Ето ги новите оръжия, представени от Путин

В посланието си до Федералното събрание на Русия Владимир Путин отдели специално място на военната индустрия.

Обратно в новината

Коментари - Ето ги новите оръжия, представени от Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е защо квичите толкова , като това са само мулт фюлмчета или не харесвате анимация......

Боли ме хуя за путкин и кочината му Аре чиба

Тия анимации ги гледаме едни и същи от 2002... На алкохолиците дето пият соли за вана сигурно им се струват нови и силно ги впечатляват. У нормалните хора предизвикват единствено иронична усмивка.

Лудите крави и европедалите Козяци яко пълнат гащите ве! :)

Путин изби щуките гол до кръста , а сега изби шараните с крилата ракета с ядрен двигател :)))))))))

Да, ама в момента тези ракети са най-крилатите в света! И са с твърде ядрен двигател, не с обикновен ядрен. ;-)

От коментарите се забелязва ,че в малка България изобилствува със специалисти по балистика ,реактивни и ракетни системи и двигатели,специалисти по създаването на устойчиви плазмени "шнурови",кавитация във водна среда и ред други специалности.Ама я да вземат да успокоят целия свят със своите пазнания за измислените от злодея Путин оръжия.За България няма опасност защото тя е на един "хвърлей"място или както се казва "курица не птица болгария не заграница"

"Разработена е от НПО по машиностроене" стига бе... НПО... гадно НПО. долу НПО... малки НПОнца... :))) а за резил: ""Сармат". Тя ще замени украинската ракета "Воевода"" и какво... Рашките още карат с украински ракети :)))))) А Сърмата още в тенджерата и и правят тестове... а тука путлерчетата се накъсаха с тези сърми :)

Коментарът ти показва колко ти е гладък мозъкът. 1. Воевода е разработка на общият военнопроизводствен комплекс на Русия и Украйна. Един завод правят двикатели, друг електроника, трети пбоезаряд и така нататък. Това че ауспухът на направен в Украцна не превръща ракетата исцяло в Украинска разработка. 2. Ако воевода е на въоръжение последниите 20 години и за цялото това време е била паритетна на Американските системи значи разработаката е супер. Мислене му е майката а не изказвания на ракиена глава!

Санкциите се присмиват на руските супер дупер оръжия!!

а Шаломов се присмива на руския народ, хапва паржоли, докато те тънат в мизерия и гледат Сармат на видео игра с мнооого краси и облаци :)))

На кого му пука за измислените оръжия на Путин? Той горкия дебил за друго освен оръжия може ли да се похвали? Той знае ли американците какво имат, ако знае ще си лапне сам кремвирша. Тия нови оръжия са опасни колкото счупената Армата. С 60 милиарда $ военен бюджет САЩ само ще му се изсмее.

Какво имат американците я разкажи че не само Путин не знае а и аз. Ти в Америка бил ли си ,знаеш ли как живеят повечето американци? Или само според теб Америка е сериалът "Дързост и красота"

Малееее, страх!!! На запад пак са напълнили гащите! Истерията е пълна... :))

ПРО на САЩ се навря в задниците на Източно-Европейските измекяри. Самолетоносачите на САЩ станаха вече консервни кутии

Руският народ има надеждна защита Щит и Меч. Може спокойно да работи вече. А ние сме без армия и всеки може да те шиба и подиграва. Гърците блокират нашите КПП.Защо не блокират турските ?

То щото руския народ е взел дал!! ПО зле са от нас.

Аз не съм нито ...фил, нито ...фоб. Но съм любопитен и много обичам да съпоставям фактите. И съвсем случайно се впечатлих от ето тази новина: "В Русия: Имаме Искандери, а живеем по-лошо от България" 15:37 28 февруари 2018 Та така. Икономиката живее от активи. А оръжията са повече от 100% пасив, защото освен че не връщат парите, похарчени за закупуването им, а и след това през целия си технологичен живот продължават да създават разходи. Печелят единствено онези, които ги продават.

Казал някой нещо, и глупаците се връзват. Много добре са си руснаците - ЛИЧНИ наблюдения.

А вземи и иди в се се се ре най накрая и да видиш, че е по добре да се живее дори в България, отколкото в отвратителната русия, заобиколен от танкове, ракети и самолети...

