Коментари - Русия одобри използването на въоръжени сили в Сирия | Днес.dir.bg

Русия одобри използването на въоръжени сили в Сирия

Съветът на федерациите даде съгласието си за използване на руски въоръжени сили в Сирия, съобщи Сергей Иванов - ръководител на администрацията на президента.

Обратно в новината

Коментари - Русия одобри използването на въоръжени сили в Сирия | Днес.dir.bg

Коментари

май не ви е изгодно да се знае за убитите деца в тази операция - чак ми баннахте ип-то без да има причина.... така ли почнахте да действате? 27 убити 6 от които деца... това е... за 2 часа руски операции...

ти си плювню законника и демосратът знам те аз теб))))) пък за саудитите нещо се ската типично с стиб Гоцеделчевски а?)))

На колко ракии си- отврат

Китай е започнал предислоциране на големи военни формирования по руската граница. Разпиляха ги мужиците - по Украйна, по Прибалтика, по Сирия....сега ще трябва и за китайската граница, а люди уже нет!

пак ще им продадат земя за няколко долара както направиха тази година, както направиха и с Аляска. не могат ли да защитават родината си - продават я.

почна се зер даже китайски салоетоносач и ракетен крайцер са в Тартус - това за бунаци кат теб за сведение))))

ТАЙМС ъф ИЗРАЕЛ: Принцовете на Саудитска Арабия призовават за смяна на властта в кралството. Настояват за незабавно абдикиране на крал Салман и двама от синовете му да се откажат от претенции към трона. Любопитни съвпадения, не мислите ли?

май е поискал политическо убежище там. Олигарсите-мужици му скроиха шапката и няма да се връща в Кремля.

Според Питър Кук от държавния департамент САЩ са прекратили изпращането на "бойци от умерената сирийска опозиция" в тренировъчните лагери в Йордания и Турция. Взели били решение да преразгледат цялата концепция.

само нашите мангусти дремят тук. Да им помогнем да се раздвижат - малко към Турция, малко към Гърция и Сърбия, а всички останали към Германия, Швеция и на майната си!

Край с американската хегемония. Повече руснаци няма да им правят двигателите,както и германските теменужки. Оставаме ги Чифутите с банките и Холивуд. Айде бе кви са тия. Да варят царевица от ГМО и телешко заразено. Ако искат война ще я постигнат и ще са загубили първите часове. Руснаците повече няма да си пращат синовете там. Чифутите нямат повече мозък от да ти продам "нещо"

ще се окажат в котел. Откъм Сирия руси и откъм Инджирлик - пак руси! А пък Аллах висоооооко! Вай, вай...Кюрди откъм Ирак, 2 милиона сирийци на турска земя...ох заман, заман, баш заман. Тамам!!!!

Съобразно Величината на Първосигналността на проКремлинството - Тук Очевидно е Бъкано с Пропагандатори/Саботьори/Диверсанти от Савушкина55 . ---- Модераторе ! - Действия !!!

Стига си доклдвал бе дърво. И без това трудно ти смиляме коментарите

Който е против демократичните ИД е кагеБейец, мурзилка, путлераст и комунист... И трябва да бъде цензуриран, както беше досега в Ероатлантическа Еропа

Последни новини ! Руската авиация ,е нанесла вече първите си удари ! Кадиров е поискал не само авиация ,но и да изпрати пехота в Сирия !

Ще става все по- интересно или лошо. Западния империализъм ни върна в 19 век във времето на колониалните войни , интервенции , преврати / Ирак , Югославия , Либия , Грузия , Сирия , Украйна - страни които вече се контролират от западни капитали/ . Но Запада забрави , че Русия / Руската империя в 19 век / има същите интерси. Явно ще трябва да им се напомни и Русия обръща друга страница. Обама , Камерън , Меркел ще мигат и пулят известно време но ще свикнат. Иначе каменна ера.

Германия - Преживя нацизма. - Би следвало И Русия да Надживее кагеБейството !

Да няма стадо крави в сайта? Ка силно мучат...

на русский язьйк мучат. Сибирско кафяво ще да е!

сеизвестно е кой са краварите обаче?)))))

Това вече сме го виждали - първо удариха един Боинг, после пратиха войски в една арабска страна.... после СССР се разпадна.

Лошо е да си изсипал един куп пари за въоръжение и финансова подкрепа на ИД и да дойдат руснаците и да ти унищожат инвестицията. САЩ не се бият срещу ИД а срещу законната власт в Сирия, което е гнусна и долна работа. Ще се окаже, че САЩ ги интересува само петрола в Сирия.

