко по-умерени - между 28 и 54, за разлика от преди, дето слагаше нереалистичните 60-70 плюс... Иначе хич не ми се струва вероятно, коментар, написан в 5 часа сутринта, за няма и половин час да събере толкова "лайка"...

1. Добре де нали Путин ви каза че Зеленски не е легитимен президент на Украйна, и освен това ви цитира решение на конституционният съд на Украйна в което се казва че Зеленски е нелегитимен президент, защо продължавате да го наричате президент на Украйна?! Освен това има една украинска журналистка Панченко, която също разправяше че Зеленски е нелегитимен 2. По руската телевизия даваха как руските ракети Х-101 си летят и никой не ги унищожава. Тоя беше снимал 3, а говореше за 5, защото явно не е снимал от начало. От видеото се вижда че Х-101 са доста по дебели от ракетата която удари болницата. Освен всичко от мен добавям че руските ракети Х-101 летят доста ниско и с доста по-малка скорост, а ракетата която удари болницата падаше от доста голяма височина и под доста остър ъгъл със доста по-висока скорост, което не се връзва с Х-101 по никакъв начин. 3. За какво им е още ШВО на украинците, ако то никаква работа не върши, а само унищожава сградите?! 4. Според руснаците ПВО-то на украинците е било в града в периметъра на военният завод които унищожиха и в резултат на това е поразило болницата, обаче на мен ми се струва абсолютно преднамерен удар по болницата пред срещата на НАТО. При това няма убити деца защото не е ударен лечебният корпус, а служебни помещения до него Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Байдън пита Зеленски € : Кой беше ти бе? Не мога да се сетя ,къде съм те виждал.

Прекрасно е да се слуша воя на задунайските ибрици на бункерната ботоксна маймуна. Газ пикаят, че Зеленски го посрещат лидерите на света, а на кремълския шебек му го нахендри дори индийския павиан. След това даже от кеф маймуняка го повози с китайската си голф количка. А за нефта дето ще му доставя циганьора му каза да рупа рупиии. :-))))))))))))

НАТО задължава членовете си да дават % от БВП за отбрана. Да се разбира да дава парите на САЩ за въоръжение. Освен това задълава членовете си да "подаряват" оръжия на Украйна, след което да попълват своите липси от САЩ. И накрая искат свежи допълнителни пари за Украйна, с които САЩ да разполагат по свое усмотрение. Като комисионна на Зеленски за сделките и печалбите с негова помощ, му дават имоти, подаръци за милиони, минаващи към жена му. Накрая ще го екстерминират, като обвинят Русия за това. Но има още пари за усвояване и не ни питат можем ли да осигурим парите и какво е състоянието на живот на българските сънародници.

И ся к'во? Зельо си има пуделчета: - стани седни, дай, остави, донеси, пусни, дръж и т.н.

Олена Зеленска стана първият собственик на изцяло новото Бугати Турбилон за 4,5 млн. евро.

Дори пред оръжията и наркотицит е трафика на деца за осиновяване и педофилската банкерска мафия, която освен за секс извращения ползва децата за жертвоприношения и адренохром. Естествено това е конспирация. Добре заработваща видимо.

И търговията с органи. Официално Радата прие закон 22 ра за разфасоване без съгласие на роднини и приятели. Линейките на Червеният кръст и Лекари без граница кълцаха на фронта денонощно. Раняват те, влизаш в операционната и излизаш без далак, ако си късметлия. Ако не си не излизаш въобще.

Абе, дърто, а що забрави да кажеш и за поръченото от нея Бугати. Деменция, а? Ега те у простия неграмотен и кух фатмак. :-)))))))))

нелегитимен озорпатор на власта при друг изманик

ДИРАДЖИЙСКИТЕ ГНИ Д И ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 5 МЕСЕЦА СА БЛОКИРАЛИ СПАС И ПЛЕЯДА ЧЕСТНИ ХОРА!!! ТРИЯТ ВСЕКИ КОМЕНТАР КОЙТО Е ПРОТИВ ПОСОЛСТВОТО! ВСИЧКИ У РО ДИ НАРУШАВАЩИ КОНСТИТУЦИЯТА ГИ ОЧАКВА НАРОДЕН СЪД!!! НИКОЙ НЯМА ДА СЕ СПАСИ ОТ СПРАВЕДЛИВОТО ВЪЗМЕЗДИЕ!!!!!

Руски сополи, Къде ще се скриете ? "Три дневната война", която започнахте преди две години НЯМА ДА СПРЕ докато Русия не се разпадне на много, по-малки лудници. ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА Я СПРЕТЕ А НИЕ НЯМА ДА Я СПРЕМ Предателите ще отговарят за кланетата през 1945 та. Семействата им ще бъдат изпратени на каторга за да възстановят онова, което руските им господари потрошиха. Милост няма да има ! ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ ОКО ЗА ДВЕ ПРЕГОВОРИ С РУСИЯ НЯМА ДА ИМА РУСИЯ НЕ СПАЗВА нито МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО нито МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ които разписва нито ТЪРГОВСКИТЕ СИ СПОРАЗУМЕНИЯ затова ПЪЛНА И БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ И РАЗПАД НА АНКЛАВИ ще работят наказателно докато възстановят щетите на всички в цялост и ще говорят през посредник на китайски НЕ НИ ПУКА ЗА ВАС РУСКИ ДИВАНЕТА И ВАРВАРИ 1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА ПОЩАДА ЗА СИБИРСКИТЕ СОПОЛИ

Зеленски е заявил, че предпочита Пейтриът направен от бук, а не от талашит. На срещата на НАТО Албания ще обещае да му изпрати такъв, веднага след като му сменят главния ластик.

комедианта жид когато обикаля да проси милиарди надява реквизита зелената фанелка винаги брадясал и насълзен а после като прибере милиардите прилежно избръснат ухилен до уши надрусан с кокаин

Пуснете тоалетна хартия с ликовете на тези двамцата от снимката. Много ще е вървежна. Който я пусне, ще направи добри пари.

