17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на омбудсмана. Най-сетне някой да каже нещата в правилния ред

Няма нищо безплатно.

Истината е че Мунчо е подпсал нещо в Европа и ни го е натресал. Изобщо за 6 месеца ни продадоха.

Тва на мутрите адвокатката секретарката ли беше?

МОЛЯ ВИЖТЕ ТЕЗИ И НЯМА ДА СЪЖЕЛЯВАТЕ, ЩЕ ВИ НАПРАВЯТ СВОБОДНИ и МОТИВИРАНИ ЗА ИСТИНСКА СЪПРОТИВА СЛЕД КОЯТО ЕДИН МАЗЕН ПРОДАЖНИК И ВАКСЕР НЯМА ДА ОСТАНЕ НА ТАЗИ ЗЕМЯ. . Първо за сертификатите: Българското законодателство не дава право да се изисква показване на лични данни, каквито са ваксинационния статус https://bit.ly/CertificatOFF . (ВИДЕО БГ) Един клип за НАДЦАКАНАТА пропаганда за ваксинация по БТВ с участието на много известния проститут(Фънки) с пресТитутки(П.Дикова) и събеседнички А.Сърчаджиева и Д.Бакърджиева, които си нямат на идея, че ще ги изтипосат така, че да им се прииска да не са се раждали. Вижте го, и за секунда няма да съжелите за отделеното време. https://bit.ly/BTVpropagandaOff . Ето какво още искам да ви покажа по темата, то си говори само по себе си за всичко което някога ви е трябвало с точните аргументи, документи и сравнения. . (ВИДЕО БГ) Гледайте само какво мега яко интервю ще ви покажа, с най-яката и честна експертка по ваксинални боклуци, моля гледайте и ако съжелите, елате ме псувайте на воля. https://bit.ly/InterviewDrCaryMadey . (ВИДЕО БГ) Вижте документално видео за супер важени моменти с който жестоко ви манипулират в ковида и ваксините. https://bit.ly/FallCabal18 . (ВИДЕО БГ) Топ учен и изследовател д-р Шива Аядурай за COVID 19, най-голямата измама в историята на човечеството. https://bit.ly/DrShivaA-CovidHoax . (ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕОТО, КОЕТО ВЛУДЯВА ВАКСИ ТЕРОРИСТИТЕ, ЗАЩОТО ПОКАЗВА ОТ УПОР ВСИЧКО КОЕТО ТЕ ПАЗЯТ ОТ НАС В НАЙ-СТРОГА ТАЙНА! (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid . (ВИДЕО БГ) Вашият антидот за неутрализация на корона ИЗМАМАТА и ГЕНОЦИДА НА ВЕКА, съдържа точните аргументи с които да го ПРОЗРЕТЕ ЯСНО, и да защитите себе си, близките си, и себеподобните от ВАКСИНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ, и всички налагани ни ограничения. http://bit.ly/StopK19Genocide

Обдусманите не са за да се разбират а да защитават правата ни от властта, която злоупотребява с правата си.

