Осъден за наркоаферата ”Опицвет” почина на плажа

Осъденият за нарколабораторията в Опицвет Кристиян Младенов почина на плажа в Слънчев бряг.

Обратно в новината

Коментари - Осъден за наркоаферата ”Опицвет” почина на плажа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то, било готино в затвора, бе ? Излизаш от там и купуваш големи обекти, придобиваш клубове за ритане на топка, ходиш по скъпи плажове.....? Пък, уж било средство за превъзпитание , а ?

То така, както си лежал на плажа и получава присъдата ( като го няма бългаското правосъдие) - единият на остров Аруба другият на сънито !

Получил е "наркотичен" шок защото са свършили парите от дрогата . Сега при Полито, ще си хортувате заедно за " бизнеса".

Така-а,да помислим:От така изложената информация,става едно нещо ПРЕДЕЛНО ЯСНО. 1-во:ясно е ,че тоя не е някакъв"мушморок".от тук пък следва 2-рото,че е някъде от средния ешалон на наркомафията,сиреч на много високо ниво. От тук следва и 3-то и 4-то и т.н., но от това дали ще има разплитане на възела-ЗАВИСИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ВОЛЯТА НА ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ.Колко е лесно сега само да му запорират абсолютно всичко(без средствата необходими за нормално живеене на семейството му,но не по тяхните си стандарти,а по средната статистика за страната).Така-а, и след като бъдат запорирани тези средства,ПОВЯРВАЙТЕ МИ-ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО БЪРЗО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ЕДНИ ОБАЖДАНИЯ,СРЕЩИ И Т.Н. И ОТ ТУК МН ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ РАЗПЛЕТЕ ЧОРАПА.ЗАЩОТО МАФИЯТА ВИНАГИ СЛЕДВА ПАРИТЕ.НО-О МИГАР ТОВА "МИЛИТЕ" РАЗСЛЕДВАЩИ И НАШИТЕ"МИЛИ"ПОЛИТИЦИ НЕ ГО ЗНАЯТ!!?????!!!! ЗНАЯТ ГО МН ДОБРЕ ,НОООО ПАК СТИГАМЕ ДО ПРИКАЗКАТА: ГАРВАН, ГАРВАНО ОКО НЕ ВАДИ! ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ЛЕСНО И ЕЛЕМЕНТАРНО.АКО Е ЗА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕЧЕЦ,БЪРЗО-БЪРЗО ЩЕ МУ ОТКРИЯТ И ДНК-то НА МАЙЧИНОТО МУ МЛЯКО... ЗАПОМНТЕ ХОРА-НИЕ СМЕ ЖИВИ ДА НИ ОПЛАЧАТ,ТЕЗИ СИ ГАВРЯТ С ЖИВОТИТЕ НИ,СЪС СЪДБИТЕ НИ,С ДЕЦАТА НИ...А НИЕ СТОИМ И СИ ГОВОРИМ ПОД СУРДИНКАТА.ДО КОГА ТАКА!!!???ЖИВОТА МИНАВА И СИ ОТМИНАВА.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

Бог пази България и всеизвестно е, това е територията на планетата с най-голяма защита. Обаче, ако в четвъртък / 28 август / в 13 часа се включим към всенародната молитва за спасението на България, имаме шанс Протекцията над нас да придобие още по-голяма мощ.

АМИ КАЗИНОТО В СЬНИТО,КО ША СТАВА С НЕГО,МАЛКОТО ПОРШЕ АКО ЩЕ ГО ПРОДАВАТ ИМАМ КЛИЕНТ ЗА НЕГО

Когато в една държава боклуците са синоним на успех, тя се превръща в боклукчива държава. Хитреците, наглеците, престъпниците и полу образованите са тези, които управляват държавата ни към нищото и унищожават всякаква надежда за един по-достоен живот на нормалните хора. Всъщност, нормални ли са хората, приемащи да живеят в една ненормална държава?

Това са резултатите на демокрацията- Простотия до шия!

СЯ В С ОФИСА НА ДОНДУКОВ 54,КВО ША СТАВА,КОЙ ЩЕ ПРИБЕРЕ КУПИТЕ ОТ КАБИНЕТА МУ,ЖЕНА МУ И БРАТ МУ НЕМОГАТ ДА СЕ ГЛЕДАТ,КАК ША РАЗДЕЛЯТ АГРОКОМПЛЕКТ, НАПРАВО НЕЗНАМ,ЧИЧО ВАНЬО ИМА ВЬЗМЕЗДИЕ,СЕЩАШ СЕ НАЛИ

Получил си е заслуженото. На негово място ще се появят сигурно 10, за да "запълнят дупката" и да произвеждат дрога. Абе, няма да оставят Провидението без работа...

