Татарите: Руски оръжия в Крим заплашват южния фланг на НАТО

Русия разполага в Крим модерни оръжия, които заплашват южния фланг на НАТО - България, Румъния и Турция, заяви лидерът на кримските татари Рефат Чубаров.

Обратно в новината

Коментари - Татарите: Руски оръжия в Крим заплашват южния фланг на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РУСКИТЕ МИРОТВОРЦИ СА НАЙ- ГОЛЕМИТЕ АГРЕСОРИ В СВЕТА !ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА ,БАНДИТИ ,АГРЕСОРИ ,ТЕРОРИСТИ ЛЪЖЦИ И ДЕМАГОЗИ, НЕНАДМИНАТИ ДО СЕГА В СВЕТА .БРАВО!ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА ДО КРАЯТ ВИ !

ТЪПУНГЕР ,ВДИГНИ СИ ГАЩИТЕ И СЕ ИЗПРАВИ .С ТАЗИ НАВЕДЕНА СТОЙКА,ЩЕ ПОЛУЧИШ ИЗКРИВЯВАНЕ НА ГРЪБНАКА

Много си объркан а Гренада а Либия а Сирия а Ирак а Виетнам а Нигерия и мн.други явно слугинстваш и си мн. Умен

Този киевски татарин май е прекалил с авгански опиум. Личи си, че въобще не знае къде се намира!!!

Този е като "на барабан пръчката"! Бута се между шамарите, само и само да е угоден!

ЕЙ ДЯДО ГЛЕДАЙ СИ ДОМА И СЕМЕЙСТВОТО И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ДРУГИТЕ

"Русия разполага в Крим модерни оръжия, които заплашват южния фланг на НАТО - България, Румъния и Турция ... Сега тези страни членки на НАТО са принудени да засилват отбранителния си капацитет", заяви Чубаров" Като се отчете, че след изгряванетоп на Демокрацията отбранителния ни капацитет бе унищожен, методично и с доста добри темпове, то би било добре, ако сега някой се опита да го засили... за жалост, когато сам се поставиш в ролята на подчинен и зависим, не е лесно да се надигнеш и да покажеш достойнство!

ами разбира се, че Русия ще разполага там модерни оръжия - след всичките тези "учения" на НАТО барабар с пикливите хамерикански кораби, дрънкане на оръжия, пропаганда, то и нашия мухльо-президентчето наруга Русия, какво очаквате? Я си спомнете кой искаше да разполага пръв в Крим военна база, а? май бяха краварчетата, ама нещо май изядоха боя набързо.

Срока на ползване от Русия на военни бази в Крим изтичаше през 2015 година. Така че с инвазията на зелените човечета, Путин се погрижи Русия да запази военното си присъствие на Черно море.

Американците пострадали в Анево - прочетете и тогава си мислете ...Путин не е глупак,това поне се разбира от хиляди км....

Той е избягал в Киев да му е по-лесно да получава там турски пари и да държи тясна връзка с тях за да бъде исползван като готова бомба за славяните при необходимост. Обаче татарите, живеещи в Крим получили всички права и свободи след като той се присъеди към Русия: реабилитирани са,езика им е станал държавен наред с руския и украинския. Те нямат никаква причина да недоволстват, но има платените като този, които имат за цел да разбутват нещата, но няма да стане.

Само да му прочетеш тези думи на татарския провокатор и от тук нататък няма никакъв смисъл да го въсприемаш сериозно. Путин и неговият вътрешен кръг не изключват възможността за руско изтегляне от полуострова, но по такъв начин, че да не бъде изтълкувано като тяхно поражение. Те ще се опитат да запазят своя имидж", каза лидерът на кримските татари. Умствения му капацитет като на прости бозайници.Хем твърди, че Русия вкарала най-мощните оръжия в Крим, хем тя се готви да върне Крим. Този предводител на татарите мощен като руско оръжие.

ОТ ТЕЗИ ПРИМАТИ.ПОРОШЕНКО НИКОГА НЕ Е ЧЕЛ ИСТОРИЯ

ОБИЧАМ ТАТАРИТЕ...

