Зрелищни арести на ГДБОП в центъра на София

Трима мъже са задържани в хода на специализирана операция на ГДБОП и ДАНС срещу наркоразпространението, която продължава и в момента в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Зрелищни арести на ГДБОП в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за какво само говорите без полза.нека всеки си върши работата ивсеки си знае мястото. много сте компетентни, а по горния въпрос нищо неказвате?

знае ли някой на кого и как да се уведоми гдбоп за нарко организ.престъпна група? Пишете....

браво, бебоп! ма по-скоро да арестувате и цуцко, и боко?

КАТО ВЪВ АМЕРИКАНСКИ ФИЛМ ЕКШЪН - Е НА ТОВА КАЗВАМ ЧЕ ЗАДМИХАМЕ АМЕРИКАНЦИТЕ.

Освен че е много отровен, осмия е много стратегичиски елемент. Използва се за втвърдяване обшивката на космическите подводници.

Космическите ПОДВОДНИЦИ викаш,а!?

ееее народе, прочетето повече за ампулите, при определени условия може да се използват за така наречената "мръсна" бомба, вид тероризъм момчета и момичета. Веществото което се добива от Осмий се казва - "сомиев тетра оксид", боино отровно вещество, за това са ги изтракали качулките старците разбойници, помислете малко пък тогава приказвайте глупости.

най голямото находи6те на осмии е в турция-около 125,000 тона,следва България с около 2500 тона,цена за 1 грам около $100 за грам,ако е изотоп 187 достига $25,000 за един грам... тва е в об6ти линии

Притежанието на металът осмии за незаконно ли се смята? Да почнеме да арестуваме и всеки който носи злато. И ако не може да докаже произходът му с касова бележка - да бъде изземвано в полза на държавата...

Бухахаха, Цецко пак е в манийна фаза.

Къде ги видяхте тия скъпи дрехи бе? Мутрите в маски разбили главата на 60 годишен старец!! Евала Цвъцо, така се бори престъпността. Само облъчените ти медийни слуги могат да ти повярват. Етати жалките смешници.

Ти беше ли там, че казваш че са били патрулка и бус????? Имаше една полицейска кола при задържаните и една отиваше натам. Не ми спори за тъпотии и ме ми губи времето!Нещо не ми се разминават писанията - ами да, прав си, НЕ ми се разминават! Хахахаххаха :))) В моя случай казвам каквото смятам за свое собствено мнение, а това че то е отрицателно и не съвпада с твоето, не е мой проблем! На пешеходна пътека не спирам всеки път - признавам,но нямам проблем да бъда санкционирана за това! Може ли да ми кажеш какво е общото между задържането и пешеходната пътека, че не се сещам? Щом от дребните неща се вижда какъв човек съм, мога да ти кажа че най-много мразя хвърлянето на фасове и обелки от колите и съм стигала до конфронтации с шофьори не веднъж!

Аз бях там и видях, че беше бъкано от качулки и даже си помислих, че са гръмнали някой. А като видях двама немощни старци, изумях... Мисля, че са само "мулета , да изкарат някой лев.

мулета или не, това не е начина да се изкара някой лев, като ти тровят децата

също толкова зрелищна колкото и "откритите" проститутки по околовръстното....доста смях

Тези отокато не могат да хванат когото трябва хващатт куцо и сакато!!

Price Osmium is usually sold as a 99% pure powder. Like other precious metals, it is measured by troy weight and by grams. Its price at 2010 is about $400 per Troy ounce (or about $13 per gram), depending on the quantity and its supplier.

цената на осмий-187 е чисто спекулативна, произвежда се в казахстан в по-големи количества и никой не знае защо всъщност. този изотоп не намира широко приложение, освен за пране на пари и нелегални сделки. получава се при разпад на рений-187, използва се за датиране на скални проби и по-рядко за маркиране на ценни книжа. в случая е scam схема между тарикати.