с ракети детболница, не знам, трябва да си мнооого болен, дори индиеца Моди днес раскритикува авера си!

Европейският парламент отвори офис в Киев Решението, одобрено в понеделник вечерта, има за цел да улесни отношенията с украинския парламент, по-специално комуникацията му със съответните комисии на Европейския парламент, както и да облекчи административната работа. УКРАЙНА ЩЕ Е В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО И парашка бързо се пързаля в АДА.

Никакви проблеми. Нека Украйна да е в ЕС и НАТО, но тези организации да й намерят някъде територия, защото руска територия за Укрорайха няма да има.

Истерията на Путин не впечатли никого 16/06/2024 Бъдещето на Русия се решава без участието на Русия. Мащабно събитие приключи, което тази година беше първото безпрецедентно в броя на участниците от най-високо ниво. Събитие, чиято основна цел не беше рецитирането на света и самите тези, а обединението на водещите страни около визията на Украйна за света. И резултатът се оказа очаквано положителен. По-голямата част от участниците, 80 държави и 4 организации, станаха подписали окончателното комюнике. За тези, които отказаха, можем да кажем, че не видях нищо ново в този списък. Това са страните от БРИКС, като старите членове на безсмислен клуб в демагогията, толкова нови и присъединени.

Зеленски : Всички участници в срещата на върха за мир подкрепиха териториалната цялост на Украйна 16/06/2024, Работата ще продължи на по-техническо ниво. «101 държави и международни организации [които взеха участие в срещата на върха] – е голям успех за Украйна и всички партньори, а нашата справедлива цел е – за всички страни да се присъединят към нас в тази благородна цел. Важно е всички участници на срещата да подкрепят териториалната цялост на Украйна, защото няма да има траен мир без териториална цялост. Сега, след срещата на върха, ние предложихме и се съгласихме да продължим общата си работа на по-техническо ниво, на ниво съветници и министри, под формата на специални срещи под ръководството или солидарността на страните », – той каза.

И Полша се включи в общата доставка на боеприпаси за Украйна Към „алианса“ вече са се присъединили 20 държави. Нека отбележим, че към „алианса“ вече са се присъединили 20 държави. Между тях: Австрия; Белгия; Хърватия; Кипър; Чехия; Естония; Финландия; Франция; Германия; Гърция; Люксембург; Малта; Холандия; Португалия; Румъния; Словакия; Швеция; Испания; Полша; Норвегия. Припомняме, че наскоро ЕС договори план за закупуване на боеприпаси за Украйна. А СТРАНАТА АГРЕСОР Е В ТРАУР

Това го слушаме от миналата година. Колко снаряда са доставили до сега всички тези държави общо?

Ама разбира се - Малта и Люксембург имат най-големите заводи за боеприпаси и много мощни армии.

Този Олигофрен продължава да обикаля, да проси и да търси конфронтация и оцеляване. НАРКОМАНА продаде държавата си.

Ако нашия Главчев изкрънка дори половината от тези средства, България ще просперира. Ама той само подарява.

путин може да ходи само в Пхенян, дори индиица дне му каза, че бомбенето на детски болници не е хубаво

Зеленски е Президент избран от народа на наистина демократични избори, за разлика от анулирания Путин , който не признават за президент в цивилизованият свяат ! Зеленски НЕ УПРАВЛЯВА КАТО путлер 25 ГОДИНИ Зеленски НЕ Е ПРОМЕНИЛ КОНСТИТУЦИЯТА ЗА СЕБЕ СИ... Зеленски е Човек с главна буква!!! . И В ПАРАШКАТА: . Избори без избор. Съд без правосъдие. Полиция без чест. Армия без агони Телевизия без истина. Спорт без знаме. Църква без Бог. Президент без морал. Държава без бъдеще . В Русия президентът се превърна в клоун, а в Украйна клоунът стана истински президент. Русия не е държава, Русия е вид лайно. /// ДА, ЗЕЛЕНСКИ УПРАВЛЯВА 25 ГОДИНИ, И УКРАЙНА НАПАДНА ПЕДЕРАШКА

Американски конгресмен предложи да се постави бюст на Зеленски в Капитолия Републиканският конгресмен Уилсън в Съединените щати предложи поставянето на бюст на Зеленски в Капитолия Американският конгресмен републиканец от Южна Каролина Джо Уилсън предложи да се постави бюст на украинския президент Владимир Зеленски в сградата на Капитолия. И страхливият шибан ботокс тропа с крачете в самота в дълбокия си бункер.

Американците се отнасят по-добре към Зеленски от Байдън и Тръмп 26.10.2023 г Проучването на Економист установи, че 50% от възрастните американци имат положително мнение за украинския президент Володимир Зеленски. /// Зеленский назвал Путина чертовым террористом - Война забирает лучших из нас. Лучших героев - мужчин, женщин, детей. Но Украина не готова отдать свою свободу этому чертовому террористу Путину. Вот так. Вот почему мы боремся, - заявил он.

РУСОРОБИ, Зеленски е по-популярен от Тръмп и Байдън сред американците Само Мъск го изпревари. 48% имат положително мнение за милиардера Илон Мъск, докато 40% имат отрицателно мнение. . Президентът на Украйна Владимир Зеленски изпревари по популярност сред американците 45-ия и 46-ия президент на САЩ Доналд Тръмп и Джо Байдън. Това се доказва от данните от проучването . Зеленски е най-популярният световен лидер с рейтинг на одобрение от 46%, докато само 27% го гледат неблагоприятно. . Китайският владетел Си Дзинпин има рейтинг на одобрение от 13%, като 57% не одобряват действията му. Антирейтингът на диктатора Владимир Путин е 76%, 13% имат положително отношение към шефа на Кремъл.