май много му се иска да е управник на целия полуостров, Крим, но забравя че това не е ставало и когато татарите са били като част от империята на османлиите. А само до преди няколко години ни увещавахте, че не сте татари, а сте народ който е част от прабългарите и сте с еднакво потекло като нас, българите. Кое е истината и май и при тях управляващи и политици "обръщат палачинката" също като при нас и служат и се кланят на долара, а не на народа си.

Думите на руският представител не показват сянка от намек за изтегляне от Крим. Татарите и Порошенко са се потопили в диктовки от други територии. Който чете история,знае, че Крим е руска земя. Стига вече еквилибристики с идиотското решение на Хрушчов да предостави Крим на Съветска Украйна, за да се хареса на тогавашните галеници на СССР.

Крим винаги е бил свещена турска земя, заселена от Турция, населявана от турци, с бъдеще към Турция, НАТО, Шенген, Евро-атлантическите ценности и демократичен бастион срещу Путин! Рано или късно Крим ще стане демократична територия на Съединените щати - независимо каква е волята на враговете на демокрацията и диктаторите по света.

Овньо, само Щерев може да се мери с тебе по тъпанарщина,прочее дерзай,може и да го надминеш,поздрави!

Референдума фактически е проведен, електората на БСП, ГЕРБ, СДС и ДПС гласуваха за! Кво повече!

Руски оръжия в Крим заплашват южния фланг на НАТО и са в отговор на заплахата за Русия от настаняване на американски ПРО и наличие на американски военни бази в тези страни. За да се елиминира тази заплаха, което важи и за България е провеждане на референдум за неутралитет и излизане от НАТО.

Ми стани президент и организирай референдум!

При следващите президентски избори ще гласуваме за президент който ще предложи референдум за членството на България в НАТО и ЕС.

Еми татарите сега таратор ще направят от ВАС... де бяхте га идваха руснаците... що се крихте като плъхове... Барем някой можеше и да ви помогне, на ви сега - пито платено, даже украйна се отказа от крим!!!!

"Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще се развива, ще расте, ще крепне. Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато - славата на Владимир (княз Владимир, покръстил Русия),славата на Русия. Твърде много жертви са принесени. Никой не може вече да спре Русия. Всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света" . Това са думи на великата пророчица Ванга. Поклон пред светлата и памет!

Звучи доста актуално ... но е пълна лъжа в твоя контекст на Вл. Путин: Владимир Святославич справка в Укипедия: Покръстил е славяните в околностите на Киев през 9ти век. И тогава не е имало изобщо Русия (или Украйна) Украйна краде герба си от него през 20те век в търсене на идентитет... Имало е само България пот това време !!!!

Вие или не четете написаното, или нарочно се хващате за сричката. Уточнението в скобите за князът покръстил Русия предполагам не е на пророчицата, а на редакторите на саита, от където копирах цитата. Какво е имало през 9 век или е нямало е без значение. Предсказанието е за бъдещето, а не за миналото. Това са фактите, все едно дали ви оттърват или не.

Има такава сила! Казва се Путин! Той вече ликвидира половин Русия! Остава му още само един напън!

Коч, вместо да напрягаш туй, що се не напряга прочети фактите, а те говорят,че от както Путин е президент, Русия върви само нагоре и колкото и да се опитват да я подтискат не могат, защото който тръгне срещу Русия свършва зле. Не обсъждам дали Русия е добрата или лошата страна, а гледам фактите, а те са за прогрес, въпреки усилията на половиния свят да я срине.

А аз си мислех, че ние тях плашим. Нали сме от НАТО, страшни сме!

Татарите: кои татари? Всички татари, кримските татари, част от кримските татари, или кримските татари, живеещи извън Крим, в частност в Украйна, или отделни представители на татарската върхушка в Киев, обслужващи украинските власти?

