”Политико” слага Кристалина Георгиева начело на ООН

Престижното американско издание “Политико” пише, че предвид бързия ѝ възход все повече гласове в Брюксел виждат Кристалина Георгиева в надпреварата за ООН.

Обратно в новината

Коментари - ”Политико” слага Кристалина Георгиева начело на ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Политико да си сложи мръсната гробарка на ревера и да се закичи с кофа, за да ги ползва за разходки селфита. Може да и вземе и любимите авганци дето и оправят демографията - да си ги издържа и дундурка политико.

Единствения плюс е, че повече хора ще разберат къде се намира България на картата. Основния плюс обаче си е за К. Георгиева.

явно ще прецакваме и ООН, не само ЕС. Влезем ли някъде - то пропада.

мръсна противна курва урод на природата класически идиотизъм виш и само самодоволната курвенска физиономия

ТЯ Е ПРЕСТ... ОТ ВИСОКА КЛАСА!ЗАТОВА Я ОДОБРЯВАТ АМЕРИКАНЦИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА Е.С. ДА ВЯРНО Е , ЧЕ КАКТО ПРЕДИ ПРИ БИВШИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ- БАРОЗУ ТЯ РАЗПОЛАГАШЕ С МНОГО ПАРИ ,КОИТО НЕ РАЗПРЕДЕЛЯШЕ СПРАВЕДЛИВО!Нещо повече ТЯ ФИНАНСИРАШЕ ТУРЦИЯ ,КОЕТО Е НАПЪЛНО ВРЕДНО ЗА Е.С. ТУРЦИЯ Е ПОЛУЧИЛА НАД 250 МЛН. ЕВРО ,УЖ ДА СЕ СПРАВЯ С "БЕЖАНЦИТЕ"1 А НИ ГИ НАТЪТРУЗИ ЖЕСТОКО!НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯМЕ ,ЧЕ ТЯ НЕ КАЗА НА БЪЛГАРИТЕ ТЕЗИ СУМИ.НЕЩО ПОВЕЧЕ ТЯ НИ ОБВИНЯВАШЕ В КСЕНОФОБИЯ И НАСИЛСТВЕНО ДА ДАВАМЕ ДОМОВЕТЕ СИ ЗА ТЯХ ДА ЖИВЕЯТ. ОБИДНОТО И ИЗЯВЛЕНИЕ НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯ. Сега по същия начин раздава БЕЗОТЧЕТНО ПАРИ КАКТО НА ИТАЛИЯ, А ПОСЛЕДНАТА НИ РАЗИГРАВА ТЕАТЪР КАК ПОТОЦИТЕ БИЛИ БЕЖАНЦИ И ПОЛУЧАВА МНОГО ПАРИ.ВСЪЩНОСТ ИТАЛИЯ ИМА ДОГОВОРНИ ОТНОШЕНИЯ И ГИ ПРИЕМА ЗА РАБОТА В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ,ЗАЩОТО Е ОТНЕЛА ОТ ТЯХ "ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДОМАТИТЕ.За тези домати тя получава селскостопанска субсидия от Е.К. и другите за справяне с "бежанците". Така ,че НИКОЙ ДА НЕ МИ Я ХВАЛИ КРИ СТАЛИНКА -АМЕРИКАНСКА МАРИОНЕТКА.ТОЧНО ТОЛКОВА КОЛКОТО И ОНАЗИ НИКАКВИЦА-МАЛМСТРЬОМ ,КОЯТО ПЪК СЕГА ОТГОВАРЯ ЗА ТЪРГОВИЯТА И ВСЪЩНОСТ ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКИ НА САЩ ЗА ТТИП. БОЖЕ СПРАВИ СЕ С ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЧКИ! Бокова също нищо не струва.

кристалина ми прилича на жорж ганчев по маниер...