законната власт в Сирия - това е онази власт, която преди 2 години с химическо оръжие изби няколко хиляди души за няколко часа. А за 5 години колко са избили - никой не знае.

Като не знаеш , защо дрънкаш ?

Странно ,че твоите господари не можаха да докажат ,че е било извършено от Сирииската армия !? ..да не би да беше провокация ,или повод за нахлуване тогава в Сирия ????

Ако си на страната на извергите от ИД си признай скрит джихадист.

Демокрация е народоуправление. То ест в случая издигане на президент след избори. В случаят това е Асад. То ест Асад е демократичният избор на сирийският народ. Дали има манипулации на изборите, само може да гадаем. САЩ обаче нито за миг не са искали нови избори. Защо? Защо не искат демокрация? А теорията с химическото оръжие е теория. Аз мога да кажа, че ти си виновен. Това прави ли те виновен? Всеки е невинен до доказване на противното. Включително Асад.

Последните новини са ,че и Сирииското правителство е поискало помощ от Русия ! Има и друга новина ,че фашистка Америка отказва да изпълнява изискванията на Русия при операциите във въздушното пространство на Сирия ?? Путин им каза в Ню Йорк ,че могат да провеждат своите въздушни операции ,само с разрешение на самата Сирия ! Очевидно е ,че фашистка Америка съзнателно търси конфронтация !?

Съдейки по внезапната и тотална липса на новини около Новорусия - Донбас, то Русия изглежда вече е спасила Руския свят. Сега ще спаси и арабския.

Путя, ако прати 4 кукурузника в Сирия ще оголи Далекоизточния фронт, щото там ще останат само 2....пък китайците мнооого и япончики - тоже!

САЩ искаха да обградят Русия и Китай с държави членуващи в НАТО или подобни на тях организации в Азия. реалността обаче се оказа друга. Оформя се нов военно-политически блок който тръгва от Пасифика и опира в Средиземно море. След приключване на фиаското в Сирия очаквам на Руските бази там да се появи тактическо Ядрено оръжие. Няма да се изненадам ако и в Иран срещу Бахрейн където е базата на 5-ти Американски флот да се появи друга Руска база с тактически ядрени боеприпаси. Дака доста практично ще се нулира заплахата НАТО.

Русия удари джихадистите и ИДИЛ край Хомс. Почна се. Слава на руската армия и ВВС!

Леле,колко много хибриди ,между чукчи и бушмени!...

И кой сега ще пази ИД? Защото досега "демократичните" удари си бяха истинска пушилка.И ако сега в ръцете на терористите се появят противосамолетни оръжия ще лъсне цялата грозна картина за ИД и нейните кукловоди.

NADIA

Цитат: Русия извърши въздушни удари в Сирия. Руски самолети бомбардираха позиции Ислямска държава недалеч от град Хомс, съобщиха американски военни, цитирани от CNN. оворителя на Пентагона, Питър Кук, цитиран от CNN, пък предупреди, че руските въздушни удари в Сирия могат да започнат всеки момент. Дронове, управлявани от руснаци, вече са събрали необходимата информация за разположението на евентуалните цели. А в базата в Латакия са разположени многоцелеви изтребители СУ-34, както и повече от 600 руски военни. Единственото странно нещо, забелязано от американското разузнаване е, че руснаците разполагат с ракети въздух-въздух SA22s, за които не е ясно срещу какво ще се използват, при условие, че Ислямска държава няма авиация. Край на цитата.

+++...+++...+ !

за каквото си искат ще ги ползват познаи от първия път ша ги бомбат

Путин ще извади горещите кестени на Меркел от огъня.

Малко болно човече - това не е Източна Украйна?

от "срещата" на Хюсеинчо с Валцман в ООН.. Да ти светне по-добре, кой са връща в Украйната кат болно човече..

Мозък Обонго ли...С Нобеловата премия за ВОЙНА А?:)?:)

Сега международната коалиция на приятелите на Сирия ще си почине след постигнатите успехи, ще регистрира резултатите от операциите без нейно участие и изведнъж преговорите в Женева ще потръгнат.

От войните, в които е участвала или инициирала, Русия никога не е печелила...Не спечели и от ВСВ, въпреки че се брои като победител. Победените германци са водеща икономика на Европа и света, на светлинни години пред победителя Русия...Да не говорим за войните в Афганистан, Чечня, Абхазия и т.н. И тази военна авантюра Сирия и тя ще завърши по същия начин - парсата ще плати руският народ. С ново стягане на коланите, което стягат от крепостничеството, през дългата гонитба на комунизма, че до наши дни...Да им е честито!

