Оправданието за бракониерския лов на бившия шеф на ДАНС - куцо диво прасе

Над 100 патрона и шумозаглушител били изхвърлени от единия джип на заловените бракониери

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде проверете си информацията, защото вече не е актуална!!!!

Този е бил шеф на ДАНС ???? Да изприказваш такива лъжи Този е АБСОЛЮТНА АМЕБА . Не искам и да мисля какво е по-надолу от него БОКЛУК до БОКЛУКА Майно Льо Сега разбирам и защо в затвора няма нито един политик/магистрат или държавен чиновник за корупция . Интересно как след такива хора може да имаш доверие в тези служби ?

Не куцало прасето, а гледало лошо - затова го треснали баровците !

Това са безкомпромисни бандити, трябва да се чегърта до кокал.

Правилно. Това се казва подборен отстрел. Я си представете, че това прасе има потомство и то по наследство е куцо! А са го взели в колата, за да го изследват, защото може да е болно от АЧС (африканска чума по свинете). Незабавно да ги освободят и да им се извинят. Ми той оня от ДАНС е най-малко полковник. Резил, така да обидят човека.

Отишъл на лов за купи прасета по време на забрана

Къде са коментарите от предните часове, защо са изтрити?!

Боже, тези ни имат за малоумни! Колко трябва да си нагъл и лапал? Това е извратеното мислене на хората около предходното 12 годишно управление. Първо се мислят за нещо висше, втора знаят, че са ненаказуеми, недосегаеми и за това си позволяват подобно поведение. Изчегъртване не на хора /боклуци като този/ изчегъртване на възможността някой да стои над закона и да е недосегаем. Промяна изцяло на съдебната система и приеманите закони да не са врата в полето ............................ с безброй възможности за измъкване , а ясни и точни. /извършил това - получава това/ ясно и точно

Но е супер малоумно да имаш подписан и платен договор за лов и да не вземеш конкретна бележка за деня, не мислиш ли? Тъпо е и да бракониерстваш в участъка, върху който имаш концесия....

И аз съм ловец, но не си спомням случай аз или някой от колегите ми да ходи нощем при това извън ловния сезон и въоръжен до зъби. Така както си кара колата изведнъж му излиза едно куцо прасе и бой. Това са бабини деветини. Приказки на които може да повярва единствено безпристрастният български съд (особено специализиран).

Новата епидемия - силно заразяващ навехнат глезен

И ЗАТВОР! За навехнат глезен да убиеш някой странно!! Разбойници!!

Преди няколко години кмета на Созопол беше хванат с пушка да събира гъби в гората но нищо не се случи

Търсел е куцащи гъби. Болни такива.

Само да питам. Шумозаглушителите за огнестрелно оръжие не са ли забранени със закон? Дивотията с куцото прасе няма да я коментирам, че ми напомня на едно друго куцащо прасе. поради "скъсан менискус".

А дивотиятабе в "новината " на дирник.

бойко борисов също куцаше, когато го викаха в парламента, да дава обяснение... Защо не го думнаха?

Грешка стр! Куцото прасе е обстреляно от група диваци, жертвоприношение за куция вожд Тиквонту

"видели по пътя си диво прасе, което куца" - ))) Сигурно е било със скъсан менискус. Качил го е на стоп, по спешност, да го кара на ветеринар. ))))

И то е набароло пушката и се е самоубило с нея, защото не се трае тоя крак и тоя скъсан менискус... После е изхвърлило торба с куршуми през прозореца.

Тези са от новата власт, назначени от Радев и Рашков. Прасето е трофей за вождовете и ако не ги бяха спрели полицаите щяха да отстрелят поне дузина куци свине. Сега Рашков ще уволни полицаите за уронване престижа на длъжностни лица.

Ти май забравяш, че тоя е бивш шеф на данс и от кога е назначен, а другия с кого играе в Бистришките тигри...

