Опозиционерката Тепич продължава гладната стачка въпреки влошаване на здравето й

"Искаме международна мисия да извърши ревизия на целия изборен процес", казва тя

Обратно в новината

Коментари - Опозиционерката Тепич продължава гладната стачка въпреки влошаване на здравето й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При положение че Вучич е спечели 2 пъти повече гласове от опозицията, не вярвам измама да е главната причина за успеха му.

Ако не друго , поне ще отслабне малко !!

Наблюдава се същият сценарий, като в Украйна през 2014 година, а може би и платен по същият начин !

Нормално, нали не осъждат Русия. Не знам на Орбан какво ще му спретнат "демократите" от САЩ...

Тепич казва, че властите са вмъкнали избиратели от Босна и Косово!! ХА ХА, а какво да кажем ние, като нашите избиратели са от Турция??

по новините на "Нова" "научаавам", че в Сърбия управлявал "режим" и че "Вучич" бил "диктатор"! От там насетне "сгъвам пръстите" и намирам куп съответствия с "наличните и наоколни" сценарии! А бе, ай.....!!!!!!!!!!!!!!!!

Така е - много интересни внушения се правят! Но за това, например, че корабът Верила е собственост на Домусчиеви не научаваме... Явно са добре нахранение "гладните журналисти" :) (цитиране Н. Михайлова ).

Тази Долорес Ибарури още ли не е пукнала? А на бас, че тайничко плюска и няма да пукне от глад.

Готви се нова Украйна в самата Сърбия от евроатлантиците и службите на САЩ и Англия.Сърбия им пречи на Балканите за пъклените им цели ,защото не е срещу РФ.Която и да е дъежава имаща не евроатлантическо мнение за глобалните интереси на щатите е недемократична и трябва да бъде смазана.

нашата "боркиня за свобода" Елисавета Белобрадова: https://blitz.bg/gallery/skandal-v-internet-krvta-na-protestite-bila-ketchup_news213252.html Ужким полицията и спукала главата и кръв тече ли тече. А иначе "Кръвта на протестите била кетчуп", евтинийка. За този подвиг фитката сега е депутатка и я храним по царски. Сръбкинята да се учи от майсторките...

това което американските простотии правят никакъв руски посланник не може направи

Те пльоснали изборите, а сега друг им е виновен. Този филм в България сме го гледали много отдавна. Стар филм! Преди години у нас беше така: Ако СДС спечели, изборите са честни и справедливи, ако СДС загуби, изборите са манипулирани. Та и в Сърбия ситуацията е същата. Пет-десет процента от гласоподавателите се опитват да кажат кой ще кара влака. Обикновено се прави това,което кажат по-многото, а не това, което казват по-високо подскачащите.

Затова за изборите в Русия ( за президент) се подготвят бюлетини със следния текст : 1) искате ли Путин да бъде президент за още два мандата 2) да бъде ли гласуван закон , разрешаващ на настоящия президент да продължи работата си за още 10 години? ......... Слагането на отметка на един от двата въпроса е задължително!!!

Не бой се, те ще сложат отметка и на двете. Доброволно, защото това, което излива западната пропаганда за Русия просто не е вярно.

Тия гладни стачки са много полезни.Спомням си Едвин бивш апологет на социализма и виден настоящ демократ,той с гладуване постигна просперитет и дълъг и безметежен живот

С гладни стачки....демек умри, за да светиш не става. Хората сменят лампите. Само с кръв и зъби се постигат исторически победи....

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

На кого му трябва да се прави на маймуна за някаква путка или анус

Оооо, Гоше, пак ли ти бе. Като разкрихме, че добре те удовлетворява приятеля ти като взема магическото хапче, реши да се кръстиш Пенка?

Гладува с пържоли и печени пилета. Така трябва!

