ООН призова страните от ЕС да не връщат бежанци в България

Върховният комисариат на ООН за бежанците призова страните от Европейския съюз да не връщат бежанци обратно в България заради нечовешките условия за търсещите убежище в страната, предадоха ДПА и Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - ООН призова страните от ЕС да не връщат бежанци в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЕТ 5 МЕСЕЦА В ГОДИНАТА ТРЕПЕРЯ ОТ СТУД, РАДИАТОРИТЕ МИ СА ИЗКЛЮЧЕНИ, ЗА КОЕТО ПЛАЩАМ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ 40 ЧЕТИРИДЕСЕТ ЛЕВА МЕСЕЧНО, МРЪЗНА, ЧОВЕКОЛЮБИВО ООНЕ, ЗАЩИТИМЕ, МРЪЗНА, КИХАМ, ЗАДУШАВАМ СЕ ОТ БРОНХИТ И КРЪВНО, ЛЕКАРСТВАТА СА МИ ОКОЛО 80 ЛВ., ЛЕКАРСКИТЕ СЕРГИИ МИ ВЗЕХА ЗА ИЗСЛЕДВАНИЯ ПРЕДИ МЕСЕЦ ОКОЛО 350 ЛЕВА, КОИТО НЗОК НЕ ПЛАЩА, НИЩО ЧЕ 45 ГОДИНИ СЪМ ПЛАЩАЛ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО. А ОРЕХОВ НЕ МИ ДАДЕ ЗА НОВА ГОДИНА 50 ЛЕВА, ЗАЩОТО ПЕНСИЯТА МИ Е 252, А ТОЙ ДАВА САМО НА ТЕЗИ ПОД 251. ООНЕ, ЗАЩО НЕ МЕ ЗАЩИТИШ, КЪДЕ СИ И ТИ Бар-аб-ар Балох? Къде си, човеколюбецо, не можеш да се дигнеш от новогодишната си отрупана трапеза, от там ли следиш световните събития, ела в къщи, ела, ще ти завием експертноговорителските телеса с изситняло одеалце, ще те гостим с европейско месо от варели, ще постоиш само два часа на 12 градуса стайна температура, ще се закалиш и ще видиш, че има и друг свят освен този на продажни дебелогъзи международни чиновници. И че ние, българите, не сме унижени, ама хич не сме, нали!

Къде е централата на ООН ТАМ ДА СИ ПРИЕМАТ БЕЖАНЦИТЕ И ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ СИ Е ИСПЯЛА ПЕСЕНТА ДА СЕ ЗАКРИЕ.

Заповедите от ЦРУ са на английйски Виж каква грешка стана 11 септември 2001 при превода и третия самолет не улучи .

Най-добре да дойдат и да си приберат и сегашните

Ганьо е един тарикат на дребно, интересчия и простак. Като голяма част от населението в България, умнико. А оставка явно не искате всички - я надникни в съседната тема да видиш колко народ е писал против протестиращите и в защита на правителството? И вие не знаете какво искате, затова единственото което ви обединява е омразата - без значение към кого и какво.

НИКОЙ! ЧЕ СИ НИКОЙ Е ЯСНО, НО ЧЕ СИ ИЗМЕТА НА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО НА СВЕТА Е ОЩЕ ПО-ЯСНО, А НА БАС, ЧЕ СИ ПЛИТКОУМЕН/ТОВА СА ТИ ГО КАЗВАЛИ И В НАЧАЛНОТО УЧИЛИЩЕ/ ДАЙ СИ СНИМКА И ЩЕ ВИДИЖ, ЧЕ ХОРАТА СА ПРАВИ А НЕ КАТО ТЕБ КЕНЕФНО ИЗОБРАЖЕНИЕ ОТ БРЮКСЕЛ НАПРИМЕР

Ми ние ще приютим бежанците, но нека Европа да прибере нашите цигани !!!!

Още ли има хора които мислят, че има бежанци, а не нелегални емигранти и религиозни екстремисти от третия свят. Още ли има хора които мислят, че тези натрапници бягат от войната. Те са изпратени тук за да взривят в бъдеще социалния мир. Те са оръжие срещу българите. Както и нароените напоследък етнически партии. Още ли има хора които гледат тези продажни медии, които им пълнят главите с неверни факти и полуистини. И които представят едностранчиво събитията. Чудно нали.

