Борисов награждава лекарите, оперирали нероденото бебе

Премиерът Бойко Борисов поиска да бъдат наградени двете лекарки от екипа, извършили уникалната операция на неродено бебе.

Обратно в новината

Коментари - Борисов награждава лекарите, оперирали нероденото бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добра идея да се стимулират добрите специалисти, не само финансово, а и с възможност да покажат знания и умения. Постепенно да отпадне практиката , нямаш ли "голям човек" или "вуйчо владика" , не ставаш за нищо. Да са живи и здрави целият медицински екип и все така всеотдайно да помагат.

Бойко!!!Не се хаби!!!Нема нужда.Късно се сети да хвалиш лекарите.Вече ни е все тая........

К`во ще награждаваш, бе!? Спри да крадеш, за да имат лекарите и всички останали достойни заплати! Награждавал ...

zosha_@

толкова ли сме зле. да, зле сме. да се впечатляваме от неща, които са ежедневие в европа..и по света. поздравления за лекарите! смятам, обаче че да им се дава награда само защото премиерът е гледал телевизия и се е впечатлил е противопоказно. това означава че всички други лекари извършили не-по малко сложни и уникални интервенции, няма да получат признание от обществото, защото премиерът не е научил за това? ако на някой му се струват сложни думите ми, да ги опростя - трябва ли да се радваме само когато националния ни отбор по футбол спечели мач пред погледа на "некой властимащ"?

тъпичко,...ти е коментарчето!! ;)

аз му сложих минус,защото не го прочетох внимателно.Прав е.

Само се сещам за лекарите, които давят новородени деца в кофа с вода! БОКЛУЦИ, МРЪСНИ ДОЛНИ! И? А пържолка за тази лекарка - няма ли?

какви глупости пишеш....ГАДНО.Не те ли е срам???

Mekong Delta

Така. Тцв.Тцв. каза на времето: "На 3 декември 2010 г. бившият вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов устрои четене на стенограми от приложено подслушване от парламентарна трибуна и дори обяви лекарите, които, според него не са реанимирали недоносено бебе, за "убийци", без да има влязла в сила присъда. По-късно лекарите бяха оневинени от медицинските експертизи, случаят стана известен като "бебето във фризера"." Всички лекари по това време бяха гонени и наврени в миша дупка, защото искаха ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА! И ЦЯЛ ЕДИН български народ плюеще де що е доктор! За пържолките ли не знаеш, м? Цитирам ПАК: ""От неговата заплата Цветанов (вътрешният министър Цветан Цветанов - бел.ред.) да купи три-четири пържолки телешко, да прати на кучето и да награди водача". Такава инструкция даде пред журналисти премиерът Бойко Борисов, цитиран от агенция "Фокус", след като по-рано през деня МВР обяви, че е открито тялото на изчезналата преди два месеца и половина Мирослава Николова от Перник и че са задържани двама заподозрени за убийството." ЕЙ, ТОВА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, НЕ НАРОД, А НЯКАКВА ПАСМИНА БЕЗПОДОБНА - ПОМНИ ПО-МАЛКО ОТ МАКАК!!!

Какво мъкнахте, м? Блъскайте минуси! До вчера - да цитирам ли още "изявления" на Другаря Борисов за лекарите??? От както мандатува - за тях няма награда, а има пържолки за служебното куче. Ха-ха - ама това е и чвуство за хумор!

какви минуси.Абсолютно си прав.Не се нервирай.

Лекарките заслужават наградата.

а да си пъха пръстите в устите им иска ли?

Толкова пък откъснати от реалността хора да има. Единият му звучало по татовски, другият пък обяснява, че това била частна болница и те сами трябвало да си определят наградите...Толкова ли ви е промит мозъкът, че сте неспособни вече да се зарадвате на подобна новина? заслужават си хората награда и това е, защо да не спомогне премиерът за награждаването им? Да са живи и здрави и лекарите, и майката, и детето.

ама нищо не разбрах какво по-точно коментират до тук...Чета коментарите и се чудя....ама нищо по темата.Откачихме ли нещо???

Москов и Кунева много си приличат...

по празнословие Сидеров няма конкурент

той да се скрие и да си гледа бебето.