Това е явна постановка, организирана от рашков! От всякъде смърди, а глупаците и се радват и остроумничат! Ще видите как ще се скрие като пръдлив подлецът рашков, а тия ще осъдят държавата в Страсбург! Както повечето бомби, които хвърля и тази ще е кьорфишек! Няма начин!

хахахаха , не бе човек ти не разбра. показанията са от задържаните, не от Рашков. Прасетот беше куцо бе, разбери!! Санитарно почистване! Рашков та Рашков!

Това си е чисто ОПГ и спечелвнл дело за Гешев. Сигурно дело. Прасето е в ОПГ с майка си, куцият заек, куцият вълк и шефа на Царско Село! Както и за притежание на незаконна пушка!

аз бях там. прасето си беше счупило краче от една дупка по републиканската пътна мрежа. прасето имаше незаконно притежавана пушка. защото вече не може да бяха от вълци, а видимо отегчено от живота в България през служебния кабинет, взе пушката и се пръсна. тогава непрвилно задържаните минава по пътя посока софия от мач шампионска лиха витоша-олимпиакос. видях убитото прасе. никой не иска мърша на пътя нали?! взеха го. А ако то ги беше грумнало!!Рашков е мръсник!

Глупости, но накрая се поправяш!

не са глупости бе човек! Прасето се гръмна. То изхвърли патроните!

Обадило им се е, къде се намира, да идат да го гръмнат, за да не се мъчи. За да не причиняват стрес, помолило да е нощем.

че то по тая логика и боко е куц

когато държавните органи са мръсни нагли к

То бива милиционерска простотия ,ама тия надминаха и еднокнижния им Вожд!!!!Куцото прасе чакало на автостоп някой да му помогне,но не го разбрали и за по-сигурно го гръмнали!А може и да са го карали в Пирогов за да му окажат първа помощ! Май било скъсало минискос?!

Типично оправдание на гербаджийски куци свине, а пушките с оптиките са ги носили при самоотбрана от човекоядни горски сърнички!

Дайте му първо да бие дузпи

а само вдигнало кръвно

"Било куцо" - и сигурно само се е гръмнало!!! Хаха

А съвсем случайно в багажника са имали 4 карабини, стотици патрони и заглушител. Тъй де, може пък да има дооооста болни животни за санитарен отстрел по нощите. Нещастни страхливи държавни служителчета. Тази мърша ви управлява.

Нощен лов Дали не е забранен?

Не куцо, било е глухо.

Същите Смешници като Шефа си

Отстреляли куц глиган. Пак не могат да стигнат постижението на първанов . А па на пеко таков да не говорим той е друга вселена.

Заглушител или супресор? Айде да уточним преди да пишем, защото ако е супресор е разрешен и е на свободна продажба: https://zarimex.eu/h2-3-modules-cal-30-5-8-24-unef

На лицата притежаващи дългоцевно нарезно оръжие за ловни цели, се разрешава придобиването, съхранението, носенето и употребата на супресори за него, след получаване на разрешение за придобиване. „Супресор“ е всяко устройство, предназначено за намаляване на звука от изстрел на дългоцевно нарезно оръжие, като намалението на звука е с не повече от 45 децибела, а също така може да има предназначение за разсейване на звуковата вълна и отвеждане на звука от изстрела в направление, различно от стрелящия.

тик май говором като цяло за леееко незаконен лов

Шо не си гледаш клиентите?

Типично за Задунайският Кенеф! Да живей Президентът Реджеп Таип Ердоган и Майка Турция!

Той и Слави куца като глигана с две патерици, нищо не казвам , само подчертавам приликите.

Куцо диво прасе, за което дружинката от бракониери се била погрижила?! Ами забранените заглушители за карабини как ще обяснят?

Ми да не смущават съня на катериците, затова са заглушителите. Ей, всичко ли трябва да ви се обяснява! Недосетливи хора!

