МВР: Разбита е група за цигари менте, действала в 4 държави

Организирана престъпна група, занимавала се с незаконното производство на цигари в 4 държави в ЕС, е разбита при мащабна операция, координирана от Европол.

Обратно в новината

Коментари - МВР: Разбита е група за цигари менте, действала в 4 държави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

500 милиона къса цигари?! Да нема некаква грешка, а? Една цигара тежи около 1.5 грама или 0.0015кг. 500,000,000 х 0.0015 = 750,000 кг. Т.е. 750 тона цигари! Едит ТИР може да събере около 8,000,000 къса цигари. Т.е. тия разправят, че са хванали еквивалента на около 60 ТИР-а с цигари?! Подозирам, че некой "журналист" е "изнасилил" числата, че да станат по-впечатляващи.

Къде в статията видяхте да се споменава ТИР. Склад е разлияно от ТИР.

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

loyola

а митничарите, които са допуснали контрабандата, какво ги правим ?

все наши в пандиза,все наши наркодилъри.мигранти нито един

Група за Европейско Разграбване и Простотия - това е името на групата

"Между арестуваните има трима български граждани, двама от които познати като участници и в други нелегални фабрики" тея билЕ познати на ГОЛЕМИЯ ПОЗНАТ... от другите МУ фабрики... сега се отклонили от КУРСА на ПАРТИЯТА и ги "заловили"

Тия палячовци от международния империализъм, вече стават смешни ! Хванали някакви да произвеждат цигари от тютюн и кой знае какво са направили. А престъпниците се разхождат на свобода, че и някои от тях ни управляват !

И аз това се питам ? Кое е по-голямо престъпление - да правиш цигари или да минаваш нелегано държавни граници и да се заселваш в чужди държави ?

Когато мутрата, цвъки, съсела и доган влязат в панделата, тогава ще призная, че е разбита наистина престъпна група!

Бялата златка - Сидероглу нарочно ли го пропусна? Или я броиш заедно с Доган? Разбирам те, ако е така ..

Долен е доста назад с материала все пак. За едни свирки само по-добре е обществено полезен труд

Ментета са сиренето от безмляко и кремвиршите от мезмесо. Тези правят цигари от истински тютюн, просто са решили, че могат да продават по-евтино за масите и така да изкарат някой лев, като не плащат 90% акциз на държавата. Цигарите са безбожно скъпи, а трябва да са на нормална производствена цена с малка надценка, като всяка стока, и толкова.

млЕкото и кремвирпите не са менте, а ЕКО и БИО - животно не е пострадало ;))

все наши са престъпниците.мигранти нито един.иначе те са лошите...

така е, защото за да произвеждаш цигари все пак се иска работа. а мигрантите не са дип по работата...