Или главата ти е като оня виц за бръмбара мозъкояд а? Русия не била сред победителите от ВСВ?! Ти не си в ред брато! Направо си болен мозък за психиатрията! Определено!

Нещо грешно ли има? Русия е "победител", който е на светлинни години зад победените германци. Това ли не е вярно, или си с една гънка и то под кръста?...

Факт ! (Браво !)

Хайде сега и ИДИЛ ще ги запраска. Само те не се бяха включили. Ще има мюсулмански пляски на голо. Преди време афганците им набиха канчето и им потрошиха кокалите...ама щом им харесва

мачкат гюмето на Краварника в Афганистан вече 15 години..И в Ирак 10 години..И то еди камилари с по един стар АК-47..........Наистина си е за умиране от смях .ХАХАХАХАХАХ

Стига с тези завоалирани заглавия,бе!Пишете,че Русия влиза във война и толкоз!...

А искат и чрез ООН да вкарат другите в плана си.

Алкашите много добре са обяснили на колониалните роби, комуноидите и обикновените дебили, защо американците и съюзниците им от коалицият в която иска да се настани и Русия, водят битката от въздуха, а не по суша. Четете внимателно как се гърчат алкашите като обясняват, защо няма да се бият в Сирия.

руските интереси в сирийската пустиня... Така им се пада.

реакцията на Багдат и Техеран.. За дошлата поръчка за 500 БМП-3 от Ирак.. За 960 пак БМП-3 от Саудитска Арабия... За сделката за 2,5 млрд долара самолети за Иран.. Ти по скоро ша ядеш пясък, не те..

не се натискаме за подлоги на Пу.

руснаците правят грешка като се опитват само с въздушни удари да отбраняват териториите контролирани от асад. неговата армия не може да запълва дупките с нови войници, и дефакто конфликта ще продължи десетилетия.

Мисля, че не сте прав. САА е около 250хил. към тях се присъединяват подразделения от Иран, Хизбула и Ливанската съпротива. Ситуацията в Сирия е малко по добра от гледна точка на това, че вече има обособени фронтове. преди две години терористите бяха навсякъде. Целта на Русия е да се пресече снабдяването и търговията с петрол на ИД. Както и това на другите групировки които оперират на територията на Сирия. Както каза Външният на Сирия през 2012 спрете доставките на оръжие и войната свършва след шест месеца.

Има клип с това чудовище от снимката . Ако го засекат ускорява повече от ракетата която го преследва ,а и хвърля малки след себе си -истински Демони. Пилотите са професионалисти и издържат ускорението защото РУСИЯ е 1 в астро подготовката имат и скафандри в по-новите разработки. Стигат стратосферата и могат с лекота да свалят сателитите в орбита и САЩ са капут без тях. Голям пердах ги чака поклониците на Сорос и САЩ

гледането на фантастични филми.

Чушки ! - това са Базови неща за изтребители Още от 80те на Миналия Век. (Извинения !)

да, русняците яко ще ги плескат с гол гъс по топките..

А, руснаците вече разглобяват блокове, използвани като стрелкови позиции от джихадисти в окупираните от ИД градове, и то по доста иновативен начин-рзрязваики ги като торта за рожден ден, след което нищо живо не остава. И то за 6(шест) минути. Пък тия, дето ги плюят, могат да си продълвават колкото си искат.

не издавайте военните тайни на брикс.

Искаше да се изкажеш или да се изсереш? Или просто да покажеш колко си тъп?

Кога ще има атомни учения ,в Куба?

Построят гумената лодка. Френските кораби отлетеха

щяха да ги режат за старо желязо ли? Руснаците ще си построят свои! Спокс!!

Досега руснаци и украинци се избиваха взаимно, а сега руснаци и араби ще се избиват взаимно. Накрая резултата е мощен поток от Груз-200 към Русия. Аз съм ЗА.

Теб никой не те пита !

също.

спират от Афганистан и Ирак!!! Ей колко се радват вдовиците в Краваристана! Хахахахахах И аз съм за така да е!! Повече мъртви кравари! по добре!

За Русия, според нейните външно-политически доктрини, Близикия Изток е плацдарм за нападение над Русия и поради тази причина тя трябва да има контол върху района. Другото в тези доктрини е, че този контрол ще позволи на Русия да контролира производството и търговията с горива.