Сиромашия до шия както за мигрантите така и за българите. Сега вече лъжите на Станишев и секретарката му Йовчев, че проблема е решен лъсват и блестят че чак заслепяват Орешарски и Ко. Какво чакате, махайте се!

ООН-то, направо ги насочвайте към Германия, франция, Холандия и др. богати държави, нека те да си развържат кесиите, защото нашите джобове са продънени от експертните им препоръки и съвети, а с празни такива не се получава...да пращат самолетите си и да ти прибират, иначе срещу бежанците нищо лично, но аз мога само да съм състрадателен, защото с 310лв. заплата не си мисля,че мога да поканя у дома си поне едно семейство, колкото и да желая това, а пък депутатите - настоящи и бивши мълчат по въпроса за съпричастността

Абе на Ганьо не може да му се угоди. Защо бежанците трябвало да са добре, след като ние сме зле. Зле са, защото за тях се плащат субсидии, които потъват в някой джоб, а не отиват по предназначение. Парите за тях по традиция се крадат. И стига с това ООН да се погрижел за нас, да натиснели политиците ни - това не им е работата. Ако го направят ще вреснете веднага, че се месят във вътрешната политика на суверенна държава. По стар комунистически обичай все някой друг ви е виновен. Я ще са циганите, я бежанците, я нещо друго. Вие сте чисти и безгрешни. Като спрете да мамите и тарикатствате, да избирате мутри и комунисти да ви управляват, да сте злобни и зли, да обвинявате целия свят че иска да ви унищожи, да се поставяте с някаква необяснима арогантност над всеки и всички, като се научите да мислите с главите си и преодолеете ограничеността си, тогава може и да дръпне страната напред. Ама едва ли ще се случи...

А, защо са им чинове, та те седят по земята и в собствените си държави, не ползват столове или маси болшинството от тях. Не им е в културата.

пореднят ограничен българин който просто не знае какво има зад границите.проста нация.

защо се засягате от истината,ами няма в Бг човешки условия нито за бежанци нито за нас.просто сме една мизерна и бедна държава и живеем такива като мизерници.под всякаква критика сме и това е истината.

За първи път след 1989г. ООН признава бежанци от България. Това са вече политически емигранти на България, не на Сирия.Те напускат законното си пребиваване в България, защото не им се спазват човешките права. Не знам какво достойнство е останало в ЕС, защото това е петно върху ЕС пред целия свят.

А аз призовавам уважаемите хомосексуалистични про-империалистични мозъконесъстоятлни чукундури от ООН(ОО-Не) вместо да говорят идиотизми, да си ги съберат всичките бежанци, били те от Сирия или от Алжир, или от където ще, и да си ги наврът... да не обеснявам къде. Значи като става въпрос за нашите интереси, гореспоменатите капиталокавали никви ги няма, но само нещо да им засегне реномето веднага идват с обвиненията!

А какви са били условията в лагерите на западните държави, в които са пребивавали българските бежанци преди 1989 година?

Комунизъм, какво очаквате?! Изроди са сегашнот правителство. Хем нехаят да опазят границата, хем допуснатите се гледат в мизерия, обидна за България. Комунистите нищо не са способни да направят като хората, омърсяват всичко, ддо което се докоснат. И след тях вони на цинизъм и нисък интелект.

Ние българите не живеем по добре. Наистина лошо впечатление прави, че оградата не е надеждна, нуждае се от ремонт. Вратата няма катинар и въоръжена охрана.

Не забравяй и ток по бодливата тел и картечари по вишките...

А какво майната си искат тия от ООН? За така наречените "бежанци" аз не дадох помощи,защото такива - сирийци, палестинци, афганистанци, суданци и пр. всяка година оставах без място в общежитията. Не дадох и защото те идват с по 15-25 хиляди евро джобни, а аз работя от 1992г и никога не съм успял да спестя толкова. Не дадох, защото към това което дадоха други, нелегалните емигранти се отнесоха с презрение като с боклук. Не дадох, защото държавата мина през главите на българите по въпроса с настаняването на чужденците. Не дадох защото държавата е в безхаберие колко таквиа са влезли през границата и къде са. За това че не съм се регистрирал адресно в 30-дневен срок - за мене глоба. А за хилядите които не ги знаят въобще че са в страната? А за това че никой не знае от де изкарват парите си? Не дадох, няма и да дам, в добавка водя камания сред моите познати и приятели да не се дава никаква помощ за нелегалните емигранти.

