Опелото на Алексей Навални ще бъде в Москва на 1 март

Тялото на руския опозиционер ще бъде положено в Борисовското гробище, а опелото ще е в църквата "Света Богородица" в Марийно

Обратно в новината

Коментари - Опелото на Алексей Навални ще бъде в Москва на 1 март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за човека.

Най-накрая дори на Нахални курвата им го каза на тъпите безмозъчни американци, англосакси и техните еврогейски прислужници и марионетки - със санкции, ембарго и прочие американски тъпотии, простотии и кретенизми ще му пръднат на Володята на чепа! Русия цъфти в момента, а цените на хранителните стоки днес в цяла Русия са 3-4 пъти по-ниски от цените на храната в жалкия, колониален, американски БГ-кенеф! В Русия няма спекула, цените на всички стоки и услуги се контролират от руската държава, докато в същото време в пропаднала колониална България царува зверска СПЕКУЛА при всички възможни стоки и услуги. Спекула поощрявана от държавата и лично от днешната фашистка Сглобка - ОПГ ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС. Сглобка конструирана и сглобена от Държавния департамент на САЩ с главен подизпълнител и проджект-мениджър сър Кенеф Мъртъв от американското посолство в София! Русия си е самодостатъчна като държава и никой не може да я постави на колене! А целият този вой и плач на американската олигархично-клептократска сган е, че не може да докопа огромните руски природни ресурси и да ги оглозга до кокал. И да пороби руския народ, така както пороби българския и почти го доведе до унищожение. Днес американска колониална България е в състояние на клинична смърт - въпрос на съвсем малко време е да премине и в състояние на биологична смърт! Честито!

То вече излязоха снимки на писмо в което на Тези им се предлага зала за 500 човека на Хованско гробище, ама то не е централно място, а Навални не можело да бъде погребан "в провинцията" - прекалено важен и като труп. Ще обърнат и погребението му в шоу. Та - лъжа че никой навсякъде са им отказвали.

Тоя трябва да се закочае в някоя мина .

От БТА вярно ли са казали че Путин се готви за коронация? Ако е така БТА е паднало под прага дори на жълт вестник. Интересува ме ще има ли организирани безплатни автобуси от България за доставяне на опечалени на погребението в Москва? Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

В същото време на Запад жалят Борис Немцов. Борис Немцов - Алексей Навални, каква разлика има - важното е да се лее помия.

С Борис Немцов ситуацията не е така проста. Немцов го убиха 2015 година защото неочаквано си промени позицията и подкрепу Путин при присъединяването на Крим, но хората това не го знаят, и затова ни лъжат че го бил унил Путин

Най-големият кошмар на Путлер в момента е от един...труп...

А на теб най-големият ти кошмар е Путин. Спиш ли нощем смотльо? Торбалан идва за теб.

До тук всичко, изписано в нашите медии излезе лъжа: 1. Че е убит 2. Че ще бъде погребан тайно и в Сибир 3. Че не му дават тялото

1. Навални почина в сибирски затвор при съмнителни обстоятелства, след като Путкин се беше опитал да го отрови и не успя. 2. Путкин е наредил на всички погребални агенции в Русия да не погребват Навални - дребно отмъщение на още по-дребно жуже. 3. Путкин предаде тялото на навални, след като стана за сеир пред целия свят и разбра, ще майката на Навални няма да се огъне. 4. В руска медия ако напишеш подобен пост, ще те вкарат в затвора.

..ама и продължавате с лъжите! Друго можете ли?!

И не петни името на Апостола, боклук долен. Ти си по-доло и от фекалията му, че да се мислиш за него.

"Имате работа не с политик, а с кървав мафиот. Путин е лидер на организирана престъпна група. Тя включва отровители и поръчкови убийци, но всички те са просто пешки. Най-важните са хората, близки до Путин, неговите приятели, съратници и пазители на касата на мафията."

Кой вярва на думи изречени от уруспия?

Ти на масовия убиец Путин ли вярваш?

Аз вярвам на Путин, щото масово ви го начука, болни копелдаци. Още не знаете, как да си го извадите.