ти и баце Коко сте еврокурветини

До Сульо Пулев ...Тъй като много се спекулира с БВП на САЩ ето актуална информация за да знае всеки един от читающите русофоби американофили, че делът на услугите е несъизмеримо по голям от (повече от 75%) от делът на производствените отрасли в САЩ като например промишленост енергетика и пр....до 1971г беше каквото беше, дотогава наистина САЩ бяха номер 1 и това беше отново повтарям до 1971г , но в момента в който Никсън отмени правилото за златният стандарт, една унция злато да се равнява на 35 долара, от този исторически момент САЩ навлязоха в полосата на фалита...за жалост или за радост чугунените глави от Политбюро на КПСС не знаеха какво да правят със света който реално бе в краката им в този момент)))) толкоз по въпроса за вашата непоколебима увереност и представа за мнимото превъзходство на икономиката на САЩ , която в момента е виртуална и на хартия...а сега реалната икономика е в Китай работилницата на света и тя е номинално и фактически номер едно и след това са държавите от БРИКС....САЩ са силни дотолкоз доколкото се опират на 12те си самолетоносача но за сведение от доста време след въвеждането на супер-ракетите на Русия тези морски съдове вече могат да минат в графата СКРАБ...голяма е мъката на козяците ))))

Най-калпавите хора у нас приспособенци, жалки ренегати и отцеругатели без никакъв престиж са агенти на американското влияние!?!?!ето за какви хора американците си харчат парите. Сметките им(на САЩ-исаните) обаче излизат криви, защото след като имат вземане-даване с българските жалки ренегати , резултатите им са плачевни (то и затова напоследък де що се появи американски посланник в София , от държавния департамент в САЩ си го прибират преждевременно заради зле свършена работа) и след това в посолството на САЩ се чудят защо американофилите намаляват, а пък русофилите растат, защото с одиозни типове нищо не могат да постигнат.)))) Мбу-а-ха-хаааа

след увеличаването на силата идва печеленето на пари, обратното не се получава видяхме примера от либия и ирак, пари имаха, но краварите дойдоха и им ги взеха, сега с новите сили Русия може да започне забогатяване а американците ще продъжават да харчат пари за да правят нови схеми ала украини и сирии

Ще поживеем, ще видим.

Докато ние се занимаваме с джебчииката Гинка и нейния покровител от тъмните среди Боко-мутрата...Русия се обяви за най-голямата военна сила в света!

Само дето никой не им повярва. Ще засмучат новите санкции.

Ето ви малко статистика за външния дълг на развития запад ! Всичко е в трилиони и то от 2011 година а в момента цифрите са още по зловещи защото вече навлизаме в 2018г! САЩ - 18,540,448,667,000 106% от БВП... САЩ-дълговете им В МОМЕНТА ВЕЧЕ СА 22 трилиона Великобритания - 9,590,995,000,000 406% от БВП Франция - 5,750,152,000,000 222% от БВП Германия - 5,546,869,000,000 145% от БВП Люксембург - 3,472,282,000,000 3 443 %! Да, няма грешка! Всеки гражданин на Люксембург дължи по $ 3,696,467 (почти 4 милиона на човек, включително и на новородените) Швейцария - 1,610,897,000,000 222% от БВП Канада - 1,337,445,000,000 90% от БВП Холандия - 2,526,895,000,000 316% от БВП Швеция - 1,145,785,000,000 187% от БВП Грантоядите връщайте парата, която прилапахте за писане на анти-руски лозунги,че западнярите съвсем заборчняха заради вас ))))) Мбу-а-ха-хаааа

И тизи сичките паре Путин ли им ги дава! Ба ма! Той съвсем е обезумял!

баце Коко

Драги ми Сулю...когато някой дава пари тогава същият иска и лихва за тези пари а щом ти твърдиш , че Путин е дал тези пари на "говедарите" значи първо те(говедарите) са нямали а Путин е имал, което значи , че Русия е богата страна щом дава на заем на САЩ...ха ха хааа...а щом със срочна лихва са дадени тези пари значи вече дойде момента Путин да си кешира и лихвата барабар с главницата..това и намекна той най дипломатично на днешният форум, тоест ако много се ослушвате и не снасяте парата имаме свръх-оръжия и те могат да полетят на където трябва...ха ха хааааа

Цъльо,най-големия кредитор на САЩ е Китай,те от него взеха заем за войната която водят в близкия изток!