И още въпроси се роят в главата ми... Защо ще търсят работа на нелегалните емигранти в България, като има толкова много безработни Българи? Кога държавата ще спре да облага всички хуманитарни помощи с ДДС? Айде за нелегалните емигранти не дадох. А на Българската Коледа? А през годините - за пострадали от наводнения...? Защо държавата прояви повече грижа за нелегалните емигранти отколкото за пострадалите от земетресението в Перник, наводнението в с. Бисер, пострадалите от наводнението в Цар Калоян? А ООН тия работи не ги ли вижда или не му пука на ООН-то? Защо цял Евросъюз дума не обели че външната граница на евросъюза (нашата граница с Турция) е съвършенно неохраняема от години? Защо сръбската ни граница се охранява прилично, а турската ни ЙОК?

Всъщност, това тук в статията е само част от плювните от ООН по България. Плюят ни и че си правим ограда по границата, че сме командировали допълнително полицаи, че сме нямали достатъчно преводачи, че... Пълният текст на анализа на ООН го има във фрии-бг нет под една статия - ООН с остри критики...

ОТ ООН СА ПРАВИ: НОВИ ПОРЦИИ НА ТАЛИБАНИ, КАТО В СТРАНАТА СИ ИМА ТОЛКОВА МНОГО ОТ СТАРИТЕ ПОРЦИИ

ДОБРЕ ЧЕ, СЪЩЕСТВУВАТ ЕВРЕИТЕ, ТА ДА ИМА ВИНАГИ КОЙ Е ВИНОВЕН

абе дир.ли сте дирник или сте ама да ви река-едни сте. какво ни пускате някакви си посредствени новинки и изпалнявате волята на задокеанските си господари освободители.кажете ни какво става в сирия или не ви позволяват. вие сте само едни нищо повече *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЕЙ,МОДЕРАТОРИТЕ , ЦИНИЗЪМ НЕ Е ТОВА,КОЕТО НИЕ ОПИТВАМЕ ДА СПОДЕЛЯМЕ ТУК ! ЦИНИЧНИ СА ВАШИТЕ ПРОТИВОДЕЙСТВИЯ ВЪРХУ НАС ,ИЗТРИВАЙКИ ПОСТОЯННО ТОВА, КОЕТО ВАМ НЕ СЕ НРАВИ ! НЕ СТЕ КОРЕКТОРИ НА ДУШИТЕ НИ ЗАГУБЕНЯЦИ ПРОДАЖНИ, ПО-ДОБРЕ ЛИКВИДИРАЙТЕ ФОРУМИТЕ СИ В СКАПАНИЯ "DIR" !!!

8901

А защо ООН се е загрижило само за бежанците?Излиза българите сме по низши от бежанците и не представляваме интерес за ООН.Дупе да ни е яко и през новата!

Очевидно представляваме голям интерес за "международната общност" - специален план "Ран/Ът" изработиха с помагачи от българска страна. Ето сега се грижат за разнообразяване на генофонда с канибали от Сев.Африка и Близкия изток. Постоянно наблюдават спазването на правата на "ромската общност у нас". Погрижиха се границата на съседна Гърция към Турция още миналата година да бъде укрепена с 300 МИЛИОНА евро, така че пиле да не може да прехвръкне, та ние да се облажим от последиците на войната в Сирия... Ще ни връщат циганите от ЕС. Какво още искаш?

8901

Ей вярно, не се бях замислил.Значи на кирия сме казваш?Браво и хвала на такива добри хора от ООНето!

Чудесно!Да си ги държат при тях!Халал да им са!

Гърция получи миналата година 300 МИЛИОНА евро за справяне с бежанците и си направи непристъпна границата. Освен това ПОРАДИ ЛОШОТО ИКОНОМИЧЕСКО ПОЛОЖЕНИЕ НА ГЪРЦИЯ, там емигранти не получават статут, а ги пращат в Германия. Смятай кви долни лай.а са тия в ООН дето мяцат сега лицемерно.

В момента ромите учат усилено арабски за да може да кандидатстват за бежанци и да лежат по цял ден а държавата да им гледа чаветата..Ако българската държава закъса ще се преместят по на запад!

Swebus

Не разбрах къде е лошата новина :)

Нима не знаете - дьржава ве4е няма - - това са новите бьлгари - надявам се 4е знаете и това 4е бьлгария 6те бьде заселена с роми и 6те бьде пьрвата помска дьржава - затова е това тотално прокуждане нба бьлгарите като им унищожиха поминака

Това е една твърде разпространена заблуда, че "ДЪРЖАВА НЯМА". Скочи на циганите, турците, банките, "бежанците", тогава да видиш няма ли държава. Какви медии ще лавнат, какви комисари и посланици ще завият, каква полиция и жандармерия ще ти се изсипе. ДЪРЖАВА ИМА, но тя е срещу българския етнос и в услуга на всеки негов враг.

