Опозицията единна: Управляващите застрашават националната сигурност

Цялата опозиция се обедини в парламента срещу решението на управляващите да обявят без категорични доказателства, че Хизбула стои зад атентата на летището в Бургас. Всички партии, освен ГЕРБ, обявиха, че националната сигурност е под заплаха. А според "Атака" дори страната ни е вкарана във война.

Обратно в новината

Коментари - Опозицията единна: Управляващите застрашават националната сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единна опозиция????? - Волен до Местан и Сергей до черния Иван .... и Меглена там. Смешка до смешка...

Смелата опозиция напълни гащите! Какво ли щеше да бъде ако някой от тях беше в съседния автобус да гледа на живо?

Вкупом опозицията подкрепи лидера си и вкупом влезе в полезрението на ЕП.Атака и те влизат в батака)),Болен е с фесовете??)))на тоя му казват всички медии националист,расист,сапун,смях в залата))Отивайте на съвет при Доган ефенди-машааллах курбан байрям патладжан суджук)) още 500 години да ви съветва.Ала-бала..ЕНП ще излезе със становище,убеден съм и то ще е фатално за лидера на ПЕС.Оти сбърка и поведе стадото комунинги и дори А..така))към сушинка другарю- няма студена бира,кво стаа..жена отивай за бира)) дай коз...

хора! вземете бъдещето в ръцете си не чакайте изборите! след тях пак ще видите късата клечка и нова Тояга не им я давайте! ползваите съгласно упътването

Колкото и да ми е неприятно да го кажа, позицията на Сидеров ми изглежда най-адекватна в целия този батак, който създадох "управляващите"...

Опозицията направи грешка с тази си критика-макар, че е предизборна, тя не е обединителна за пред народа, съюзниците и за пред "ни лук яли, ни лук мирисали" от Хизбула и другите като нея

За да допусне равина църковно венчаване, този който иска да сключи брак с евреин в Израел трябва да приеме неговата религия юдаизма, сиреч и той да стане евреин!!! Затова в подобни случаи евреите са принудени да сключват смесените бракове в чужбина, в това число и в България. Аз лично познавам две такива семейства.

Абе ти наистина си пъ.ен Тукту!!! Желаещи да сключат само граждански брак ще трябва да го направят в чужбина. Равини заявиха, че Израел няма нужда от излишен плурализъм и реформи, тъй като имало достатъчно държави с модерни нрави . Хан Тукту е доста глупав!

"Опозицията единна: Управляващите застрашават националната сигурност..." Ами ако наистина мислят така защо не организират национален протест за падане на правителството??? Това аз разбирам истинска заинтересованост за Родината си.

За пръв път тези четиримата "първи мъже" са толкова сами! Срещу народ и Родина!

При атентат! Ти си бил голям помияр!

Абе ти наистина ли не знаеш тези елементарни неща? Явни си пълен Тукту. (Цитат) Брак в Израел Главният Равинат в Израел забрани гражданските бракове за неевреи в страната, решение, което е без прецедент досега, предаде link. Равинатът има пълна власт върху бракосъчетанията на принадлежащите към тази религия. Останалите вярващи са под властта на върховните представители на своите вероизповедания. Гражданските бракове в страната не са забранени, но се считат нелегални без свидетелство за църковно венчаване. Желаещи да сключат само граждански брак ще трябва да го направят в чужбина. Равини заявиха, че Израел няма нужда от излишен плурализъм и реформи, тъй като имало достатъчно държави с модерни нрави . Хан Тукту е доста глупав!

Източник: IsraelNN ...