Поправка - това са числа. Цифрите са от 0 до 9. Това наистина е показателно, но сигурно има значение колко дължат и на тях. САЩ май дължеше преди 3 трилиона долара на Китай. Много дължеше и Ирландия.

Не разбрах само едно, С тези оръжия ли ще се борят с основния си враг, според Путкин, изоставането? С тези оръжия ли ще повишат заплатите? Стават ли тез неща за пиене, и по-добри ли са лосиона за вана?

Съвършенно секретно се разработва и нов вид стратегически Лосион, който ще направи руската армия непобедима! В света няма аналог на такъв!

Някой още не разбраха, че онова не е никакъв лусион за баня, а се представя за такъв като прикритие, за да не плащат очевидно акцизи. Кой последно е виждал лусион за баня в стъклени бутилки? Тук бездомници си купуват спирт от аптеки за пиене. Да не говорим за незаконно производство, дето ги излавят с тонове, че нещата стават сложни. И тук имаше умрял преди някоя година от спирт и няколко още натровили се с метилов алкохол.

Току що гледах "представените от другарят Путин нови оръжия на Русия" и съм удивен по колко елементарен начин това е представено от "умниците" от ДИРА !? Истината е че това разкритие на Русия се равнява на глобален взрив! На практика другарят Путин им каза, че Русия притежава пълно военно и техническо превъзходство и фактически, ако пожелае може да подчини още от утре целият свят !

Има мозъче голямо колкото ухото на една средно голяма игла. А от снимката му личи, че е един от най-гордите българи живеещи в Нигерия.

Разчекнах ли ти западните нервички, говедо!???

Путин спря тока на запада! :))

Водещ финансов консултант (Дейвид Джон Марота) обезпокоен от трагично нарастващия национален дълг на САЩ(22 трилиона), също и прякото антажиране на ЦРУ в Украйна и Сирия ,както и евентуалната перспектива за нова студена война с Русия увеличават неимоверно много шансовете за финансова и социална катастрофа в САЩ, препоръчва на американците да си приготвят АВАРИЕН КУФАР, съдържащ хранителни стоки, оръжия и муниции, които да им помогнат да оцелеят в предстоящата гражданска война вследствие срива на долара. Комплектът трябва да включва елементи, които ще помогнат на САЩ-исаният да остане жив в продължение на 72 часа след началото кризата .Но след като изтекат тези 72 часа какво ще става натам финансовият консултант (Дейвид Джон Марота) не съобщава на Марихуанските граждани...ха ха хааааа За нашенските русофоби обаче Дейвид Джон Марота нищо не казва,вероятно не знае завалията , че и такова животно вирее по света))) Мбу-а-ха-хаааа

Никога повтарям: НИКОГА в 300 годишната говежда история тъпия краварник не е дължал толкова пари и не е имал толкова малко за продаване, както сега. 20 трилиона федерален дълг, 40 трилиона частен - и това при обща цена на краварника (всички активи - земя, продукция, гори, градски имоти, банкови активи) 140 трилиона бакса. Говедата продължават периодично да печатат пари и да вземат кредити срещу държавни ценни книжа. И пак не стигат!!

Е, и, една ипотека и 10-20 годишни заплати! Някой да е умрял, смешнико? Мухахахахахахаха!

От Матрицата и да започнете да мислите. Този дълг на Щатите, както и на други страни, са в крайна с/ка само виртуални счетоводни записвания, които нямат веществена обезпеченост. При определено споразумение (подкрепяно от всички правителства на планетата) за няколко седмици с/мата може да се демонтира и да се започне на чисто. Обаче кукловидте в сянка нямат интерес от това. Парите и цялата финансова с/ма се изчерпиха и тяхната виртуална реалност се разпада. Спрете се за момент, абстрахирайте се от нещата и се запитайте защо това или онова, е тъкмо такова и не може ли да бъде друго и по-хубаво. Това го казвам само като пример, че е крайно време да престанем да приемаме нещата за дадени. Сценарият на всичко живяно досега се изчерпи.

Само слепите и глухите не разбраха, че царството на задокеанските говеда УМРЯ. Единствената причина, заради която говедата досега не бяха навряни в кучи ГЪ3 беше, че руснаците загубиха ДВАДЕСЕТ И ОСЕМ МИЛИОНА в една четиригодишна война, като 86% от тези МИЛИОНИ бяха мъже!! Трябваха три поколения, за да се възстанови, но вече НЯМА КОЙ ДА Й СЕ ОПРЕ, това да е ясно на всички!!!