Xитлер не е бил толкова жесток към евреите,колкото българската държaва към българите,към своят народ.

Правописът ти е чудесна илюстрация на предсказанията, които правиш.

При последното преброяване пенсионерите са 1,200.Сигурно добавят и циганите и стават 2 милиона.На 9 място в света сме по смъртност,данни от ЦРУ.В гробищата на един голям град преобладаващи са починалите м/у 50-60 години.Хората не стигат до пенсии.Това не е Гърция,там за възрастите се полагат големи грижи.За тях 80 години са млади .Познати работили по гледане на възрастни хора,казват ,че гърците имат много добри лекарства,лекари,преписват се правилните лекарства,а не като тука болниците гледат да изпратят възрастните хора на оня свят.Бургаската болница е пример за това.Наричат я долината на смъртта.Влезе ли възрастен човек да се лекува,то шанса да излезе жив е минимален.Това са факти.Сякаш има план да морят възрастните хора,за да има за циганите.

ООН - една от многото чиновнически организацийки, която не може да реши никакъв глобален проблен, а е станала котило за писарушки и празнодумци! И на слепия е видно, че Земята се задъхва от човешката алчост и нарастваща популация! А като събереш една камара различни хора на едно място конфликтите са неизбежни! Проглушиха ни ушите за новото глобално село, ама забравиха да кажат, че то ще е в Европа и пълно с джамии!

Чета коментарите и си представям милиони българи тръгнали по света подгонени от поредната политическа криза, която е прераснала в гражданска война. С какви очи ще искаме тогава от света, като самите ние сме безсърдечни. Бъдете сигурни, че българите в чужбина и в момента не отказват на никаква помощ. Не сме ние горда нация а сме роби, които са силни със слабите а се кланят на душманите.

Затова трябва да си налягаме парцалите и да не политиканстваме, да не се делим на сини, червени и бенбени. Ако продължаваме да сме разединени в крайна сметка ни чака същата участ на бежанците.

Съгласен съм напълно...

Чета, коментара ти и си мисля - този човек сигурно би спрял да помага на майка си и на баща си, да не умрат от глад с мизерните си пенсийки, за да даде на другите, които дори не искат да тоят тук! Каква саможертва!

Абе, толерастия до лудост.

Съмнявам се че човек като теб помага на майка си. Просто от коментара ти усещам че не си такъв човек....

А дано да НЕ ги връщат тук.

Това ли ви е най-големия проблем, ООН? Че било лошо за бежанци в България? Ми като е лошо защо продължават да идват? И защо не ги вземете в прекрасните си уредени държави , та да живеят и те човешки? Що си не е...е майката?

То и кривите краставици са криви ама са краставици вече според директивите на ЕС

Тук е непоносимо не само за бежанци, а и за 70% от местното население. Огромна част от пенсионерите живеят по-зле и от бежанците. Къде са тези от ООН, за да видят това?

тези от ООН служат на онези с големите шкембета, на онези, които правят световните кризи, на онези, на които им трябват войни, за да печелят огромни пари от човешка смърт и осакатяване, на онези на кооито им трябва безумната, животинска раждаемост и задръстването на Земята с гладни, неполноценни поради недохранване и болести, нещостни човешки същества, които за парче хляб продават и децата си, камо ли съвестта си... Това е трагедията на човечеството, че в него има сатанински индивиди, взели връх, които не се радват само на богатството и охолния си живот, а на човешките мъки и властта върху човечеството, това е много сладко. А организации като ООН са свърталища на хитри политикани, с малки изключения, които пък си осигуряват охолен живот, щедро плащан от сатаните. Има достатъчно мигновени информационни средства и всички могат да видят изгъвките на разните му там лицемерни и подли световни организации.

Нека всеки българин си вземе за в къщи по двама-трима бежанци и да помогнем на бежанците да си живеят щастливо и безгрижно !

Ти коя си? Ани Цолова или Генка Шекерова?

Ами тия от ООН да дойдат,да налеят пари,да помогнат и т.н. То лайкаш отстрани е най-лесно.Да видят и ние как живеем,тогава да пискат.Нали?

