ЕС наложи ембарго на оръжейните доставки за Египет

Европейският съюз ще прекрати износа за Египет на оръжия и на всякакво оборудване, което може да послуши за репресии, предадоха световните агенции, като се позоваха на върховния представител на ЕС за външната политика Катрин Аштън.

Обратно в новината

Коментари - ЕС наложи ембарго на оръжейните доставки за Египет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сбърканата политика на Големите Кукловоди донесе само убийства в Сирия и Египет!За нас глад и безработица!Корабите ни товареха българско оръжие а сега сме просяците на Европа!

ХА, ХА, ХА! ХАУ!

оръжейният пазар не търпи вакуум- където е текло пак ще тече.

Поредната неадекватна реакция на евросъюза. Крупни европейски фирми остават на сухо, докато египтяните могат да си поръчат оръжие от САЩ, Русия, Китай и дори Израел. Да не говорим, че армията се бори с антиевропейски психопати.

Ега ти двуличния ЕС! Хем продава на Египет оръжие хем реве срещу неговата употреба! Като че ли те не знаят за какво се купува оръжие! Сигурно за сватби и кръщенета! И за плашене на зайци! Те такива са тези хитри използвачи и комисари от ЕС! Действат също като ония комисари с тужурките! Лицемери безсрамни!

никой не може да прекрати оръжейни доставки така, както ги прекрати България по времето на Митко Луджев ! Така ги прекрати, че съсипа цялата оръжейна промишленост. Не че войните по света спряха от това...

Египет ако толкова иска оръжие, няма да купи от ЕU просто ще си вземе от Либия на 10 пъти по ниска цена. В Либия е останало толкова много оръжие след войната, че има за три граждански войни.

аа Що?

идеално за руските и китаиските оръжеиници

Искаме мир и демокрация в Египет.

Ти може да искаш, ама ще става това което кажат първо САЩ, а после ехото им НАТО!

Мирът е скъпа стока и САЩ искат много за него! Мирът е привилегия на богатия и силния! А демокрацията е една утопия, която ти казва, че имаш много права и свободи, но голямата част от правата не можеш да ползваш! Само си ги имаш! И свободата е лукс! Виж имаш пълната свобода да пукнеш от глад, да се самоубиеш или да пътуваш където искаш, ако имаш възможност и ако джобът ти позволява! Демокрацията е утопия, която никой не може да формулира или да обясни!

Nie sami se razoragihme!!!Elate ,,Musulmanski bratia,, Prezidentat vi 4aka!!!

Пиши на български, чужденецо!

ЕС СПИРА ПОМОЩТА ЗА ЕГИПЕТ САМО ВИГЕНИН - ПРОТИВ! УНИКАЛНИ ДЕБИЛИ!

По-уникален дебил от тебе няма! Това, което е прието е точно това, което каза и Вигенин - да не се спират помощите (около6 млрд долара). Той и дума не е обели за оръжие. От оръжейно ембарго до помощи има мааалка разлика. Като от протестиращ лумпен до човек, можещ да чете...

Вагинин прави гаф след гаф, не отричай! Това момченце е супер неадекватно.

ами то в египет има толкова много оражие че те могат да продават на е.с.

ЕС на нас пък спря 947милиона евро. Защо ли? Ами защото комунистите пак са на власт и то с измама!

Я ти бързо грамотния и интелигентен антикомунист ми намери на картата държавата ЕгипеД. Може и линк към новината, че ни спират 947 милиона евро с обяснението, че е заради гаф на комунистите.

Европейския съюз се управлява от неграмотници. Тези оръжия никога не е трябвало да влизат в Египет. Гнусни търговци на война.

Така им са пада? Пет годин ни брадва, ни ятаган да не видят дано!! Тия "Революционери", тия Черни арапи, УСА- джипове яздещи??