ДАЛИ ЩЕ Е БОКОВА ИЛИ СТАЛИНКА ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ И НИЕ ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ НА КРАЯ НА БРЮКСЕЛСКОТО ХОРО! ЗАЩОТО ЧИПА НАИСТИНА НИ Е ПОРВЕДЕН! ЗАЩОТО ПРАВИМ МАГИСТРАЛИ КОИТО ОЩЕ НА ПЪРВАТА ГОДИНА ПОКАЗВАТ СЕРИОЗНИ СТРОИТЕЛНИ ДЕФЕКТИ! ЗАЩОТО БАНКОВАТА НИ СИСТЕМА Е В ТОТАЛЕН СРИВ! ЗАЩОТО МОНОПОЛИТЕ СМАЗАХА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС! ЗАЩОТО ОСРАХМЕ И БЕТОНИРАХМЕ МОРЕТО СИ И СЕГА ХОДИМ НА МАЙНАТА СИ ! ЗАЩОТО МЕДИИ, ПРОКУРАТУРА , СЪДИИ, ДАНС МАНС И ДРУГИ ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ЕБАТ МАЙКАТА НА МАЛКИЯ ЧОВЕЧЕЦ..КОЙТО ПРОСТО ИСКА НА ЖИВЕЕ И РАБОТИ НОРМАЛНО! ЗАЩОТО ДЕСЕТИНА ОЛИГАРСИ СА ИЗКУПИЛИ ТАЗИ ТУЧНА ЛИВАДА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ И СИ ПРАВЯТ СЪС СТАДОТО КАКВОТО ИМ СКИМНЕ! ЗАЩОТО ЗА 25 УСПЕШЕН ПРЕХОД НИ ПРЕВЪРНАХА В ЗОМБИРАНИ, ЖАЛКИ,СТРАХЛИВИ НЕЩАСТНИЦИ ЗА КОИТО НАЙ ГОЛЕМИЯ ЕРОТИЧЕН КЕФ Е ДА СИ ПОПЦУВАТ ВЕЧЕР ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА! ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СМЕ ЖИВИ НО ДУШИТЕ НИ УМРЯХА....ТАМ В НАЧАЛОТО НА ДЕВЕТДЕСЕТТЕ ГОД ОТ МИНАЛИЯ ВЕК! АЗ ПОНЕ ОЩЕ ГИ ПОМНЯ! ...И ЩЕ РАЗКАЗВАМ НА ДЕЦАТА СИ,ЧЕ ИМАШЕ ЕДИН НАРОД, КОЙТО СЕ СЪБУДИ,ИЗРЕВА И УМРЯ С МЕЧТИТЕ СИ ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ!!

ревнаха срещу Георгиева, да живее Боковата - ама все по-друго е - тя е наше момиче, че кой е баща й, брат й, и други роднини - престъпници от класа. А Кристалина - едно момиче от село, ама имала постове във Световната банка, абе я сиктир, как ги е получила, кой е баща й? Искаме си да е наше момиче с дълбоки комунистически корени.

я си смени линка ОБЕКТИВЕН. верно че не може да се вярва на социологическите изследвания, те работещи за работодателите си от позитания за да не изпаднат съвсем, все пак отблязват почти редовно Кристалина Георгиева за водач на най-популярните политици у нас.

ама много обективен комуняга си. Мен не ме интересува нито Кристалина, нито Боковата. Ама Кристалина била национална предателка, а Боковата, ама моля ви се, та тя е иерархично семейно издигната, та кой беше баща й, брат й, да не говорим за племеника й. Казват, че имало предложение тя да бъде евентуално - но ми се струва,че е мираж на комунета. А пропо, май брат й каза, че те ВИНАТА пиели с мезета.

Боко ще ви се стори Слънце когато тази я направят шеф на държавата...

Намирам я за по-симпатична от Меркел, поне в лице... Оная е истински булдог като се намуси.

Моите уважения към Кристалина Георгиева! Но ако я сложат начело на ООН, то ще е защото тази орзанизация съвсем са я отсвирили.

За какво ви е за селфи с кофа?

Браво, голяма работа сме българите. Една национална предателка с ниво и манталитет на председател на квартална ОФ организация , която никой нормален българин не иска да вижда и чува, става генсекретар на ООН. Очакваме номинацията на Борисов за премиер на Галактиката.

Ми, тогиз да се кандидатирам веднага за президент на РБ-то.

не виждаш ли че само такива останаха?

Само ти виждаш, понеже ТЕ вече 25 години са едни и същи и се самоизбират с криминални начини!

който издига посредствеността в култ.

Целеустремеността на комунистически сатрапи като Георгиева, Бокова, Кунева, Поптодорова, Плугчиева да се ръгат там, където не им е мястото.

Воала мадам сет жур дьо Спас,демек- те ти булка спасов ден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Гледам Кристалина, виждам Дянков. И двамата са възпитаници и емисари на световната банка /или които се крият зад нея. Бедна ви е фантазията какво ни чака, ако боко стане президент, а лелята - министър председател...

убаво я предлага ама Ревизоро какво казва а?