за цената "he security services keep the illegal trade in precious metals under constant control, but the sale of osmium-187 attracted their attention also for another reason. It is a strategic dual-purpose material used in the defence industry as a catalyst to increase the blast range of a nuclear bomb. The Defence Ministry's main intelligence department possessed information that Chechen terrorist groups were looking to secure secret nuclear technologies and raw materials for carrying out major terrorist acts."

Осмият е много токсичен при вдишване, поглъщане, и контакт с кожата.

то всичко им е зрелищно. затова го правят. останалото прозира отвсякъде. но си вярват и изживяват наистина.

Присъствах точно на ареста. Пълен цирк. Вживяват се като ФБР агенти. Една полицейска кола профуча край мен, а от вътре жена - полицай ми каза: Аре по-бързо ма!- въпреки че бях направила опит да отбия на тясната уличка. Простотия хора, простотия,но ние сме си виновни, че мълчим!!!!!!!!!!!!!!!!!

А ти мила, какво направи, и като каква се вживяваш? И какво видя друго де? :)

И какво може да направи? Цял народ гледаме и живееме в ужас и мизерия вече 20 години. И какво правиме? Бензина гони 3 лева, ние теглиме по-една майна и дотам. Спомням си стачките в Италия и Франция, хиляди камиони бяха блокирали пътищата. Биеме се в гърдите но сме си гола вода.

всички бопаджйи сте комплексари,това е видяла жената и си махни качулката докато пишеш,няма да те види никой

Ти какво си глупак или полицай? Или можеби и двете?

Не можеш ли да четеш, че не си разбрал написаното от мен? Видях 8 човека с жилетки по маратонки, включително една жена и две профучаващи патрулки с псуваща полицайка, 2 човека свалени на земята и едно голямо НИЩО. Аз си плащам данъците и не може някаква дебела, мазна селянка, ако ще да е командос или нинджа да ми говори по този начин, защото от моите данъци и плащат заплата. Това че са полицаи не им дава правомощия да обиждат невинни хора по пътищата, особено след като съм дала път.И какъв е този безсмислен въпрос на каква се вживявам- какво общо има с написаното? Логика никаква... Каква е тази простотия със спазването на закони, правилник, русо с хубава кола и газене на деца? ТЕМАТА е съвсем друга, какви са тези комплексарски изказвания? Какви червени нагаждачи, след като не понасям комунистите? Изобщо какъв ти е проблема?

Поредната супер акция на нашата полиция. За такава организирана група може да ни завиди и италианската камора.Сега искам да предложа на българските спец служби да се заемат и със спекулата. Пред софийските гробища има бабички които продават цветя, те не плащат данаци и са особено опасни.Съвет, да се напднат с всички възможни сретства, леко и тежко оръжие. Вие можеби незнаете но бабите са опасни...

До входа на Центр.гробища една ромка,около 100 кг, е запречила входа на тоалетната.Събира по 50 ст, но билети не дава? Ако я питате, налита на бой , после идва един помагач 120 кг ! Не знам, дали един взвод барети ще се справи с тях?

Да се чудиш,да се смееш или какво на българските медии:.. "престъпниците били облечени в скъпи дрехи, а единият бил с бомбе..." Не знаех, че боомбето е особен признак на благосъстояние.

Така е по времето на Бойко, антикомунистът с невърната партийна книжка. Скоро ще ни върнат в 50-те с меренето на полите и късането на копчета тип "дъфълкоут". Те заради бомбето са го арестували дядото - долен буржоазен елемент (който от години играе шах за по 2 лева на партия, между другото). Предлагам да отменим плановете за АЕЦ Белене и да възстановим лагера - както е тръгнало, ще ни потрябва...

как полицаите успяха да разберат насред улицата, че дядовците са си носели именно осмий по джобовете?! Обикновено се казва нещо от сорта "при акцията беше иззет жълт прах, който беше изпратен в лъбораторията за Ще ви кажа, ама не ме издавайте на полицията, аз пък си нося деветий във вътрешното джобче. Че деветия е още по-престъпен от осмия, да знаете...