Байдън отдаде чест на Зеленски Довършиха Путин - Украйна я вкарват в НАТО. Русия ще плати за всичко. https://youtu.be/l-U_yU4OH6o /// ТУК РУСОРОБИТЕ ЧЕСТО ПИШАТ Какво е направил Зеленски за Украйна? Какво ви интересува и вълнува и какво общо имате с Украйна Погледнете си руската кочина… Гледайте видеото. https://www.youtube.com/shorts/UT_CrF8xh90?feature=share

Хòди се прегледаш! Нещо главата не те слуша... :)

Ние от ПП-ДБ сме съгласни с прделожението на Костадин Костадинов от ВЪЗРАЖДАНЕ за общ кабинет на принципа всички срещу ГЕРБ на база общите ни виждания за вътрешната политика и борба с корупцията. Но при едно условие. Новият министър председател да е ТАГАРЕВ

На укропитеците в копейки ли им плащат или в евро? Гледам доста са се активизирали тук. Зеленият наркоман няма нужда от коментар, както и деменцията, с когото са се прегърнали. Жалка картинка. А дето сами си поразиха болницата - няма такива некадърници. Пращат им ПВО, те не могат да боравят с него, убиха си децата. Жалка наркоманска история.

комедианта жид зеленски да гледа кадрите как американците се изтеглиха от Афганистан и Виетнам преди това и как слугите на цереу висяха отвънка по колелетата и крилата на излитащите самолети

обещаваха и на Хамид Карзай, ако някой си спомня... После НАТО-то избяга позорно от там...

Кога ще почнем денацификацията и тричането на евроатлантическата ,русофобска сган от лгбт двуцевки , нпо софиянци и джендър потурнаци?

Използването на езикът на омразата е престъпление, а както сме изяснявали, не сме анонимни в Интернет. Вчера задържаха един наш "източен партньор" за шпионство. Тава е престъпление, както престъпление е и използване на езика на омразата.

на чифтетата в Газа ме е престъпление, нали така? Важното е, кои са "нашите" и кои са "чуждите"...

Оръжия, пари, бЕло, политическа подкрепа, сапуни, бели знаменца и дилдо-та: Зеленски пристигна нашмъркан като звер във Вашингтон за срещата на върха на НАТО

Руски сополи, Къде ще се скриете ? "Три дневната война", която започнахте преди две години НЯМА ДА СПРЕ докато Русия не се разпадне на много, по-малки лудници. ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА Я СПРЕТЕ А НИЕ НЯМА ДА Я СПРЕМ Предателите ще отговарят за кланетата през 1945 та. Семействата им ще бъдат изпратени на каторга за да възстановят онова, което руските им господари потрошиха. Милост няма да има ! ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ ОКО ЗА ДВЕ ПРЕГОВОРИ С РУСИЯ НЯМА ДА ИМА РУСИЯ НЕ СПАЗВА нито МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО нито МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ които разписва нито ТЪРГОВСКИТЕ СИ СПОРАЗУМЕНИЯ затова ПЪЛНА И БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ И РАЗПАД НА АНКЛАВИ ще работят наказателно докато възстановят щетите на всички в цялост и ще говорят през посредник на китайски НЕ НИ ПУКА ЗА ВАС РУСКИ ДИВАНЕТА И ВАРВАРИ 1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА ПОЩАДА ЗА СИБИРСКИТЕ СОПОЛИ

Зеленски е Президент избран от народа на наистина демократични избори, за разлика от анулирания Путин , който не признават за президент в цивилизованият свяат ! Зеленски НЕ УПРАВЛЯВА КАТО путлер 25 ГОДИНИ Зеленски НЕ Е ПРОМЕНИЛ КОНСТИТУЦИЯТА ЗА СЕБЕ СИ... Зеленски е Човек с главна буква!!! . И В ПАРАШКАТА: . Избори без избор. Съд без правосъдие. Полиция без чест. Армия без агони Телевизия без истина. Спорт без знаме. Църква без Бог. Президент без морал. Държава без бъдеще . В Русия президентът се превърна в клоун, а в Украйна клоунът стана истински президент. Русия не е държава, Русия е вид лайно. /// ДА, ЗЕЛЕНСКИ УПРАВЛЯВА 25 ГОДИНИ, И УКРАЙНА НАПАДНА ПЕДЕРАШКА

Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - вече 54 държави (това са онези, които вчера в Рамщайн говориха за по-нататъшна демилитаризация и денацификация на Русия) 800 американски компании се съгласиха да произвеждат оръжия за Украйна 800 американски компании са представили 1300 предложения на Министерството на отбраната на САЩ относно иновативни оръжия, които могат да произвеждат за Украйна. Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога нищо не сте в състояние да промените. Само ви измират от злоба и без това супер ограниченото количество нервни клетки. . ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА – ДОРИ НЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА – ЧЕМОДАН- ВЛАКА - И РУСКОТО БЛАТО. Ха-ха, червеногъзи нещастници… /// С руската Педерация са само народите от Африка и то най-бедните и най-изостаналите. На които путлер им плаща за да имитират „приятели“ Дори Южна Америка се отрече от Руската федерация, както дори Венецуела се отрече от чумата.

ВСИЧКИ ЦЯЛ СВЯТ ПОМАГА НА УКРАЙНА Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВАЛИ ВИ Е : „Целия свят пидкрепя Русия“ ха, ха, ха А НЕКА русоробите ДА СИ ЧЕШАТ РЯПАТА. Пропагандистите пръскат отрова от яд и завист . Не трябва да имаш 100 рубли, но имай 100 приятели (американска поговорка) Всичко, което на фашистките Ватники е останало са „истинските“ им приятели . -Ирански молли - Венецуелски комунисти -Севернокорейски чекиджии - сирийски химик -Лукашенко... май повече приятели НЯМА... . Трудно е да се намери държава в необятния свят, с която Кремъл да не си е развалил отношенията! Ватниците не обичат никого, нямат приятели, а само врагове. (ватниците просто не могат да съществуват без врагове. Дори и да нямат врагове, те ги измислят или създават) ЗАЩО ПРИЯТЕЛИТЕ НА РУСИЯ СА КРАДЦИ ТЕРОРИСТИ И ИЗМЕТА НА СВЕТОВНОТО ДЪНО? youtu.be/xyb0drUBXbw

