От Москва: Какви американци тестват съветски оръжия в Анево?

В Москва са учудени, че американци участват в изпитанията на съветски оръжия в България, заяви източник от руското Министерство на външните работи.

Обратно в новината

Коментари - От Москва: Какви американци тестват съветски оръжия в Анево? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

@Dir

Уважаеми съграждани, Трябва да разбере едно - България е Американска колония много отдавна. Тук няма права и свобода - за тях сме просто една геополитическа пешка и те си правят и за напред ще си правят какво си поискат с нас. В България не съществува политик, който да им се противопостави. Образовайте се по въпроса как и кой създаде СССР. Руснаците не са по-малка жертва на комунизма от останалите държави от бившия социалистически блок. Ако разберете как и кой организира падането на социализма и какво разрушение настъпи след това всичко ще ви стане ясно. Дори не е необходимо да гледате към другите държави - в България има предостатъчно доказателства - комунистите, който управляваха по време на социализма създадоха така наречената "демокрация" тук и никога не са падали от власт. Техните деца, внуци и протежета са тези които ни управляват сега. Преди се кланяха на Брежнев - сега се кланят на Обама. Въпроса е на кого всъщност се е кланял Брежнев?

Я, пак - американци взимат от нас руско оръжие, за да снабдяват бунтовници в Сирия?!? И това ще бъде доказателство,че Русия дава оръжие на бунтовниците, а по логика и на не умерените, т.е.Ислямска държава. Ние сме под дълбока упойка, явно.

масква да си гледа собствената кочина...тук нямат нито място , нито работа

нали си знаеш къде ще те заболи ?

руснаци непоръбени. Това оръжие намиращо се в България вече не е руско. То е българско. Панимаеш?

Само, че забравяш, че за тях всичко е руско. Варяшка им работа!

За патенти нещо да си чувал?

Главокомандващия да не знае какво става в армията му ало ...................остафффффффффффффффффффффффффффффффффка

Повод за размисъл е "значителното отсъствие" на каквито е да е коментари от американски официални лица за случая", Вчера от посолството на САЩ в София заявиха пред Ройтерс, че подизпълнители на американското правителство са работели по военна програма на САЩ за обучение и въоръжаване на умерените бунтовници в Сирия

Бомбата не е руска

Ужас! Ислямска държава била създадена, обучена и въоръжена от САЩ! Включително и с българско оръжие! За да може по-ефективно да извършва кланетата си по света и да дава "материал" за СНН и останалите западни медии!? Извратено!

Съветската техника действа по предназначение. Американци не могат да оперират с нея.

Който се интересува,знае за какво става въпрос.Случаят ще се опитат да го пратят в забвение и нищо няма да се случи докато ГЕРБ е на власт.САЩ въртят далавери и интриги,но набъркват и нас.Така става с марионетните правителства.

Толкова некадърен и безотговорен министър не съм виждал.Как не го е срам да се показва и нищо да не се отнася до неговата компетенция.Продажници разсипаха армия и държава

Времето на тиквата, на пудела, на майдановците свършва. Всички видяха и разбраха какво преставляват хората с маски, оръжие и коктейл Молотов. Фашисизирани елементи с неонацистка идеология, които показват какво преставляват и техните покровители от САЩ и ЕС. Турчинов, Яйценюк и компания нямат шанс, народът украински ги не ще. А фашисизираните ултраси от Майдана ще получат възмездие, няма да им се размине. Добре, че съществува Русия със своя президент.

Междувременно министърът на отбраната Николай Ненчев разпореди на директора на служба "Военна информация" да извърши пълна проверка и да го уведоми каква информация по повод съобщенията, че оръжията са били предназначени за опозицията в Сирия, която се бие срещи "Ислямска държава". тодаси военен министър нее кат да с даскал по практика ве тюфлек ямболски

Вече оръжията тестваха операторите и последните намаляха значително.

Е всички сделки с оръжие се лицензират от държавните органи. Напразно мълчат премиер и министри. Някой пак ще направи пари и това няма да е Българина от улицата. Да не говорим за морала да се продава на дрогираните ислямисти в Сирия и на обезумелите управници от Киев. Излиза, че Българина е толерантен само когато мъ плащат да подскача. Другото явно не го интересува.

А-а-а, без такива намеци !Вярно е, че интелигентните и красивите станаха изчезващ вид, след като няма кой да плаща, но все пак да запазим приличие.

От информациите , които изскача от едно или друго място мисля, че залавието на новината трябва да бъде : Какво оръжие са тествали американците в Анево ?

Не е истина какъв пълен олигофрен трябва да си, за да успееш да се самовзривиш с граната за РПГ-7. Това оръжие е съвсем просто за експлоатация. Я пратете още от тези рамбовци, доста гранати имаме по складовете.

Не е вярно. Оръжието е просто, но дефектните боеприпаси не са малко. Лично видях на Корен, как руски "Фагот" дефектира и се заби на 20 метра. За малко да отнесе момчетата пред оператора. Това, апропо не е точно руски патент де. Дефектират всички оръжия. Без значение. И H&K може да даде дефект. Мал шанс.