Осъденият за нарколабораторията в Опицвет Кристиян Младенов почина на плажа в Слънчев бряг. АБСУРДИСТАН!!!

Година след като излиза от затвора, прави инвестиционно предложение да закупи фирмите, които приватизираха "Кремиковци". Тоя бая пари трябва да е "спечелил" в затвора, че да прави и инвестиционно предложение. Явно , че от български затвор , може да излезеш след 5 години като богат и 'достоен' ЧОВЕК.

колко ли хора е затрил, колко ли майки е почернил? На старци амфетамин не можеш да пробуташ. Децата са уязвими. И след всичко това - на плажа, в Слънчев бряг, в хотела собственост на друг бандит (убит), живее в къщата та трети бандит (също убит). След 10 години съдебни дела получил 5 години и излязъл след 3! Дори бананова държава (там съдебната процедура е 2-3 месеца, присъдите за такова количество дрога са 3 цифрени) не сме, а на трънки, шипки и глогинки

присъдата е бесило и се изпълнява до 2-3 дена от задържането.

Ако присъдата му беше да лежи в килия,а не на плажа,щеше да е жив.

Но нямаше да е на плажа.

Осъден за наркоафера,почина на плажа,в това ли се е състояла присъдата му.Можеше да го осъдят на плажа на Хаваите да си я излежи.

Сигурно, много се е радвал и е бил много усърден, в така народополезната и социална "дейност", която е развивал!? И се е надявал един ден тя да го топли и в "трапа"!?Ама, нещо се е излъгал!Няма да го стопли!

Браво!

мислех си че ,,наркоманите,, имат къс живот??? при нас ,,производителите,,!!! толкова стрес с тази конкуренция на ,,пазара,, вътрешна и външна....!!! ,,дябетична кома,, малко не се връзва , но да го повярваме!!! и след това другото!!! хотелът на наркобосът -поли пантев!!! все едно че казват-хотелът на доналд трамп!!! тази титла ,,наркобос,, за страната ни е като титлата ,,лорд,,!!! ,,открива,, ти пътят към ,,политиката,,!!! нищо чудно да започнат да слагат на къщи, офиси и хотели,,възпоменателни плочи,, -тук почиваше и ,,работеше,, наркобосът....!!! колумбия пред нас ,,кокаин,, да смърка,,!!! ,,аве наркобосове,,!!!

Я виж-колко хубаво изглежда обаче.... "ИНФОРМАТОР-метамфетаминов специалист Доктор по упояващите Науки Дроголог-хероинолог Следдипломна квалификация-"Университет ЕСКОБАР".... Представяш ли си каква кариера може да направи човек??

Я, Джаро на снимката...

Всеки си го получава...., по различен начин.

Този човек и биволско сърце да имаше пак нямаше да издържи. Жалко че е млад човек и хубав мъж,но с много и доста тежки неща се е захващал. Лека му пръст.

И това ако не е вътрешно прочистване на неудобните.....

Ivan

Българският Пабло Ескобар - Боко Тиквата се е погрижил!

Страхотен си.Направо "изби рибата " в нета.

Виждам-в коментарите-пак политически "нюанси"... И сте абсолютно прави!!! НО-посочете ми,една политическа сила,която да не разчита на такива като него,и не е толерирала такива като него!!! Въпросът е,срещу такива гниди,гражданите да са обединени,и да не им влияе фактът,с или за кого работят.......

Четеш и си мислиш "ебати гадната прогнила държава..."

Много блага вест, наркотрафиканти,бандити, депутати с небългарски произход, крадци във закона, ЧакаМе ви на разклона за Ада да ВИ ПОКАЖЕМ ВЕРНИЯ ПЪТ......Господи изпращай ни ги по бързо

За там си беше, за там, за там!!!

А сега му съдете краставицата.

Викам-да съберем пари всички форумци,и да му изпратим венец в знак на благодарност,че ни е отървал от собственото си "замърсяващо" присъствие.........

Хареса ми! Добро предложение!

Вече сме му направили... венец от коментари. Дано му е по-горещо там, където е!

Загубихме още един Експерт..!

ТоА,с неговите "експертни"знания,чудеса мо`ешЪ да напра`й заедно с Хидрото........

от герб, нали)Р

Сега е лято.

"Освободен предсрочно-поради добро поведение".... В смисъл? Че не се е опитал да направи дъмбинг на цените на наркотиците в затвора,и не е убил надзирател по особено жесток начин ли????

Така се пише, неграмотнико. Иначе имаш добро мнение, но първо се научи на български и после се изказвай.