Тези 500 години робство са ни направили такива . Да не смееш да кажеш нещо което може да обиди някоя чалма . Не виждам голяма разлика дали е Хизбула , Ал-Каида , Абу Нидал , или някоя друга терористична организация . Важното е , че влязоха в България и взривиха бомба сред цивилното население . А че няма да се разминем с още атентати , е ясно и на глупаците . Не може да се гърми из целия свят , а ние да си заровим главите в пясъка , и да ни се размине . И няма да е виновен Бойко , Серго , ГЕРБ , БСП и които и да е друг . Или да почнем пак да обучаваме и въоръжаваме терористи , както правеше БКП навремето, тогава няма да има проблем ?! Или сме с тях , или срещу тях , среден път няма.

Кога за последно си ходил при личния си лекар (или ти плащат за подобни простотии)?!

Тукту е доста глупав. Еврейската държава е създадена не по национален а по религиозен признак. Там има евреи с произход от Палестина, евреи негри , узбеци с дръпнати очи , руснаци, украинци, японци... Понятието еврейската нация (известна още и като децата на Израел) включва и тези, които са преминали през официална форма на смяна на религията към юдеизъм. Сред тях има много стойностни и добри хора, но ги управляват религиозни фанатици, които по нищо не се различават от тези на Хизбула.Избери в нета Mosheh ben Maimon (Moses Maimonides) и ще видиш доста голяма прилика с Осама бин Ладен

Хан Тукту християнин??

Кой извърши този акт? Защо трябва да вярвам на Цветанов, който е известен със своите лъжи?

Към ;Стига с тези лъжи; Евала свалям ти шапка Но в този форум като гледа едва ли някои ще те разбере Аз като нерамотен си мисля така; Някои от ВЪН и вътре в България усилено се стреми да въведе страната в конфликт-и то наВЕРСКА основа А големите воини започват с малък конфликт И не са ли тези приятелчета-ционисти дето ги спасихме;знаете от кого; хората които подклаждат конфликти и раздори между двете големи религии в света за да ги тласнат към унищожителна воина за да могат спокоино да си управляват СВЕТОВНИЯ КАПИТАЛ

Ако позволите - уреждане на Глобалните финанси чрез тепавица върху 110 К км2 ?! ... При под 5 млн локална населеност ?! ... При всичките-му механизми, мониторинги и рестриктивности ?! ... Всъщност - ако сложим Вашата Визия за основа, но след това Я допълним с Чисто-Локална 'конструкция' тип махленска шмекерия ?! (Или с други думи - локално-генерирана махленска шмекерия, адски-'умело' ползваща реални проблеми/дадености, насочена за създаване на Тотален вътрешен хаос/разнобой/притеснения както и Тотално вцепенение от отвън. ... Разбира се с най-просташка цел - осигуряване на продължаването на доенето на Нашите Пари от все-Същата шайка махленски шмекери.)

Евреин, нещо за гои ни имаш. Но си в грешка, говедата сте вие, евреите. То от вас хора не става.

naum2

Може ли някои да ми обясни що за сигурност е това , когато османско-комуноидни мишки твърдят, че при атента на практика няма да преследват никого , тъй като няма да обявят извършителя? Това ми звучи като покана за нови бомби и отказ от суверенитет.

Отказ от суверенитет е когато вземаш ,ешения под натиск отвъд Океана!

Горе главата Българино От нас и англичаните ги естрах-не не искат Руснаците ги ;пляскаме; та Хизбула ли ще ни се опре ЧИЧО САМ е с нас

naum2

Как разследването и обябяването на заподозрените застрашава нац. сигурност? По-честно е да обявим, че няма да разследваме атентати и да поканим всички в рая на тероризма, може да им събираме и такса за отстрел и такса бомба. То бива робство , сервилност и безчувственост, ама нашто обезмисля въобще съществуването на подараната ни от Великите сили държава.

viktor

евреиски гъзолизци сте всички драскачи тука.някой да каза нещо за загиналия Български шофьор

Ако си наблюдавал репортажите от събитието, щеше да забележиш (с учудване , може би) изражението на лицето на шефката на транспортната фирма (собственик на автобуса) и да си зададеш въпроса, защото шофьорът беше мююслманин, а не българин?! П.П. Всички гледат, но малцина виждат, а още по-малко разбират ставащото...