Абе, като гледам че за 1$ в Масквабад дават 57 рубли, май говедата още шават, пасат си и не мислят да умират! Мухахахахахахахаха! Виж, когато за 1 рубла, американците почнат да си трошат краката, бързайки да я купят за 57$, тогава ще си помислим! Мухахахахахахахаха!

Аааа, пък японците дават 108 йени за бакс!!! Живи да ги оревеш, тикво проста!!!

Фъкин ръшънс, да ви уринирам на оръжията.

Аз пък да отделя преработената си храна върху щатските железа!

Американски генерал заплашва света с ракетни удари от космоса само дето не съобщава с какъв батут ще бъдат изкарвани ракетите в космоса щото със самальоти явно трудно ще стане а доказателство за което е вчерашната информация подадена от Defense News: САМОЛЕТ НА САЩ ОСЛЕПЯ И СЕ ВЛЕДЕНИ НА ВИСОЧИНА 7.6 километра и стана почти неуправляем Екипажът на самолета на ВМС на САЩ EA-18G Growler получил вледеняване по време на полета. За това пише Defense News, позовавайки се на документи на ВВС. Пилотите с големи усилия приземили самальота въпреки сериозното измръзване което получили и се наложил да им се оказва спешна медицинска помощ. По същото време от ВМС бе съобщено, че най новият кораб на ВМС на САЩ е затънал в ледовете на пристанището в Монреал по време на първото си изпитателно пътуване и ни напред ни назад-ха ха хаааа. Бахти ръждясалите ламарини и тенекий от които американчетата си правят самальоти и лодки...ха ха хааааа...еййй тоз Путин съвсем съсипа сладката Америка...

И още нещо,напиши в Гугъл как руснаците "подариха" Аляска на САЩ.

Никой не се интересува от Аляска бе, дебил. Даже и в момента, самите говеда нищо не правят там.

Другарю, краварите здраво са закъсали и се говори, че обменят като луди долари за рубли, ама обяснявай им го тва на сорсоидите !

Само едно дребно нещо се прави там, строи се едно малко терминалче за втечнен газ за Китай с китайски пари! Смешна сума 40 милиарда долара, за Китай е джобпарсъ За справка БВП на България е 50 милиарда!

хубава анимация,като Ну Пагади....но на мен лично Том и Джери повече ми харесват...и Попай моряка става.

Превъртях малко каналите - СНН и Евронюз на френски, Скайнюз - всички почват и свършват с речта на Путин, показват клипчетата, коментират доколкото могат на прима виста ... Големият плач от експертите ще бъде утре, когато най-сетне преведат всичко и поне малко го осъзнаят ... Нашите примитивни СМИта и сайтове с неграмотни джурналя няма да ни осведомят, разбира се, още повече, че те са заети сега да нищят Гинка и родата ѝ, и кой какво казал и какво пратил от Прага в София ... Дребнотемие и простотия, няма вече ни един специалист, способен нещо да разбере и да го обясни с думи прости на народонаселението... Може би това не е толкова зле - като си живеят в мъгла, простите хора са по-спокойни! Друго си е да осъзнаеш, че си на 15 мин. от мигновена смърт с една-две ракети, които са вече в местата на дислокация на руската армия - в самата Русия! Но краварите успяха да ни направят мишени за най-страшните оръжия, които съществуват на земята, чрез своите идиотски бази и разни "плаващи крепости" в Черно море! Остава само да се молим на Путин нервите му да не му изневеряват, както и досега, и да изтърпява всичките простотии на дрънкащите оръжия изкукуригали ястреби-дъртофелници! Голяма реч беше, няма съмнение! Дълго ще я дъвчат коментаторите в "световните столици", особено отвъд океана!

Какво искаш от мижатурки? СМИ, които не пишат,а лижат соросоидни задници? Всички сш въобразявт, че е преди 1989 година и друга информация не трябва да се гледа и слуша. Е, веднъж успяха. За другото, "Времето ще покаже".