С какво стана известно управлението на ГЕРБ? СРС... СРС... СРС... СРС... Иначе въпроса ти е много точен. Но това, за което говориш си го виждал по чуждестранните медии, където се подхожда с професионализъм. Там първо се проверява, после се обвинява. Тук е обратното.

Разбрахме че осмий-я е скъп метал, но не разбрахме с какво основание НСБОП са го иззели? Притежанието му не е незаконно!

А че е отровен разбра ли? Или си от вечно неразбралите, или просто така ти изнася в случая?

И содата каустик е отровна, както и отровата за мишки и всякакви други препарати срещу вредители, но не съм видял НСБОП да са толкова активни към тези вещества!

изземат се и пари. те също не са незаконно. много лоша обща култура има - изземвам не е еднакво с конфискувам. ако въобще разбираш разликата.

Ало, експерта, айде да не ни правиш на глупаци, а? НПК чл. 161 - "Чл. 161. (1) В досъдебното производство претърсване и изземване се извършват с разрешение на съдия от съответния първоинстанционен съд или от първоинстанционния съд, в района на който се извършва действието, по искане на прокурора"

Бойко Борисов и Цветанов са мозъка на т. нар. група "Наглите", която преди изборите отвличаше и убиваше хора за да набира пари за предизборната си кампания. Последната година се разигра един добре режисиран театър в който тези хора "уж" бяха заловени. Между другото на някой от тях вече е платено да излежат 1-2 годинки за пред хората. Да не говорим, че цялата държава е превзета от мафиотите и престъпниците на клана ГЕРБ, това са: ДАНС, ГДБОП, полицията. В ДАНС е намърдана дори пачта на Цветанов! Да не говорим колко убиистваса извършени 90-те години от мутрата Бойко! Да не говорим какво е правил като член на БКП 80-те години...Та какъв пример може да даде на децата това управление.

В психодиспансера са пуснали интернет?!

Само питанката не разбрах за какво си сложил, Иванчо - ти най-добре знаеш дали са пуснали нета при вас

пуснаха интернет в , ама теб скоро няма да те пуснат

Хората, носещи бомбета и шалчета са много опасни!

Един грам от елемента осмий, във вид на прах (търговска форма) струва около 100 долара, справка - n на брой сайтове и справочници...

Поредната малоумна милиционерска акция на родната милиця срещу страшни бандити на по 70 години. Браво Цуцко, голем си.

Аве вземи се гръмни бе малоумник....

Ей, все сте недоволни. Има някой, който се бори срещу престъпността и пак недоволни. Е заради такива като теб, сме били 500 години под турско робство, дупедавец отвсякъде

...престъпност, бре? Незаконно ли е да притежаваш осмий? Или щом е скъпо - значи е незаконно? По тази логика имотите в Изток какво са? Ами контрабандата не е ли престъпление? Пък заловените наркотици са намалели десетина пъти май... А екстазито в случката пък толкоз не се връзва в картинката, че само милиционерска кратуна може да го измисли...

Бори срещу престъпноста??? Ама ти наистина ли го вярваш??? Заловили малко хапчета и арестували 10 циганки на околвръсното. Ами тези които прекрават тонове с дрога, тези с милиардите? Ами Маргините, Галеви амо Йоско?? С тях какво става ? Никой дума не обелва.

Млъкни ве, мрънкаща латерно! Наду ни главата с твойте Цуцковци, Цвъкита, Бокота и т.н. Аман! Спри са вече, не си интересен, не разбра ли? Един нормален коментар не мога да прочета в тоя форум зарад` теб. По 50 поста едни и същи пращаш. Само мрън мрън мрън ... вземи си намери нормална работа, щот` твойте на следващите избори кат изпаднат няма да има кой да ти плаща да драскаш по форумите и ш` са чудиш на коя порта да хлопаш за хляб.