Когато НАТО, сиреч САЩ си разполагат войниците и оръжията в България /на 15-20 км от нас е базата на Ново Село/ всичко е ок, те правят "учения", не заплашват никого. Това са оръжия и войски, но мирни, добри, тъй да се каже. Нищо, че са на 10 часа часова разлика от западното крайбрежие на САЩ. Но когато Русия разполага войски на своя територия, то тези войски автоматично са с цел да се нападат и заплашват съседните държави. Не се приема, че Русия разполага войски за защита на собствените си територии. Тя автоматично е агресор. Миналата седмица имаше новина, че разполагат войски по източните си граници. Една седмица мина - трябва да стресират наново овцете.

ние сме член на НАТО и наши войски скоро бяха на обучение в Германия... значи ли това, че сме заплашили по някакъв начин сигурността на Германия? Това се казва съвместно учение и има за цел другите страни, извън НАТо да видят, че ебавка с член 5 не се прави. И точно за рашките са тези учения...

Кримските татари си живеят в Крим,а този остана в Киев.Той е киевски татарин, уточнявайте се. Каквото и да каже , не е достоверен източник.

Кримски татари ? Че за тях Татарстан няма ли ?

Да ни съсипят чрез продажните ни политици. До кога ще траем? Заминавам за Африка

Ах този соросоид путин ! По нареждане на Америка ще ни атакува значи !

Чеченците чиито султан се прави на верен на путин са много убави, ама татарите дето си отварят устата са лоши :D :D :D

Абе малоумници,как така Америка може,Русия да не може!Нали знаете:всичко може Русия.Не го е пожелала,не е станало!

оръжията да заплашват бе каун. Друг е въпросът кво търси Южния фланг на НАТО-то там?

ТОЯ МАНГАЛ КАКВО ГО ИНТЕРЕСУВА ,ЧЕ ЗАПЛАШВАТ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ...ДА СИ НАЛЯГА МРЪСНИТЕ МИРИШЕЩИ ПАРЦАЛИ...

Американски оръжия на Крим да заплашват не знам кой си край на Русия. А Русия най-нахално си е разположила базите в близост до американските бази, които се опитват да я обкръжат от където могат.. А после нека идиотите от форума ме наричат трол, рубладжия, и въобще с "плода" на цялото си малоумие!

Русия ще се изтегли от Крим когато САЩ се изтеглят от Ню Мексико, Тексас и Луизиана.

Рефатчо нали знаеш как ви е "клатил"Сталин,да не стане пак така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А защо Южния фланг на НАТО се приближи до границите на Русия в нарушение на договорите? Утре ако НАТО нападне Русия пак ще я обвинят, че се отбранява, нали? Нагла логика!!!!!

И какво право има русия да забранява на тези държави да влизат в НАТО ?

Не държавите влизат в НАТО! В НАФТО я вкарват тамошните (и тукашни) еничари, охранени и назначени къде чрез манипулирани "избори", къде чрез цветни революцийки, къде чрез преврати! А хората в тия държави никой не ги пита - нали са човеци трета класа според свръх-маймуната!

А какво право имат САЩ да разполагат свои войски и военни бази близо до Русия на 12 000 км от своята територия?

Степанчо ,ако имаше 556 танка подкрепящи "сепаратистите"нали знаеш къде щяха да са сега-на запад от шпрее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да бях написал,че укрогероите щяха подпалят 556 танка, беки ми беше бутнал един плюс!!!!!!!!!!!!!!!

За това е крайно време системи от противоракетния щит да бъдат разположени на територията на Румъния и България...а кучетата нека си лаят!!!

Американските ПРО няма да могат да ни защитят от руските ракети които са усъвършенствани да преодоляват това американско препятствие. Пресен е примера с американския военен кораб в Черно море чийто електроника беше заглушена от един руски военен самолет. Американските ПРО са въдици за наивници.

Говориш така сякаш си бил там и си видял...ами ако на руския СУ му е светнало преди това таблото като коледна елха че е прихванат...още повече ,че руската електроника е на светлинни години след тази на ,,другите''...а и Путин като чуе за елементи на противоракетния щит в Източна Европа параноясва всеки път,затова трябва да ги има тук!!!