и Плескавици, ...Герчо ...Хвала!!;)

Ми да мре. Един соросоидален боклук по-малко. 1000 човека протестират, щото неим харесвали резултатите от изборите

Недейте така да говорите за човека. Какво ви е направил. Всеки може да се окаже на нейно място. Цццц ...срамота

Очевидно дали изборите са честни се решава от "посолството". В България всички чуха на запис как "победилите" на изборите си признават, че без "ала-бала" имат само 10% от гласовете, но няма международна новина, няма протести, няма майдан.

Ни сме си превзети без Майдан. Също от шепа соросоиди, които ни водят към изчезване на държавата.

Не е без майдан. 1997 година беше първият в тази част на Европата. Тъкмо соросоидите бях напъплили.

Бързо забравиха бомбандировките над Белград и разпиляването на цяла Югославия на малки републики. Впрочем, навсякъде платените предатели са в изобилие...

Никаква изненада, сега сръбски майдан, после......? Краварски износ на "демокрация"!

Светът ще стане по добро място след като Русия утализира УСА и Англия и от тях остане само съклена пустиня а острова изчезне.

Не, светът ще стане по-добър, след като неграмотните нещастници като теб измрат.

Но, от друга страна пък, тогава кой ще събира боклука?

Сценария за завладяването на нови територии от страна на сатанистите от САЩ и Еврогейския съюз вече се изчерпа, но изродите не могат да измислят нищо по креативно.

Бе той и Саакашвили правеше гладни стачки…явно във сороското блато фастинга е модерен…

Каква международна мисия ти е в главата ма пу..о недое..на? Да изпратят международна мисия в САЩ по време на следващите президентски избори, че там смърди яко на изборни манипулации с демократичен привкус. Как така се получава навсякъде по света, когато опозицията подкрепяна щедро от евро-атлантическата демократична кочина не спечели планираните избори и изборите са нелигитимни, манипулирани, противозаконни, и ... разбира се Янко, Британко, Брюкселанко и Натованко не ги признава, и не признава избора!? Спомням си преди няколко години когато проведоха избори в Боливия и Ево Моралес спечели отново как им спретнаха опозиционен протест, принудиха Ево Моралес да подаде оставка и НАЗНАЧИХА за 2 (две) години една президентка подкрепяна безрезервно от САЩ, Великобритания и ЕС да управлява Боливия. И ... след две години "демократично евро-атлантическо" президенстване когато народа на Боливия отиде да гласува на редовни президентски избори и спечели кой? ... Спечели кандидата от партията на Ево Моралес. А евро.атлантическата президентша я измъкнаха изпод масата с белезници на ръце за престъпления срещу държавата. Цялата евро-атлантическа кочина мълчеше като зашлевена магистрална проститутка. Нито ред ва нашите или други западни медии - тотално мълчане. Да анексираш - има два начина да анексираш една територия/държава: 1. Да го направиш със сила окупирайки територията/държавата и присъединиш към твоята държава, и 2. Да анексираш държавното управление като поставиш на власт чрез вътрешен или външен преврат, "демократична" революция, арабска пролет, майдан преврат правилните държавници, които ще слугуват безрезервно на правилните господари. САЩ, Великобритания, Франция - ЕС/НАТО са експерти в анексирането използвайки точка 2.

Тоя път изборни манипулации в САЩ няма да има. Просто кандидата на опозицията няма да бъде допуснат до избори - няма човек, няма проблем.

Поредният опит на САЩ за "оранжева революция"!!!!!! Номера е прекалено стар-изтърка се !

Соросоидни подлоги. Нищо ново под слънцето

Немя да умре от глад ,зашото добре е захлебила с долари!

Мамата и еб*ха и на тази държава....

"С една повече"

йебем ти мртво жену у ладно дупе.

Тази пача да я закарат при насрални в Сибир да си бъркат по дупките.

Таз продажна свиня кога огладня. От вчера гладува. Да мре , ако ще да яде. Запада потъва с тъпите си постановки. Боклуци. Защо избийте индианците, защо изпепелите и заробихте Африка чифутски пачаври

Въпрос: В коя държава САЩ не могат да извършат държавен преврат? Отговор: В САЩ, защото там няма американско посолство!