Путин леко открехна вратата, като показа какво имат в момента в Русия. Това е за охлаждане на страстите зад океана, че в последните години усилено се говори, проучва и реализира план на Пентагона за нанасяне на т. нар. глобален удар. Но не по Иран, Северна Корея или Сирия, а по Русия. Както казва народа - много ги сърбят ръцете американските генерали. Нека сега имат повод за размишления. Само дебилите все още не могат да проумеят, че така наречената ПРО на САЩ не е за защита, а е част от единната система за нанасяне на т.нар. глобален удар. И в случай, че след такъв удар Русия все пак успее да изстреля някоя, или няколко от незасегнатите й ядрени ракети, те да бъдат унищожавани още на нейна територия. Затова са тези бази със системи ПРО в Румъния и Полша. Ние, слава Богу нямаме такава база. Е, с тези нови ракетни разработки в Русия, определено КПД-то на американската ПРО драстично пада и ще охлади главите на желаещите да се пробват срещу Русия.

Ако нашите управници искат да направят нещо за България, сега, преди националния празник е моментът да заявят на висок глас, че български офицер и войник срещу Русия няма да воюва в каквото и да е качество и при никакви обстоятелства, че от българска територия оръжие, насочено срещу Русия няма да излети и от българска акватория кораб срещу Русия нама да отплава. Добре би било тази декларация да бъде калиграфски изписана и да бъде връчена на Негово Светейшество Патриарх Кирил. Той знае кому да я предаде.

Понеже виждам, че мнозина са изпаднали едва ли не в екстаз от речта на Путин В. В., държа да напомня, за кой ли път. Нито Русия е толкова силна, нито САЩ - толкова слаби , колкото ни се ще на нас - истинските български патриоти. Отделно армиите на доказани войнолюбци и въртигазовци като Британия, Германия , Франция и прочее, допълнително нарушават баланса на силите и застрашават мира в света.

На фона на тази военна мощ другият участник в тандема РФ/КНР - Пекин спокойно ще може да започне атаката срещу долара като глобална валута на 26 март, а оттам и срещу позицията на Вашингтон в света без риск от глобален военен конфликт.

Ако стане премахване на долара янките това им е смъртния одър.. и ще бъдат принудени на ядрена война и гибелта на човека.

Премахване едва ли, но силно ограничение на долара в световната търговия със сигурност! А оттам и свиване на влиянието на Вашингтон в света, вероятно до Северна и Централна Америка ...

Написах в Гугъл "Крласмаш" и не излезе нищо. В кой завод ще се произвеждат?

Ето го най- голямото оръжие на Русия:::::::::: "Экспортный потенциал России по поставкам зерна в текущем году может достичь 50 миллионов тонн благодаря лучшим данным по урожаю, сообщил журналистам глава Минсельхоза. Ранее министерство прогнозировало экспорт зерна на уровне 45-47 миллионов тонн." За миналата 2017-та година, промишлеността има ръст от 1,7%!! А говедата ядат смляна метла и ГМО, щото ГЛААААААД!!!

1,7% e едва половина от средния световен ръст. Т.е. РФ отново изостава.

Зависи от какво са получени тези 1,7%, тиквоч. Не - от услуги - тиквочев жокер!

А знаят ли Румъния. ПРИБАЛТИКА .Полша и България че стават на пепел за един час при един не гллям конфликт - страните изчезват завинаги - ето краварите ни накараха да направим

американците не бяха въоръжили руснаците със всякакви оръжия,сега всички руснаци щяха ,да са нация с най-голямо немско говорещо население в света, любимата им песен да е Лили Марлен а фициалния поздрав Хайл Адолф.

ЛЪЖЕШ, копелдак соросов платен!!!!! Всичко което е дадено на Съветския съюз от съюзниците представлява 4% от военната техника произведена от Съветския съюз по време на войната. Освен това, трябва да се знае, че и техниката и хранителните продукти предоставени от съюзниците СА ПЛАТЕНИ ДО СТОТИНКА! Още неща трябва да се знаят. Съюзниците се включват във войната на 6 юни 1944 година,когато става ясно, че песента на Хитлер е изпята!!

на тая мърша говори глвори всичко отива в пропаст - мъзъкът им не приема толкова инф-я

Ало тъпанарино,иди в Гугъл и напиши Договора Заем-Наем между САЩ и СССР през Втората световна война.

тогава защо сталин е ревал толкова за тия 4%?нещо ти се губи нишката, вземи се успокой малко, бляд.

И още нещо,напиши в Гугъл как руснаците "подариха" Аляска на САЩ.

Напишете в Гугъл "Марк Солонин Кто победил Гитлера" и се просвещавайте. Само по-внимателно да не ви стане лошо. Съюзниците воюват срещу Хитлер от септември 1939 когато Германия и СССР нападат Полша, просто по късно СССР сменя страните.

