17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Не го правете в България щото някои ще се ваксинират всеки ден.

В цяла Европа е така - е, не е за 3 кебапчета, но за правото да седнеш на маса с бира и картофки (не безплатно естествено). 90% от ваксиниращите се го правят за да "си получат живота обратно".. тъжно и жалко като мотивация, но в демокрацията всеки има глава на раменете си...

"тъжно и жалко като мотивация, но в демокрацията всеки има глава на раменете си..." А преди като не беше постулирано като "демокрация", нямаха глава на раменете си? Колкото и да ни боли, истината е че обезглавиха хората, дори наченка на мисъл да се прокрадне и нея ще унищожат. Едни ги колонизираха с лъскави стъкълца, други с простотии за всетая всетих "демокрация", и на всички им гледат сеира.

Да си продават здравето за едни кебабчета пише някой отдолу.......маллееее господи слез ги прибери тия антиваксьри за да не се размножават.

Държава от Великия ЕС,за едно кебапче да се редят на опашка!

Сега ваксърите ще умрат от яд, че са се минали без нищо

Всички в обора след ваксинация! Цяла Европа заприлича на един обор, такова падение едва ли е виждал този прехвален стар "континент". На какво направихте хората? И къде е Кьовеши? Плямпа глупости в София.

Ще се сетят те :)

Боже, докъде стигнаха хората!?! Да си продават здравето за кебапчета!?!

Преброяване на дебилите.