Борисов изпрати писмо за Георгиева в ООН

Изпратено от премиера Борисов писмо до председателите на Общото събрание и на Съвета за сигурност на ООН е разпространено сред страните членки на организацията.

Обратно в новината

Коментари - Борисов изпрати писмо за Георгиева в ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе бокоооо,не беше ли по удачно да предложиш Лиленцето Пиленцето Павловата?Т.Е. друго недоразумение от антуража ти от калинки малинки????

Това пожарникарю от Банкя трябваше веднага да го направиш като дойде на пласт - дъщерята на комунистическият кръволок и убиец Боков, никога, ама никога няма да стане шеф на ООН...!!!!!! Сега на Кристалина/Сталинка която е наистина ТОП българската номинация, ще и е много трудно - дано в Русия не са я забравили като шеф на СБ там - Путин уж не забравя като стар КГБ-ист...

Писмо или знамето на Ислямска държава бе Борисов . Отговори като мъж какви ги плещи тая в ООН Ислямска държава и Боко ли ще вкарва . Нали много ти плещи устата отговори на хората . Щото ако Бокова беше казала тези думи досега да сте издали Европейска заповед за задържане . С какво ни облъчва Кристалина в момента ?

имаме две кандидутки "за следващия Г.С на ООН"

Кристалина Георгиева твърди в статия, публикувана във Файненшъл таймс, че е възможно да дойде ден, в който "Ислямска държава" и "Боко Харам" да се сдобият с достатъчно легитимност, че да говорят от трибуната на ООН.

Интересно тези двамата от снимката, какво са обещали в замяна на избирането! За колко сребърника са се продали и са заложили нас и държавата ни в замяна?!

Уважаеми дипломати, Изпращам ви като прикачен файл пепелянката. Дръжете я по-дълго там ,че ме заплаши с ОЛАФ

света има достатъчно проблеми да се интересува от вътрешните ни лайна, такива кандидатки сме извадили, с тях се показваме и нищо друго не ни остава освен да ги отстояваме че и двете са достойни

""Какъв искаш да станеш?, пита Бате Енчо талантите в студиото на детското предаване Кой е по-по-най?. Борец, Престъпник, Мутра като Бойко Борисов, отговарят невръстните малчугани. Защо?, пита с неловка усмивка Бате Енчо - За да имам пари. Да карам джип и скъпи коли. Да стана бързо генерал. Да ме дават всеки ден по телевизията.Голяма част от днешните гласоподаватели не се интересуват от морал, възпитание и разни там подобни. Те са нагли, арогантни и безпринципни. Точно като техните идоли. Те искат бързо и сега да получат всичко власт, пари, коли и жени. И ще гласуват за статуквото, което може да им го осигури. На всяка цена. Не трябва да им се сърдим. Вината е във всички нас, които съградихме мечтите им. Които чрез медии, лозунги и други средства позволихме ценностната система да бъде подменена."

Още на някоя друга близка на ББ дама не и ли се прииска да я кандидатират и нея? И той с това "меко сърце", как да откаже! По- голям резил няма от нас!!!

"Борисов изразява убеждение, че с професионалните и личните си достойнства кандидатурата на Георгиева ще допринесе за разширяване на кръга от способни дами, участващи в надпреварата и ще увеличи шансовете на Източноевропейската група да излъчи следващия ГС на ООН." Боцко , като ще "разширяваш кръга от способни дами, участващи в надпреварата" пусни поне и Куневица-Пръмовица-Йес,йес да участва в състезаниети и тя е много даровита

Само, ще кажа, че Борисов след 10 поредни победи, ще претърпи първата си загуба. Кристалина на 100 % няма да победи в тази надпревара. И другото което е по-важно, ще загуби от Патриотите в Президентските избори.

Язък за обарването МУ!!!

Бойко пак надупен. Изпрати послушката на Юнкер, който провали ЕО че дори Великобританците искат да се махат. Нищо чудно подчинената и да провали ООН. Между другото Кристалинка винаги е била сяамо в положение на подчинена. Никога не е била шеф на някоя служба. Те тези които я избират дават ли си сметка че не е Кристалинка ами е Сталинка? И е възпитавана от дете като Сталинка?

Сега Сталинка ще праща всичките орди към Бугарско!

Е не знам защо, но и Бокова и Сталинка не ми харесват, може би защото са от комунистически родове!

Ха намери един от некомунистически род, който да хареса на целия народ и на теб включително! Говориш смешни иеща.