Отново се изложи! Абе, мислете преди да се изказвате! Стига с тези женски първосигнални реакции...

Пак се изказа неподготвен!

Разбира се, че застрашават! Войски срещу Ирак на Саддам, войски срещу Афганистан на пущуните - все ислямисти, голям ош-беш с Израел и със САЩ, сега и директно, но без факти, обвинение срещу "Хизбула"... И защо ни е всичко това, н чия полза!!! Безхаберни и безотговорни български управници!

Абе, Костов, ти какъв извънземен рептил си, та нищо не може да те смути и да те накара да изпиташ нормално човешко неудобство, или срам?!

кои идиот ще поеме отговорността ако хисбула ни отварне на удара??ало идиоте ако ти нямаш деца и мислиш за проститутки нашите деца не са ти виновни. дано бог накаже всеки министар които залага живота ни на карта. децата му да пролеят кравта ,която министара иска да пролее от нашите деца. боклуци министри идиоти да пукнете бе олигофрени родени от проститутки а не от маики.

Отговарям ти веднага! Хизбула няма да "отвърне на удара". Защо! Ами защото самият въпрос съдържа в себе си отговора, който изисква малко обща култура (от всякакъв вид) и , разбира се, житейски опит...

Предлагам като първа мярка за сигурност да си затворим границите за всички извън Европейския съюз.

..дядо какво пък толкова видя полезно от тази Европа освен глобите им и техните проблеми на нашата глава? Какво, точно ще получим от това угодническо "да" за американската версия? Ще ни го вкарат ли...шистовия газ?

Това са само факти и документи и никакви конспирации. Ти не знаеш ли, че бракове с изповядващи други религии са забрандни в Израел ? Не си ли виждал документалните кадри ( CNN и BBC) как еврейските заселници (религиозните фанатици), които се множат като зайци, се настаняват на чужда територия, въоръжени до зъби. Агресиите на Израел не веднъж бяха обект на много остра критика от страна на Евросъюза. Защо не кажеш как тази държава се сдоби с ядрени оръжия в нарушение на всички междунардни спогодби ... Да продължавам ли? Изобщо не съм фен на Хизбула. Но все пак евреите трябва си сърбат попарата, която сами са си дробили. Те трябва да са благодарни на българската държава и народа на България, а те искат да ни забъркат във нова война! В този момен веднага се сещам за Гад Зееви!

Да живее Хизбула! Да живее БСП! Да живее ДПС! Да живее Атака! Напред другарки и другари! На изборите да гласуваме до един за БСП, ДПС и Атака! И да не забравя - Аллаху Акбар! БСП, ДПС, Атака Акбар!

Моше , май не си разбрал, че ЦЯЛАТА опозиция се обедини в парламента срещу решението на помиярите от ГЕРБ. Стягай си багажа! Буда да бъде с теб!

Момък, нищо не си разбрал!

Вот на недоверие за продажното правителство! 1. За позволяването на Израел и Америка да ни използуват като маша за вадене на горещи кестени и опасно увеличаването на риска за атентати в България. 2. За мълчането на обидите и расизъма, с който ни заливат от ЕС и Англия! Е сега искам и аз оставката на това мизерно правителство! Хайде Волене поискай вот на недоверие сега!

Много жалко и много низко е да създаваш страшилища, за да ги ползваш като плашила в полза на личния си дребен, партиен интерес. Ако не бяха обявили вчера резултатите от разследването дотук, щяха да лаят "какви са тези служби, цял свят знае кой стои зад атентата, само нашите служби не!". Жалко, че само и само за да предизвикат емоционална реакция у свръх изпростелия електорат срещу правителството, бутат държавата към т.нар. самосбъдващи се пророчества. От много врещене "това е война с Хизбула" верно ще постигнат война с Хизбула. А това, че едни малоумници използват религията, за да промиват мозъци и да се борят за нов ислямски световен ред (както и Хитлер се е борил) е факт и това е основният проблем, колкото и Европа да се опитва да си затвори очите ... както си ги затваряше и при окупацията на Австрия и Чехия от Райха.