русороби можете да го духате да рИвете , да хленчите и да лъжте колкото си искате. Но БЕЗПОРНИТЕ факти са два : УКРАЙНА С Е ВЪОРЪЖАВА С НАЙ-МОДЕРНА техника ДОКАТО ТЕХНИКАТА НА РУСИЯ Е В НЕПРЕКЪСНАТ СПАД … ТАНКОВЕТЕ НА РУСИЯ СЕ СВЪРШВАТ ЗА ПО-МАЛКО ОТ ГОДИНА УКРАЙНА УНИЩОЖИ най-новото: Орки – 554 000 Танкове – 8 178 бр БТР – 15 704 броя... помислете за тези числа ЛИНК ВИДЕО : https://www.&# 114;bc.ua/ukr РУСИЯ ВЕЧЕ ВЛАЧИ КОНСЕРВИРАНИ ТАНКОВЕ Т-60 ОТ СКЛАДОВЕ И МУЗЕИ от шейсете години на миналия век. Окупаторите нощем тайно транспортират танкове Т-62 и камиони ГАЗ-66. За да не се позорите. Линк ВИСЕО : youtube.com/watch?v=6aMW522YZD8

В началото беше Джавелин И руснаците ПЛАШЕХА и хленчеха - нищо няма да получите, и чертаха червени линии... За путлер има само една червена линия и разделя задника му на две части След Джавелините дойдоха Стингърите. След Стингърите дойдоха Паладините. След Паладините дойдоха Хаймерсите. След Хаймерсите дойдоха Патриотите. След патриотите дойдоха танковете. След това дойдоха касетъчните боеприпаси. След Пейтриът дойдоха Ф-16. След ТАУРУС и Щорм Шадпу , касетъчните боеприпаси, ракетите АМРААМ дойдоха и АТАКАМС ... След това дойдоха шведските самолети АУАКС Сега чакаме томагавките РУСНАЦИТЕ СЕ ПЛАШАТ от ракети Томахоук от САЩ в Украйна https://www.youtube.com/shorts/Bj7C05FLG80?feature=share След томахавките ще има още стотици хиляди руски трупове и ЧУЖДИ ПРИЯТЕЛСКИ ВОЙСКИ В УКРАЙНА Но русофилите продължават да плашат и хленчат - няма да получите нищо, а сега само линиите им вече са кафяви "Аз сега Ще ви покажа ! изкрещя обидено Путин и изкопа бункера си още два етажа надолу!

те руснаците ще се оправят, както са се оправяли винаги, ами на тебе мозък не може да ти се присади! Ще си останеш тъп до гроба...

Вашият АйПи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ. Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРника… Днеска русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството.

При тази култура на изразявне всеки модератор би те изтрил. Проблемът не е в модератора.

Близо 70% от анкетираните по света казват, че тяхното правителство трябва да подкрепи Украйна, докато се защитава от руската агресия. България (85%), Жителите на Португалия (86%), Швеция (81%) и Австралия (80%) подкрепят най-много Украйна, следвани от жителите на Обединеното кралство (79%) и Канада (78%). ... Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВА ЛИ ВИ Е : „Целия свят подкрепя Русия“ ха, ха, ха

Коментари - Оръжия, пари, политическа подкрепа: Зеленски пристигна във Вашингтон за срещата на върха на НАТО | Днес.dir.bg

Оръжия, пари, политическа подкрепа: Зеленски пристигна във Вашингтон за срещата на върха на НАТО

Няма да излизаме извън рамките на решенията на НС и няма да изпращаме войници в Украйна, каза българският премиер Главчев преди срещата

Обратно в новината

Коментари - Оръжия, пари, политическа подкрепа: Зеленски пристигна във Вашингтон за срещата на върха на НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

През Октомври,2023-а, ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер, на форума за "сигурност" проведен във Варшава, се похвали че НАТО, след издънката му в Грузия, сериозно започва да се готви за нападение срещу Русия още през... 2008-а година, като изпълнението на плана, описан на 4500 страници, реално започва да се изпълнява през 2015-а... а подготвяната от НАТО война започва с началото на обстрела на руската Ростовска област от Украйна на 17 евруари, 2022, като Украйна вярва че НАТО ще и прати свои войски за да я подкрепят когато на 24 Февруари Украйна започна наземна операция по овладяването на Донбас, просто нито един от плановиците в НАТО не вярваше че Русия ще отвърне на тези нападения-)

Но кой тигледа фактите и предисторията на войната. ЕС са муле с капаци на очите, който им дърпа юздите той ги води където си поиска. Ялово и сервилно ръководство от дилетанти, изхвърлени от политиката мижитурки. Да не пречат в държавите си и да изкарат някак си до пенсия.

А...Блондинката козЯшка Рошана с руски флаг на челото... унижена и с халка от нигерийци разширена и трахея увредена...

Значи така да знаете: изсирам се мазно и много щедро на Бай Пън фостата!

Гласове от Народа: И аз !!! И аз !!! И аз !!!

Сега е момента някой да заключи залата,, докато са всички в нея и да хвърли десетина газови гранати вътре. Цял свят ще празнува след това.

Кайма, освен машинкатам някой друг цъка ли ви плюсове изобщо? А погледни - от как си ги напраскал, нарастване на бройката няма... :)

Това не са Човеци, това са два провалени ФРАНКЕНЩАЙНА !!!

Европа е на европейците,другите да се оправят сами,както е богоугодно.