Хе-хехехееееее... Още един -граматик,готов до стане за смях!!! 1)След "иначе",една запетайка забрави да сложиш муцко.... 2)Неграмотен съм-защото съм чужденец...Ти освен "телешки"к`ъв друг чужд език говориш-както аз пиша на българския?? 3)Не се "изказвам" бе !!! Изразявам писмено мнение!! Аз -неграмотният чужденец ли,да те уча на майчиния ти език бе а?? ИНАЧЕ,и ти-не си лош,......

пък на мен ми омръзна от ,,пишещи,, нищо грамотници!!!

Отново се пишат невероятни глупости. Като толкова много го ненавиждате и осъждате, защо не попитахте съда и законодателите, къде са били при оценката на престъпленията му, а възхвалявате Бог, че го е наказал? Това е БОГОХУСТВО!

А бе то има една приказка: за умрял се говори само добро или нищо, ама в случая няма как да стане! Как така не му се получила сделката за кремиковци? Защо никой не се поинтересува от произхода на парите му за тази сделка? Как така за такива провинения толкова малка присъда и то при облекчен режим? Ами нека се поучим от арабските страни - в такива случаи доживотен затвор или смъртно наказание. И нека следващия да си помисли дали ще произвежда или разпрострянява дрога!!!

Да назначим тези спасители в Бърза помощ! Изглежда се справят добре, но преди края на сезона едва ли ще се навият;)

Какъв бизнесмен е този ?Направо си е престъпник. Господата журналисти трябва да направят разлика между престъпник и бизнесмен.

деер

Пичът си е излежал присъдата ! Какъв престъпник?! Нали всички искаме да няма присъди? Ако има да са минимални!?! Явно добре е развъртял бизнеса щом го вкарали с 30 млн и пак е добре! Това е честен човек, справил се по-добре от другите български тарикати, които впрочем са все по-голямо мнозинство сред живеещите в България.

деер

Ало, двамата хейтъра, отскубнете си главите от пясъка, да не сте щрауси?

В България няма разлика.

Кристяне купи ли си място в Рая , там до Поли ! Да , ама там с пари не става !

че бившият осъждан "бизнесмен" е починал в линейка на километри от плажа:)

Това е бетка.... Такъв е животът!! Ако те осъдят за наркотрафика-умираш на плажа от освинване... Ако те осъдят за 1000 лева дългове към Топлофикацията-умираш на улицата,от студ и глад.... И к`ъв е изводът?? Че е по-добре да си престъпник отколкото безработен........

Рано или късно всичко се връща на този свят . Колко майки е разплакал и колко млади живота е почернил и погубил тоя ?

деер

Точно 25 години !!! Точно толкова всички българи се мазнят на разни тарикатчета и живеем в тоалетната на ЕС!И няма никаква разлика дали са червени куфарчета, митници или европари - все държавни - безстопанствени пари.

дя-до

Задача за висшисти. Условие: 30 000 - 5 години. 30 000 000 - 5 (3) години Въпрос: Колко трябва да откраднеш / "припечелиш" от мръсен бизнес, за да не лежиш нито ден.

Зависи с кого делиш...... Ама,ако минеш 1,000,000,със сигурност си над закона.....

На колко и на кого трябва да напълниш гушите, за да те изкарат даже бизнесмен- герой ?

в нашата държава, престъпниците ще живеят като заможни бизнесмени? И защо журналистите не кажат, колко деца са си отишли от този свят, колко семейства са съсипани от "бизнеса" му, а вместо това правят съобщение като за знаменитост. И дали той и подобните му не са "знаменитост" за т.н. журналисти?

наи ме дразни не тези субекти а самите журналисти дето не спират да ги наричат бизнесмени вместо бандити ,какив бизнесмен бе малоумнико нали го виждаш че произвежда амфетамини журнализтиката ни е на ниво няма що

Една радостна новина, денят ми почва по-добре

Да дойде някой да каже че лошо се живее в БГ... Хващат да произвеждаш и да продаваш синтетична дрога .... осъждат те по братски ( герберски) - познайте кой се занимава с амфетките и накрая си отиваш препичайки се на плажа .... С лек привкус ала Мишо Бирата, може би ?!

Ахам, значи спасителите на плажа го спасяват, но в линейката 'наште' го довършват - има мегдан :)))

И като се замисли човек, осъден наркодилър трафикант се препича в Съни Биичо в компанията на колеги бизнемсени

След такава случка радостните ще са повече от жалеещите. Просто инстинкта за справедливост не изчезва лесно. Ако всички подобни на умрелия изчезнат България лесно ше заприлича на рай .