ЧЕТИ, ОВЦА, МИСЛИ И ХУБАВО ГЛЕДАЙ КАКВО СТАВА И ИМА ДА СТАВА: Някои добре информирани хора, включително очевидно папата, започват да подозират, че в света се случва нещо повече от войната в Украйна. Казват, че Третата световна война вече е започнала и оттук нататък ще става по-зле. Това може да бъде трудно да се определи, тъй като участваме в разгръщащите се събития и нямаме предимството на историческата перспектива. Съмнително е хората през 1939 г. да са осъзнали, че гледат към началото на голям глобален конфликт, въпреки че някои може да са подозирали това, пише Гай Балтар . Настоящата глобална ситуация в много отношения прилича на гигантски пъзел, като широката общественост вижда само малка част от пълната картина. Повечето дори не осъзнават, че може да има повече парчета и дори не задават тези прости въпроси: защо се случва всичко това и защо се случва сега? Нещата са по-сложни, отколкото повечето хора осъзнават. Това, което виждат, е злият магьосник Владимир Саруман Путин, който невинно нахлува в Украйна със своята армия от орки – без никаква причина. Това е най-малкото опростен възглед, тъй като нищо не се случва без причина. Нека да погледнем нещата в перспектива и да видим какво наистина се случва – и защо светът полудява пред очите ни. Да видим какво включва Третата световна война. Тенджерата под налягане Западът (който тук можем да определим като САЩ и ЕС) упражнява натиск върху целия свят от десетилетия. Това се отнася не само за страните извън Запада, но и за западните страни, които се отклоняват от диктата на владетелите на Запада. Този натиск е много обсъждан и приписван на различни мотиви, включително неоколониализъм, принудителна финансова хегемония и т.н. Интересното, особено през последните 20 години, е кои страни са изтласкани и кое не е общото между тях. Сред страните под натиск намираме Русия, Китай, Куба, Венецуела, Либия, Сирия, Сърбия, Тайланд и Иран, за да назовем само няколко. Наскоро бяха добавени и държави, включително Индия и Унгария. За да разберем защо са били подложени на натиск, трябва да разберем какво е общото между тях. Това не е лесно, защото те са изключително различни в повечето отношения. Има демокрации и недемокрации, консервативни и комунистически правителства, християнски, ислямски и будистки държави и т.н. И все пак много от тях са много ясно свързани. Трябва да се чудите защо консервативни и религиозни страни като Русия или Иран биха се съюзили с безбожните комунисти в Куба и Венецуела. Общото между всички тези държави е желанието им да управляват собствените си дела; да бъдат независими държави. Това е непростимо в очите на Запада и трябва да бъде решено с всички необходими средства, включително икономически санкции, цветни революции и директна военна агресия. Западът и военният клон на НАТО обградиха Русия с враждебни страни и военни бази, въоръжиха и манипулираха Украйна, за да бъде използвана като чук срещу страната, и разположиха санкции и заплахи. Същото се случи и се случва в Азия, където Китай е заобиколен с всички налични средства. Същото се отнася до известна степен за всички независими, споменати по-горе. През последните 10 години натискът върху независимите се увеличи драматично, достигайки връх в годината преди инвазията на Русия в Украйна. В годината преди войната в Украйна САЩ изпратиха свои дипломати по света, за да увеличат натиска. Те бяха като пътуващ цирк или рок група на турне, но вместо забавление носеха заплахи: купете това от нас и правете каквото ви казваме или ще има последствия. Неотложността беше абсолютна и осезаема, но тогава дойде войната в Украйна и натискът беше увеличен до 11. През първия месец на войната целият дипломатически корпус на Запада беше зает да отправя заплахи срещу „останалия свят“ да изолират Русия. Това не проработи, предизвиквайки паника в политическите и дипломатически кръгове в САЩ и Европа. Целият този натиск през годините и целият страх и паника, когато не проработи, очевидно са свързани със събитията в Украйна. Те са част от един и същ „синдром“ и имат същата причина. Измерението на вината Има много обяснения за случващото се и най-разпространеното е битката между две възможни бъдещи; многополюсен свят, където има различни центрове на власт в света и еднополюсен свят, където Западът управлява света. Доколкото това