ей миротворци с тези терористи избиващи деца ли ни карате да преговаряме ??? и като сте такива миротворци защо не просите спиране на огъня пред Пасоля ? след като дребния бункерен педофил унищожи Украйна да не мислите че ще спре ??? Путето е казвал многократно че Коччината иска да си върне съветските зони на влияние. по Первий Канал всеки ден говорят как Москалската Джамахирия трябва да стигне до Португалия. това нали знаете какво означава? че ще станете роби на 16тата република и ще бъхтите за 400 лева заплата ако сте късметлии и не са ви заточили на фронта да се борите с "Прогнилия Запад". Няма да има моренца в Гърция. няма да има екскурзийки до Белгия и Франция. децата ви няма да могат да учат в Германия и Холандия. няма дори да можете да гъкнете срещу режима събудете се заспалковци

с 40 плюса за 10 минути, нали? Ходи се снимай бе, тънкохуй гноемъд..

да се оправят сами,военолюбците-на фронта

джамахирията вече е в Западна Европа

Фамилията, чието богатство надхвърля 500 трилиона долара заради войните и която налага „Новия световен ред“ Фамилната линия на Ротшилд произлиза от Майер Амшел Бауер, който променя фамилното си име на Ротшилд 20 Март 2024, 01:50 85269 прочита 33 коментара Автор: БЛИЦ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Статията я има - всеки мозе да прочете ...

когато Иран дават на москалите дронове те не им слагат ограничения къде да бъдат използвани трябва да въоръжим до зъби Украйна и да и разрешим да удря където си пожелае Руслямската Джамахирия колко още да чакаме ????? на Великден беше църква... днес е детска болница... утре училище ???? БОЙ ПО МОСКАЛСКИЯ БАШИБОЗУК до разпада на Блатната Империя !!

тука пък 53 плюса! Разшлякан анадолски анал..

+ + + + +

какъв боклук в човешка форма трябва да си че да удряш неколкократно болница пълна с болни деца с идеята да убиеш колко се може повече.... отдавна трябваше да се даде всичко нужно на Украйна за да се бори вместо нас с москалските терористи. Щом орките могат да удрят детски болници в Киев защо и украинците да не могат да удрят мацква ???

тука само 30 плюса! Колко скромно... Вие един боклук за 10 ли се имате?

по кротко с белото

до шия, баце! Нито сте интересни, нито пъък сте актуални вече...

Супер картинка и двамата идиота са разведени с реалността! двама некадърника единия е наркоман а другия е с сериозни психични отклонения живеят в халюцинаця и нашите минетчий от Дир ни ги представят сензация. А пък сериозните новини за Света се отсраняват задължително

А ти, минетчията на Митрофанова, какво искаш да ти представят за сензация? Как кремълският фюрер-педофил избива поредната порция украински деца, защото не може да ги докопа със жадните си лапички и да се гаври с тях?

май пак е пускал машинката за плюсчета, а? Само че сега са малко по-умерени - между 28 и 54, за разлика от преди, дето слагаше нереалистичните 60-70 плюс... Иначе хич не ми се струва вероятно, коментар, написан в 5 часа сутринта, за няма и половин час да събере толкова "лайка"...

1. Добре де нали Путин ви каза че Зеленски не е легитимен президент на Украйна, и освен това ви цитира решение на конституционният съд на Украйна в което се казва че Зеленски е нелегитимен президент, защо продължавате да го наричате президент на Украйна?! Освен това има една украинска журналистка Панченко, която също разправяше че Зеленски е нелегитимен 2. По руската телевизия даваха как руските ракети Х-101 си летят и никой не ги унищожава. Тоя беше снимал 3, а говореше за 5, защото явно не е снимал от начало. От видеото се вижда че Х-101 са доста по дебели от ракетата която удари болницата. Освен всичко от мен добавям че руските ракети Х-101 летят доста ниско и с доста по-малка скорост, а ракетата която удари болницата падаше от доста голяма височина и под доста остър ъгъл със доста по-висока скорост, което не се връзва с Х-101 по никакъв начин. 3. За какво им е още ШВО на украинците, ако то никаква работа не върши, а само унищожава сградите?! 4. Според руснаците ПВО-то на украинците е било в града в периметъра на военният завод които унищожиха и в резултат на това е поразило болницата, обаче на мен ми се струва абсолютно преднамерен удар по болницата пред срещата на НАТО. При това няма убити деца защото не е ударен лечебният корпус, а служебни помещения до него Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Байдън пита Зеленски € : Кой беше ти бе? Не мога да се сетя ,къде съм те виждал.

Прекрасно е да се слуша воя на задунайските ибрици на бункерната ботоксна маймуна. Газ пикаят, че Зеленски го посрещат лидерите на света, а на кремълския шебек му го нахендри дори индийския павиан. След това даже от кеф маймуняка го повози с китайската си голф количка. А за нефта дето ще му доставя циганьора му каза да рупа рупиии. :-))))))))))))

НАТО задължава членовете си да дават % от БВП за отбрана. Да се разбира да дава парите на САЩ за въоръжение. Освен това задълава членовете си да "подаряват" оръжия на Украйна, след което да попълват своите липси от САЩ. И накрая искат свежи допълнителни пари за Украйна, с които САЩ да разполагат по свое усмотрение. Като комисионна на Зеленски за сделките и печалбите с негова помощ, му дават имоти, подаръци за милиони, минаващи към жена му. Накрая ще го екстерминират, като обвинят Русия за това. Но има още пари за усвояване и не ни питат можем ли да осигурим парите и какво е състоянието на живот на българските сънародници.

И ся к'во? Зельо си има пуделчета: - стани седни, дай, остави, донеси, пусни, дръж и т.н.

Олена Зеленска стана първият собственик на изцяло новото Бугати Турбилон за 4,5 млн. евро.

Дори пред оръжията и наркотицит е трафика на деца за осиновяване и педофилската банкерска мафия, която освен за секс извращения ползва децата за жертвоприношения и адренохром. Естествено това е конспирация. Добре заработваща видимо.

И търговията с органи. Официално Радата прие закон 22 ра за разфасоване без съгласие на роднини и приятели. Линейките на Червеният кръст и Лекари без граница кълцаха на фронта денонощно. Раняват те, влизаш в операционната и излизаш без далак, ако си късметлия. Ако не си не излизаш въобще.