сега ако обясниш как Сиря е излаз на Средиземно море за Русия- ит е признавам! корабите от Русия до Сирия как смяташ да ги прекараш? От Владивосток, Нос Добра Надежда, Гибралтар? Или със самолети през Иран?

От край време Русия има мераци за топли пристанища, а не потънали в мраз и ледове...А Латакия си е баш такова. Със зъби и нокти ще го стискат...

В момента да се прехвърля вината върху руснаците както правят троловете е глупаво. Ако руснаците са виновни за сегашната ситуацията в Сирия, то САЩ и коалиция са неколкократно по-виновни. Погледнете когато САЩ и НАТО реално извършват военни действия колко ефективни са им резултатите например в Ирак при Садам. Излиза,че срещу ИД само симулираха. Оказа се, че Умерена опозиция реално не съществува, това е просто едно политкоректно наименование за прикриване на цялата сбирщина от радикални ислямистки групировки, с една и съща идеология. Язък и за историческите ценности които бяха унищожени пред погледа на цял свят!

Интересите на Путин да избяга от Донбас и да се опита да се спаси със Сирия, са представени като - "националните интереси на Руската федерация". Каква демагогия. Личните интереси на Путин и дена шепа храненици около него са представени от лъжливата руска пропаганда като - "националните интереси на Руската федерация".

Много повърхностни разсъждения. На власт имащите в Москва им е ясно, че Турция не е преграда за глутниците ислямисти, напротив те ги улесняват и насочват. не случайно лагерите за обучение на т.н. Чеченски бунтовници които си бяха арабски "туристи" бяха в Турция и Грузия и не става въпрос за десетки, а за десетки хиляди такива туристи, който както в Чечня така и в Сирия нямат нищо общо с желанието за демокрация и свобода. Целите са едни а групировките просто си менят имената. Много е лошо и пошло когато тези цели съвпадат с целите на Вашингтон, тогава се получава така, че терористите от Ал Нусра /филиал на Ал Каида/ които според САЩ са борци за свобода упорито се защитават и на САА и се забранява да ги бомби. Това е демагогия. Да създадеш нещо било то ИД, Ал Каида и после да се преструваш че се бориш с него.

Участва ли Джабат ан Нусра в ССА?

Ирак и Иран са подкрепили решението на Русия, да се намеси в конфликта, което означава, че Ирак няма да се меси и да пречи. Също има информация, че Ирак е поръчал в Русия 500 броя БМП-3, а Саудитскя Арабия - 950.

А също има и информация, че Иран се отказа окончателно от покупка на руските нещастия наречени суперджет Су-100 и вместо тях ще си закупи Боинг. Но това другарите не са ти го казали, щото ги е срам.

Че аз четох друго!! Че Иран ще закупува руска техника за 10 милиарда долара!! Я дай линк!!

Отново ограничен контингент. И отново за защита. И пак Запада пречи. И пак ще победят. И пак ще бъдат гладни накрая. И пак ще се разпаднат. И пак ще молят за храна. И пак ще им пращат "крачетата на Буш" (е няма да е Буш, а друг президент). Колко е хубаво, когато всичко се повтаря.

Как така точно днес, татко Барба ни подготя да си внесем наемни ВВС!!! И ще се учудим ли, ако това са САЩ. Та това е равносилно на "Асад иска помощ от Русия", а ББто кани САЩ. И разбира се бой ще има по въздух, а циганите ще събират гилзите по земята. Които оцелеят, разбира се.

как ни занимават с вчерашни новини. руснаците отдавна помагат на асад само, че неговите самолети се скапаха или бяха заловени от джихадистите заедно с базите. сега руснаците си направиха база с собствени самолети защото асад не може да ги плати. а иначе шума се прави за да ни се отвлече вниманието от истинския проблем бежанците за които от известно време спяха да говорят и у нас и в чужбина, а те стават все повече.

Браво ! ---- Базите на Русия там - СА де-факто Три. С 'бежанците' у Нас - Боянците и Доброволните Отряди СА на-крак. ... Отделно - Започват Сериозни дълбания Кой/и Организира(ха) Потопа у Нас.

Как кой?! ИДИЛ! "Милото" творение на ФАЩ, Катар, Саудитска арабия, Турция и Израел!

Това е много, много добре. Още една война за Русия - какво по-хубаво.

, но ще спаси Евпора за пореден път.

Естествено, то кога е било Русия да не спаси Европа и после да се умира от глад?

Въпрос към Всички-Ни : - Виждате ли връзка с Това (тук в материала) на Нещото относно Нашето въздушно Пространство (в НС) ? ...и ако да - Каква ?

