Над 300 дипломати в Ню Йорк се простиха с Виталий Чуркин

Над 300 руски и чуждестранни дипломати дойдоха вчера в Ню Йорк на прощална церемония с Виталий Чуркин, предадоха ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Над 300 дипломати в Ню Йорк се простиха с Виталий Чуркин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според изтичане на информация в американските медии, амер. лекари са намерили отрова в черния дроб на Виталий Чуркин и тяхното заключение е, че е отровен 10 часа преди смърта си. Въпреки протестите на Захарова за изтичането на информацията, това се коментира навсякъде като чисто американско убийство на амер. спец служби: Потърсете на Интернет за: "У ЧУРКИНА АМЕРИКАНСКИЕ ЭКСПЕРТЫ В ПОЧКАХ НАШЛИ ЯД" и "Autopsy Report Reveals Russia's UN Envoy Churkin Was Poisoned" Руските медии акцентират върху искането виновните лица, поръчали убийството, да бъдат наказани и коментират две основни версии за убийството: (1) Подготвения от Виталий Чуркин за ООН доклад за Федералния Резерв. Споменава се също, че за последните 2 месеца са убити 6 руски дипломати на символични дати (съдържащи числата 911), като Виталий Чуркин е убит точно месец след инагурацията на Доналд Тръмп на 20 януари! Може би трябва да се спомене, че Федералният резерв е създаден през 1913 год и е частна собственост на клана Ротшилд, като е създаден със злато на императора на Русия (88.8%) и императора на Китай (11.2%) дадени под наем за 100 години с 4% лихва (изтекъл в 2013, като лихвата никога не е била платена). Документите на наследниците от руска страна са подготвени и това ще означава пълен фалит на клана Ротшилд. Това е основателна причина за тях за започване на световна война.... Потърсете за: " Виталия Чуркина убили за готовившийся доклад по ФРС на Совбезе ООН". (2) Друга по-малко вероятна версия е доклада на Виталий Чуркин пред ООН на 24-12-2016, където той се обявява срещу строежа на израелски селища на палестински територии..

Чуркин ще го запомня, с това че с тих и спокоен глас докарваше до истерия Саманта Пауър. А да - и щерка му е много яка!

Не вярвам в рая да предпочете друго пред водката !!!А пък ако го резнат, може и девици да има !!!!

с чай. Плутониев!

Явно руснаците и в рая ще кандидатстват по списък изпратен от Путин!

Да се възнася и там ще работи пак като диктатор. Поне ще освободи мястото за Медведев, че му писна да го лашкат през 5 години да топли място.

дипломати, дупеклати... все една и съща сган

ЩЕ ОТКЛЮЧИ НАЧАЛОТО НА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ СРЕЩУ РЕЖИМА В КИЕВ КОЙТОРУСНАЦИТЕ СОЧАТ КАТО УБИЙЦИ НА ДИПЛОМАТА!

КВИТАНЦИЯТА НА УБЙСТВОТО НА ЧУРКИН ЩЕ БЪДЕ ПЛАТЕНА ОТ УКРАИНЦИТЕ. МАЙКАТА ИМ Е ЖАЛНА!

стига си пищял бе никой не го е убил

Путин убил него. Отървался от Чуркина, защот не послъшал.

за умрелите или добро или нищо не знам дали това важи за гьобелс??? гутереш е само шеф на ООН не шеф на Господ има ли място в рая за прикриващите избиването на деца в болници с бункерни бомби??

Стига си хулил Американците бе, сбъркали един-два пъти, простено им е. Откъде да знаят, че е болница, те да не четат надписи на Арабски?

Бай Миттьо, стига си ги оправдавал. Вади си виза и изчезвай за САЩ! Мръсник си ти, бай Митьо, голям мръсник. Партията се срамува от теб, язък!

Отиде си от черна съвест- бе дотегнал на Света с путинското си лъготене! Макар че според краварски СМИ некой ще да е помогнал на твърде много знаещия старец и с отровичка...

Вижте това: "ОБНАРОДОВАНА ПРИЧИНА СМЕРТИ ЧУРКИНА! ВИДЕО ИЗ-ЗА КОТОРОГО ЕГО УБИЛИ 21.02.2017"

рашънските алкохолици в рая ли отиват?!

Причина за смъртта не откриха. Досега. Путин го награди с орден за "мъжество". Убитият в Турция Карлов наградиха с военен орден "герой". Ако и Чуркин беше получил посмъртно военно отличие, това щеше да е пряко обвинение в убийство и обявяване на война. За сега тупкат топката. Дават шанс на Тръмп да отреже няколко зелки. Някой пусна мълвата, че Мак Кейн през 2008 просил пари у тв. Путя, но не получил. Ще видим, ще изскочи ли зайче от туй храстче. Или ще има сделка, нечия чужда глава за спасение на неговата.

jingiby

Според руски източници е починал от сърдечна недостатъчност. Бог да го прости.

Абе сърдечна ли е мозъчна ли недостатъчноста... още не се знае но със сигурност нещо не му е достигало.

Турция САЩ дано и Москва

Този дипломат 10 години лъга, маза, усуква в ООН и накрая алкохолът не прощава. Напоследък Господ бая руснаци прибра. Хайде скоро и Кръстниците от Кремъл

loyola

Радвам се, че сред нас има познавачи на международната дипломация, които могат да дадат обективна оценка на цялостната дейност на покойика.

А дано и тебе скоро, ама да те хвърлат у ямата с феса.ха..ха

Бай Ставри

Руско-турското братство и любов ми идвате в повече. Гледай си там любовта и не се бъркайте в НАШАТА БЪЛГАРИЯ.

Най-върлият му опонент в ООН , Саманта Пауър го нарече " Маестрото на дипломацията"...

защото е бил толкова добър са му сипали плутоний в чая:)

Бай Ставри

Не е плутоний. Плутоният е извратено убийство, при което ти умираш бавно и мъчително, никой не може да ти помогне, и понеже си радиоактивен, близките гледат как гаснеш през 10 усилени стъкла. Само извратена фантазия като на ПТН може да измисли такова нещо. На този му намериха бърза отрова в бъбреците