Ама хайде да четем закона преди да пишем, а: На лицата притежаващи дългоцевно нарезно оръжие за ловни цели, се разрешава придобиването, съхранението, носенето и употребата на супресори за него, след получаване на разрешение за придобиване. „Супресор“ е всяко устройство, предназначено за намаляване на звука от изстрел на дългоцевно нарезно оръжие, като намалението на звука е с не повече от 45 децибела, а също така може да има предназначение за разсейване на звуковата вълна и отвеждане на звука от изстрела в направление, различно от стрелящия.

Schilo

Да не би пак Боширов и Петров да са виновни? Че Георгиев тях обвини за уволнението си

То да бяхте застреляли онова прасе със скъсаният минискус... Мръсни гадове. Бой и ебан за вас

а едно друго прасе вдигнало кръвното

И скъсало пак менискус.

Куцото прасе и националната сигурност 21 Юли 2021 авторГ-н БАЛЕВ2 037 Контекст: След нощен лов край емблематичния град Симитли МВР задържа по подозрение в бракониерство общо четирима души, свързани с ДАНС и Бистришките тигри (футболния клуб, в който играеше Бойко Борисов). Според версията на задържаните - те анихилирали прасето не по бракониерски подбуди, а защото им се видяло болно и куцо, и решили да го отстрелят санитарно. Всъщност истината е съвсем друга и касае националната сигурност!... Спи Симитли във тихо напрежение, гората е замлъкнала в тревога, но във шумака някакво движение поддържа сетивата в изнемога. Край Симитли куцука зъл агент, ослушва се като прасе в тръстика. Въоръжен до зъби контингент следи агента на шише мастика. Две джипки нарушителя следят две нощи преследвачите не спали, студено, тъмно, страшно, няма път - не е като по наште магистрали! Агентът няма начин да избяга, защото изстрел ще го прикове. България - родината ни драга, се пази от достойни синове. Бойците от невидимия фронт са наши славни български момчета - чекисти, футболисти и галфон - на Бистришките тигри комитета. * Чекисти и ловджии много ментят, но Тигрите са друга категория - те имат под капелата си шмента и са израсли под една магнолия.

ясно само от кога куцането е заразно !

Да те еВем у разузнавачо-помияр!

Прасето е било руски шпион.

Хората ровят по кофите, а вие стреляте прасета, нещастници, в Ада да горите

Куция глиган си е в Банкя и се изхожда редовно по ТВ на пръдлата Севда.

Прасето само е влязло в багажника, застреляло се е, изхвърлило е патроните и заглушителя. После е умряло, и е казало че куца. Това е. Най важната новина днес. По всички медии. А в България заплатите са по 3000 евро, пред всяка къща по 4 коли. И българите са толкова пълни с пари че не знаят какво да ги правят. Ама сме жалка държава.. Даже не сме и държава а пародия. Сега чакаме адвоката на прасето да заведе дело в Страсбург срещу България. И ще го спечели

едно отстреляно диво прасе ... това е второто престъпление разкрито от Рашков ... не без помоща и 100% мобилизация на МВР. Убития гълъб беше първото. Вече никой не може да го обвини че говори празни приказки.

оди се перкай бе цървул

Прасето било руско и е отстреляно за де не донесе руски шап!!! бисттришкия тигър е служел за примамка като се е правел на разгонена праска!!!

не се е правел,,,

Кога най-после полицията ще започне да се бори с престъпността и ще спре да се занимава с глупости? То не бяха "убийства" на гълъби, то не бяха куци диви прасета, то не бяха малоумия...

Иска ми се да напиша нещо умно, ама в главата ми идват само псувни. Гепирастиии, да е в м.

Бистришките тигри са за санитапен отстрел. П.П. УЖ Бившият ДАНС -аджия Д. Георгиев ходи с Цацаров и Гешев НА ИНСТРУКТАЖ в САЩ, но си остана тъмен балкански субект...