а пък във форума има индивиди,дето като се погледнат сутрин в огледалото и започват да му се карат,щото изглеждало като простак! такива хорица,до обяд се сърдят на себе си,след обяд на всички останали!!! какво имам в предвид: постъпката на лекарките е за поущрение и пример за подражание. такива моменти не трябва да се отминават,а именно да се награждават! ...и така мрънкачи,ако не беше се споменало за награда,щяхте да оревете орталъка,че ББ и правителството не прави нищо по въпроса,но поради умствените си отклонения мрънкащите индивиди мрънкат дори и когато се прави нещо по въпроса!!! това е състояние на неврозна психоза,която за доброто на останалите,един ден ще погребе заболелите! като допълнение. забелязвам съвпадение на мрънкащи имена,дето онзи ден ревяха,че Бойко накарал зимата да вали,което напълно потвърждава теорията ми за болестното им състояние! само като за пример: ако съм гладен,започвам да си готвя или отивам да си купя закуска,а не като въпросните индивиди,които започват да мрънкат,че слънцето се пръкнало по-рано днес или комшията-тъпия" виж го пак как си е спрял колата!!! продължавайте да плюете и хленчите,пък да видим дали ще ви се напълнят стомасите!!!

лош матрял бре брато, пълни си търбуха със сланина и чесън и "риве" и плюе! прав е човека,....лош е, матряла!!! ;))

дет казал ония-"то дъй х*й, да му гу набийш,ма то акъл-как да му гу вкараш"!!! за матряла:шега,шега,ама си е самата истина,че не и за вярване!!!

от човек който пише "поУщрение" акъл не ща.

да не би да си забравил да се скараш с огледалото днес...а!?

"Гледах по телевизията тези дни, много ме впечатлиха тези лекари, които направиха уникалната операция, и семейството и ще се радвам, ако се направи едно... Уважаеми, това изречение ме обърка, семейството ли е оперирано?!

yoyo им е редактора ...тука пише под прикритие.

Моите почитания към лекарите извършили тази операция. Но, няма как да не отбележа и типично по татовски поведението на Бойко. Уникално по татовски. Но, мат'ряла това си иска и харесва.

Да им вземе наградите, че на изисканата ти личност не й се нравят?

само да те питам: когато американският президент предлага или награждава някои, пак ли от "татко ти" се е научил и проявява,... на "татко ти" манталитета!!! мамицата ти проста да ....

нищо не прави на жената,че ще се пръкне още един изискан..

Ти сравняваш американския президент с Бойко??? Ти, наистина ли? Иначе, както казах, почитания към лекарите. Заслужават и награда, но за съжаление, направено по селски и мутренски...наградата смърди. А ти...вземи се поинтересувай какво означава "татовско" и на какво е метафора.

като чета коментарите,: еи, ама наистина е лош матряла!! в тази статия е написано, че две лекарки са направили невероятна и рискована операция и са спасили детето и маиката, поклон към тези чудесни лекарки!! освен това, премиерът също е забелязал това чудо което са направили лекарките и предлага тези жени да бъдат наградени от министъра! какво лошо има в това, а?? нито един свестен коментар за невероятните лекарки, нито подкрепа на премиера за предложението му за награда??!! абе само, плювни, негативизъм, завист и злоба!! отврат матрял! знае само да праска сланина, да пие "рикия" менте и да плюе!!... и, за,.. маика му да пишат,.. пак ще плюе!! ганювска работа, цървулска,проста и тъпа!! ;))

Поздравления за лекарите. Но това е частна болница, където си доплащат или плащат родителите. В държавните болници, ако се каже плащане или доплащане на лекарите се "режат" главите и се налага в моменти само с опита си да успяват. Поздравления на лекарите за смелостта!