Ви сте психичноболни отрепки и трябва да имате работа само в усмирители ризи.

Той загина в битката със най тъмните сили, но ще живее вечно в нашите сърца и паметта на благодарните поколения

в такъв случай дядо ни Путин ще се погрижи тези бъдещи поколения да не съществуват.... да - толкова е луд.

И каква стана тя? Агента на ЦРУ и МИ6 има разрешение да бъде погребан в едни от най-старите гробища на Москва, а трупа на журналиста Лира (американски гражданин) умишлено убит в украински затвор, защото си позволи да каже истината за случващото се там, още не може да напусне Киев за да бъде погребан! Къде има демокрация и къде цари тотална фашистка диктатура?

Е, нали ѝ забаняваха на майка му да прави публични опела, и я били принуждавали да го погребе в Сибир тихомълком , без поклонения, без медии, без патаклами. Две седмици само това слушам докато редим касетктите с пъщарнак , как властите го репресирали дори в смъртта му.

Путин го е убил и е скрил тялото и никой не можел да го види? Сега пък ще прави опело и то в Москва, а не по местопочиване?

Беше направил инсулт или сърдечен удар, ... това се постига с инжекция или с хапче.... пу дявуллите! кък не ги е страм, упръвлявъщите ф руссиьъ!

шефът на украинското разузнаване каза, че било естествена смърт тробм. А те знаят:))))

Очакваме ексцесии и жертви. Дали жена му ще отиде или ще остане да се гушка с Бойдън и да си разхожда голия гръб из Вашингтон?! Ако няма турнири някъде...

Последно време на доста глупости се начето за Навални как се бил продал и т.н. Всички тези писачи трябва се замислят за едно нещо. Човека знаеше какво го чака още когато се качи на самолета за Москва. Знаеше ,че жив няма да излезе от затвора - Путин няма как да го остави. Той можеше преспокойно да си остане в Германия като дисидент и да плюе. Вместо това реши да се върне и да покаже на всички какво става с хората които не са съгласни с режима. Каква е реланата причина за смърта - това е без значение. Факта е ,че умря в правилния момент (преди изборите и няма да е пречка). Отделно беше поставен в условия които предразполагаха какви ли не заболявания. Човека беше обречен в момента в който си резервира билета за Москва.

фъскаш

Ако не беше ке върнал, щяха да му спрат парите. За „преспокойно оставане" където и да е не плащат!

Нали има гена и щерка да издържа човекът?! С техните щения какво може да направи освен да се продаде?!

Според мен , западните му приятелчета в каузата му по демократизиране на руската политическа реялност, са го подлъгали с някакви утопични гаранции, че ще го пазят, тоест, бил е наясно, че може да се помъчи малко по затворите, но се е заблуждавал, ще го опазят жив..Е, явно се е предоверил на действителният им капацитет на чуждите служби да действат "на терен".

те много други несъгласни с режима загинаха, така че не е много ясно какво е имало да се доказва още.

Християнин, добре, ама колко да е християнин соросоид?

И кои се интересува от това?!

"Естествена смърт"- кой оцелява в каторга???

Кой без причина попада в трудова колония? Той беше там с присъда за международни финансови престъпления извършени във Франция.

"На над 5 години затвор осъдиха руски поети за публично четене на стихове против войната в Украйна" - 24 часа "По информация на „ОВД-инфо“, цитирана от АФП, от февруари 2022 г. насам над 20 000 души са задържани в Русия за това, че са се противопоставяли на конфликта с Украйна. А неправителствената организация „Мемориал“ напомня, че в Русия зад решетките са 633 политически затворници."

Къде живееш?! Ос два века няма каторги. Пък и той не е работил, защото „здравето му било разклатено". Е, сега жена му се продава. Вдовица с ефирни разголени дрешки!

Да знам че не е каторга, но условията са като на каторга. И крепостни няма ,но живеят като крепостни. А ти се научи да мислиш, преди да пишеш глупости, вата!

Не разбрахме дали веселата му вдовица ще присъства там? За всичко друго пишете, но не и за най-интересното.

Нека твоята вдовица да е "весела".