Не беше ли другарката Кристалина Георгиева ни посъветвала да споделим територията си с африканци, където има държави с 50% спинозно население? Това е единственото хубаво и добро ,което тя направи за България в Брюксел.;)

Ако Георгиева бъде издигната, няма да бъде избрана нито тя, нито Бокова. Не може да не си спомним как в анкетата за определяне на носителя на "Златната топка" за 1994 г., първи беше Христо Стоичков, а на второ и трето място се оказаха италианците Роберто Баджо и Паоло Малдини...

Разликата между Ирина и Сталинка е като между орела и мухата !!!Едната е българска гражданка, а другата американска и интересите им са такива.Едната е интелигентна,симпатична и умна, а другата тъпа и противна. Едната се грижи за разпространяване на културното ни наследство по света, а другата да ни докара африканци и араби за да ни оправят генофонда! Подготвят общественото мнение у нас за да ни я сложат в ООН или за премиер,когато Бойко стане президент и тогава ГейЕвропа и Хамерика ще управляват още по-добре. Очевадано и противно е ,че от сутрин до вечер ни я показват и рекламират по телевизията

МЕЖДУ ДВЕТЕ ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА !!! И ДВЕТЕ СА КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗДЪНКИ, БЕСНИ НОМЕНКЛАТУРИ, БОЛНОАМБИЦИОЗНИ ЖЕНСКОПОДОБНИ, ПАТОЛОГИЧНО ПРЕДАНИ НА ЗАПАДНИТЕ СИ МЕНТОРИ,ГОТОВИ НА ВСЯКАКВИ МЕРЗОСТИ ЧОВЕКОПОДОБНИ !!!

Егати организацията,щом Сталинка й е генсек.

Тя пък ще "препоръча" племенника си С. Дянков за главен финансист и жална му майка на ООН-то ...

Политико слага Кристалина Георгиева начело на ООН. Американците може и да я слагат но 99.99% от българите НЕ я харесват.Тя е по-скоро вредна за България отколкото полезна.

е па нали за Америка е полезна,щом е вредна за Бг ,затуй американците я сакат тая пача продала си душата и тялото да служи на .......................

В тези среди просперират хората без морал,безкрупулните кариеристи,които нямат съвест ,и са готови на всичко ,за да правят кариера.Готови са да се подмазват ,да се унижават ,да ближат задници,само за да се издигнат на висок пост!За да я искат там тази Кристалина покрива всички тези качества със завидна преднина пред колегите си......отврат

.. Георгиева може да получи одобрение едновременно от САЩ и Русия." Kak няма да получи. Това е Щирлиц, обут в гащи съшити от американското знаме! Не си правете никакви илюзии. Всичко до тук е ПР пред туземното население, за да ни я натресат за министър председател. бОчко- пожизнен президент, красталина министър председател, населението в еуфория- мята гюбеци по улицата и стяга таралясници с които да ходи по чужбина да краде, за да живее. Тук не е останало нищо за крадене, или за ядене...

с тази кристалина.Мъчение е да я слушаш.Тая не може да говори.Гавора и е просташки.

Тя много слушка чичо Сам. Можи и да стане.

По-поръчкова статия не бях виждала скоро. На всичкото отгоре липсва дори и елементарна аргументация и логика. Кристалина Геортиева няма шанс да бъде избрана и подобни ходове единствено застрашават възможността за избиране на Бокова! В крайна сметка заради смешните амбиции на човек, който няма ясна представа за уменията и шансовете си само ще доведе до избирането на трети.

Един вид искаш да кажеш "Публикация на ГЕРБ срещу БСП"= " Георгиева срещу Бокова"???? Смешна опозиционна игра! Та и двете са с еднакъв произход- в последния елит на БКП около Луканов- мозъчният тръст и автора на мутро-бандитския ни преход! "Опозоционната" битка на ГЕРБ срещу БСП достигна най-комичния си вид- цирк на килограми! И за да си правят шоутата и ни разиграват фалшивата игра на "управляващи и опозиция",виновни сме само ние, че не можем да родим истинска опозиция срещу тяхното мутроолигархично статукво, така както народът на Гърция роди своята партия СИРИЗА!!!

Охо, и Велизар Енчев вкарал някакви си тролове в играта :):):). На самогон ли сте, на калцоне, или на сиртаки, пардон, на узо?

Че там всяка свиня, която може дама каже думата "Тулибу дибу дауч юювгз" ще бъде Кралицата ! Крис Сталинка, тя го може, И това! Мецка Мачева, Екс парти-секлецарка

ще бъде оглавен от китаец или индиец.

са и двете комунистки, за там трябват млади хора с поглед в бъдещето, а не в настоящето.