ООН по добре да се замисли как да ограничи популацията на човечството с мирни мерки. Ако се върви с такъв темп дори в обозримо бъдеще няма да има не само природа, а и храна за всички. А липсата на храна и вода води до лоши мисли

Ето това е най-болният въпрос на Земята. Той е в основата, в корена на всички злини мизерия, пауперизиране на огромни слоеве население, войни, пороци, свирепост, престъпност, оскотяване, ужасни болести... Гладът, несправедливостта! Hо да сте чули ООН да се занимава с него, да прави нещо смислено. А съвременната медицина има десетки хуманни, ненарушаващи правата на човека средства, да се намали безумната, животинска раждаемост, и то предимно в най-бедните и малокултурни страни. Необходимо е малко повече средства за просвета, за хигиена, за окултуряване. Вместо за помощи - временни подаяния от сухи храни и някакви лекарства, които, всички знаем, как и какво могат да излекуват. Тогава няма да гледаме ужасяващи снимки на двегодишни дечица как пълзят 1 километър към някакъв си център за благотворителност, за да получат къшей хляб, а зад тях подскача лешояд ... Странно, защо служителите на този центърне обхождат равната околност, как така не виждат детето, или децата, та един километър е напълно обозримо разстояние! Много гнило има в тези помощи, много гнило...

Ислямизацията на Европа явно се подкрепя от някой еврочиновници и комисари от ЕС, и частната фирма ООН. Както и много други организации за защита "правата" на човека от сивия сектор.

Докога паразитни организации ще злепоставят страната ни? Що за посегагелства над суверенитета? Кой е Балох та злослови, че България унижава мигрантите. А щом са мигранти, какви задължения може да имат към тях българите, 90 % от които живеят в нищета? Това, че някои българидрисльовци купуват за лай.няните си търбуси месо по 80 лв кило, не скрива грозния факт, че грабените от тях старци и деца ровят в кофите за боклук. Ето кое трябва да критикува дрънкачът, т.е. говорител, на ООН, а не да позори един беден народ. Такива поддържат престъпния интернационал, който държи хората в робство и бедност. Защо не осъжда подпалвачите на войната в Сирия, зад паравана на чиито последици сега открито деструктурират страната ни, набутвайки ни фалшиви бежанци - измет. КОГО защитава ООН? КАКВО направи ООН да няма войни, да няма бедност? Да не би ООН да подобри живота на Земята, да реши болните въпроси на планетата, да премахва несправедливостта? ИМИТИРА ГРИЖА с подаяния, а крие същинските причини безмерната алчност и хищничество на своите господари и работодатели. Срам! Излиза, че ООН е организация на пиявиците на света, служи им като хвърля прах в очите на народите, за да осигурява спокойствие и условия за богаташите. Защото една световна революция бързо и кардинално би сложила нещата на мястото им. Но не в полза на богаташите. Защото те не правят сами богатството си. Награбват го с безмилостна експлоатация. Вижте нашите капиталисти.

Като гледам снимките и сравня с много българи как живеят, дори са си много добре.

Крайно време е да си припомним поуката от народната приказка за "Тримата братя и неволята". Четейки коментарите тук на човек тъкмо това му идва наум. А и другата: Лозето иска мотика, а не молитва! Весели празници!

НЕЧОВЕШКО Е И ЗА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ! НЯКОЙ АКО ГО ИНТЕРЕСУВА...

Аз сирийци не съм канил , депутатите ги поканиха сега те да си ги хранят и те да си се опряват с ООН

Кагато ООН се сезира за нехуманното, нечовешкото и геноциндното третиране на милиони българи от десетилетия на сам, тогава ще повярва мв хуманизма им! Колкото до келеши пращащи български момичета в реанимация с юмруци и шутове, не мисля че точто те не са третирани хуманно, по-скоро те самите си нямат хабер от хуманизъм... ама нейсе, свикнахме сяйкаш с лижцемерието на тоя и ония.

Условията в лагера не са по лоши от тези в средностатистическа циганска махала. Липсват само тв антени. Защо тези паразити ,които са дошли да ни унищожат получават повече от мене, който е дал това, което се е искало? Страната ни съществува благодарение н нас и нашите предци и трябва да остане за нашите внуци.Но тази държава наша българска ли е или на агресорите от Азия и Африка?