Коментари - Русия одобри използването на въоръжени сили в Сирия | Днес.dir.bg

Русия одобри използването на въоръжени сили в Сирия

Съветът на федерациите даде съгласието си за използване на руски въоръжени сили в Сирия, съобщи Сергей Иванов - ръководител на администрацията на президента.

Обратно в новината

Коментари - Русия одобри използването на въоръжени сили в Сирия | Днес.dir.bg

Коментари

май не ви е изгодно да се знае за убитите деца в тази операция - чак ми баннахте ип-то без да има причина.... така ли почнахте да действате? 27 убити 6 от които деца... това е... за 2 часа руски операции...

ти си плювню законника и демосратът знам те аз теб))))) пък за саудитите нещо се ската типично с стиб Гоцеделчевски а?)))

На колко ракии си- отврат

Китай е започнал предислоциране на големи военни формирования по руската граница. Разпиляха ги мужиците - по Украйна, по Прибалтика, по Сирия....сега ще трябва и за китайската граница, а люди уже нет!

пак ще им продадат земя за няколко долара както направиха тази година, както направиха и с Аляска. не могат ли да защитават родината си - продават я.

почна се зер даже китайски салоетоносач и ракетен крайцер са в Тартус - това за бунаци кат теб за сведение))))

ТАЙМС ъф ИЗРАЕЛ: Принцовете на Саудитска Арабия призовават за смяна на властта в кралството. Настояват за незабавно абдикиране на крал Салман и двама от синовете му да се откажат от претенции към трона. Любопитни съвпадения, не мислите ли?

май е поискал политическо убежище там. Олигарсите-мужици му скроиха шапката и няма да се връща в Кремля.

Според Питър Кук от държавния департамент САЩ са прекратили изпращането на "бойци от умерената сирийска опозиция" в тренировъчните лагери в Йордания и Турция. Взели били решение да преразгледат цялата концепция.

само нашите мангусти дремят тук. Да им помогнем да се раздвижат - малко към Турция, малко към Гърция и Сърбия, а всички останали към Германия, Швеция и на майната си!

Край с американската хегемония. Повече руснаци няма да им правят двигателите,както и германските теменужки. Оставаме ги Чифутите с банките и Холивуд. Айде бе кви са тия. Да варят царевица от ГМО и телешко заразено. Ако искат война ще я постигнат и ще са загубили първите часове. Руснаците повече няма да си пращат синовете там. Чифутите нямат повече мозък от да ти продам "нещо"

ще се окажат в котел. Откъм Сирия руси и откъм Инджирлик - пак руси! А пък Аллах висоооооко! Вай, вай...Кюрди откъм Ирак, 2 милиона сирийци на турска земя...ох заман, заман, баш заман. Тамам!!!!

Съобразно Величината на Първосигналността на проКремлинството - Тук Очевидно е Бъкано с Пропагандатори/Саботьори/Диверсанти от Савушкина55 . ---- Модераторе ! - Действия !!!

Стига си доклдвал бе дърво. И без това трудно ти смиляме коментарите

Който е против демократичните ИД е кагеБейец, мурзилка, путлераст и комунист... И трябва да бъде цензуриран, както беше досега в Ероатлантическа Еропа

Последни новини ! Руската авиация ,е нанесла вече първите си удари ! Кадиров е поискал не само авиация ,но и да изпрати пехота в Сирия !

Ще става все по- интересно или лошо. Западния империализъм ни върна в 19 век във времето на колониалните войни , интервенции , преврати / Ирак , Югославия , Либия , Грузия , Сирия , Украйна - страни които вече се контролират от западни капитали/ . Но Запада забрави , че Русия / Руската империя в 19 век / има същите интерси. Явно ще трябва да им се напомни и Русия обръща друга страница. Обама , Камерън , Меркел ще мигат и пулят известно време но ще свикнат. Иначе каменна ера.

Германия - Преживя нацизма. - Би следвало И Русия да Надживее кагеБейството !

Да няма стадо крави в сайта? Ка силно мучат...

на русский язьйк мучат. Сибирско кафяво ще да е!

сеизвестно е кой са краварите обаче?)))))

Това вече сме го виждали - първо удариха един Боинг, после пратиха войски в една арабска страна.... после СССР се разпадна.

Лошо е да си изсипал един куп пари за въоръжение и финансова подкрепа на ИД и да дойдат руснаците и да ти унищожат инвестицията. САЩ не се бият срещу ИД а срещу законната власт в Сирия, което е гнусна и долна работа. Ще се окаже, че САЩ ги интересува само петрола в Сирия.

