Депутатите - без наркотест и с оръжие в джоба

След бурни спорове, НС не прие предложенията на Патриотичния фронт за годишен тест за наркозависимост на депутатите, както и да се забрани да носят оръжие.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите - без наркотест и с оръжие в джоба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен дали е пил, напушен или надрусан е еднакво вредно при творческата дейност. Защото не пия. Но за обичащите да консумират алкохол, сигурен съм, напушването е нещо много, много по-опасно при законотворчеството от нетрезвеността. Но не мога да преценя как гледат на пиянството обичащите да се друсат.

Наложителна е и кастрация.Не химическа,а балканска,с две тухли.

ЛЪСНАХА ИМ ГОЛИТЕ ЗАДНИЦИ-ТЕ СА ПРОТИВ, ЗАЩОТО ПОЧЕТО ОТ ТЯХ СА ПСИХИЧЕСКИ НЕУРАВНОВЕСЕНИ, НЯМА СЪМНЕНИЕ, ЧЕ ИМА И ТАЙНИ НАРКОМАНИ, А ПИЯНСТВОТО-НЕ ГО БРОЯТ ЗА НИЩО!! ТОВА Е-УПРАВЛЯВАТНИ ПРЕСТЪПНИ ПСИХОПАТИ И НАРКОМАНИ!! ЗАТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ!! ИЗРОДИ!

Законотворци?!? По-скоро група клоуни от цирка... жалка история...

"Никой няма право да прави насилствено изследване на биологичен материал и да изнася резултати от изследването без съгласието на изследвания" излиза че депутатите се само-квалифицират като "биологичен материал".

Айде представленията в цирка(парламента) пак тръгнаха.

Всеки мафиот ходи въоръжен. Това е толкова естественно. Когато народната любов към ГЕРБ се излее на площада с камъни и дървъе, кой ще ги пази тези наркомани и крадци в НС? Ообенно дясната част - събрани от кол и въже провокатори, платени рушители на страната и защитници на една криминална олигархия. Там вече наистина пищовите могат и да им потрябват. Досега само убити от десницата липсват, крайно време е да се коригира този пропуск...

По мои наблюдения - свидетелствата за психично здраве ги раздават по пет за лев... Никакви тестове, никакви изследвания...

Вие,господа НП с оръжие не можете да се опазете от народната любов.По-добре дайте или по-точно озаконете оръжието на хората в селата за да си опазят живота,здравето и реколтата!

Този ненормалник от фотото до кога ще бесува??????????????

Много ми е интересно как се забранява нещо което не съществува като понятие в Закона за оръжията и боеприпасите. Няма такова понятие в българските закони като "Хладно оръжие". Визират студен пистолет, пушка или какво? Те сами не познават законите, които са създали.

Щом и в парламента има нужда от наркотест..е.ати държавата сме ...без съмнение там са попаднали болшинството на Неподходящото ,но угодно и прикрито място-на сухо и доходно местенце...Жалко за страдащия Народ-....

Ми то сигурно непрекъснато са дрогирани ,щом държавата е на този хал.Явно всичко им е много розово........

Върнете пищовчето на Болен... Представям си някой слънчев ден, как вади пищовчето си и гърми всички курви от атака начело с чукалова, след това безцеремонно си пръска мозъка в някой от кабинетите на НС. Безценно

как да разбирам, не искат да им правят нарко тест значи те си го внасят.

Е, ако имаше тест за продажност и мошеничество!!! Наркотиците и психото са бял кахър! Щетите от тях са незначителни, сравнени с тези от подкупността на народните избраници!

Лицето Бойко Методиев Борисов е психично болен и дори най-елементарния психотест ще покаже тежките му психични аномалии. Затова няма как депутати да приемат задължителен психоконтрол. А пък и няма смисъл, винаги ще си намерят техни вътрешно партийни психиатри, които ще изкарат бори и лудия Бойко, нормален.

ако щеш ми вярвай , но борисов не е депутат !

Умирам от кеф, голямо густо - българите се въоръжанат и водят частна война. Така ли е?! Като някой го е страх, си наема бодигарт и му плаща от собственият си джоб - лична работа е.