двоен аршин

Задава следния интересен въпрос (а най-малко това правят продажните медии): Тези измислени бежнаци идват от две-три хил. км. разстояние, за да кукнат точно в България. Ами още 200 км. и с вРумъния. По-голяма държава, повече възможност и като територия и фондове. Обаче никой не говори за това. Нито ЕС, нито ООН и пр. Сега освен всичко ни изкараха и нецивилизовани и нетолиеранти и какво ли не. Всичко това е съшито с бели конци и е част от плана за унищожаването на България! Станишевия е все още млад и как мисли, че ролята му в това предателство спрямо Б-я ще му бъде простено един ден. А и не само той.

Предателството на политиците започна още през 1990 година, та до днес. Тогава нямаше много място за маневри /да спомена какво се случи с бивша Югославия/. Сега вече няма повече на къде - всичко читаво се изнася /робува/, а тук политиците същите и продължават да пеят същата песен, и все по.вече затъваме в мизерия.

ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ .. И СЕ СЪГЛАСЯВАМ С "ОСНОВАТЕЛНИТЕ ВИ ВЪЗМУЩЕНИЯ"...!!!! НО!!!! АЗ БИХ ПОПИТАЛ- ЗАЩО - "СКЪПИТЕ НА ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИЗАЦИИ- "БЕЖАНЦИ"- ТРЯБВА ДА УЧАТ- "АНГЛИЙСКИ"- А НЕ НАПРИМЕР- БЪЛГАРСКИ БЕ ... НАЛИ В НАШАТА СТРАНА - СЕ ГОВОРИ -0 БЪЛГАРСКИ..... ЕТО НАПРИМЕР- НАШИТЕ СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ-ЕМИГРАНТИ...- КЪДЕТО И ДА ИДАТ- УЧАТ ЕЗИКА- НА СТРАНАТА В КОЯТО СА- А НЕ - АНГЛИЙСКИ ...., ИЛИ НЕМСКИ ..ИЛИ- ИСПАНСКИ ..ИЛИ КАКВОТО БИЛО ТАМ ... ТИЯ- ИЗМИСЛЕНИ "БЕЖАНЦИ"- АКО ЩЕ СЕ "ИНТЕГРИРАТ"- НАШИТЕ СМИТАНИ ГЪЗОЛИЗЦИ-ПОЛИТИЦИ- ДА ОБЯСНЯТ НА ПОКЛОННИЦИТЕ НА ВСИЧКО ЧУЖДО- КАТО ТОЗИ МАЛИНОВ И ТАЯ - СТАЙКОВА , ЧЕ - АНГЛИЙСКИ - СЕ ГОВОРИ - НЕ НА КОНТИНЕНТА- А В АМЕРИКА И В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО.... - ДОКОГА- ЩЕ "ЛИЖЕМ ЧУЖДИ ЗАДНИЦИ"- И САМО И САМО - ДА ВЛЕЗЕМ В ПОЛЕЗРЕНИЕТО НА РАЗНИ ЧУЖДИ МЕДИИ- ЩЕ СЕ ПРОДАВАМЕ ... У НАС- БЪЛГАРИТЕ- НЯМА И ГРАМ ПАТРИОТИЗЪМ И НАЦИОНАЛНА ЧЕСТ... ЕТО ЗАРАДИ БОКЛУЦИ КАТО ТИЯ ДВАМАТА...- ЩЕ СМЕ ТАКА ...- ДА ОТВОРЯТ УЧИЛИЩЕ- АМА ДА СЕ УЧИ- БЪЛГАРСКИЯ .. А НЕ АНГЛИЙСКИЯ- ТУК СЕ ГОВОРИ- МИСЛЯ- НА БЪЛГАРСКИ ..ПРАВ ЛИ СЪМ .. ??И С ОСНОВАНИЕ- СЪМ ВЪЗМУТЕН ДО БЕЗКРАЯ - ОТ ТАКИВА ЕВТИНИ ЛИЧНОСТИ- КАТО ТИЯ ДВАМАТА .. СПОДЕЛЕТЕ И ВИЕ ... ????

подготовката на бадещите талибани е сас задалжителни познания на англииският език.за да няма езикова бариера с утрешните им работодатели!!!

Не е необходимо да учат български. Нека да учат английски и френски за да заминават там. На български трябва да знаят само "Марш от тук!"

За нашите братя роми условията също са нечовешки в България. Не ги връщайте и тях. Даже им осигурете транспорт по земя, море и въздух.

Като им е трудно тук, на горките терористи, вземете ги и си ги ползвайте със здраве