Словосъчетанието "обосновано предположение" е бисер в областта на информационните и правните науки. Негово равностойно по сила , дух и смисъл словосъчетание е "необосновано предположение". За пояснение метафорично давам светъл пример от живота: обосновано предположение е "недоебаната крава не дава м;яко" , а пример за необосновано предположение е "преебаната крава не дава мляко". С оглед да се спази законъAт , който гласи "Дръж народа в мъгла , за да му е ясно всичко" предлагаме в издадения от БАН и СУ и одобрен от САЩ , и Еврейската държава речник за сinнонимни словосъчетания да се включат горните изразите за не-доебаната и пре- ебаната крави като синонимни на обосновано и необосновано предположение.

само си чувал за право, ама не знаеш и ти какво говориш

Словосъчетанието е правна формулировка! Човек трябва да знае и да не бъде толкова самоуверен, за да не става смешен!!!

таман бях решила че Костов е влязал в час по отношение на последиците от заплахите с/у Израел и цивилизацията на Иран и ето той отново с поредното РЕТРОГРАДНО МНЕНИЕ. Разочарована съм. Все още се колебая да гласувам за ДСБ. Все едно по този въпрос да подкрепям БСП и Атака. А относно решението на ГЕРБ. То е подло. Ако нямат гащи за признаят за Хизбула пряко, да го кажат, а не ДА ИЗВЪРТАТ ЙЕЗУИТСКИ НЕЩАТА: може да е Хизбула, ама може и да не е. Това е борба на цивилизациите. Или ние християните ще оцелеем или те ще ни погълнат. Всеки който не признава Израел е ЗАПЛАХА ЗА СВЕТОВНИЯ МИР. Всеки който двуличничи по този въпрос ПОДХРАНВА унищожението на Израел от Иран и Хизбула.

Да не забравяме, че Израел е преди всичко фанатизирана религиозна държава, в която дори браковете с изповядващи друга религия са забранени. Евреин не е народност, а религиозна принадлежност. Питам те има ли друга такава страна в света и то въоръжена до зъби и с голям ядрен арсенал, в нарушение на всички международни спогодби.Впрочем защо не потърсите в нета информация за атентати извършени от ционистките организации. Впрочем водача на най-правоверните (фанатизирани) евреи прилича на баш арабски терорист - мургав и в чалма, само че черна и с някакъв квадрат по средата.

Младенов е пълен мухльо. Тов анедоразумение незнам колко пари получи за да каже тиова или си продаде гъза само за потупване. Но всички на тази снимка са за разстрел! ПРЕДАТЕЛИ!!! Ще ядат бахура на изборите. Този ход ги загроби.

Ех, въобще не е мухльо, а е назначен да изпълни определени задачи (които не са в интерес на Б-я), какъвто беше случая с неговия съплеменик и предшественик С. Паси.

Ей,чета,чета,чета коментари и се убеждавам че, каквато ни опозицията,такива и коментиращите. Колко време се води разследване и не излязоха никакви данни за него? Кое правителство и кои хора от него се противопоставиха на заключението на Израелските служби още първите часове? Защо си правите труда да коментирате неща от които изобщо и халхабер си нямате? Излиза вътрешния министър и по най открития начин изнася данните събрани от разследването, ЕВРОПОЛ потвърждава а нашата родна опозиция за война се стяга ама срещу кого още не са се разбрали нали избори идват и още не могат да се ориентират за сега имат само една едничка цел да дискредитират това правителство и в името на идеята се изправиха рамо до рамо иначе върли политически врагове хахах: БСП,СДС,Атака и ДПС. Е за кого да гласуваш??? Искаш БТВ Екшън ама получаваш и БТВ леиди без да го искаш те т'ва е.