"Борисов изразява убеждение, че с професионалните и личните си достойнства кандидатурата на Георгиева ще допринесе за разширяване на кръга от способни дами, участващи в надпреварата и ще увеличи шансовете на Източноевропейската група да излъчи следващия ГС на ООН." Боцко , като ще "разширяваш кръга от способни дами, участващи в надпреварата" пусни поне и Куневица-Пръмовица-Йес,йес да участва в състезаниети и тя е много даровита

и на мен и двете не ми харесват но това е избора на "българският народ " който няма избор а мошенници и престъпници говоря вместо него и така ще е докато цялото стадо отиде за курбан

Джерард ван Бохемен, ротационен председател на СС на ООН през септември. Необходимите разяснения бяха направени и "всичко бе уредено"ТО ГОЛЯМО УРЕЖДАНЕ Е БИЛО НЯМА ЩО!

Сега очаквайте да се напълнят обезлюделите села и градове с емигранти както предложи К.Г.А и Меркел точно това иска,нали???

НЕКА ИМА СКАНДАЛ НЕКА ИМА 2 КАНДИДАТИ ТАКА ЩЕ СТАНЕМ ИЗВЕСТНИ. ЕГАТИ ИЗВЕСТНОСТТА!НАЛИ ЗНАЕТЕ КАК СЕ СТАВА ИЗВЕСТЕН ТОП МОДЕЛ?КАТО СИ ПОКАЖЕШ ГОЛИТЕ ЦИЦИ И ЗАДНИК НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ.

то и двете няма какво да показват

Е ЕДНА СТРАНА ДА ИМА 2 КАНДИДАТИ.ТОВА НА СЕ Е СЛУЧВАЛО НОООО ПРАВИЛНИКА ГО ПОЗВОЛЯВАЛ.КОЙ ИЗВРАТЕН МООЗЪК Е ВМЪКНАЛ ТАЗИ ПРИЗУМЦИЯ ВЪВ ПРАВИЛНИКА?НЕКА ПОКАЖАТ ТОЗИ ПРАВИЛНИК ДА ВИДИМ КОЙ ГО ИЗМЕНЯ ВЪВ ПОСЛЕДНАТА МИНУТА И ЗАЩО.ЗАЩО СЕ ПРАВИ ВСИЧКО ТОВА?АХ ТОЗИ МРЪСЕН МРЪСЕН СВЯТ И НИЕ ВОДЕЩИ ВЪВ ЦЯЛАТА МРЪСОТИЯ.

През 1991 Норвегия е участвала с 2 кандидата, единият от който е бил Турвал Столтенберг, бащата на Йенс Столтенберг. Никой от двамата кандидати не е бил избран.

МОЖЕ БИ ЩЕ ДАДЕ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ГЕОРГИЕВА САМО АКО ИЗТЪРГУВА СДЕЛКА ЗА СВАЛЯНЕ НА САНКЦИИТЕ СРЕЩУ НЕЯ.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА Я ПОДКРЕПЯТ.

КОЛКО СТЕ ПРОСТИ И ДВАМАТА НА ЛУНАТА ДА ИДЕТЕ ПАК ЩЕ СТЕ ПРОСТАЦИ !ЗАЩО СРАМИТЕ БЪЛГАРИЯ! АМИ КАТО СЕ ОСРА БОЙКО ЗАТВОРИ СИ УСТАТА И СИ ПРЕГЛЪТНИ ЛАЙНАТА ЗАЩО ТРЯБВА ДА НИ Е СРАМ ОТ ТЕБЕ И ТАЯ ПОВЛЕКАНА НАГЛА И ДЕБЕЛООКА КАРИЕРИСТКА. НАДЯВАМ СЕ ОТ СЪРЦЕ ГОСПОД ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ ВАС ПО КОЙТО СИ ИСКА НАЧИН............. ИЗВРАТЕ ХОРА НАРЕЧЕНИ ПОЛИТИЦИ ОЯДЕНИ СВИНИ....БЕЗСРАМНИ.......

ЗАГУБА НА БОКОВА НО СЪС ЧЕСТ И ДОТОЙНСТВО ИЛИ ПОБЕДА НА ГЕОРГИЕВА СЪС БЕЗСРАМИЕ ИНТРИГИ И ПОЗОР.ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ ! ПОЗОР ЧЕ СКАЧАМЕ ТОЛКОВА ВИСОКО СПОРЕД ТОЯГАТА НА МЕРКЕЛ И ПАДАМЕ ТОЛКОВА НИСКО КОЛКОТО НИ ЗАПОВЯДАТ.

Прееби сънародника пред очите на света било новаторство? Това след коя бутилка го писа?

От много год съм извън БГ и мисля че каквото се случва с нашите две кандидатури е само хубаво за страната. Винаги сме били неинтересна и безлична държава, мина дълго време от както хората по света знаеха за Стоичков. Впредвид на новата световна ситуация е гордост че имаме две кандидатки, предполагам че Бокова е добра, но ми се струва че Георгиева и по правилиен избор за поста. Българското участие е постижение, може би няма да сме толкова незначителни като нация, навсякъде ни бъркат с румънци или унгарци или руснаци. А тези които само оплювате, просто не виждате новото в света, малко се размърдайте!