Омбудсмана е на място човек..винаги е в час

- Какво става, ако преболедувал с висока нива на антитела се ваксинира срещу коронавируса? - Може да се получи свръхреакция, някаква възпалителна реакция на имунната система, защото, ако човек е изградил високи нива на защита, допълнителните дози могат да не бъдат добри. Именно затова аз смятам, че трябва да се въведе задължителен тест на всички преди ваксиниране, за да се разбере дали не са прекарали вируса без да са разбрали. Защото много хора го карат леко, като симптом се припокрива с другите сезонни вируси, и тези хора имат защита. - Съветът към преболедувалите обаче е да се ваксинират, защото губят защните си антитела до половин година. - Изобщо не съм съгласен с подобно твърдение, което противоречи на здравия разум и научната фактология по отношение на имунологията. Адски голям проблем е за мен, когато неимунолози, коментират имунологични аспекти и проблеми, които се разискват на високи форуми и които дават обективна прецененка какво и как не трябва да се прави. Фактът е, че има един малък процент преболедували и ваксинирани, които не реагират адекватно. И това се знае. При една ваксинация, когато ваксинирате 100 души, от 3 до 5 процента няма да реагират на ваксината. Но смисълът е, че останалите ги пазят. Огромният брой хора, които преболедуват вируса, изграждат траен имунитет и на практика няма смисъл да бъдат ваксинирани, а още по-малко да бъдат принуждавани. Затова и силно настоявам да не бъде правено от чисто професионална гледна точка. Действително за наличието на антитела се разбира, когато тестваш хора. Не винаги обаче тестът е лесен, защото, когато човек е прекарал заболяваето, се тества с кръв. Да, но много малка част от клетките на имунната памет са там, в огромната си част стоят най-вече в костния мозък и там чакат, когато имат среща с вируса, да реагират. Но така или иначе директното принуждаване на прекаралите заболяваето да се ваксинират намирам като крайно погрешно. - Защо тогава не се признава нивото на защита на прекаралите коронавируса след шест месеца? Ясно е, че това е европейска директива, с която аз не мога да се съглася, защото по всички данни като общност тези групи са в пъти много по-защитени. Изследване в Израел показа, че при тези групи от 6 до 8 пъти са по-малко леталните случаи при вторичен контакт с вируса спрямо ваксинираните и 15 пъти по-рядко се заразяват. Това е логично, защото придобития имунитет на хората, които се срещат с вируса в естествени условия е много плътен и много по-пълен.

Човек прекарал вируса и имащ антитела, може да се ваксинира, друг е въпросът има ли смисъл... също за бустерните дози...

Лелката с подрязаното бретонче и селска усмивка измислила нещо

ОТ РЗИ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТИВАТ ЗА ДНК АНАЛИЗ!!! ДА СИ ЗАДЪРЖАТ ”БЕЗПЛАТНИТЕ” ДНК СЪБИРАЧИ!!!

Жмульо, ако знаеш до сега колко пъти са ти го прибрали ДНК-то без да се усетиш, бедна ти е фантазията.

ЗАТОВИ ЛИ ТЕЗИ БОКЛУЦИ ТЕСТОВЕ ЩЕ НИ ГИ ПРОБУТВАТ БЕЗПЛАТНО !!!

ДА СЪБЕРАТ С БЕЗПЛАТНИТЕ ТЕСТОВЕ ДНК-то на българите. Щото цялата тази ПЛАНдемия се върти около ИНЖЕКЦИИ С ДНК МОДИФИЦИРАНЕ ТОЕСТ ПРОМЯНА; ТЕСТОВЕ, които не откриват абсолютно нищо, защото са направени и предназначени за събиране на ДНК материал!!! Ако някой е пътувал наскоро в чужбина и му се еналагало да закупува тестове, той вижда че компаниите нямат унищо общо с вируси, а теста му отива в някакви фирми за ДНК, странно нали?! Дори наемованията са им такива!

Безсимптомно друг път. Всички се правят на шушумиги че да не ги карантинират.

те са предварително псевдо тестовете разрабптени да да ват повето положителен резилтат!

шушумиги са само тези, които се карантинират/ваксинират до безкрай заради едната кашлица.

А кой ще ги плаща? Ние с нашите данъци. Айде нема нужда да плащам на бай Пенгял да се шматка къде си иска за моя сметка.

Точно сега ги плащаш. Ако антителата се признаят, то това ще бъде за месеци и години. А сега с данъците си плащаш антигенни всеки 48 часа на всеки неваксиниран.

ТОВА СА ТЕСТОВЕ ЗА СЪБИРАНЕ НА ДНК МАТЕРИАЛ !!! ТЕСТОВЕТЕ НЕ ОТКРИВАТ АБСОЛЮТНО НИЩО, КОВИД НЕ Е ИЗОЛИРАН В НИКОЯ ДЪРЖАВА + ПРИ ЗАПИТВАНЕ ВСЯКА ДЪРЖАВА ОТГОВАРЯ ЧЕ КОВИД НЯМА !!!

Абе ти добре ли си? Да не мислиш, че някой е преритал за сопола ти? Че и да го складира ха ха ха

ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ ГЛЕДАМЕ ЦИРКА И МНОГО ШУТОВЕ НЕЩО!

Най-после някой да зададе правилните въпроси!

Има прилика с Мария Бакалова, ама по - възрастна.

Правилно !

Един свестен човек в тази държава!

Браво!