Страните от ОПЕК договориха намаляване на добива на петрол

Членовете на Организацията на страните износителки на петрол (ОПЕК) се договориха вчера за намаляване на своя общ добив, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Страните от ОПЕК договориха намаляване на добива на петрол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Провали се още едно подло мероприятие на САЩ, а именно да намалят цената на нефта и така да намалят приходите в Бюджета на Русия. Само че не издържаха САЩ, Канада и Саудитска арабия. Да не говорим, че свършиха парите за ИДИЛ и на СА и Катар и трябват приходи за да продължи финансирането им. Кой е глупака?

"подло мероприятие на САЩ, а именно да намалят цената на нефта " От това "подло" мероприятие печели целокупното българско шофьорство. :)

Дали? Нещо не го виждаме това драстично падане на петрола, като отражение по бензиностанциите. И не.. Не съм гледал само Лукойлската.

Такива новини са от смешни по смешни.Когато цената на барела е 48 или 110 разлика на колонката е някъде 10-15% а не 50-60% колкото е разликата на петрола.Така че тия игрички са си само за тях.Реално производителите печелят при тези неща много повече когато цената е ниска отколкото когато е висока и тази печалба я плащат потребителите на които им замазват очите с такива статии и решения.

Има разлика между производители на петрол и производители на бензин.

С вдигането на цените на течните горива. По линията на междуотрасловите връзки (input output analysis) се оскъпява всичко!

Мършиииии мърши миризливи. Договаряйте се за скъп петрол да ви правим зорлем милиардери за наша сметка. Ехххх да измислят само една масова батерия евтина за МПС и сте измрели всичките вашата мамка...

Да предопложим, че някой я измисли/л, тази евтина и с голям капацитет батерия. Кой ще му позволи да я изкара за използване? И друго. Ако всички автомобили минат на ток, с какво ще ги зареждаш. Все пак ние сме против атомната енергия.

Ако се договорят за намаляване на добива с 10-15% то поскъпването ще бъде от порядъка на 30-40%. Така арабите биха печелили значително повече и те със сигурност го знаят. Цената обаче се определя от САЩ...

Ако искате да печелите, трябва да затягате примката около шията на потребителите и да вдигате цените. Това е измислено в Америкааа, но важи за целия свят.

Всяка торба има дъно, тъй че все някога ще седнат нъ дъто си чарщафосаните.

много добре за братушките

На мен е все едно! И 5 стотинки да стане нефто, у БГ-то ше да е 2 левчета. У нази гейзеро да бликне, пак ше да е куто за "Световно".

Лъч надежда за държавата-бензиноколонка..ха.ха Ама след уличаване в тероризъм май ще има още санкции за бензиноколонката..ха.ха

За тебе няма никакъв лъч надежда.. ха.ха. Идиотизма ти е нелечим.. ха.ха.

Лъч надежда за ЩЕРЮ ГОРИВНИЯ, че пак ще си подкара гоуфа с бензин по 0,60 стотинки, ама тва ще е намкогаси, а до намкогаси, ще си кара каручката, щот сламата по-евтина!ха..ха

Шило

Шейховете не издържаха. Нормално, само това си имат.

Договорили са се да се договорят през ноември. Дотогава я камилата, я камиларя