които отдавна не са си били в България,акъл НЕ щем! Have a nice day.

излагацията? Никой не може да ти помогне.

Правилно господине. На олимпиадата трябваше да изпратим двама маратонци.С предложение първия като стигне 30 км.да кажем ,че имаме по добър и да сменим първия,По този начин можеше да вземем медал,Това е практично нали?

А ти какво направи за да не ни бъркат с румънци и унгарци? В Щатите се правите на чисти американци и се гърчите като ви питат откъде сте, а по форумите акъл ни давате. Оставете българските работи на българите.

Що така, бе Боже Бойко? Що не взе лицензите на ЕРПтата и не ги изхвърли от България? Що не изхвърли Дънди Прешъс, Аурубис, Медет? Що не изхвърли офшорните костови ТЕЦове, бе майна? Що не изхвърли принципалът на Топлофикация? Що не изрита ФАЩ от 4-те безплатни бази, които ползват у нас, и да си платят 2-та милиарда, които дължат за тези 10 години? Що не изрита Веолия? Що не изрита Българския Хелзински Комитет и останалите соросови метастази, а? Що не нариташ курвите от Козяк 16 - Бъчварова, Митова, Захариева, Ненчева, Плевнелиева, Пръмова, Горанова, Лукарска, Теменушка Калинкова, да не казвам Путкова? Защо не изрита комунистическата гад Свиняна Павлова, Милена Пръмова, Цецка Цачева, Сталинка Георгиева, Бойка Борисова? Бойка ли? Та това си ти! Подавай си оставката и бегом в Централния Софийски Затвор. Колкото повече отлагаш, толкова повече ти се увеличава срокът! Не знаеш ли, че ЛАКОМ ГЪЗ КРЪВ сере, а? Купи си една кирка и се стягай да копаеш уран в урановите мини! За росатомстройекспорт дължиш 160 хиляди евро всеки ден! Приготвил ли си ги от джобните? Да не мислиш, че ние ще ти ги плащаме? С Бъчварова организирайте дневно по 160 мигранта от всеки по 1000 евро, за да поемеш лихвата. Терористите после изпращай в ТЕЦ Марица Изток 1,2 или 3.... Връщай си и 28-те милиарда главници, докато не са станали 40 милиарда с лихвите!! Помисли за душата си, защото скоро не 3 папи, а 10 Господа няма да могат да те спасят!

Не взимам лицензите само поради липса на желание, с друго нямам проблеми! Същото се отнася и за изброените политици. Джобните са налични. Така че вдишвай по-дълбоко!

скоро....

Този човек всеки изминал ден ме изумява с качествата които притежава и ме кара да се чувствам горд. Ами щом е написал писмо това означава, че е грамотен и вероятно съставя цели изречения без особени проблеми!

Едно НЕГОВО побарване по врата и хайде беж да ставаш шеф на ООН. Фотографе, имаш отличен. Като стане Сталинка шеф на ооНЕ-то ще снимаш в Ню Йорк. Ех този Ню Йорк, Ню Йорк, Франк Синатра - романтика, мама му стара. Завиждам ти, фотографе

За побарване по врата става шеф на ООН, а представяш ли си каква ще стане за побарване по гърба и най-вече по продължението му?!

Зика е като сенна хрема в сравнение с кабинета. Кара-вара месец и нещо и мине, тия мульовци могат да затрият и повече от една държава.

Заспахте ли бе, комундета! Имам добра новина за вас: Елена Йончева подкрепя Бокова! Хайде малко да се осеферите!

Ти па! Елена Йончева е бягала под бомбите и куршумите, докато ти си си чесал срамните места в някоя кръчма. Млъкни и не си показвай немитата муцуна пред хората.

са най-грозния резил за България.

На комунистите защо им викат безродници, някой има ли инфо!

Баща им е чук, а майка сърп

И сега Бокова тях ли представлява, сърпа и чука!

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,американското долно предатече ненчев,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Коментара е само един--- глупак!!!!

На N-та степен.

Къде сте бе, комундета! А бе вече и густо не ни бутате бе! Срамна работа, 500 коментара, даже за Кунева имаше повече рев!

ПОДМЯНАТА НА КАНДИДАТ, ПРЕДИ ДА Е РЕАЛИЗИРАН ИЗБОРЪТ ЗА ГЕН. СЕКРЕТАР НА ООН Е П О З О Р ЗА БЪЛГАРИЯ НАЦИОНАЛ ИНТЕРЕСТ, ВАШИНГТОН, 29.9.16

Чети какво пише Сорос по-.долу бе простако

Дай, дай, дай!

ще ревеш.

ще стане когато изберат Бокова за генерален секретар на ООН!!! И що Борисов е стиснал така Кристалина отзад за врата ,гаче ли ще я навежда...Натам май отива работата!!!