Пич няма дефектни боеприпаси. Има боеприпаси съответно в срок за експлоатация и изтекъл срок за експлоатация. Кумулативният снаряд за РПГ-то се активира САМО при удар с определена скорост в целта. Не можеш просто да изтървеш кумулативният снаряд в краката си той да гръмне. Няма как да стане.

Не бе , на РПГ-то просто не са му се понравили американците и е решило да действа по предназначение. Съжалявам , че в конкретния случай дори не мога да изпитам естествено съчувствие , към хора които са замисляли и планирани подобна участ на себеподобни , но някакси ги е застигнало заслуженото.

Амин.

Това прилича на книга на Фредерик Форсайт.

нали е съветско, а не руско...Значи е старо.

Руското оръжие си знае работата , няма нужда от безпокойство.

Абе традиция. Едно време, тук минаваше редовно Илич Рамирес Санчес. Защо ли? После, дъртия Фатик отвори фирма за "цитруси" от Сопот на средата на Женския пазар. Ех какви времена бяха. Тук винаги е била сива зона. Със Сиви вълци. И всичко друго. Естествено Black Ops ще действат тук. В санитарната зона. Където няма кой да им се пречка. Където неизвестни черни Мерцедеси правят рали по столичните булеварди и лъскави джшипове ги пазят, газейки нормалните граждани. Толкова си можем. Тъжно, но в това се превърнахме след 30 години планирано в Правец безхаберие и мощна колективна безотговорност, което е най доброто което българина може. Сякаш не неговите деца ще живеят в дупката която съгражда.

Когато има гафове и в тях са замесени американци, няма нужда да се връщаш в миналото , особенно 30 години назад. Л*йната са съвсем пресни и са от нашето настояще. Друг е въпросът, че много мирише.

Тъкмо да е верно. Има нужда. Точно защото родовата ни памет е безкрайно къса. Преди 30 години в тая нация се насаждаха комплекси, които позволяват още 300 години да ни яхат секакви тарикати. Така и не ги преболедувахме тея комплекси, като страха, желанието да имаме "голем брат" , нежеланието сами да си оправим градината.

Не разбирам какви са тези "умерени терористи" в Сирия?

Умерени- когато убият някого свалят му данните от мозъка на твърди дискове и ги пращат в сащ и после имало изтичане на мозъци !

и Фащ организират ТСВ!

Че то на цял свят му стана ясно, че оръжието е за терористите!!!! "Сирийската опозиция" - нещастници са нашите политици. Във въпросната "опозиция" влизат - висшия кюрдски съвет, различни фракции на парламентарната опозиция и множество исламски групировки, свързани с Ал Кайда, като Фронта Ан-Нускра, както и създадената през ноември 2013 въстаническа армия "Исламски фронт" (Джабхат ал-Исламия), в която влизат няколко радикални исламски групировки - 1. Сукур аш-Шам, уж "умерени исламисти", член на която е канибала Хассан Абу Абду, който пред камерата яде месо на убит войник, 2. Лива а-Тавхид, 3. Джейш ал-Ислам, 4. Ахрар аш-Шам - една от най-радикалните исламски групировки, водача й - Ахрар аш-Шам е в тясно сътрудничество с Ал-Каида и т.н. и т.н. Това ли са "ценностите" на Европа, САЩ и НАТО, които прегръщаме от 20 години. ГНУСНО и ПРЕСТЪПНО!

Ей пуснаха ви мухата за някъкви граждани на САЩ и всички се хванахте. Някой не се ли сети че това е дезинформация прикриваща обучението на терористи на българска територия.

Ха-ха-ха. Излиза, че Държавата не знае какво става на собствената и територия и поставя задача на Военното разузнаване да разузнава не чужда, а на собствена земя. Един невчастник ще докладва на друг. Те направо да играят. постановка в Народния театър -нали са комшии: "Тримата от запаса и Тримата глупаци". Третият- да викнат кой да е министър.

Ма , Празидентът ни няма ли вече отговор? Ами ако в Баку Путин го попита за това? .. Няма да може да се изкаже високопатетично?!

Що речи?

Загиналият се казва Абдула и е претърпял трудова злополука с летален изход.

Тоя не е ли от ИДИЛ?

ЦЪ ТОЗ Е МИНДИЛ

Добре все пак ,че не са дървари и не са се хванали да секат - да тестват де някаква "Топола"!!?

Както са се били скупчили там - май са пратили дървари??

Рашите ще дръпнат Североизтока, Тюрка - Югоистока , Руманещи ще се радват на Аец, Македонците на Югозапада и ако остане нещо от Майната и софията ще е останалото население Роми и бази на нато!

Има оръжия копирани от германците - Калашника и РПГ, които са предназначени за терористи! Нисък клас на точност, с големи странични поражения!

Ех, трол, господарите довечера ще ти пуснат 2 цента. Плужек.

Ти историк ли си? Това което си подхванал не за твойте уста и е доста слеско. Техниката винаги е взаимствана от различни умове и сега се прилага. Все едно да кажеш че американците са най-умните на света. И ако го кажеш, ще бъде най-голямата глупост.

Нали обеща на майка ти, че вече няма да се дрогираш.