Турско-американско мекере.

Татарите да си ходят в Татарландия.

Укродебилите,европедалите от Гейсъюза и Краварите наистина ли си вярват в това което мелят а? Русия да остави собствената си територия Крим?!Шшшшшшш.... Тия не са нормални:)

Добър е Путин, че все още ги търпи всички тия идиоти - порошенковци, татари, американци и техните малоумни поддръжници!

"Путин и неговият вътрешен кръг не изключват възможността за руско изтегляне от полуострова, но по такъв начин, че да не бъде изтълкувано като тяхно поражение." Крадената земя явно пари нетърпимо под руските задници. Цената става много висока, щот и блицкрига в Донбас не стана, и Приднестровието токущо биде отрязано.

Кримвече никоганяма да е Украински.Не се заблуждавайте от писаниците на Порошенко, който не може да намери поддръжници, та се налага Грузинци да назначава....

Пич, не се опитвай да си по-тъп от Щерев, просто не си от класата му. Колкото до Крим, Украйна ще си го получи, когато Мексико си получи обратно от САЩ Калифорния, Ню Мексико и Юта. Т.е. - нЕкой друг път.

Рефат Чубаров,КАКВО ХУБАВО УКРАИНСКО ИМЕ......

ТОВА ГО КАЖИ НА СОРОСОИДИТЕ,ЗАЩОТО С ДВАТА СИ ГРАМА МОЗЪК НЕ РАЗБИРАТ В ЧИЯ МЕЛНИЦА ,ВОДА НАЛИВАТ..

Естествено ще разположат! Американците, ако се бяха настанили в Крим, ябълкови градини ли щяха да организират? Ние като ги пуснахме тук, сами се направихме за цел на руснаците.

щяха да насадят японски вишни и да правят чаени церемонии. Този си противоречи-хем Русия поставяла оръжия, хем щяла да се оттегля. Някой да изключи микрофона.

Утре Ердоган ще изпрати зелени човечета да върнат Крим в лоното на майка Турция...Крим е бил турски много векове, а преди това е бил Български...алкашите са едни временни окупатори там

Не знам кое е светлото на твоето бъдеще,ама ако си учил История-ще помниш че и България е била в "лоното на майка Турция" близо 5 века...И какво следва от това?

Крим никога не е бил в Турция.Турция е много млада държава, остатък от разпада на Османската империя, част от която сме били и ние и Крим. Моля не преписвайте така с лека ръка историята си на други

позиция на България "кой ми сра във гащите"

Е тия избиха рибата и счупиха всички мивки. Стискам им палци. Що ли. Щото се гъбаркат с ЕС заради народа си. Нашите се гъбаркат с народа заради ЕС.

Само се лае и плюе срещу Русия, а нищо не се казва за това кой провокира този конфликт и като цяло войната там. При положение, че тези републики бяха сателити на Русия, защо им е на руснаците да воюват? Познавам едни други, които разпалват войни навсякъде... да правилно се досещате- американците, така че съм на 200% сигурен, че те са реалните подпалвачи на войната, а сега се опитват да очернят Русия. Е нали ние сме си тъпи и послушни глупаци скочихме да викаме каквото ни кажат без д амислим..... е защо сега хленчим след като никой с нищо не ни помага в кашите, в които ни забъркаха американци и поляци.................

разбрахме че си тъп и послушен глупак.ама защо се изказваш тогава? ти как си представяш опълченци с 550 танка? а какво ще кажеш утре когато в кърджали пръкнат опълченци и ч00 турски танка, и русия ще каже ами така е, трябва турците да си пазят турския поток

Кирчо...ти знаеш ли,че числеността на Българската професионална армия е 2600 бойци!А числеността на американските инструктори и прочие по ново-откритите бази в БГ е около 3000 души?!Нещо да кажеш по въпроса?

Ами няма да ги насочи оръжията срещу сърбите я!

Ами то си е много ясно че тези оръжия ще бъдат насочени срещу нас, след като сме "натовци" и правилно така трябва да бъде...нема лабаво