Кристалина се е заела успешно с административната реформа в Брюксел с опита който има от САЩ. Там са доста по рационални от ЕС и тя много добре го схваща и използва.

Това стана възможно, защото ЕС се управлява от НЕОЛИБЕРАЛИ, получили неолибералното си( глобалистично) верую от ДС Вашингтон-трите най големи групи в ЕП- ЕНП , S&D,центристите-социаллиберали са неолиберали одобряващи глобалния пазар. Европа трябва да засили борбата си за прогонване на неолибералния капитализъм на САЩ, навлязъл в Европа 80-те години и унищожил всичките и леви сили за борба срещу капитализма- комунистите на изток, социалдемократите и християндемократите на запад. Нужни са нови леви сили за борба срещу последната форма на капитализма ,която унищожава света от 30 години-неолибералния капитализъм. Едва преди три години се родиха първите нови леви сили срещу неолиберализма- СИРИЗА в Гърция, Чинкуе стеле на Бепе Грило в Италия, Подемос на Инглесиа в Испания... Но още са слаби, нямат свой Европейски Алианс, с който да атакуват Европарламента в изборите и свалят неолибералите от власт.

Чиста поръчкова герберска пропаганда, чрез т.н. чужди медии, поръчана от някоя герберска тиква препитаваща се на запад. Няма как да стане тая, България е твърде незабележима, в сравнение с тежестта на други предствители на интереси и проблеми.

Свеновната банДа и МВФ се въртят в световното ционистко правителство, а тъпите овце се радват по делбилски. Което означава, че светът трябва да бъде прочистен от всички тях. В противен случай, покрай малоумните блеещи, ще избият и нормалните хора. Кристалина да духа на световните бандити.

чудят се какво да пишат троловете - баба била Кристалина, Боковата тогава е прабаба. Не виждам каква проамериканска политика води, а ако е така, значи целият ЕС е такъв, ами що щем ние в него. Много ви е къса паметта комунета. При кое правителство влезохме в ЕС?Къде пътувате всички комунета, а къде е съсела?

Кого наричаш "комунета"- тези дето са против Сталинка и Бокова ли? Та именно Сталинка и Бокова са най-големите "комунета". А ти си комуне на комунетата ;) Ха ха ха, толкова ти е объркана главата

Разликата между двете е,че докато К.Георгиева е агент наЦРУ,Бокова не е .

Това няма значение. И двете са агенти на българската мутроолигархия, която краде и съсъпва народа ни и теб в това число!

възможно да има толкова тъп българин, това е прецедент.

мазно, мазно...

комуняги, лайте - винаги ми е кеф, не почервенели, а позеленели от яд. Абе тази комунистка Боковата - я стига вече комунисти, ама и Кристалина била такава - може, но не е номенклатура, кой е баща й, а брат й, не искам да говоря за племеника й - генезисно, по наследство престъпници.

и стискаме зъби. Като му дойде времето ще ви избием като въшки.

Дрсьо!

Нал ила свобода на словото? Като се каже някаква истина и започва смешката, тез били комунета, онез били номенклатура. Имате глави на раменете, пък помислете, щото от злоба сме стигнали до това дередже.

Поредния американски шантаж , насочен срещу България!Борисов сега ще се изпоти и мастта му ще лъсне!

Естествено е да я слагат. Толкова проамериканска политика от къде ще намерят други?

Червата ми се самосезират, и самооблекчават, и,три дни не вземам Дегазин, нито търся по спешност профета Мердерски! баба Кристояна

Внимавай, да не се наакаш!

Георгиева има всички качества да ръководи ООН,докато Бокова/боко е лайно на турски/е комуно,номенклатура и съвсем не пасва за този пост,пък дори за този,който заема сега!

Написано точно както постъпваме по български,просто сме продажна нация ,и едната е достойна българка и другата,засрамете се..

как е лайно на турски, но ми намирисваш на такова.

Ако я изберат това с нищо няма да попречи да видят сметката на България господарите и.