Абе, дърто, а що забрави да кажеш и за поръченото от нея Бугати. Деменция, а? Ега те у простия неграмотен и кух фатмак. :-)))))))))

нелегитимен озорпатор на власта при друг изманик

ДИРАДЖИЙСКИТЕ ГНИ Д И ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 5 МЕСЕЦА СА БЛОКИРАЛИ СПАС И ПЛЕЯДА ЧЕСТНИ ХОРА!!! ТРИЯТ ВСЕКИ КОМЕНТАР КОЙТО Е ПРОТИВ ПОСОЛСТВОТО! ВСИЧКИ У РО ДИ НАРУШАВАЩИ КОНСТИТУЦИЯТА ГИ ОЧАКВА НАРОДЕН СЪД!!! НИКОЙ НЯМА ДА СЕ СПАСИ ОТ СПРАВЕДЛИВОТО ВЪЗМЕЗДИЕ!!!!!

Руски сополи, Къде ще се скриете ? "Три дневната война", която започнахте преди две години НЯМА ДА СПРЕ докато Русия не се разпадне на много, по-малки лудници. ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА Я СПРЕТЕ А НИЕ НЯМА ДА Я СПРЕМ Предателите ще отговарят за кланетата през 1945 та. Семействата им ще бъдат изпратени на каторга за да възстановят онова, което руските им господари потрошиха. Милост няма да има ! ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ ОКО ЗА ДВЕ ПРЕГОВОРИ С РУСИЯ НЯМА ДА ИМА РУСИЯ НЕ СПАЗВА нито МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО нито МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ които разписва нито ТЪРГОВСКИТЕ СИ СПОРАЗУМЕНИЯ затова ПЪЛНА И БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ И РАЗПАД НА АНКЛАВИ ще работят наказателно докато възстановят щетите на всички в цялост и ще говорят през посредник на китайски НЕ НИ ПУКА ЗА ВАС РУСКИ ДИВАНЕТА И ВАРВАРИ 1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА ПОЩАДА ЗА СИБИРСКИТЕ СОПОЛИ

Зеленски е заявил, че предпочита Пейтриът направен от бук, а не от талашит. На срещата на НАТО Албания ще обещае да му изпрати такъв, веднага след като му сменят главния ластик.

комедианта жид когато обикаля да проси милиарди надява реквизита зелената фанелка винаги брадясал и насълзен а после като прибере милиардите прилежно избръснат ухилен до уши надрусан с кокаин

Пуснете тоалетна хартия с ликовете на тези двамцата от снимката. Много ще е вървежна. Който я пусне, ще направи добри пари.

с ракети детболница, не знам, трябва да си мнооого болен, дори индиеца Моди днес раскритикува авера си!

Европейският парламент отвори офис в Киев Решението, одобрено в понеделник вечерта, има за цел да улесни отношенията с украинския парламент, по-специално комуникацията му със съответните комисии на Европейския парламент, както и да облекчи административната работа. УКРАЙНА ЩЕ Е В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО И парашка бързо се пързаля в АДА.

Никакви проблеми. Нека Украйна да е в ЕС и НАТО, но тези организации да й намерят някъде територия, защото руска територия за Укрорайха няма да има.

Истерията на Путин не впечатли никого 16/06/2024 Бъдещето на Русия се решава без участието на Русия. Мащабно събитие приключи, което тази година беше първото безпрецедентно в броя на участниците от най-високо ниво. Събитие, чиято основна цел не беше рецитирането на света и самите тези, а обединението на водещите страни около визията на Украйна за света. И резултатът се оказа очаквано положителен. По-голямата част от участниците, 80 държави и 4 организации, станаха подписали окончателното комюнике. За тези, които отказаха, можем да кажем, че не видях нищо ново в този списък. Това са страните от БРИКС, като старите членове на безсмислен клуб в демагогията, толкова нови и присъединени.

Зеленски : Всички участници в срещата на върха за мир подкрепиха териториалната цялост на Украйна 16/06/2024, Работата ще продължи на по-техническо ниво. «101 държави и международни организации [които взеха участие в срещата на върха] – е голям успех за Украйна и всички партньори, а нашата справедлива цел е – за всички страни да се присъединят към нас в тази благородна цел. Важно е всички участници на срещата да подкрепят териториалната цялост на Украйна, защото няма да има траен мир без териториална цялост. Сега, след срещата на върха, ние предложихме и се съгласихме да продължим общата си работа на по-техническо ниво, на ниво съветници и министри, под формата на специални срещи под ръководството или солидарността на страните », – той каза.

И Полша се включи в общата доставка на боеприпаси за Украйна Към „алианса“ вече са се присъединили 20 държави. Нека отбележим, че към „алианса“ вече са се присъединили 20 държави. Между тях: Австрия; Белгия; Хърватия; Кипър; Чехия; Естония; Финландия; Франция; Германия; Гърция; Люксембург; Малта; Холандия; Португалия; Румъния; Словакия; Швеция; Испания; Полша; Норвегия. Припомняме, че наскоро ЕС договори план за закупуване на боеприпаси за Украйна. А СТРАНАТА АГРЕСОР Е В ТРАУР

Това го слушаме от миналата година. Колко снаряда са доставили до сега всички тези държави общо?

Ама разбира се - Малта и Люксембург имат най-големите заводи за боеприпаси и много мощни армии.

Този Олигофрен продължава да обикаля, да проси и да търси конфронтация и оцеляване. НАРКОМАНА продаде държавата си.

Ако нашия Главчев изкрънка дори половината от тези средства, България ще просперира. Ама той само подарява.

