Искаме 4 пъти повече европари за пътища

За следващия бюджетен период от 2014 до 2020 г. България трябва да поиска от ЕС два пъти повече пари по оперативните програми, смята министърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Искаме 4 пъти повече европари за пътища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герберите измислиха нов бюджетен период...до сега бюджет се правеше за година а сега ще го правим за 6 години - така ще се отчитаме за изпълнението му по веднъж на 6 години а не всяка година и ще си го актуализираме колкото пъти поискаме.

Не е важно какво искаме,а какво ще ни дадат.Обикновено е от трите най-дългото.

"Ще искаме", това успех ли е? Ами и аз ще поискам да ....толкова много неща искам.

Повече пари от Европа, повече пари за нечии бездънни джобове...

Искайте си, няма нищо срамно. Само че искането не е за народа , а за нашите дето ще усвоят фондовете, дето ще се нагушат , а и за партийната касичка ще остане. Искайте. Те знаят че сме бедни и ще дават, ама ние сме толкова калпави, че и на готово не можем да сколасаме.

съвсем ясно е че не стигат сили и знания на чиновниците да направят свясна обосновка на всяка една среща. ако някой чете тези публикации-имим предвид-власниците-които и да са те-да им е ясно че ще си назаначат свои хора ако тук не се намерят компетентни и грамотни инженери икономисти и пр. специалсти ,които знаят да рпаботят и вогат да работят.ЕК не ще лозентгите на Плевнелиев и другите министри.ЕК иска ясни точни и компетентни определения за всяка стъпка от действията.никакъкв хаос като нашия не е приемлив за ЕК.Ще си назначат техни хора и ще си решат въпросте с траспротните коридори,ще си построят структурите с техни хора.Щом изхъвнрлиха спациалситие по инвестиционни процеси-стига вече демагогия.Съвсем ясно е че са оценили кой колко мини. Хайдде-поздрави форумци