законната власт в Сирия - това е онази власт, която преди 2 години с химическо оръжие изби няколко хиляди души за няколко часа. А за 5 години колко са избили - никой не знае.

Като не знаеш , защо дрънкаш ?

Странно ,че твоите господари не можаха да докажат ,че е било извършено от Сирииската армия !? ..да не би да беше провокация ,или повод за нахлуване тогава в Сирия ????

Ако си на страната на извергите от ИД си признай скрит джихадист.

Демокрация е народоуправление. То ест в случая издигане на президент след избори. В случаят това е Асад. То ест Асад е демократичният избор на сирийският народ. Дали има манипулации на изборите, само може да гадаем. САЩ обаче нито за миг не са искали нови избори. Защо? Защо не искат демокрация? А теорията с химическото оръжие е теория. Аз мога да кажа, че ти си виновен. Това прави ли те виновен? Всеки е невинен до доказване на противното. Включително Асад.

Последните новини са ,че и Сирииското правителство е поискало помощ от Русия ! Има и друга новина ,че фашистка Америка отказва да изпълнява изискванията на Русия при операциите във въздушното пространство на Сирия ?? Путин им каза в Ню Йорк ,че могат да провеждат своите въздушни операции ,само с разрешение на самата Сирия ! Очевидно е ,че фашистка Америка съзнателно търси конфронтация !?

Съдейки по внезапната и тотална липса на новини около Новорусия - Донбас, то Русия изглежда вече е спасила Руския свят. Сега ще спаси и арабския.

Путя, ако прати 4 кукурузника в Сирия ще оголи Далекоизточния фронт, щото там ще останат само 2....пък китайците мнооого и япончики - тоже!

САЩ искаха да обградят Русия и Китай с държави членуващи в НАТО или подобни на тях организации в Азия. реалността обаче се оказа друга. Оформя се нов военно-политически блок който тръгва от Пасифика и опира в Средиземно море. След приключване на фиаското в Сирия очаквам на Руските бази там да се появи тактическо Ядрено оръжие. Няма да се изненадам ако и в Иран срещу Бахрейн където е базата на 5-ти Американски флот да се появи друга Руска база с тактически ядрени боеприпаси. Дака доста практично ще се нулира заплахата НАТО.

Русия удари джихадистите и ИДИЛ край Хомс. Почна се. Слава на руската армия и ВВС!

Леле,колко много хибриди ,между чукчи и бушмени!...

И кой сега ще пази ИД? Защото досега "демократичните" удари си бяха истинска пушилка.И ако сега в ръцете на терористите се появят противосамолетни оръжия ще лъсне цялата грозна картина за ИД и нейните кукловоди.

NADIA

Цитат: Русия извърши въздушни удари в Сирия. Руски самолети бомбардираха позиции Ислямска държава недалеч от град Хомс, съобщиха американски военни, цитирани от CNN. оворителя на Пентагона, Питър Кук, цитиран от CNN, пък предупреди, че руските въздушни удари в Сирия могат да започнат всеки момент. Дронове, управлявани от руснаци, вече са събрали необходимата информация за разположението на евентуалните цели. А в базата в Латакия са разположени многоцелеви изтребители СУ-34, както и повече от 600 руски военни. Единственото странно нещо, забелязано от американското разузнаване е, че руснаците разполагат с ракети въздух-въздух SA22s, за които не е ясно срещу какво ще се използват, при условие, че Ислямска държава няма авиация. Край на цитата.

+++...+++...+ !

за каквото си искат ще ги ползват познаи от първия път ша ги бомбат

Путин ще извади горещите кестени на Меркел от огъня.

Малко болно човече - това не е Източна Украйна?

от "срещата" на Хюсеинчо с Валцман в ООН.. Да ти светне по-добре, кой са връща в Украйната кат болно човече..

Мозък Обонго ли...С Нобеловата премия за ВОЙНА А?:)?:)

Сега международната коалиция на приятелите на Сирия ще си почине след постигнатите успехи, ще регистрира резултатите от операциите без нейно участие и изведнъж преговорите в Женева ще потръгнат.

От войните, в които е участвала или инициирала, Русия никога не е печелила...Не спечели и от ВСВ, въпреки че се брои като победител. Победените германци са водеща икономика на Европа и света, на светлинни години пред победителя Русия...Да не говорим за войните в Афганистан, Чечня, Абхазия и т.н. И тази военна авантюра Сирия и тя ще завърши по същия начин - парсата ще плати руският народ. С ново стягане на коланите, което стягат от крепостничеството, през дългата гонитба на комунизма, че до наши дни...Да им е честито!