путин може да ходи само в Пхенян, дори индиица дне му каза, че бомбенето на детски болници не е хубаво

Зеленски е Президент избран от народа на наистина демократични избори, за разлика от анулирания Путин , който не признават за президент в цивилизованият свяат ! Зеленски НЕ УПРАВЛЯВА КАТО путлер 25 ГОДИНИ Зеленски НЕ Е ПРОМЕНИЛ КОНСТИТУЦИЯТА ЗА СЕБЕ СИ... Зеленски е Човек с главна буква!!! . И В ПАРАШКАТА: . Избори без избор. Съд без правосъдие. Полиция без чест. Армия без агони Телевизия без истина. Спорт без знаме. Църква без Бог. Президент без морал. Държава без бъдеще . В Русия президентът се превърна в клоун, а в Украйна клоунът стана истински президент. Русия не е държава, Русия е вид лайно. /// ДА, ЗЕЛЕНСКИ УПРАВЛЯВА 25 ГОДИНИ, И УКРАЙНА НАПАДНА ПЕДЕРАШКА

Американски конгресмен предложи да се постави бюст на Зеленски в Капитолия Републиканският конгресмен Уилсън в Съединените щати предложи поставянето на бюст на Зеленски в Капитолия Американският конгресмен републиканец от Южна Каролина Джо Уилсън предложи да се постави бюст на украинския президент Владимир Зеленски в сградата на Капитолия. И страхливият шибан ботокс тропа с крачете в самота в дълбокия си бункер.

Американците се отнасят по-добре към Зеленски от Байдън и Тръмп 26.10.2023 г Проучването на Економист установи, че 50% от възрастните американци имат положително мнение за украинския президент Володимир Зеленски. /// Зеленский назвал Путина чертовым террористом - Война забирает лучших из нас. Лучших героев - мужчин, женщин, детей. Но Украина не готова отдать свою свободу этому чертовому террористу Путину. Вот так. Вот почему мы боремся, - заявил он.

РУСОРОБИ, Зеленски е по-популярен от Тръмп и Байдън сред американците Само Мъск го изпревари. 48% имат положително мнение за милиардера Илон Мъск, докато 40% имат отрицателно мнение. . Президентът на Украйна Владимир Зеленски изпревари по популярност сред американците 45-ия и 46-ия президент на САЩ Доналд Тръмп и Джо Байдън. Това се доказва от данните от проучването . Зеленски е най-популярният световен лидер с рейтинг на одобрение от 46%, докато само 27% го гледат неблагоприятно. . Китайският владетел Си Дзинпин има рейтинг на одобрение от 13%, като 57% не одобряват действията му. Антирейтингът на диктатора Владимир Путин е 76%, 13% имат положително отношение към шефа на Кремъл.

Байдън отдаде чест на Зеленски Довършиха Путин - Украйна я вкарват в НАТО. Русия ще плати за всичко. https://youtu.be/l-U_yU4OH6o /// ТУК РУСОРОБИТЕ ЧЕСТО ПИШАТ Какво е направил Зеленски за Украйна? Какво ви интересува и вълнува и какво общо имате с Украйна Погледнете си руската кочина… Гледайте видеото. https://www.youtube.com/shorts/UT_CrF8xh90?feature=share

Хòди се прегледаш! Нещо главата не те слуша... :)

Ние от ПП-ДБ сме съгласни с прделожението на Костадин Костадинов от ВЪЗРАЖДАНЕ за общ кабинет на принципа всички срещу ГЕРБ на база общите ни виждания за вътрешната политика и борба с корупцията. Но при едно условие. Новият министър председател да е ТАГАРЕВ

На укропитеците в копейки ли им плащат или в евро? Гледам доста са се активизирали тук. Зеленият наркоман няма нужда от коментар, както и деменцията, с когото са се прегърнали. Жалка картинка. А дето сами си поразиха болницата - няма такива некадърници. Пращат им ПВО, те не могат да боравят с него, убиха си децата. Жалка наркоманска история.

комедианта жид зеленски да гледа кадрите как американците се изтеглиха от Афганистан и Виетнам преди това и как слугите на цереу висяха отвънка по колелетата и крилата на излитащите самолети

обещаваха и на Хамид Карзай, ако някой си спомня... После НАТО-то избяга позорно от там...

Кога ще почнем денацификацията и тричането на евроатлантическата ,русофобска сган от лгбт двуцевки , нпо софиянци и джендър потурнаци?

Използването на езикът на омразата е престъпление, а както сме изяснявали, не сме анонимни в Интернет. Вчера задържаха един наш "източен партньор" за шпионство. Тава е престъпление, както престъпление е и използване на езика на омразата.

на чифтетата в Газа ме е престъпление, нали така? Важното е, кои са "нашите" и кои са "чуждите"...

Оръжия, пари, бЕло, политическа подкрепа, сапуни, бели знаменца и дилдо-та: Зеленски пристигна нашмъркан като звер във Вашингтон за срещата на върха на НАТО

Руски сополи, Къде ще се скриете ? "Три дневната война", която започнахте преди две години НЯМА ДА СПРЕ докато Русия не се разпадне на много, по-малки лудници. ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА Я СПРЕТЕ А НИЕ НЯМА ДА Я СПРЕМ Предателите ще отговарят за кланетата през 1945 та. Семействата им ще бъдат изпратени на каторга за да възстановят онова, което руските им господари потрошиха. Милост няма да има ! ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ ОКО ЗА ДВЕ ПРЕГОВОРИ С РУСИЯ НЯМА ДА ИМА РУСИЯ НЕ СПАЗВА нито МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО нито МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ които разписва нито ТЪРГОВСКИТЕ СИ СПОРАЗУМЕНИЯ затова ПЪЛНА И БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ И РАЗПАД НА АНКЛАВИ ще работят наказателно докато възстановят щетите на всички в цялост и ще говорят през посредник на китайски НЕ НИ ПУКА ЗА ВАС РУСКИ ДИВАНЕТА И ВАРВАРИ 1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА ПОЩАДА ЗА СИБИРСКИТЕ СОПОЛИ