Бойко Борисов е страхотна обединителна фигура,народен закрилник срещу бясната русофилско-отоманска хидра. С всеки изминал ден го доказва.Каквито и номера да въртят опонентите,няма да се получат.Урока е добре запомнен от Февруари 2013,и ,колкото да им се иска на някои няма как да се повтори.правителството за година толкова направи,колкото за 25 години предните само могат да мечтаят.Ето днес гарата най-модерна.Преди ден скъпа техника в Пирогов, преди това супер скъпа апаратура за медицинска академия.Пускане последната отсечка на магистралата.Сега софийската и бургаската гара.Е Орешарски,Станишев ,Доган и Сидеров в кой сън ще го сънувате това? Герб -напред,образованите градове са с вас, народа се радва на стореното и затова ви даде за десети път подкрепата си!

ли е?

,...Cталинка е!!;)

България ще внесе 5,9 млн евро във фонда на Европейския съюз, предназначен да помогне на Турция, за да се грижи за над 2-та милиона бежанци на нейна територия и да спре миграцията към Европа...Предлагам да наградим нашите партийни ръководители. Май ще бъдем изпепелени от слънцето 4: Брюксел

награди раздава народа...мале..

В Англия ли ги награди бе шушляк?

само си запретни мръсният "шушляк" и веднага ще ти го напраскам!!! да е.., твоита мама проста!!!;(

Простако имаш ли нещо между краката? " Благодарение" на олигофрени като теб Боко е премиер а кривата уста министър на образованието, бат сали депутат, а пеевски управлява БЪЛГАРИЯ. Умишлено имената са изписани с малки букви.

Най гнусния рублак-златния сфинктер сидераста го чака и пандиз,глутницата му атаклъ край контейнерите,гаджева -на петолъчката,а сачмата джуниър в тву!

То е ясно. Няма да пропусне да си направи реклама. А когато се случи нещо лошо няма да го видите там, крие се като мишка. Хитър трик, показвайки се само на положителни събития хората го свързват само с положителни неща.

а за липсата на клинична пътека за операция на дете за сравнително сериозно заболяване с какво ще награди министър и Здравна каса ?

към поставилият "-" - незнам как ще се чувстваш ако разбереш, че няма клинични пътеки , по които може да се оперира детето ти и да бъде платено от здравната каса. незнам дали да ти пожелая такъв "кеф"

Герберастът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. Нулева фантазия, клиширани изрази, явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. Неугледен и отблъскващ външен вид, липса на елементарен стил, възпитание и навици - и мъжките и женските индивиди често напомнят на месари или на лъжливи кръчмари. Идеален слуга на БКП/ БСП - такъв, какъвто е бил и баща му или майка. "

Ами така се прави! Щом заслужават хората - награда. Не сме народ само от изкукали пенсии, видиотени сидерасти и празни лялячи!

изкукала пенсия...с това образование и с това чалга възпитание..кой знае как ще те малтретират по сайтовете бъдещите ти връстници.. Де да мога да те видя..отнякъде..

Всъщност пожарникарят Боко тормози цялата нация с един свой тежък психологически проблем. Той преследва миналото си, мрази себе си в миналото, било като дете, лишено от любов, (затова насъсква срещу майките с малките деца), било като мутра, било като комунист, било като монархист. Било поради факта, че е искал да работи в ДС, но там не са го приели поради липса на лични качества. Ако се вгледате внимателно ще разберете, че той атакува най-ожесточено именно своите сенки от миналото. Но България не е клиника. И вие гражданите не сте криви за неговото собствено мрачно минало, нито за неговата неуспешна терапия!

За голямо нещастие истинските българи напуснаха България отдавна. Една малка шепа от интелигентни хора останаха задушени от миризливите прости селендури,гнусни грозни силиконови пачаври,вонящи цигани продаващи глас за две кебапчета, необразовани чалгари с напушени глави, дебели малкопишковски мутри кръжащи с джипове. ЗАЩО СЕ ЧУДЕТЕ ЧЕ ГЕРБ "СПЕЧЕЛИХА" ИЗБОРИТЕ?

Вече второ поколение от прости расте..

Боко Тиквата е екземпляр от най- долната и мерзка комбинация на мутра и комунист......Като се събере се получава мутрокомунист......И подобен е премиер на изстрадалата ни и вървяща с бързи темпове към своя залез наша родина.....Преди повече от 10 години когато бе назначен от Мадридския фалирал тогава комарджия а впоследствие ни ощетил с имоти за милиарди крадец за Гл. Секретар на МВР в интервю Бойко Борисов каза че е цитирам "Убеден не комунист а Марксист" и дори взе от дома на Т. Живков портрета на Карл Маркс и си го сложи в кабинета.....А сега антикомунист.....Вече се срамувам дори че съм Българин с подобен човек за Премиер.....Кошмара,срама и гаврата с достойнството ни са пълни........