Според бившия шеф на НРС ген. Кирчо Киров атентатът не е дело на "Хизбула". "Очевидно имат доказателства, които се разминават с моята информация. Досега организацията не е имало операции зад граница", коментира той пред "Сега". И добави, че след това решение трябва спешно да се засилят мерките за сигурност. "Някой от някъде натиска България и страната се поддава като се превръща в мишена. Това не е нашата война. Трябва да се вземат сега мерки от специалните служби, но няма такива, които могат да предотвратят атентат", коментира бившият зам.външен министър и специалист по арабския свят полк. Радион Попов. Служители в антитерористичното звено на ДАНС предупредиха, че решението е опасно, особено ако няма категорични доказателства, че "Хизбула" е виновна за атентата и като се има предвид, че у нас ливанците имат огромна общност. Веднага след края на КСНС външният министър Николай Младенов се срещна с посланиците на арабските страни у нас, за да ги информира за резултатите от разследването. Той ги уверил, че България ще представи резултатите на европейските ни партньори, с които ще бъдат обсъдени конкретни мерки за предотвратяването на терористични нападения в бъдеще. От 19 ч. снощи охраната на израелското посолство в София е засилена.

Кирко Киров е БАШ КОМУНИСТ и доказат щатен сътрудник на ДС. Той друго освен да обича Русия, да мрази Израел, да харесва арабите не е научен.

Ние НЕ СМЕ ВЪВ ВОЙНА. Нямаме и най малкото намерение да се намесваме в каквато и да е война. Службите със сигурност си знаят работата. След като данните от разследването са излезли на бял свят, те са били ВНИМАТЕЛНО анализирани от действащи а не вече бивши специалисти. Единствения проблем който имаме в момента това е безодговорните изказвания на така наречената опозиция, защото когато уж отговорни политици започнат да говорят за война е вече сериозно. Това какво ще си говорим ние и какви прогнози ще правим няма никакво значение и тежест тук е разликата.

Това е пълна лъжа от страна на К.Киров - още преди години Хизбуллах извършваше операции в други държави, една от които в Латинска Америка (взривяване на еврейски културен център), а напоследък и в други страни - Армения, Азербайджан, Кипър... Ей, не се налъгаха тия, бе!

Еееееххееее! Каква стана тя... Уж партизани-мартизани... това онова... Уж навремето сте бягали по горите и така сте освободили България от фашистко робство, а сега залягате под масите! Я по-смело! Стига сте се излагали! То ако партизаните навремето бяха като вас, още да сме под фашистко робство

Някой от някъде натиска България и страната се поддава като се превръща в мишена. Това не е нашата война. (Цитат)

Какво общо имат с проявите на ислямския фундаментализъм комунистите. Първата радикална ислямистка организация в света е създадена от британското разузнаване и е насочена срещу индийските власти след като Индия получава независимост. След десетилетия същата фатална грешка прави и Израел (израелско разузнаване МОСАД) като подпомага и стимулира изграждането на структурите на Хамас с цел подкопаване влиянието на Ясер Арафат. Факт е , че Бен Ладен е бивш агент на ЦРУ е официлано признат от Вашингтон. Впрочем, смятам че знаеш кой финансира муджахидини и талибани в Афганистан, кой ги снабдяваше с оръжия и муниции и кой обучаваше техните водачи. Спомни си Рамбо пръв приятел на смелите афгански патриоти ислямски фундаменталисти. Впрочем и религиозния еврейски фундаментализъм е много страшен. Да не забравяме, че Израел е преди всичко фанатизирана религиозна държава, в която дори браковете с изповядващи друга религия са забранени. Евреин не е народност, а религиозна принадлежност. Питам те има ли друга такава страна в света и то въоръжена до зъби и с голям ядрен арсенал, в нарушение на всички международни спогодби.Впрочем защо не потърсиш в нета информация за атентати извършени от ционистките организации.