Зеленски е Президент избран от народа на наистина демократични избори, за разлика от анулирания Путин , който не признават за президент в цивилизованият свяат ! Зеленски НЕ УПРАВЛЯВА КАТО путлер 25 ГОДИНИ Зеленски НЕ Е ПРОМЕНИЛ КОНСТИТУЦИЯТА ЗА СЕБЕ СИ... Зеленски е Човек с главна буква!!! . И В ПАРАШКАТА: . Избори без избор. Съд без правосъдие. Полиция без чест. Армия без агони Телевизия без истина. Спорт без знаме. Църква без Бог. Президент без морал. Държава без бъдеще . В Русия президентът се превърна в клоун, а в Украйна клоунът стана истински президент. Русия не е държава, Русия е вид лайно. /// ДА, ЗЕЛЕНСКИ УПРАВЛЯВА 25 ГОДИНИ, И УКРАЙНА НАПАДНА ПЕДЕРАШКА

Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - вече 54 държави (това са онези, които вчера в Рамщайн говориха за по-нататъшна демилитаризация и денацификация на Русия) 800 американски компании се съгласиха да произвеждат оръжия за Украйна 800 американски компании са представили 1300 предложения на Министерството на отбраната на САЩ относно иновативни оръжия, които могат да произвеждат за Украйна. Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога нищо не сте в състояние да промените. Само ви измират от злоба и без това супер ограниченото количество нервни клетки. . ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА – ДОРИ НЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА – ЧЕМОДАН- ВЛАКА - И РУСКОТО БЛАТО. Ха-ха, червеногъзи нещастници… /// С руската Педерация са само народите от Африка и то най-бедните и най-изостаналите. На които путлер им плаща за да имитират „приятели“ Дори Южна Америка се отрече от Руската федерация, както дори Венецуела се отрече от чумата.

ВСИЧКИ ЦЯЛ СВЯТ ПОМАГА НА УКРАЙНА Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВАЛИ ВИ Е : „Целия свят пидкрепя Русия“ ха, ха, ха А НЕКА русоробите ДА СИ ЧЕШАТ РЯПАТА. Пропагандистите пръскат отрова от яд и завист . Не трябва да имаш 100 рубли, но имай 100 приятели (американска поговорка) Всичко, което на фашистките Ватники е останало са „истинските“ им приятели . -Ирански молли - Венецуелски комунисти -Севернокорейски чекиджии - сирийски химик -Лукашенко... май повече приятели НЯМА... . Трудно е да се намери държава в необятния свят, с която Кремъл да не си е развалил отношенията! Ватниците не обичат никого, нямат приятели, а само врагове. (ватниците просто не могат да съществуват без врагове. Дори и да нямат врагове, те ги измислят или създават) ЗАЩО ПРИЯТЕЛИТЕ НА РУСИЯ СА КРАДЦИ ТЕРОРИСТИ И ИЗМЕТА НА СВЕТОВНОТО ДЪНО? youtu.be/xyb0drUBXbw

русороби можете да го духате да рИвете , да хленчите и да лъжте колкото си искате. Но БЕЗПОРНИТЕ факти са два : УКРАЙНА С Е ВЪОРЪЖАВА С НАЙ-МОДЕРНА техника ДОКАТО ТЕХНИКАТА НА РУСИЯ Е В НЕПРЕКЪСНАТ СПАД … ТАНКОВЕТЕ НА РУСИЯ СЕ СВЪРШВАТ ЗА ПО-МАЛКО ОТ ГОДИНА УКРАЙНА УНИЩОЖИ най-новото: Орки – 554 000 Танкове – 8 178 бр БТР – 15 704 броя... помислете за тези числа ЛИНК ВИДЕО : https://www.&# 114;bc.ua/ukr РУСИЯ ВЕЧЕ ВЛАЧИ КОНСЕРВИРАНИ ТАНКОВЕ Т-60 ОТ СКЛАДОВЕ И МУЗЕИ от шейсете години на миналия век. Окупаторите нощем тайно транспортират танкове Т-62 и камиони ГАЗ-66. За да не се позорите. Линк ВИСЕО : youtube.com/watch?v=6aMW522YZD8

В началото беше Джавелин И руснаците ПЛАШЕХА и хленчеха - нищо няма да получите, и чертаха червени линии... За путлер има само една червена линия и разделя задника му на две части След Джавелините дойдоха Стингърите. След Стингърите дойдоха Паладините. След Паладините дойдоха Хаймерсите. След Хаймерсите дойдоха Патриотите. След патриотите дойдоха танковете. След това дойдоха касетъчните боеприпаси. След Пейтриът дойдоха Ф-16. След ТАУРУС и Щорм Шадпу , касетъчните боеприпаси, ракетите АМРААМ дойдоха и АТАКАМС ... След това дойдоха шведските самолети АУАКС Сега чакаме томагавките РУСНАЦИТЕ СЕ ПЛАШАТ от ракети Томахоук от САЩ в Украйна https://www.youtube.com/shorts/Bj7C05FLG80?feature=share След томахавките ще има още стотици хиляди руски трупове и ЧУЖДИ ПРИЯТЕЛСКИ ВОЙСКИ В УКРАЙНА Но русофилите продължават да плашат и хленчат - няма да получите нищо, а сега само линиите им вече са кафяви "Аз сега Ще ви покажа ! изкрещя обидено Путин и изкопа бункера си още два етажа надолу!

те руснаците ще се оправят, както са се оправяли винаги, ами на тебе мозък не може да ти се присади! Ще си останеш тъп до гроба...

Вашият АйПи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ. Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРника… Днеска русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството.

При тази култура на изразявне всеки модератор би те изтрил. Проблемът не е в модератора.

Близо 70% от анкетираните по света казват, че тяхното правителство трябва да подкрепи Украйна, докато се защитава от руската агресия. България (85%), Жителите на Португалия (86%), Швеция (81%) и Австралия (80%) подкрепят най-много Украйна, следвани от жителите на Обединеното кралство (79%) и Канада (78%). ... Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВА ЛИ ВИ Е : „Целия свят подкрепя Русия“ ха, ха, ха