Доналд Тръмп настоява за реформа на ООН

Американският президент Доналд Тръмп разкритикува Организацията на обединените нации, че е съсипвана от бюрокрация и лошо управление.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп настоява за реформа на ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ООН е сладка служба за мързеливи африкански мошеници, готови на всичко за да продадат богатствата на своите народи на англосаксонските колонизатори.

В полза на краварите.

Как да се види резултати от вложените пари в ООН след ФАЩ инвестират поне 10 пъти повече в създаване на конфликти по Света.

от крака и почваш да блъскаш по банката - да те чуят в ООН. А ла Хрушчов. Малко си приличат по смешнишкото излъчване.

За съжаление ООН отдавна е организация, която не може да реално да помогне за решаването на проблемите, пред които е изправено човечеството. Една от основните роли, които организацията си е вменила, е да бъде в изключителна услуга на бедните страни. Но в крайна сметка това се свежда до изхранване на тяхното население от целия останал свят. ООН преди всичко трябва да ограничи безконтролното размножаване на населението там, което ще подобри живота им и ще намалеят военните конфликти, които също са последица от прекомерно голямото население, а оттам и липса на ресурси. И в този смисъл ООН наистина е належащо да се реформира.

Ако през 2015 година първите 50 по богатство в света бяха дарили парите си, световният глад щеше да бъде победен ТРИ пъти. Проблемът не е, че не мохе да бъдат нахранени бедните, а че не могат, да бъдат заситени богатите.

Аре да си оправите сайта, ако искате да се чете.. От първите 4 новини се отваря само една.

...мислиш ,че е случаино ли ?!?...я погледни темите ....

..ма я направо го напуснете това OOH...и без друго не ви варши никаква работа...само пaри праскате !!!

ООН е кукла на конци, парлама, книжен тигър, арменския поп, Филанкешията и прочее метафори с едно и също значение...

ЕДНА И НАЙ ВАЖНАТА ОГГАНИЗАЯ Е ИДЕЯ НАЙ СИЛНИЯ ДИПЛОМАТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА И НАРОДИ ГРОМИКО . КОГАТО НЯКАКВА СВОЛАЧ КАЗА ЗА СПИРАНЕ НА ПРАВОТО НА ВЕТО - ЧУРКИН КАЗА - ТОВА Е ПОЛУЧЕНО ОТ ТОТОТО А ЗА ТОВА ЧЕ СССР ПОБЕДИ ФАФИЗМА ОТ КОИТО МОЖЕШЕ И ДА НЯМА НЕ САМО ЕВРОПА И МНОГО ОТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО И (КОИТО БЯХА СУРОВИНА ЗА ПРОЗВОДСТВОТО НА САПУН )И НЕ ЗНАЕШЕ КАКВО И КОЙ И ДАЛИ !!!!!!!!!!!!!

Той изтъкна, че САЩ не виждат резултати, които да отговарят на средствата, инвестирани от тях в световната организация."" Иск резултатите да са в негова полза, защото плаща много ли? Няма да стане! Като не му отърва, да напусне ООН!

Една от реформите със сигурност ще е свързана с бързото резюлиране при нападение. Цветна или хибридна революцийка. Тоест народа е против управлението. Следователно, бърза военна намеса, естествено с подпис от ООН.

еи, тръмпито, ти разтури 00-нетото, а нии ша опраим после работата!

кой поръчва музиката?

Всъщност точно сега им е нужно на САЩ "да реформират" ООН. Защо? Защото десетилетия успяваха да я контролират чрез други държави, отделни лидери, пари. Полека-лека влиянието на САЩ по света отслабна, особено напоследък, и "партньорите" започнаха да търсят техния си интерес. Появиха се нови сериозни играчи като Китай, Бразилия, Индия и други. И ... на САЩ им трябва "реформа", чрез която отново да намерят инструмента за контрол на ООН. Иначе ще настояват за обезличването му както и правят много пъти - войните в Ирак, Либия и т.н.

Прав е, отдавна трябваше да стане. Дано да успее.

Променил се Илия. Погледнал се - пак в тия.

много лош и после как да го обичат такъв ислямофашистите и шефа им евреина сорос

само харви и ирма могат да реформират подобаващо .

От поне 50 години насам се говори за реформа на ООН, и нищо не се прави - точно на ФАЩ и западните страни не им е изгодно да допуснат други държави като постоянни членове на СС, а техните кадърни кадри - за висши служители на организацията! Нито пък да намалят малко техните безумно високи заплати за нищонеправене, още по-безумни мероприятия по цял свят, в най-скъпите хотели, с летене в първа класа на самолетите, с безкрайно безсмислени проекти и крадене на пари ... Толкова е дълго да се изброяват всичките им дивотии ... Но на практика нищо не се прави! Явно никой няма интерес, а и ФАЩ искат всъщност не толкова реални реформи, колкото да превземат организацията напълно, с което пък другите не са съгласни ... Дрън-дрън ...

Хитро копеленце е Тръмп - САЩ не виждат резултати, които да отговарят на средствата, инвестирани от тях. Т.е. вие не постигате нашите искания за резултати с-щу парите които ви даваме. Това ли е вашата демокрация, г-н Тръмп?

това е скоте с моркова а после и с тоягата

др.Бокова да стене генерален секретар на ООН. Направиха си майтапа с нас - жена щяла да е и то от Източна бивша комунистическа Европа ха-ха. Лелей, как щеше да се разсмърди - да, ама тя невинна бе, нищо не знаела, само дето с пет милиона долара купила 4 апартамента - ами яла хляб и сол, а децата ѝ вместо да учат в скъпи колежи - просили - ти да видиш. И що не - той Първанката купи за десет милиона лева хотел, а тя поне винаги е била с голяма заплата, а той откъде, да ама са социалисти - краденето им е в кръвта още с млякото от мандрите.

Само не ми казвай, че преди 9-ти не се е крадяло, щот ще ти повярвам. Краденето е български НАЦИОНАЛЕН спорт. И да ти припомня, че комитетските пари на българските революционери бяха намерени в дувара на един търговец близо 100 години след Освобождението.

вярно ,а търговецът се казвал моше шаломов !

Забравил си да споменеш и за за физкултурника, който си купи 6 апартамента с пари дарени от баба му която икономисвала от пенсията си.