протритите ватняци с ушанки изперкват от година на година!! Туй жени , деца , богослужители да му ракопляскат на малкия диктатор ,че имал ракети дето никой не можел да засече ..бла бла бла ..голем смех под мустак

разпра ли си нервичките от злоба, дрисък миризлив???

Освен тези невероятни оръжия Русия прави и много добри прахосмукачки и самовари. Говори се , че даже и смартфони ще пусне до няколко години.

Да, и електрожени прави, и камиони, и подводници, и туристически кораби, че и хибридни шамари ти раздава!

Он Путин,по-добре да не ги представя нагледно,оти че има...жълтото отпред,кафевото отзад.

Тези оръжия са за тотална война, а започне ли тотална война - все едно е кой какви атомни бомби ще използва ! И на Русия не трябва да се вярва - само лъжат, както се започне за убити/неубити руснаци в Украйна и Сирия до намеса в избори, кибер атаки и т.н.

ако беше по-умен, щеше да разбере колко е глупав.

Стига сте ни го натрапвали това плашило! Нека да оправи своя народ, който в радиуса 200 км от мАсква затънал в мизерия!!!!

Ти никога не си ходил в Русия, келеш смотан. Ако изобщо има мизерия, то същата мизерия можеш да я видиш във всяка една държава извън столицата й. Айде - продължавай да ривеш. Иначе ше стоиш гладен.

Живял съм в Русия около 18 години. И когато имаше пари и когато нямаше. И в двата случая няма такава беднотия извън Москва и още три четири града. Може би най бедния и цигански район на България и Русия се доближава до това. Асфалт не ош, от гад до град и то не навсякъде, завиеш ли към някое село, няма нищо, кал, дървени къщи, кокошки в двора, хора облечени все едно е края на 19 век. За бизнес да не говорим, никой нищо не може да направи без отчисленията и разрешенията на наш човек. Чужденец, руснак без значение. Ако нещо може да струва 2 го правят 3 за да има и за тях. Какво да ти говоря мушморок, ти си зяпнал Путин за дюкяна, гледай и чакай ,може пък нещо да се случи.

Аз например харесвам английската провинция. Същото значи да очаквам и ако попадна в Омск, Самара или Краснодар, а ? :) Чукчия и Бурятия пък сигурно са като Шотландия ..

Всичко е вярно, само дето бъркаш Москва със София.

Вече ще има пари за пенсии и зарплати. Няма да му пречат санкциите.

В Русия: Имаме Искандери, а живеем по-лошо от България! Особеностите на руската национална политика отдавна са станали ежедневие в Русия и не учудват никого. Това пише в анализ шефът на руския Институт за национална стратегия Михаил Ремизов в svpresa. Статията е от вчера в ДИРа!

Нещо - числа, факти? Казал някой нещо - това ли са ти фактите, дебил????

Ал

Статията е написана от нЕкво неизвестно НПО.

На планетата има още един такъв велик ръководител, който показва анимацийки на народа, че да го държи в екстаз. Това е Ракетчо, собственика на С. Корея. С почти собственика на Русия много си приличат, само дето втория не е толкова дебел.

Таквиз велики оружия пък срещу нек'ви сирийски бунтовници военнокосмиците летят с таралясници и граната в аптечката..

тези оръжия са за шефовете на сирийските и всякакви други бунтовници. За почест един вид.

от смях ли ще ги морят със страховитата руска компютърна графика?

Тия фантастични и измислени оръжия дори да ги имаха никога няма да ги използват, защото цялата клика на джуджето ще ходи гола и боса, а не както сега да си живее живота в изгнилия Запад.

В прехваления Запад вече ходят основно изпаднали и крайно бедни емигранти. Богатите корпорации и фирми ходят в Русия. Дори изнасят производствата си там.

Русия може само да помпа газ и да прави оръжия. А , до скоро изнасяще и соц.революции - все "доброволно" разбира се. А сега обвиняват САЩ, че изнасяли демокрация.

lu4ka

Къде са изнесли демокрация, та да отидем и ние да видим?

Виетнам, Ирак, Афганистан , арабската пролет- все "успешни" мисии, подобно на още "по-успешните" соц. революции на руснаците в Източна Европа, Куба, Венецуела, Северна Корея.

Путин показа оръжието, Тиквата показа Гинчето...