Или главата ти е като оня виц за бръмбара мозъкояд а? Русия не била сред победителите от ВСВ?! Ти не си в ред брато! Направо си болен мозък за психиатрията! Определено!

Нещо грешно ли има? Русия е "победител", който е на светлинни години зад победените германци. Това ли не е вярно, или си с една гънка и то под кръста?...

Факт ! (Браво !)

Хайде сега и ИДИЛ ще ги запраска. Само те не се бяха включили. Ще има мюсулмански пляски на голо. Преди време афганците им набиха канчето и им потрошиха кокалите...ама щом им харесва

мачкат гюмето на Краварника в Афганистан вече 15 години..И в Ирак 10 години..И то еди камилари с по един стар АК-47..........Наистина си е за умиране от смях .ХАХАХАХАХАХ

Стига с тези завоалирани заглавия,бе!Пишете,че Русия влиза във война и толкоз!...

А искат и чрез ООН да вкарат другите в плана си.

Алкашите много добре са обяснили на колониалните роби, комуноидите и обикновените дебили, защо американците и съюзниците им от коалицият в която иска да се настани и Русия, водят битката от въздуха, а не по суша. Четете внимателно как се гърчат алкашите като обясняват, защо няма да се бият в Сирия.

руските интереси в сирийската пустиня... Така им се пада.

реакцията на Багдат и Техеран.. За дошлата поръчка за 500 БМП-3 от Ирак.. За 960 пак БМП-3 от Саудитска Арабия... За сделката за 2,5 млрд долара самолети за Иран.. Ти по скоро ша ядеш пясък, не те..

не се натискаме за подлоги на Пу.

руснаците правят грешка като се опитват само с въздушни удари да отбраняват териториите контролирани от асад. неговата армия не може да запълва дупките с нови войници, и дефакто конфликта ще продължи десетилетия.

Мисля, че не сте прав. САА е около 250хил. към тях се присъединяват подразделения от Иран, Хизбула и Ливанската съпротива. Ситуацията в Сирия е малко по добра от гледна точка на това, че вече има обособени фронтове. преди две години терористите бяха навсякъде. Целта на Русия е да се пресече снабдяването и търговията с петрол на ИД. Както и това на другите групировки които оперират на територията на Сирия. Както каза Външният на Сирия през 2012 спрете доставките на оръжие и войната свършва след шест месеца.

Има клип с това чудовище от снимката . Ако го засекат ускорява повече от ракетата която го преследва ,а и хвърля малки след себе си -истински Демони. Пилотите са професионалисти и издържат ускорението защото РУСИЯ е 1 в астро подготовката имат и скафандри в по-новите разработки. Стигат стратосферата и могат с лекота да свалят сателитите в орбита и САЩ са капут без тях. Голям пердах ги чака поклониците на Сорос и САЩ

гледането на фантастични филми.

Чушки ! - това са Базови неща за изтребители Още от 80те на Миналия Век. (Извинения !)

да, русняците яко ще ги плескат с гол гъс по топките..

А, руснаците вече разглобяват блокове, използвани като стрелкови позиции от джихадисти в окупираните от ИД градове, и то по доста иновативен начин-рзрязваики ги като торта за рожден ден, след което нищо живо не остава. И то за 6(шест) минути. Пък тия, дето ги плюят, могат да си продълвават колкото си искат.

не издавайте военните тайни на брикс.

Искаше да се изкажеш или да се изсереш? Или просто да покажеш колко си тъп?

Кога ще има атомни учения ,в Куба?

Построят гумената лодка. Френските кораби отлетеха

щяха да ги режат за старо желязо ли? Руснаците ще си построят свои! Спокс!!

Досега руснаци и украинци се избиваха взаимно, а сега руснаци и араби ще се избиват взаимно. Накрая резултата е мощен поток от Груз-200 към Русия. Аз съм ЗА.

Теб никой не те пита !

също.

спират от Афганистан и Ирак!!! Ей колко се радват вдовиците в Краваристана! Хахахахахах И аз съм за така да е!! Повече мъртви кравари! по добре!

За Русия, според нейните външно-политически доктрини, Близикия Изток е плацдарм за нападение над Русия и поради тази причина тя трябва да има контол върху района. Другото в тези доктрини е, че този контрол ще позволи на Русия да контролира производството и търговията с горива.