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

Бойко Борисов и Цветанов са мозъка на т. нар. група "Наглите", която преди изборите 2009 отвличаше и убиваше хора за да набира пари за предизборната си кампания. Последните години се разигра един добре режисиран театър в който тези хора "уж" бяха заловени. Между другото на някой от тях вече е платено да излежат 1-2 годинки за пред хората. Да не говорим, че цялата държава е превзета от мафиотите и престъпниците на клана ГЕРБ, това са: ДАНС, ГДБОП, полицията. В ДАНС е намърдана дори пачаврата на Цветанов! Да не говорим колко убииства са извършени 90-те години от мутрата Бойко! Да не говорим какво е правил като член на БКП 80-те години...Та какъв пример може да даде на децата това управление на ГЕРБ.

Лекарката се казва ЧАЧЕВА скъпи дир.ници!

А мутрата-комунист БОЙКО Борисов ще върне ли парите от мутренските си години, парите, които открадна с изнудване, които заедно с Цветелина Бориславова изпраха ??? И си построиха Катарино, купиха, продадоха и пак купиха Банки, завзеха Пампорово .. и т.н. ИПОН-ецът Бойко ще ни върне ли годините на неговото противо-човешко управление обедняхме, оскотяхме за тези три години, безработицата нарастна, доходите спаднаха, а цените все нагоре.. БОЙКО, ти много имаш да връщаш, другарю пазвантин !!!!

Т.н. ГЕРБ не може да съществува без насилие! ГЕРБ се гради на насилието! Пожарникарят насилва и се гаври заедно с Цецо Апартаменто, тероризират психически всеки българин, който не е съгласен с него, лее тонове помия срещу опозицията, насъсква българите един срещу друг и е морален подбудител за физическото насилие и гавра, провеждани от полицията. Лъжата, политически мотивираното насилие и гаврата са издигнати в ранг на партийна политика! Ако няма насилие, няма да има и ГЕРБ!

Хора не се подвеждайте! Всички медии се държат от силовата групировка ГЕРБ=БKП=ДС и боса на българската комунистическа мафия БОЙКО БОРИСОВ!

Всеки ден гледаме тези актьори от ГЕЙРБ в някаква абсурдна гротеска..... Икономиката се срива, безработицата расте, последни сме във всякакви европейски класации, обаче ГЕРБ отчита успех след успех!!! Направо е невероятно Те ли живеят в някакъв измислен свят, аз ли ...?!?

Ти си като муха-*айнарка, която плюва на посоки върху всеки трети коментар под статията.

Chefo77

Не. Просто платен трол. Или прост платен трол. Все тая. Абе лизача - как свикваш с миризмата на цефката?

Това, че държавата се управлява от бивш пожарникар, със съмнително минало и познати, без образование и реални познания по нищо, за да управлява показва колко сме зле мозъчно...Как може нормален човек да гласува за този и дори след 3 години некадърно управление да има такива, които пак биха гласували за тази шайка...Това е проблемът на БГ народът 80% е тъп.

На ГЕ(Й)РБ бяха необходими само 2 години да съсипят всичко, да откраднат 17 милиарда резерв, да съсипят здравеопазването и бизнеса - държавата на практика е фалирала, а народа е доведен до просешка тояга и мизества като куче. Нашите родители живеят с 15 лева пенсия месечмно, масово измират нашите майки и бащи които бяха ограбени от ГЕРБ и сега са принудени да живеят само с 5 хляба и 2 кофички кисело мляко на месец.

