Операция и арести в турска научна-техническа организация

Турската полиция извършва операция в Турския съвет за научно-технически изследвания (ТЮБИТАК), съобщават турските медии.

Обратно в новината

Коментари - Операция и арести в турска научна-техническа организация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tурция се пречиства от сектата на гюлен , която организация е раково образование внедрено в турските държавни структури, работещо за чужди интереси. Bсеки ден ставаме свидетели как хората на гюлен ;академици ,учители , журналисти и военни са били агенти работещи за гюлен, които бавно но сигурно подкопаваха основите на турската държава . Tези хора са хипнотизирани и верни на гюлен. Oрганизация на гюлен е подобна на масанството в Eвропа ,която като крайна цел е да превърне турската държава в недемократична ,манипулирана, отслабена в икономическо и военно отношение .

Учители, журналисти, учени, военни... Абе, да сте чули да е арестувал за съзаклятничество имамите в някоя джамия или биволарите от някое село?

Този пък се разправи с половината си население. Да се чуди човек, как остана неуспешен превратът при толкова масово участие!

Да почнат проверки и по цеховете за производство на локум и баклава. Няма начин да не излезе някоя неопровержима истина и там!

Най- вероятно тази службица да е структура на външното или контраразузнаването и сега ги гонят заради това, че са узнали и са си затраяли или просто въобще не са се заинтересували и са се угоявали през това време. Ердоган чисти държавата от всички фундаменталисти и пробутва мошениците, като създава османски феодал капитализъм, от което нищо добро няма да произтече.

А детските градини кога?Еъртупане ,закъсняваш и там има за арестуванеееее.

И какво значи ТЮБИТАК? Турски битак ли?

Изобщо не ме учудва - след като вчера арестуваха над 100 футболни съдии - и те били превратаджии... Преди няколко дни, горди пазители на демокрацията в Турция (от ония дето излизат вечер на т.нар. "дежурство за демокрация" - demokrasi nobet) пребиха в Анкара френски турист - отказал да каже "Аз съм турчин" и да размахва турското знаме. Снимали са с телефон и после пуснаха записа в интернет. През цялото време изродите се кикотеха. Преди 2 дни в Хатай изгориха църква... Абе не ми се говори.

а знаете ли че султаня 300 години е забранявал печатната преса за да не попречи случайно на султанатя мустакя изоставя

факти открита през1445 през 1485 баязид 2 едикт за абсолютна забрана за ползване разрешена през1727 от ахмед 3 с изричното упоменаване касим паша мевлана муса да надзирават четенето за 70 години до 1797 са отпечатани24 книги последиците за грамотността , образованито и икономическия успех са ясни та и мустакатия се страхува от творческо разрушение кат дявол от тамян

Абе тоя направо откачи май параноята здраво го друса и докато не съсипе турция нема да мирне, малко му остава да направи турция затвор и всички да са в него, а той ще е шефа на затвора :О

Естествено, че ще арестуват интелигентните и образовани хора - те трудно се манипулират и мамят. Щях да се учудя ако арестуват някоя ходжа или имам по джамиите или пък да върнат от чужбина ислямските си проповедници, които са посланици в чужди държави. България граничи с ИДИЛ вече, а Ердоган задмина Хитлер по гонения и преследвания.

На коментиращите ще задам един въпрос : Може ли един човек, който живее в друга страна, да ни знае тука в Бг бакиите и кирливите ризи! Примерно да вземе отношение по делото КТБ, Пеевски, Цветан Василев и т.н. ? Оставете комшиите, след известно време картината ще се избистри и тогава по-лесно ще коментираме!

ша са избисти кат на джордж не знам кой беше бързо и окончателно ама до тогава ще е забранил и самолетите с които може да се изнесе

може! Всички българи емигранти имат изключително ясна представа какво се случва у нас и без да живеят тук. Освен това действията на Ердоган са пределно ясни! Има два начина да се действа след преврат - или разследваш, повдигаш обвинения и вкарваш в затвора или същото, но в обратен ред. Очевидно е турчина по кой начин действа. Възможно е той просто да следва културните норми на региона, в който живее.

Това, което се случва в Турция все повече прилича на геноцид - преследва се една група заради верска и/или политическа принадлежност, а не защото са извършили нещо. Това е много тъжно, но пък и Турция има опит да гони различните, а Европа да си мълчи.

Не бе... прилича на СССРусия! Турците обикновено нямат нищо оригинално, копират майсторите - от арабите - Ислямът, от Персите - културата, от византийците - управлението, от Руснаците - диктатурата.

Само за последното не позна, попътувай малко и ще рабереш защо.

хихихи мустакя отхвърля всяко нововъведение като застрашаващо властта/скоро чекайте забрана на лаптопа и нета/ всеко образование и преса без да са проверени/никви принтери повече/ и патрони ша се раздават на армията само след сутрешна молитва а лирите вече ше са с мустакат портет

Турския президент е пълен убитак.

турския президент е убитак,а българския е пълен глупак,олицитворение на българската свинска нация,а министър председателя боико е направо смях в залата,прототип на съвременния българин

Дружки са си. Какво да очакваш. Пък и 5 века никак не са малко. нали знаеш. С какъвто се събереш, такъв ставаш. Много поколения наред сме копирали от турците, не от датчаните.

Класически пример за преврат - ама като по учебник! Само дето превратът е извършен от Ердоган, а не е срещу него. Но това няма значение - който държи медиите и армията, той определя истината. Това също е част от учебникарския превратаджийски принцип.

Османския Фюрер Ердуган !

Е, всяко идиотско деяние, има своето философско оправдание... Важното е да има "справедлива кауза", да е в "името на народа", както и задължително, процесът да е "демократичен"... Простичко казано - ПОРНОГРАФИЯ!

ТЮБИТАК - добре че не е на китайския битак.