И да добавя по времето на ПСвВойна полковникът от британската армия Лоуренс, наречен Арабски, организира, снабдява и ръководи арабски бунтовници действащи по откровено терористична тактика срещу Отоманската империя. В резултат последната се разпада, а новосъздадените арабски държавици попадат за цяло столетие под влиянието на Британската колониална империя на територията на която, както са казвали, слънцето никога не залязва. Каква част от богатствата на тази империя се дължи на петрола от тези държавици можем само да гадаем.

Аман от азиатци!

Гледам горната снимка и се чудя: "Боко на БУДА ли се моли?"

Именития разследващ журналист под прикритие Иван Костов, бивш журналист от вестник "Работническо Дело" прави в блога си "Чървениъ Биволъ" сензационно разкритие! Според извадения от журналиста под прикритие Иван Костов половин документ без подписи, българските власти търсят лице с украински паспорт, живяло поне до 1995 в Украйна. Лицето първо е имало съветски паспорт, после придобива украински, а 1996 му е изработен и фалшиф български паспорт. От тогава лицето пребивава на територията на република България. Журналистът под прикритие Иван Костов разкрива в блога си "Чървениъ Биволъ" световен заговор и план за световно господство, който план носи работното заглавие Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия. Именно лицето с инициали Се.Дм.Ст. е изработило плана, а световното господство трябвало да се установи през 2014. По-нататък журналистът под прикритие Иван Костов прави загадъчното разкритие, че това лице е подпомагано в България от други лица с фалшиви български паспорти и инициали Ах.Дог. и Лю.Мест. Симпатии към тази клетка последно време проявявало и лице с инициали Вл.Сидрв. Предполага се че и той е конвертирал към исляма и му е обещана кариера, след като Се.Дм.Ст. установи господството си над целия свят!

ВЯРВАМ САМО НА САЩ! Странни неща се случват при нас. Спомням си, че един Президент на САЩ нарече Се.Дм.Ст. Mister Clean , а един американски посланик писа за ББ-Буда- Боинг-Рапона: Обвинения в миналото свързват ББ със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с "Лукойл" и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че ББ. Буда.Рап. е използвал поста си като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия ББ

Направо си си изгубил времето и усилията да кажеш нещо, а то се е получило нищо!

Тъпо изказване! Кампанията срещу тази организация и Иран се подкрепя активно от от СА и други арабелски страни от залива. Недеѝ да пишеш глупости по форумите!

ДРУГАРИТЕ,ТУКА НЕЩО КАТО ГРЪМНА ЗАЛЯГАЙТЕ ЧЕ СИ БАМААТА

Дядо,дядо - голям революционер се извъди.

Един бивш член на БКП, син на полковник от БНА, мутра, лъжец, крадец и слабчовек с манталитет на пъдар, какъвто е Борисов, един бивш секретар на ДКМС и измекяр, какъвто е Младенов, един бивш офицер на ДС на БКП, човек с елементарна подготовка, видимо тъп, какъвто е Цветанов, собственик на апартаменти за милиони, и подобните им, обявиха открито война на ислямистите. Без да се опънат на САЩ, без да държат на Европа, като хунта, като разпасана компания, те ни набутват в смъртна игра. Чакаме ново правителство, което да иска по съдебен път отговорност за този акт на национално предателство.

Имах си аз, комунистическата опозиция да не се обедини.

Моше ти ли си! Ти да ни си забравил, че държавата ни Израел е създадена от комунисти?

КАКВО МУ ДРЕМЕ НА БОКО ТИКВАТА. ТОЙ СЕ ДВИЖИ С БРОНИРАНИ КОЛИ И ПЕТДЕСЕТИНА ГАВАЗИ ОХРАНА. ДА МУ МИСЛИМ НИЕ ПО АВТОГАРИ, Ж.П. ГАРИ И МЕТРОТО.

те нямат понятие от дипломация! за тях подлизуркването за личния интерес е преоритет!