осмии 187 се използва при атомните бомби като катализатор за увеличаване на радуиса на взрива. хора които таргуват с него са терористи и тук в уса ако те хванат с осмии 187 те судат като терорист *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сигурно някой дядка е напсувал бб на пейките, и друг го е издал. Говедото е много чувствително - за тва изгони целия стадион.

Зрелищни арести..на дядовци Скъпи дрехи...зелена промазана шубка и кафяво протрито яке, пуловер с крокодилче Лакоста(вероятно менте), семпли черни обувки с бели чорапи. А може би на носиш шал се счита за тежкарство и е признак за наличие на несметни богатства

Да, прав си и на 60 години бягали, дори по-бързо от тренираните маски. Въобще голям удар срещу мафията. Жалко, че не заловиха и бабичките. Едната на 70, а другата 84, избягаха. Ама ще ги пипнат и тях, да се знай!

Аз едно ще кажа - по повод снимките. Едно време разбойниците ходеха с качулки, днес полицията. Нещо не е наред във всичко това и "злобните" старчета едва ли е имало нужда да се ловят от качулати хищни птици, но самата качулка все повече ме притеснява - ръката на закона все повече крие лицето си, а това никак не е на добре.

Старци разбойници, :))))

убийци

Един (1) грам осмий струва около 15 долара. Не 15 000 :).

абе около 65 USD е един грам ама си прав - не е 15000 :)

Осмий-187, приятелю.. Пусни едно търсене за цена на Осмий 187 .. ще се убедиш, че често цената му надвишава $15,000 :-)

Ако е "осмиий-187" е на цени около 15 000 долара! А ако си направите труда и да видите видеото, на кутийките си пише какво е!

тоя на снимката с бомбето ми прилича на инспектор ДЮДЮ от РОЗОВАТА ПАНТЕРА

Не знам на колко години е ама с тея пари дето ги варти като пръдне праи цунами в прокуратурата !

на ш0 години ви пожелавам ако доживеете да ви бят по сахтя начин. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Днес осмийй, утре деветий.......... Работата стана сериозна.

Бойко генерала наш прави политически миш-маш. Идва време вече да си ходи надалече!

Този осмий ще да е страшно забранен. Ето какво пише за него в Уикипедия - "Използва се най-често при върховете на скъпи писалки и тънкописци. Понякога се използва и като катализатор."

Ама ако го смъркаш... Маха ти главата!

използва се за цатализатор при атомните бомби - увеличава радюса на ехплозята *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И този Осмий ще отиде при онзи Цирконий, който пък замина след Живака. Много алчна власт, ей!

ами дедичетата от еБАН как да се изхранват според тях?! Нали и те душа носят. Ще синтезират и ще продават.

абре да има цирк, па народа кучета го яли с тия безумни вече цени...

това нищо не е, утре като гръмне пак някой скандал с идиотското правителство, пак ще има акция, в която ще арестуват 3 бабички на 70 години, които са били проститутки и заедно с това са продавали 20 ампули Деветий и 30 ампули Десетий

ЕГАТИ - СЕГА И БЕЗ ШАПКИ ЛИ ДА ХОДИМЕ ПО УЛИЦИТЕ - ТОЧНО ПАК ЗАСТУДЯ !?

за дерайлиралия влак край Дупница..

това да не е на Цвъцко новата операция "Дядките"?

отвориха ли ги и как определиха какво има в тях ,или имаха етикити и срок на годност.

Това екстази само са им го подхвърлили - кой дядка търгуващ с осмий ще почне да носи и екстази - да не се окаже че осмия е за научни цели ???

а тия да неса подобрили рекорда на 100 м бягане а и са на години хм как са ги стигнали

ЯВНО Г-ЖА В.БАКАЛОВА НЕ Е БИЛА ОБИЧАНА И ЗЛОУПОТРЕБЯВА С НАРОДНАТА ОБИЧ. ОБИЧТА , ЗА КОЯТА ТЯ ПИШЕ В СТИХЧЕТО СИ, Е ВРЕМЕННА.

Не си никак оригинален. По-скоро си едно тъпо, а можи би и не толкова нормално кретенче.