е правилно, но има друга причина, която обяснява защо това се случва сега и цялата спешност и паника на Запад. Наскоро технологичният гуру от Нова Зеландия Ким Дотком туитна тема за ситуацията с дълга в САЩ. Според него целият дълг на САЩ и нефинансирани задължения надхвърлят общата стойност на цялата страна, включително страната. Тази ситуация не е уникална за САЩ. Повечето държави на Запад имат дългове, които могат да бъдат върнати само чрез продажба на цялата държава и всичко в нея. Освен това повечето незападни страни са затънали в доларов дълг и на практика са собственост на същите финансисти, които притежават Запада. През последните няколко десетилетия икономиките на САЩ и Европа бяха изкривени до ниво, което е трудно за вярване. Ние на Запад живеем далеч отвъд възможностите си и нашите валути са силно надценени. Успяхме да направим това чрез два механизма: 1. Първият е резервният статут на долара и полурезервният статут на еврото, които позволиха на Запада да изнася цифрови пари и да получава стоки в замяна. Това създаде огромната финансова мощ на Запада и му позволи да функционира като паразит в световната икономика. Получихме много стоки безплатно, най-малкото. 2. Вторият механизъм на изкривяване е увеличаването на дълга до ниво, при което по същество сме ипотекирали всичко, което притежаваме, включително нашите домове и земя, за да поддържаме стандарта си на живот. Сега не притежаваме нищо, след като дългът бъде приспаднат. Дългът е отдавна просрочен – много повече, отколкото можем да платим като лихва – което обяснява защо лихвените проценти на Запад са около нулата. На всичкото отгоре фалшифицирането създаде изкуствено силни валути на Запада, увеличавайки тяхната покупателна способност за стоки, чиято цена е в незападни валути. Тези механизми също така позволиха на Запада да управлява раздута и нефункционална икономика на услугите, където неефективността е невъобразима. Имаме гигантски групи от хора в нашите икономики, които не само не създават стойност, но и систематично унищожават стойност. Това, което сега поддържа стандарта на живот на Запада, е малко малцинство от продуктивни хора, продължаващ растеж на дълга и паразитиране върху останалия свят. Хората, които притежават целия този дълг, всъщност притежават всичко, което мислим, че притежаваме. Ние на Запад в момента не притежаваме нищо – просто си мислим, че притежаваме. Но кои са нашите истински собственици? Донякъде знаем кои са те, защото се срещат всяка година на Световния икономически форум в Давос, заедно със западните политически елити, които притежават. Ясно е, че нашите собственици стават все по-загрижени и техните опасения се увеличиха в синхрон с увеличения натиск, упражняван от Запада върху останалия свят, особено върху независимите. На последната среща в Давос настроението беше едновременно мрачно и паническо, подобно на паниката сред западните политически елити, когато изолацията на Русия се провали. Какво ще се случи? Разбираема е паниката на нашите собственици и техните политици, защото стигнахме до края на опашката. Не можем повече да поддържаме стандарта си на живот чрез увеличаване на дълга и паразитизъм. Дългът надхвърля това, което притежаваме като обезпечение и нашите валути са на ръба да станат безполезни. Вече няма да можем да получаваме безплатни неща от останалия свят или да връщаме дълга си – камо ли да плащаме лихва върху него. Целият запад е пред банкрут и стандартът ни на живот ще падне с огромен процент. Ето какво паникьосва нашите собственици и виждат само два сценария: 1. При първия сценарий повечето страни на Запад и всичко и всички в тях обявяват фалит и изтриват дълга чрез диктат – което суверенните държави са способни да направят. Това също ще унищожи богатството и политическата власт на нашите собственици. 