ООН критикува неспазването на човешките права в Русия, Кремъл поиска реформа в Съвета за сигурност

Докладът за състоянието на правата в Русия бе изготвен от бившата журналистка от България Марияна Кацарова, която спомена и опити на Москва да възпрепятства мандата ѝ

Обратно в новината

Коментари - ООН критикува неспазването на човешките права в Русия, Кремъл поиска реформа в Съвета за сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Темите свързани с началника на митрофанова активно се коментират от подопечните й.

Може и така да е,но все още руснаците могат да напуснат Русия,ако не им харесва. Точно както стотици хиляди българи напуснаха България. Но пък украинците не могат просто не могат да напуснат Украйна въпреки,че не им харесва. Говорим за действието или бездействието на държавната администрация.

Я пак. Кои руснаци можело да напуснат свободно русия?

На рашистите.

Не пее в хора !!!!! Калинка сороска

Вече 10г положението в нацистка Украйна е в пъти по-зле, там горят живи хора а други изчезват, само защото симпатизират на Русия.

Какъв точно доклад може да си написала, когато си обявена официално "РУСОФОБ" от тяхното МВнР и ти е забранено влизането в страната, за която си докладчик? Или докато напишеш доклада и Бахмут падна, и вече никому тези глупости не са нужни. Какво може да знаеш и пишеш за състоянието правата на гражданите на страна, в която не си била?

Бу-ха-ха, платени реферати... ;-)! А "правата" на раята в ес и кравефермата?!

Бившата журналистка и прокурорския син...

ООН няма ли да критикува неспазването и нарушаването на човешките права в Канада?

Абе просташко тъпи след спорта вия наистина искате малкио свет от 7милирда да ака на нас и Ния са свършиме като съюзо у 90те....... Много сте тъпи...

Сега разбирам , защо господ е решил да удави творенията си !

е комунистическа организация, пълна с арабски мошеници и индийски отрепки. Там Кремъл може да правят каквото си искат.

Забраната на руски медии в ЕС, САЩ и др. васални страни как се нарича?! Свобода на словото или фашизъм?! Забрана на руския език в Украйна и прибалтийските васали на САЩ как се нарича?! Забраната на проруски партии и организации в някои западни страни как се нарича?! Конфискацията на носенето на основни продукти за хигиена от руски граждани, като паста за зъби, пяна за бръснене, също и автомобили за придвижване ма същите руски граждани какво е?! Геноцид?! А подкрепата от САЩ инвасалите и от ЕС и НАТО на държава издигаща забранения в цял свят Нацизъм/нациста Бандера е издигнат в култ национален герой/, убиваща и изгаряща 43 живи украинци от руски произход пред очите на полицията в Одеса през 2014 г. в профсъюзния дом, убиваща военнопленници, стреляща и убиваща хиляди цивилни в Крим умишлено?! Как се нарича бе малоумници?! Да се обърнеш срещу освободителката си от 5 вековно турско робство и да предадеш народа си, е меко казано предателство и срам за родителите си!!! Дай Боже скоро да видим целият този човеконенавистки елит в ЕС и САЩ да бъде изместен и хвърлен в затвора заедно с цялата му крадлива клика!!!

Тази очилата и твърде неприятна на външен вид скумрия, прилича на застаряваща стара мома в напреднала менопауза. Явно тишината в спалнята й е ужасяваща.

Лъскаш ли?

В Россия правата са да маршируват, козируват и викат ура...и много водка

Всъщност най-добре е въобще да няма постоянни страни-членки на съвета за сигурност.

Му ха ха ха :)

Га в усраина палят и дерат живи хора, къде го?

Даааа .Те и ги ядат

Кога са се спазвали някакви човешки права в Русия, че да се учудваме и имаме тази поредна констатация за новина. Нито писани, нито неписани права се спазват там. Иначе там сега е модерно да са „православни“, да говорят за мир, за „ценности“. Лицемерни и нагли управници и безропотна рая - от стотици години са така и не са мръднали. Света се развива нанякъде, те са си в азиатския феодализъм неотклонно.

И ти си на заден ход по реждение...