Това че сме в Европа неозначава че сме пълноправни членове на Европейският Съюз.. 1)Все още сме извън шенген, а САЩ ни е наложил визови ограничения, т.е. ни няма за равнопоставени хора и на практика ни използват за ратай.(над 99% от тези които работят на запад са точно такива!) 2)Най-ниските субсидий в селското стопанство по линията ЕС са за България, с което същото е предварително обречено на фалит 3)Най-ниските стойности от европейските фондове на глава от населението са за България 4)преди това, се постараха да ни направят бедни, като ни наложиха затваряне на блокове в козлудуй, бърза и криминална привитизация, съсипия на селското стопанство и други идиотски внушения на западните икономически съветници... 4)Това, че през последните 400-500 години западна Европа е по-развитата част на света (разграбила световната православна столица -Константинопол през 1204 година и изоставила източна европа на турските орди, вседствие на което се постига превъзходство), не означава, че все ще така.Със сигурност идва времето на изтока...,между впрочем както е било винаги преди това! и на не последно место "по-добре пръв на изток (на село) отколкото последен на запад (в града)

С този манталитет ,простотия ( която всъщност заема застрашителни размери в обществото ни ) - вече ни знаят навсякъде по света ( от БГ - а да ..... ясно ) , с тази самоувереност която фактически Няма и грам покритие и С тези Малоумни и ПРОДАЖНИ политици - е абсолютно без значение Изток - Запад ! Ние винаги ще сме последни , ненужни и самоизяждащи се зомбита които нито знаят какво искат - нито как да го постигнат !!!!! Не ни е крив нито запада - нито изтока - НИЕ НЕ струваме и по-зле става с всеки изминал ден !!! САЩ - Изобщо НЕ ги интересува ние дали съществуваме - камо ли да говорим за равноправие , останалото по-надолу - всичко стана с наше участие и съвсем доброволно - за да сме '' част от великото Европейско семейство ''- което ни лашка както си поиска !!! Утре ще е абсолютно същото и при изтока - и пак лашкане .... !!! След като така ГРОЗНО заплюхме единственните на които можехме истински да се опрем - Руснаците - Какво ни пречи да се отречем от всеки друг ( и кой ще ни повярва че сме на негова страна ????? ) За какъв изток говорите ????

Глава първа: Не започвай война с Русия! Глава втора: Не започвай война с руснаци! Глава трта: Виж глави едно и две! Епилог: Нали ти казах!!!Амин!!!

Алоооо!ДПС-то!!!Нали твърдяхте,че сте отворена за всички партия.Тия дето са в ДПС-то всички ли са мусулмани кайш.Въй,въй,въй.Не знаех че сте ги направили и тях муслимани!

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

да, да така ще стане, ела при нас, приятелю, не е трудно. имаш ли прозорец-скачай и всичко което искаш ще се сбъдне

УРРРРРРААААААА, ПОТУРНАКА СИДЕРОВ НА ЮРУШИТЕ ТРЯБВА ДА ЧЕРПИ!!! ХЕМ ЩЕ СИ ХОДИ С ПИЩОВА, ХЕМ ЩЕ СЕ ДРОГИРА!!!! А НЕГОВИЯ ПАМПЕРС ЧУКОЛОВ, СЪЩО ТРЯБВА ДА ЧЕРПИ, ХЕМ ЩЕ СИ ШМЪРКА, ХЕМ ЩЕ СИ ПОРКА, И ЩЕ НАЛИТА НА МАРИЗ!

Кво праим с въоражените офицери гавази на Бойко от УБО-НСО. Те като хрътки и въоръжени влизат и в парламента.Вече са ни до болка познати по физономия от ТВ, само не знаем имената им.Пазете Бойко, защото такъв неадекватен политик веднъж на 100 години се ражда по света.

Вай...вай...вай... Опищолили се срещу "любовта" народна. Пък то и законите ни - като депутатите ни - горе на черешата... Жалко за нас - електората! Бог да ни прости с такива законотворци!

Извинявам се ама по мои сметки това решение са го гласували 110 депутата от 240. Питам се къде са били другите 130 и от кога в Парламента се гласуват решения при очевидна липса на кворум

Лютия Мето гагаузина сам признава в тази статия, че партията му е основана на верска основа.

Депутатите - без наркотест и с оръжие в джоба Не е необходим наркотест, като се изтъпани в студиото на някоя медия ние веднага разбираме дали е дрогиран или не. Всички депутати с малки изключения са "дрогирани" с върховна простотия.

Наистина тестването за наркотици и т.н. е оскърбително и не смятам за уместно да се прилага в Н.С. Що се касае до оръжието обаче нещата са съвсем различни. Няма място за оръжие в един парламент!!! Точно както е оскърбително един депутат да бъде тестван за наркотици, така е оскърбително той да ходи въоръжен там! Иначе защо да не ходим всички и навсякъде въоръжени? Това да не е дивия запад. ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ДЪРЖАВАТА ОБАЧЕ???

Оскърбителното е да се крие някой зад псевдоавторитета на НС и да се счита, че той не може да е грешен. Нагледали сме се на "достойни" избраници с недостойни постъпки.

Господин депутата гледа девствено, естествено не шмърка нищо евтино.

