България участва в мощен удар по контрабандата на оръжие

Близо 60 души са арестувани в съвместна операция на 19 страни, включително България, европейската служба Фронтекс и Европол, предадоха снощи ТАСС и БТА

Обратно в новината

Коментари - България участва в мощен удар по контрабандата на оръжие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Може заглавието да бъде вярно, ако не бяха наметени толкова български оръжия при джихадистите ! Това пак ли е някакъв театър.... за подбрана европейска публика ?

Тези, ако бяха попитали който и да е на улицата, можеше да ги опъти към летището и да заловят тонове от току що натоварените самолети. Но за тях, може би самолетите са невидими, както и са невидими жертвите избити от добрите джихадисти. Както и избитите в Украйна, пак от добрите...

Какво му е иолкова "мощното" на този "удар"! Като количество държави, участвали в операцията - може би, но като резултати-по-малко и от колкото за една! "Напънала се планината и родила мишка!"

"48 броя огнестрелно оръжие, 833 броя боеприпаси, 4 ръчни гранати и около 500 грама експлозиви." А тоновете българско оръжие в Алепо? Те как са минали през границите? Или търсим сламката, за да не видим камионът с греди?!

А колко изнесохме за ИДИЛ по поръчка на САЩ и ЕС?

България за да участва в мощен удар по контрабандата на оръжие, е участвала в мощна контрабанда на оръжие. Д-р Мохд Абуаси разкри: България изнесе над 500 тона оръжие за Ислямска държава

По цял свят, доставчиците на оръжие за терористи се вкарват в затвора. Да се готвят Бойко и Лукарски!

Фактите: "48 броя огнестрелно оръжие, 833 броя боеприпаси, 4 ръчни гранати и около 500 грама експлозиви,около 505 килограма марихуана и известно количество синтетични наркотици". За тези мижави количества са участвали 19 страни ?!!! Направо си е PR новина!! Ами повече джепане има в гаражите на Казанлък? Лошо Седларов лошо!!!

Кво е това ТАСС?

Телеграфна Агенция на Съветския Съюз :-)

Това малко ми звучикато,,дръжте крадеца". За никой не е тайна, че при Тато българия печелеше най-вече от наркотици и оръжие чрез фирмата ,,Кинтекс".Всички тези заводи бяха привотизирани от ,,наши" хора и сега работят на пълни обороти.И естествено продукцията се изнася по света.Така, че в момента или се отстраняват неудобни партньори, или се откриват нови пазари с нови партньори.Стига лъжи, вече няма кой до ви вярва.Не виждате ли , че народа поумнява и вече няма да гласува за нито една партия, която е била в парламента до сега.А колкото до Марешки, всеки разбира , че това е нов вариант на Бареков.Само като видите сурата на лидера, веднага познавате физиономията на Мутрата.Веднага може да си зададете въпроса как е забогатял този индивид, какво образование има, че отваря аптеки, знае ли за какво служи аспирина, освен за отрезвяване след запой, може ли да различи бензина от вотката и т.н.Това е шлагер на мутрите да се доокопаят във властта и да разсеят гласовете.В последно време този новоизлюпен фен се появява и по телевизията и всеки може да прецени колко е интилегентен и образован.това е човек , за който спора се решава с правото на юмрука т.ее пълна Мутра.Братя българи, наситехме се на мутри да ни управляват.

България се пише с главна буква,о воДка с ,,д"! А иначе коментара ти е тъпа тролска шитня!

Заглавието е хубаво, само че трябва да се махнат от него думичките "удар по". И ще стане даже вярно.

с този виц доста ме разсмяха.

Смешна информация! Ангажирани много държави, оперативни служители и пр. А резултатът - няколко леки уръжия и смешно малко количество боеприпаси. Контрабандата на оръжие с кораби, автомобили и самолети хванете и тогава се хвалете!

тъй като сме от основните снабдители на оръжие нааа ИД...., опс., на "умерено ядящите сърца бунтовници", ние като какво участвахме в тази операция?

търговски партньор!Могат да разчитат на нас за да се самоизбиват :Д

Западняците , с подобни акции, разчистват терена за свои хора , а нашите будали викат "ура".

FuckTheEU

За сметка на това българия охотно продава оръжие на ИДИЛ.

да изнасяме демокрация :Д

Много шум за почти нищо. Доста мижави резултати за акция от такъв масщаб.

И на мен така ми звучи. Първата половина от статистиката е просто възхитителна: "Проверени са 219 000 души и 14 800 автомобила". Значи проверявани са главно хора, защото дори при 5 човека в проверен автомобил, трябва да са 74 000 проверените, а те са три пъти повече. Мащабна работа! никой не е изпуснат от проверките! И отиваме на втората част с резултата:" иззети са 48 броя огнестрелно оръжие, 833 броя боеприпаси, 4 ръчни гранати и около 500 грама експлозиви". Ако предположим, че иззетите оръжия са пистолет "Макаров", то боеприпасите са по два пълнителя на пистолет е плюс още малко. Четирите гранати може да са димни, може "лимонки" - не се знае. А 500 грама експлозив е един артилерийски гръм с обем малко по-голям от водна чаша. Иззетото се събира в куфар, от разрешените за ръчен багаж във "Уйз". Задържани били 58 дущи - значи по един на оръжие, един на граната, един с артилерийския гръм и още 5 други. Що ми се струва, че ако проверя на лотариен принцип 219 000 души, ще се натъкна повече от 58 човека с някакви ограничителни мерки - я заповеди за арес, я си нарушил подписката, я няма редовни документи в себе си и трябва да се изясни кой е.

Браво само не можахме да разберем това наше оръжие което го откриха в Сирия при главорезите как е пристигнало там-дали само, дали законно , или незаконно , но нейсе кой ще ти отговори на този въпрос нищо че имаше такива новини все пак ГЕРБ бяха на власт та може и да знаеха нещо !