2. При втория сценарий нашите собственици поемат обезпечението по време на фалита. Обезпечението сме ние самите и всичко, което притежаваме. Не е нужно да сте гений, за да разберете кой сценарий е избран. Планът за втория сценарий е готов и в момента се изпълнява. Нарича се „Великото рестартиране“ и е съставено от хората зад Световния икономически форум. Този план не е тайна и може да бъде проучен до известна степен на уебсайта на WEF. Голямото нулиране е механизъм за изземване на всички обезпечения за дългове, включително вашите активи, активите на вашия град или град, активите на вашия щат и повечето корпоративни активи, които все още не са в ръцете на нашите собственици. Този механизъм за изземване на активи има няколко компонента, но най-важните са следните четири: 1. Премахване на суверенитета: Суверенна (независима) държава е опасна страна, защото може да избере да не плаща дълговете си. Намаляването на суверенитета беше приоритет за нашите собственици и бяха изпробвани различни схеми като Трансатлантическото търговско и инвестиционно партньорство и Транстихоокеанското партньорство. Най-успешното споразумение несъмнено е самият Европейски съюз. 2. Пренастройване на икономиката: Западната икономика (и дори световната икономика) трябва да бъде пренастроена надолу с много значителен процент. Това привеждане в съответствие е необходимо, тъй като западната икономика сега е силно изкривена и трябва да бъде върната на истинското си ниво - което може да бъде наполовина или повече по-малко от това, което е днес. Бавното извеждане също така цели да предотврати внезапен срив, който би причинил масови социални вълнения, които биха застрашили нашите собственици. Следователно контролираното спускане е за предпочитане пред неконтролираната катастрофа. Това контролирано сваляне вече се случва и продължава от доста време. Могат да се цитират много примери за това сваляне, включително енергийните политики на ЕС и САЩ, предназначени да саботират западната икономика, и очевидните опити за унищожаване на търсенето по време и след епидемията, включително доста странните логистични проблеми, които внезапно възникват и нищо не идва. 3. Прибиране на активи (няма да притежавате нищо и ще бъдете „късметлии“): Всички активи, които могат да се считат за обезпечение на нашия частен и колективен/публичен дълг, ще бъдат придобити. Това е ясно заявена цел на Голямото нулиране, но е по-малко ясно как ще бъде изпълнена. Пълният контрол над западните правителства (и наистина над всички правителства) изглежда е необходим за това. Това условие е по-близо, отколкото си мислите, защото повечето западни правителства в момента изглеждат длъжници на Давос. Процесът ще бъде продаден като необходимо социално преструктуриране поради икономическата криза и глобалното затопляне и ще доведе до огромен спад в стандарта на живот за обикновените хора, но не и за елитите. 4. Потискане: Много хора няма да харесат това и въстанието е вероятна реакция, дори ако свалянето е постепенно. За да се предотврати това, се прилага механизъм за социален контрол, който ще заличи личната свобода, свободата на словото и личния живот. Ще създаде и абсолютна зависимост на индивида от държавата. Това трябва да се случи, преди да бъде завършено икономическото сваляне, в противен случай ще има революция. Този механизъм вече с ентусиазъм се прилага на Запад, както може да види всеки, който има очи и уши. Русия, Китай и други независими Как Русия и Китай и войната в Украйна се вписват във всичко това? Защо целият натиск от Запада през годините и защо цялата паника сега? Част от причината за натиска върху независимите, особено Русия и Китай, е просто, че те се съпротивляваха на западната хегемония. Това е достатъчно, за да попадне в кофти списъка на Запада. Но защо натискът се увеличи през последните години? Причината е, че Русия и Китай не могат да бъдат подчинени чрез фалит и техните активи да бъдат ожънати. Те нямат много дългове в западни валути, което означава, че хората, които притежават Запада чрез дълг, в момента не притежават Русия и Китай (както притежават Запада и „третия свят“ чрез дълг) и не притежават те могат да придобият чрез дълг. Единственият начин да ги придобиете е чрез смяна на режима. Техните правителства трябва да бъдат отслабени с всички необходими средства, включително икономически санкции и военни средства, ако е необходимо – оттук и използването на Украйна като таран за Русия и Тайван за Китай. Подчиняването на Русия и Китай е екзистенциален въпрос за нашите собственици в Давос, защото ако свалят западната икономика, всичко останало също трябва да рухне. Ако западната икономика се срине и голям икономически блок не участва, това ще бъде катастрофа за Запада. Новият блок ще придобие огромна икономическа мощ и вероятно един вид еднополюсна хегемония, докато