Какво му скачате на момчето бе? Това е историята. Четете бе, стига вече руски комплекси. Противотанковия юмрук известен още като фауст-патрон е направен и използван в Третия райх. Какво ви дразни? Това, че колхозника Миша Калашников е откопирал Немската щурмова винтовка, или некъв словянски комплекс? На най запалените славяни препоръчвам да прочетат кой е Дибич Забалкански и как се е отнесъл с българите. Да се понаучат на руска"обич". Айде сега, скачайте да плюете.

Кой плюе в помийна яма бе, абдал ? Плюе се на чисто място.

Няма съветски оръжия,има мозъци без нито една гънка,политани до съвършенство.Аланкоолу,от кумова срама да беше сетил за една установка,нареченаКатюша.Мога много да ти пиша,но с това дето си изръсил,разбирам,че няма нужда.

АЗ съм българин и не искам да се исказваш от мое име, че ще ти навра каската през най-тесния отвор с удоволствие!!!

Ами ако и руснаците решат да тестват оружие в София???

За София и Шипка през вековете Ръшата винаги е пращала пешаци!!

Аз казвам: "ДА СИ ВЬРНЕМ ДЬРЖАВАТА"

на 89 и започнем отначало да крадем

Ей на нас ни трябват 18 000 000 000 000 $ не ни интересува вие българите какво мислите. Ние си работим с наши хора в България и си е наша табота какво ще взимаме от тях и какво ще го правим. Не е ваша работа и ако много рипате ше натиснем Винету да умножи тока по 3.14 лв. и ще млъкнете. Аре умната....

МРАЗЯ САЩ ТЕ СА ЛОШИ!

Само политиците им. Хората са мили:)

Хане, приготви се да си навреш копието в задния двор!

Аз съм му гвърлил око и ще му помогна като гледам.

На това в ЕС викат, правителствена контрабанда на оръжие. Питам се какви ще са последствията, ЕС мълчи като риба.

Рашите ще дръпнат Североизтока, Тюрка - Югоистока , Руманещи ще се радват на Аец, Македонците на Югозапада и ако остане нещо от Майната и софията ще е останалото население Роми !

Как прозря? Та , Булгаристан - на 6!!!

Ти с тенджерата на глава, не използваш ли копия и стрели та се занимаваш с огнестрелно оръжие. Личи ти омразата към Русия гнидо!

България е 99-ия щат на Фащ не знаехте ли ?

след ,,сиера леоне,,!!!

добре че ,,нарязаха,, ракетите ни??? ако бяха дошли и тях да ,,тестват,,...??? я карлово, я пловдив че не даи си боже ,,съюзният,, истанбул!!!

А такааа ,вьртяха сукаха доидохме си думада

Посран Пундалиев дали е главнокомандуващ и ако не е, то тогава кой е?

симо

Какво означава ,,умерен бунтовник,,.??? Имам и една молба към Първата Дама---моля те,прибери си боклука.

по европеиските стандарти ,,животното,, не трябва да се мъчи преди да го ,,заколят,,!!! ,,хуманен коляч,,!!!

veska

Как какви американци? Такива, които обучават камикадзета в Сирия.

Цру да закара по-модерно оръжие от съветските гранатомети в Украйна, за да могат армиите на ДНР и на ЛНР да обновят оръжейния си арсенал.

Альоу рашистките тролове, ТУК СМЕ НАТО и руските ни врагове нямате даже и морално право да питате какво и къде си стреляме. НИЕ БЪЛГАРИЯ СМЕ НАТО И НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НИ ВРАГ Е ПУТЕНСКА РАССИЯ

Ти ли си България бе, комсомолец розов? Я си виж минусите!!!

въоръжение на сепаратистите! Не ни мисли за глупаци! За да могат да стрелт толкова им трябват цели влакови композиции със снаряди-от Путин.

Тук да не е руска губерния, че някакви путенисти ще ни питат какво и къде ще стреляме Айде джа и фас в Сибирия

Е вие така стреляте, че убихте тези на които правите свирки!

Нашият страхлив като мишка преЦедент защо се прави, че нищо не знае, нали е главнокомандващ армията??? Ясно е, че взривът е злополука, но Плевню се крие зад формалното разследване и не смее да каже какво правят представители на американска фирма на военен полигон в БГ и защо нашият ВПК продава оръжие за "умерените" терористи в Сирия!?!

...АМАН ОТ КОМУНЯГИ ВЕСДЕ ...

Къде си видял да показвам симпатии към комунистите?!? Аман от плоски двупланови мозъчета в тоя сайт!

ЯВНО ПУТИН Е РАЗРЕШИЛ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ МУТРИ .....:)) "САНКЦИЯ" НА ЕЗИКА НА ЦРУ Е ФИЗИЧЕСКО ЛИКВИДИРАНЕ НА ОБЕКТА :))

Станахме слуги на световната терористична държава-САЩ.Това е истината.Тя създаде талибани, моджахидини, сомалийски пирати, ИД и пр. и пр.Тя създаде бандеровците, въоръжи ги за да направят гражданската война в Украйна.

Русия създаде такива като тебе, досадни до смърт.