Ми той не може да пише Бе

Като е толкова уникална нашата Кристалина, как не се намери един мъж да я вземе? За кариеристите семейството е досадно бреме.

Виждат я какво представлява.

какви неблагодарници. Кака Сталинка толкоз пари от евробюджета да им дава, а те: "И Украйна с резерви към кандидатурата на Кристалина Георгиева за шеф на ООН" Ква става тя.. Една от трите страни с БЛЕНУВАН ГЛАС - двете европейски и една източно-европейска.. Са присъединява към трите "НЕ" от азиатско-африканско-латиноамерикански страни.. Още не станала от резервната скамейка - хоп 4 гласа не..

Господ да благослови всички,които са си мръднали поне нокътчето на малкия пръст за майка България !

залагам 100 еуро за третия ни кандидат

Само, ако е МИтоди!

Интересно какво е написал Борисов (или са му написали, че не е много ясно дали може сам) защо се отказва от Бокова, след като преди я е предложил и подкрепил. Не че Бокова ме харесва, но не може да си като хартийка на вятъра. Само мазното се вижда.

Кико, иска се четене мойто момче! Формалният повод за оттеглянето на подкрепата е некласирането на Бокова на първо или второ място на последното гласуване, каквото беше условието за продължаване на подкрепата!

Това не е причина, т.к. Георгиева въобще не е била в класацията. Иска се и мислене, мойто момиче

5 члена на СС слагат вето на 5 първи места и Бокова минава на 1 място. Така че вашият и на Боко аргумент просто не отговарят на техниката на гласуване за избор.

от "светената" водица но Божо, върху ПАПАгалената глава на ... Туй се вижда.. И на български парфюм "ОО" ухае..

баня ли нямате, бе.

Винаги казвам - обяснявай си всичко с парите и ще имаш винаги правилният отговор! Бокова няма как да скочи от пето място на първо, Георгиева пък съвсем, но в случая с втората има едни пари за "усвояване", мнооого пари - за кампанията...

И, хубаво ли е да се усвоят или не е!

Всичко е изяснено. Бокова продължава борбата в лично качество, Георгиева е кандидатът на България! С това са запознати всички 15 постоянни и непостоянни членки на СС!

членове вече официално изразиха своето неодобрение към новата ни кандидатура.. И няма да пропуснат да покажат на Германия, че техният глас в СС е равен на нейния. За сметка на ИМИДЖА НА БЪЛГАРИЯ. УКРАЙНА също така изказа възмущението си от начина, по който ПАРАШУТИСТКАТА СТАЛИНКА се спуска в играта..

Опитвай се да вникваш в същината на прочетеното! "Вече официално изразиха" е вярно. "Неодобрение"е невярно! Имаш втори шанс!

ретрограднио Меркурий и това си е.. На всичкото отгоре - и ЧЕРНА ЛУНА, за капак докарал.. Та чак ХЕЛУИН щаля да помрачава... Празника на ГРОБ в ТИКВЕНБУРГ ша разваля.. (ТИКВЕНБУРГ е името на Севлиево в СЕДМИЦАТА НА ТИКВАТА.. Специално тиквено влакче "Сименс" са пуска, въртележки за децата, тиквеници на корем са раздават, награда за НАЙ$ГОЛЯМА ТИКВА СА ПОЛУЧАВА.. С една дума - ПАНАИРИ, ПАНАИРИ!)

За Луна президент! Кандидата на ГЕРБ е Луна!

Кристалина - родена 13.08.1953 г. Ирина - родена 12.07.1952 г. Била баба, а другата - млада-младина, както казваше баба ми! Образование: К. - Политикономия във ВИИ "Карл Маркс" И. - Международни отношения в МГИМО Е, тези с жълто около устата (или в духа на времето - с бело по ноздрите) не знаят какво беше това политикономия. Да питат Иванчо Костов! Знаела К. руски, добре, но сигурно не по-зле го говори и И. Кариера: К. - доцент от 1977 г. За инфо на онези с жълтото/белото - питайте бабите и дядовците си дали можеше човек да стане и прост асистент, ако не те одобри окръжният комитет на БКП. А за доцент изискванията минимум - да си член на БКП. И. -1977 г. стажант аташе и трети секретар в отдел "ООН и разоръжаване" на МВнР Я виж ти, по-младата с 1 година прави стремителна кариера в тъмните комунистически времена. А кога ще излезе досието й от ДС? Нищо лично.

Ти откри топлата вода! Не си чул, че България беше тоталитарна държава! Те си чул, че нямаше плурализъм! Кажи ми какво конкретно те изненадва!

Че го няма досието на Кристалина, където да се прояснява как тя, без подкрепата на БКП, е станала доцент по политикономия в комунистическия вуз през тоталиьарната 1977.