Западът се спуска във феодален тъмен период и неуместност. Следователно, целият свят трябва да загине, за да работи Голямото нулиране. Русия и Китай трябва да бъдат покорени с всички средства, както Индия и други упорити страни. Това подхрани ситуацията, в която се намираме сега, и ще подхрани продължаването на Третата световна война. Западните имотни елити водят война, за да запазят своето богатство и власт. Всеки, който се съпротивлява, трябва да бъде покорен, за да може да последва Запада в планираната Тъмна епоха на Голямото нулиране. Причината за сегашната паника сред западните елити е, че проектът Украйна не върви по план. Вместо Русия да кърви на бойното поле, Украйна и Западът кървят. Вместо руската икономика да се срине и Путин да бъде заменен от лидер, подходящ за Давос, икономиката на Запада е тази, която се срива. Вместо да изолира Русия, Западът е този, който става все по-изолиран. Нищо не работи и на всичкото отгоре Европа даде на руснаците средствата и мотива да унищожат европейската икономика чрез частично затваряне на индустрията. Без руски суровини няма европейска индустрия, а без индустрия няма данъци, с които да се плащат обезщетения за безработица, пенсии, всички бежанци и почти всичко, което държи европейските общества заедно. Руснаците сега имат възможността да предизвикат неконтролиран срив в Европа, а това не е целта на Давос. Една неконтролирана катастрофа може буквално да доведе до търкаляне на глави в Давос, причинявайки страх и паника в елитните кръгове. Единственото решение за тях е да продължат с Третата световна война и да се надяват на най-доброто. Какво да правя Голямото рестартиране на глобалната икономика е пряката причина за Третата световна война – ако приемем, че това се случва. Какво може да се направи по въпроса? Малко може да се направи от Запада. Единственият начин е Давос да се отстрани някак си от пътя, но това е малко вероятно да се случи поради две причини: Първата е, че великите пренастроители на Давос са твърде оплетени в западната икономика и политика. Давос е като октопод с ръце и смукала в елитните среди, медиите и правителството на всяка страна. Те са твърде дълбоко вкоренени, за да бъдат лесно отстранени. Втората причина е, че западното население е твърде промито и невежо. Нивото на тяхното промиване на мозъци е такова, че голяма част от тях всъщност искат да станат бедни – въпреки че използват думата „зелен“ за „беден“, защото звучи по-добре. Въпреки това има индикации, че може да се появят разделения в западните елити. Някои от тях, особено в САЩ, може да се противопоставят на до голяма степен проектираното от Европа Голямо рестартиране – но дали тази съпротива е реална или ефективна, остава да видим. Извън Запада обаче има определени мерки, които могат и трябва да бъдат предприети. Някои от тези мерки са драстични, а други вече се предприемат. Сред мерките са следните: 1. Независимите, водени от Русия, Китай и Индия, трябва да формират блок, за да се изолират от радиоактивния Запад. Тази изолация трябва да бъде не само икономическа, но и политическа и социална. Техните икономически системи трябва да бъдат отделени от Запада и да бъдат направени автономни. Техните култури и истории трябва да бъдат защитени от западните влияния и ревизионизма. Този процес изглежда е в ход. 2. Независимите трябва незабавно да забранят всички спонсорирани от Запада институции и НПО в техните страни, независимо дали са спонсорирани от западни държави или лица. Освен това те трябва да забранят всички медии, които получават западно спонсорство и да освободят всяко училище и университет от западно спонсорство и влияние. 3. Трябва да напуснат всички международни институции до и включително ООН, защото всички международни институции се контролират от Запада. След това те трябва да ги заменят с нови настройки в своя блок. 4. В един момент трябва да обявят долара и еврото за нон грата. Това означава, че те трябва да просрочат всички дългове в тези валути, но не и други дългове. Това вероятно ще се случи на по-късен етап, но е неизбежно. Това ще създаде ситуация, при която Западът ще потъне в мрака, без да повлече другите със себе си – ако успеем да избягаме от ядрения огън. ЦЯЛАТА СТАТИЯ ТУК, ИМА ОПЦИЯ ЗА ПРЕВОД НА ВЪЛГАРСКИ: https://www.frontnieuws.com/wereldoorlog-3-voor-dummies/

