Разделиха свързани в главите сиамски близначки

Екип от Детската болница във Филаделфия раздели успешно 10-месечни сиамски близначки. Операцията е продължила 11 часа, като са били свързани главите на бебетата

Обратно в новината

Коментари - Разделиха свързани в главите сиамски близначки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е ,че са със свързани главички! Ако пък са и русички - нищо опасно няма. Ако беше краче, можеше да останат да куцат.

Ам чи така, де.

Тези лекари заслужават респект!

мда - перфектните граждани на хАмерика са се получили!. направена им е лоботомия още преди да са се научили да говорят... сега ще следва сериозно проучване по въпросът и ще се реши дали да не го превърнат в нормална практика. доказан е ефектът при възрастните - стават лесно управляеми зеленчуци. въпросът е дали децата няма да вземат да превъзмогнат ефектът докато растат? ха дано...

Глупак, това ли разбра от цялата история. Добре че са хамерикански лекари и болници, че не знам у нас как би станала тази операция.

У нас се правят много сложни операции, ама медиите не обичат да ти говорят за тях. За сметка на това са първи, когато трябва да се рекламират турски и израелски клиники.

Дано се възстановят миличките и да растат здрави, без последващи здравословни проблеми.

Операцията е продължила 11 часа, като са били свързани главите на бебетата - т.е. продължила 11 часа, като през това време главите са били свързани.

То ако питаш мен, от въпросното изречение не става ясно разделяли ли са ги, свързвали ли са ги... Бързо и безпроблемно възстановяване на бебчетата!

ей тва салекари! четете матрцошки! виждате ли хората кво правят?

Отиди в болницата без застраховка и ше видиш какви са лекари.

Естествено,че медицината е скъпо удоволствие.Вие, като комунистите ви набиват,че е безплатно предпочитате да пукнете ,вместо да си платите! Цивилизованите хора си плащат!