ГЕРБ Е РАВНО НА: Заменки. Източване на ДДС. Нагласени обществени поръчки. Контрабанда. Политическа проституция. Криминална приватизация. Енергийна мафия. Олигарси. Поръчкови убийства. Недосегаеми. Грабежи. Безработица. Мизерия. Цигански терор. Скапано здравеопазване и образование. Разбити пътища. Бетонирани курорти. Недостиг на детски градини. Топлофикационен рекет. Алчни монополи. Кредити. Високи лихви. Финикийско правосъдие. Гей-паради. Порно. Чалга. Мутри. Проститутки. Наркомани. Клошари...тотална деградация и масова лумпенизация.

В новата история на България не е имало правителство, по-враждебно настроено към нацията, от режима на пожарникаря Боко Тиквата! Пожарникарят обяви народа си за враг номер 1., и започна безмилостно да го избива. Жертвите са умрелите онкоболни. Майките с малки деца. Умрелите от глад или от липса на лекарства пенсионери. Битите и унижаваните по грешка при арестите. Жертвите на безработицата. Жертвите на обирите - 20-30 обира на ден само в столицата! Жертвите на алчните и лакоми банки. Пострадалите от мутрите. Стотиците хиляди подслушвани, проследявани и репресирани заради различното им мислене. Убитите при катастрофи по скапаните пътища и по разбитите улици. Отровените от нискокачествената храна. Оглупелите от профанното образование. Опиянените от долнопробната чалга...

Дебили като Стоичков започнаха да ни дават акъл, забравяйки, че народът се състои не само от лумпени като него, а и от умни граждани. Такива като този малоумник са почвата, на която избуяват плевели като Боко. Такива като него неграмотници сриват държавата, върнаха ни с години назад, направиха живота ни ад. Бившето бедно момче с два яки крака стана богаташ, типичен за Балканите - един съвременен бай Ганьо, но озлобен, нахъсан и готов на всякакви мерзости и лъжи в името на собственото си благополучие. Да му се обръща внимание, значи да признаем триумфа... още на простотията над разума.

Представете си само как това същество Боко Тиквата преди 89-та година е било член на БКП и как се е мазнел и лизал задника на комунистите за да се издигне. Представете си сега съ6тия този плужек как се подмазва и лиже задниците на американците, Меркел и Саркози. Престъпленията му преди 89-та и 90-те години ги изключвам. Е на това не му ли се вика долен П-----СТ! Това само един долен, гаден, подъл, мръсен в 4ервата и без капка достойнство и чест човек може да го направи.

"генерал" е по маркучите, а иначе шкембето му е по голямо от душата, ако я има (вероятно визираш душата, която изпуска във WC-то, е наистина е голяма ;-) P.S. Ха дано ти прати малко бутилирана от тази "душа", заедно с хонорара.

Правителството предвижда да инвестира средства за възстановяването на джамии. Това заяви премиерът Бойко Борисов на среща с турския външен министър Ахмед Давутогу

1. "Борисов награждава лекарите..." или 2. "Премиерът Бойко Борисов поиска да бъдат наградени двете лекарки..." P.S. Евтин PR, поне цветя да им беше пратил от собствения си джоб.

Адмирации за специалистите по фетална медицина , но в интерес на истината трябва да се отбележи че това не е първата вътреутробна операция в България. Преди тях са извършени множество интраутробни кръвопреливания , прекъсване на патологична връзка в кръвообръщението при близнаци, поставяне на балон катетър в трахеята при вродена диафрагмална херния и т.н. , които са не по малко иновативни. Така че, ако ще награждават нека и тези колеги бъдат споменати.

Тези всички неща са направени пак от тези две лекарки!!!!!!

Това момченце Бойко Борисов и от медицина разбира явно. И за какво трябва той да решава че тия лекарки били за награда, а не например някой лекар дето са го набили в Бърза помощ. Тия две лекарки са извършили едно много рискова и с неясно значение манипулация. Да се благодари детето на бог, защото ако го бяха уболи случайно някъде, тогава щеше някаква друга песен да се пее тук.

Еее така е - едни са подготвени, смели, рискуват по малко и печелят... други седят пишат, злобеят, беднеят и чакат да се споминат...

Бабо, бабо, и в стария и в новия правопис се пише Бог. Да благодарим на Бог, че е толкова милостив и търпелив към нас, въпреки, че сме зли

Като прочетах коментарите до тук просто съм втрещен от простотията и ценизма на писачите. ОТВРАТ!!!