Браво! На входа на паерламета да има дрегрр и при наличие на алкол над 0.5 промила депутата да се връща и да не му се плаща нищо за дена, За три такива случая да напуща Народното Събрание.В производствените предприятия за такива случаи се уволнява дисциплинарно.Водачите на автомобили също се глобяват. С народните избранници нали сме равни пред закона ?! В съд влизали се с оръжие или в кметство, банка ? Парламента е по-голяма светиня от всички по горе изброени . Без тест за зависимост от нарктици и тест за интелегентност да няма право да се кандидатират за депутати .Затова може да се проведе референдум заедно с това да има ли задалжително гласуване и електронно гласуване, Нещеме Луду в Парамента !!!

В НС трябва да влезе някой с психотест,тестза нарконезвисимост и картечница и да го почисти - еди пълнител няма да му стигне, ма все файда

Ахаааа ! ... Тогава ! : - Абсолютно-Всеки Данъкоплатец/Вотиращ(а) ЗА Република България С --> Резервоар - Винаги-пълен с Orange Agent ! --> в Ръката - с АК/М16 илиии... Узи.

"По тази логика е добре на входа на НС да сложим и по един дрегер" Ами направете го.При положителна проба аут за деня. Мечти,НС ще остане завинаги празно или без кворум:)

да бе ... у наше предприятие положителна алкохолна проба може да покажеш веднъж. следващата проба ще ти е на друго място :-)

Очакват се престрелки между наркомани в НС.

ЩОМ СА ПРОТИВ НАРКОТЕСТОВЕТЕ ЗНАЧИ БОЛШИНСТВОТО ОТ ДЕПУТАТИТЕ СА НАРКОЗАВИСИМИ....ПИТАМ РЕДНО ЛИ Е ТАКИВА ХОРА ДА КОВАТ ЗАКОНИТЕ И ДА НИ УПРАВЛЯВАТ?????

не бе, банкнотозависими са

Току що агент Павел призна, че ДПС е партия на верска основа. Къде е прокуратурата да се самосезира?

Мъж , който НЯМА нищо в гащите - си носи оръжието НА гащите!!!

в главата, пише глупости като теб - типичен герберастки тъпак или може би избирател на Паричния фонд? Няма значение - тъпи сте!

извода е един, половината шмъркат. не напразно се изпя - белото им показа, тъмната страна !

Нека, бе, нека да носи пищов човекът! Аз нямам нищо против, нямам нищо против и да се развихри и да го ползва на работното си място в парламента, при това колкото повече и по-интензивно го ползва - толкова по-добре! Вие какво? Нещо против ли имате?

за тях оръжие може,а народа,когото ограбват и избиват-не,браво на долните депутати-все са олигофрени в мнозинство.

Kalin

По тази логика нямат право да ни проверяват и за алкохол и наркотици като караме кола.В крайна сметка както водачите на пътя застрашават околните така и депутатите също застрашават целокупния български народ.Явно има защо да са против щото си знаят дереджето и кой смърка и се боцка и кой не.

Симеонов и другите тъпанари от неговата група са толкова психично здрави, колкото Хитлер преди да се самоубие!

Apollony

Много ви пречи АТАКА. ФАКТ. Много ви пречи и Телевизия АЛФА, но няма да я закриете. Няма да спрете и АТАКА да помага на хората и да се бори за възраждането на БЪЛГАРИЯ и вкарването Б.Б. и Ц.Ц. в затвора.

Не пречи ,помага. с кого иначе ще се майтапим? :0))))

Много ясно, че няма да ги ликвидират, нали Волен е креатура на ДПС. Това е той - една човешка карикатура като емблема на бългрския национализъм - не е ли жалко, не е ли тъжно? Колко ограничен или отчаян човек трябва да си, за да не забележиш очевидното?

Кога ще вземат имунитета на Сидеров ?? Или на Герб отново им е нужен ??

Кой гласува за такива като тоя на снимката ?

очевидно наркозависими изпадняци като ония паляк чучкулуф ли е къф е, ако го видя ше му лепна два шамара от раз

"...53 гласа "въздържал се", 27 "против" и само 30 "за"..." - 110 депутата. А не ми ли взимат от данъците за 240 депутата? Да ми връщат незабавно парите!

А идиотът на снимката е психично неуравновесен и носи оръжие! Би трябвало да е лудницата!

Не виждате ли от снимчицата, че човечецът си носи ....спрей против комари? Много е душно вътре в залата, а той е алергичен към ужилвания от всякакъв калибър и се хваща веднага за.....спрея. Да не смееш да поздравиш дори такъв - я спрей, я друго ще извади, я попръжня ще ти изтърси. Та така. Аз пък си нося люти чушлета, да ги завра на нападателя тук и особено там и да го пропъдя, та да го видя как се изнася на бегом. По-безпроблемно е, пък и екологично издържано.

Ура наркотиците и оръжието остават, а психотеста се отменя.

само не разбрах руската подлога сидеров защо не ползва макаров? и озобщо защо не ползва само руски стоки и не спре да ходи да ни излага по западните страни и ресторанти?