И това е манипулирана информация! Естествено съдържа и истини. А истината винаги е горчива ......... за елита!!!!ХАХАХАХАХА ...

И в бг има манипулации на изборите ама от Европа си трайкат щото искат да имаме корумпиран парламент от мърши , сега вдигат шум щото Вучич има собствено мнение и не им играе по свирката !!!

Не ви ли е вече познато? ГУАЙДО, ТИХАНОВСКА... А при разлика от 20% Вучич дали е успял да си докара половин Босна (3,27 милиона) при 6,8 милиона сърби?

Досега трябваше да е приключил стия Майданаджий краварски. Ма понеже е тъпа овца нищо чудно да продаде Сърбия. Което е трагедия за нас. Само слепец не вижда, че Балканите ще бъдат следващата военна зона след Украйна. Като ни метнат и на нас мобилизацията по смартфон като Укрите ще ви питам кви ще ги вършите и къде ще бягате. Щото Турците са предвидени за сива зона и връзка към Руски ресурси в новото разделение на света. Гърците се управляват директно от еврейските кланове и са част от мелето. Македонците няма да ви приемат. Къде ще бягате въшки Булгаристански?

Нали се сещате, че "майдан" е от турската ддумика "мегдан"!!! И от там всичко е ясно......

И тоя кон е безмислено да залагате на него.....

Тази на какво се надява при разлика от над 20% :) Много нагла!

Ех, това здраве бе-е-е-е-е-е. Това опозиционно здраве-е-е-е-е А ма влошено е то .....влошено... Бе-е-е-е-е-е-е-е-е....

Тепичката има нужда от ОТСЛАБВАНЕ.

След 20-30 години савецка дружба, сърбите станаха доста по-бедни и от българите. Няма държава, която да е под руския ботуш, и да не е пропаднала. Сърбите най-после взеха да се усещат и започнаха да се преориентират към Запада.

А българите защо да най-бедни след 30 години служба на Запада, ммм?

Като не иска да си плати на доктор Емилова си е намерила безплатен начин за отслабване.

Дори и сърбите вече не искат да са заедно с Руската Кочина.

Точно, 1-2% от Сърбите и те не искат Русия, също както тук...

йебем ти мртво жену у ладно дупе.

Надявам се че си сърбите няма да са толкова тъпи колкото нас и и укропитеците, и да минат на страната на тези които ги бомбардираха преди 24 години

Впечатляващо малоумие, дори за кремълските кретени.

Oрките скоропостижно вкараха 2-3 евродържави в НАТО. Орките загубиха Украйна за вечни времена, а сега са напът да загубят Сърбия. Следват бунтове и провал в Беларус. Никой не е правил повече за консолидирането на Европа, НАТО и Запада отколкото Жужето Путин.

За първи път подкрепям цветна революция организирана от САЩ . Сърбия трябва да спре да съществува като Държава .

Каво стана с онзи трансджендър пред съдебната палата. Дето не ядеше нищо , освен когато нагъваше сандвичи. още ли спи на тротоара или излиза само като го снима тв.

Това с нечестните медии е по цял свят. Намерете ми държава с честни медии моля. Така че тези оплаквания към арменския поп моля... Впрочем не изключвам нечестни методи но разлика от над 20 процента... гроздето е кисело.