Докладът за ЮНЕСКО, за периода, в който Бокова управлява, съдържа: финансовото състояние на организацията под управленеито на г-жа Ирина Бокова е лошо. качеството на управление на организацията е съмнително, а някои нейни назначения будят недоумение. Недоумение будят назначенията на хора, осъдени за корупция година по-рано. Бокова се е обградила с подкупни хора, за да я призбират. Тя е типичен представител на новата постокомунистическа класа на наследниците на социалистическите сатрапи. ООН е изпаднала в такава депресия и корупция, че няма да се учудя, ако всички там лобират за кадър като Бокова. Тя най-добре пасва на интересите на днешната администрация на ООН! Кристалина Георгиева би променила това, а промяна би означавала гоям съдбовен стрес за ООН в положителна посока. Мисля, че сегашната организация не би допуснала това и би го отстоявала с цената на средства, за които и бегла представа си нямат обикновеноте граждани. Това е мафия и ще действат с мафиотски методи. Кристалина Георгиева е уникално умен човек. Нейният интелект е на висота, каквато България не е раждала отдавна. Тя е един от пансовете за държавата ни. С такъв лидер можем да възвърнем за десетина-петнайсет години облика си на нация и да напуснем комунистическия кенеф. Мисля, че ако не стане председател на ООН, ще е добре да стане премиер. Гледайте тогава държава! Простите хора не знаят какво значи истинско управление. Бойко е успешен само в сравнение с БСП и ДПС, не повече, а те са ниски топки, както знаем от практиката.

И сигурно си специалист по ЮНЕСКО, чел си доклади от одитори на ЮНЕСКО, на трети страни, на критици... Подай малко информация че да пием от извора, не че ти нямам доверие, но е хубаво да се чете всичко, а не само сентенция.

Ментържийска Истино!Най смешното е да се поставя Кристалина Георгиева в позиция антипод на Бокова.Те са с еднакъв произход- в последния елит на БКП около Луканов- мозъчният тръст и автора на мутро-бандитския ни преход! По времето на комисарстването на Кристалина в Брюксел, първо като ключодържател на фонда по природни бедствия пълен с най-големите пари и сега като финансов министър на ЕК, ЕС потъна във най-голямата корупция и в своята история, поради липса на отчет как се харчи бюджета на ЕК. Вече 18 години не е даван отчет от Барозу и последователя му Юнкер на харченето на бюджета на ЕК. Бившият икономически директор на ЕК- Марта Андреасън излезе с публично изявление, че всяка година от бюджета на ЕК изчезват 6 милиарда евро в неизвестна посока и никой не ги е потърсил. Най малкото ги търси Кристалина Георгиева, сега в качеството си на заместник на Юнкер по финансите на ЕК . Но това няма да и се размине, все някой ден ще трябва да дава отчет пред европейските данъкоплатци. А българския народ, ако изкара старите партии от властта и си построи правова държава, може и има право да поиска отчет от Кристалина Георгиева за работата и както финансов министър и как е харчила парите на европейските данъкоплатци и какво е работила за България в ЕК. Кого ще баламосваш? Нямаш пред себе си будали пред себе си? Будалите в тази наша клета държавица обрана до шушка от мутрлоолигархията, вече няма да намериш дори и с лампата на Диоген да търсиш!!

Ако стане Кристалина шеф на ООН, той ще потъне в същата корупция, в която тя потъна ЕК!

по лизачество надмина такива майстори като Петко Бочаров, Кеворк Кеворкян, Юлиан Вучков, останалите да извиняват, но няма място за всички(познайте се, имате опорна точка, виж по-нагоре). Със сигурност си сбъркал името на следващия генсек, затова ти препоръчвам да започнеш опознаването на миризмите на евентуалните победители. Да ти е сладко.

80 процента от българите са под средното ниво на интелигентност. а 90 процента са завиждачи и дървени философи.

А към кой вид се причислявате вие?

Не към този, към който Вие се пхричислявате.

разпредели ги някък , тия 20 процента с интелект не са ли завиздачи , аз съм философ и средно интелегентен, а ти кой си?

криСталинка Георгиева, лелята на Дянкофф, или Ира БОКОва, от още по-правилен комунистически род? И двете са комунистки, и двете са червени аристократки, и двете са българомразки ... Кой да подкрепиш? Подозирам, че Бойко е избрал Бокова заради хубавата фамилия съдържаща Светиня Му

на тези постове няма хора с морял и идеали,на тези постове се слагат най-големите гъзолизци,подмазвачи,и най-гнусните кариеристи,голям срам е да си пропилееш живота по този начин в гонене на безсмислен висок пост без да създадеш нищо- номенклатура клатеща си....ура

Органа на ККП слага Крисия Сталина за Дояч- губернатор на Млечния път! Глада на планетата Земя ще забравим. Мичето`

едни реки от мляко, благинки, радости, безгрижие, доволство, щастие, безумие .... !!!

Какво направи тази жена за България още от времето когато отговаряше за бедствията и авариите и до днес!!!!!!! Едно нещо поне!Крайно неприятна!!!

Нищо добро не е направила, освен че я снимаха как се подпира на лопатата.