сега ако обясниш как Сиря е излаз на Средиземно море за Русия- ит е признавам! корабите от Русия до Сирия как смяташ да ги прекараш? От Владивосток, Нос Добра Надежда, Гибралтар? Или със самолети през Иран?

От край време Русия има мераци за топли пристанища, а не потънали в мраз и ледове...А Латакия си е баш такова. Със зъби и нокти ще го стискат...

В момента да се прехвърля вината върху руснаците както правят троловете е глупаво. Ако руснаците са виновни за сегашната ситуацията в Сирия, то САЩ и коалиция са неколкократно по-виновни. Погледнете когато САЩ и НАТО реално извършват военни действия колко ефективни са им резултатите например в Ирак при Садам. Излиза,че срещу ИД само симулираха. Оказа се, че Умерена опозиция реално не съществува, това е просто едно политкоректно наименование за прикриване на цялата сбирщина от радикални ислямистки групировки, с една и съща идеология. Язък и за историческите ценности които бяха унищожени пред погледа на цял свят!

Интересите на Путин да избяга от Донбас и да се опита да се спаси със Сирия, са представени като - "националните интереси на Руската федерация". Каква демагогия. Личните интереси на Путин и дена шепа храненици около него са представени от лъжливата руска пропаганда като - "националните интереси на Руската федерация".

Много повърхностни разсъждения. На власт имащите в Москва им е ясно, че Турция не е преграда за глутниците ислямисти, напротив те ги улесняват и насочват. не случайно лагерите за обучение на т.н. Чеченски бунтовници които си бяха арабски "туристи" бяха в Турция и Грузия и не става въпрос за десетки, а за десетки хиляди такива туристи, който както в Чечня така и в Сирия нямат нищо общо с желанието за демокрация и свобода. Целите са едни а групировките просто си менят имената. Много е лошо и пошло когато тези цели съвпадат с целите на Вашингтон, тогава се получава така, че терористите от Ал Нусра /филиал на Ал Каида/ които според САЩ са борци за свобода упорито се защитават и на САА и се забранява да ги бомби. Това е демагогия. Да създадеш нещо било то ИД, Ал Каида и после да се преструваш че се бориш с него.

Участва ли Джабат ан Нусра в ССА?

Ирак и Иран са подкрепили решението на Русия, да се намеси в конфликта, което означава, че Ирак няма да се меси и да пречи. Също има информация, че Ирак е поръчал в Русия 500 броя БМП-3, а Саудитскя Арабия - 950.

А също има и информация, че Иран се отказа окончателно от покупка на руските нещастия наречени суперджет Су-100 и вместо тях ще си закупи Боинг. Но това другарите не са ти го казали, щото ги е срам.

Че аз четох друго!! Че Иран ще закупува руска техника за 10 милиарда долара!! Я дай линк!!

Отново ограничен контингент. И отново за защита. И пак Запада пречи. И пак ще победят. И пак ще бъдат гладни накрая. И пак ще се разпаднат. И пак ще молят за храна. И пак ще им пращат "крачетата на Буш" (е няма да е Буш, а друг президент). Колко е хубаво, когато всичко се повтаря.

Как така точно днес, татко Барба ни подготя да си внесем наемни ВВС!!! И ще се учудим ли, ако това са САЩ. Та това е равносилно на "Асад иска помощ от Русия", а ББто кани САЩ. И разбира се бой ще има по въздух, а циганите ще събират гилзите по земята. Които оцелеят, разбира се.

как ни занимават с вчерашни новини. руснаците отдавна помагат на асад само, че неговите самолети се скапаха или бяха заловени от джихадистите заедно с базите. сега руснаците си направиха база с собствени самолети защото асад не може да ги плати. а иначе шума се прави за да ни се отвлече вниманието от истинския проблем бежанците за които от известно време спяха да говорят и у нас и в чужбина, а те стават все повече.

Браво ! ---- Базите на Русия там - СА де-факто Три. С 'бежанците' у Нас - Боянците и Доброволните Отряди СА на-крак. ... Отделно - Започват Сериозни дълбания Кой/и Организира(ха) Потопа у Нас.

Как кой?! ИДИЛ! "Милото" творение на ФАЩ, Катар, Саудитска арабия, Турция и Израел!

Това е много, много добре. Още една война за Русия - какво по-хубаво.

, но ще спаси Евпора за пореден път.

Естествено, то кога е било Русия да не спаси Европа и после да се умира от глад?

Въпрос към Всички-Ни : - Виждате ли връзка с Това (тук в материала) на Нещото относно Нашето въздушно Пространство (в НС) ? ...и ако да - Каква ?