Коментари - Оливер Спасовски за българския клуб: Аз лично осъждам откриването на подобни сдружения | Днес.dir.bg

Оливер Спасовски за българския клуб: Аз лично осъждам откриването на подобни сдружения

Според него могат да се намерят механизми за санкциониране на всичко, което накърнява националната цялост и националното чувство на македонския народ

Обратно в новината

Коментари - Оливер Спасовски за българския клуб: Аз лично осъждам откриването на подобни сдружения | Днес.dir.bg

Коментари

Народоосвободителната им армия била в началото на държавата. Аз си мислих, че е Александър Македонски или фараоните в Египет.

Сръбски утайки

А майка ти приживе духаше за 1 € на границата, когато ви пикаехме в резервоарите при ембаргото, помниш ли? А, шумадийска свиньо?

Пиши човешки бе, капут цигански.

I nie tebe sme ti palnili ustara s blagouhanni layna.

Samo data sbarvam shi ti palna ostata sas lepkava sperma. Iskam ta bremenen ot mene da si sas blizna4ita.

време е шумадийската кочина да бъде обсипана с обогатен уран, както през великата 1999 г., за радост на човечеството и за единна Европа! Ще бъде престъпление срещу цивилизацията, ако тая курвенска нация от дегенерати и цигани започне преговори за присъединяване към ЕС, след като мечтата на това нечестиво племе винаги е била руската кочина! Само бомби и отровен газ за тая измет, докато не освободи земята от гнусното си присъствие, и не се махне от българската земя, която населява и скверни днес!

Смърт за шумадийските цигани!

Shta zabriminea az tebe sas bliznatzi Ima data miluvam po izdutia korem Shi bada laskav kam tep.

Тезата че те са нация антифашистка, а ние сме нация фашистка се лансира от най-високо ниво! Не виждам вариант за сближаване на позициите. Ние ама фашисти и на тях така им харесва. Не могат да проумеят че ако ни мразят ние имаме 0 основание да ги допускаме до ЕС. Нямаме нужда от партньор, който ни мрази!

Мицко, ти ли си ма?

Я кажи сега, добре ли ти плащат за провокациите?

Е, Зоране от древния бългаски град Белград, освен да псуваш, друго не можа ли да измислиш?

80 години насилествено сърбизиране и антибългарска агитация -резултата е зомбирано население, което си търси корените още 80 години.

Анулирай ги, смешник. И тогава ЕС през крив макарон

Тези вече си правят оглушки и за вписвснето на българите в конституцията. Ще се наиграят май скоро....

Имаме си работа с едни диваци. Изостанали, малокултурни, тъпи хора. Какво да коментраме повече комшиите ни?

Надявам се Макрон да гледа това и, ако има поне малко съвест, ще си оттегли предложението. Тези хора не са готови за ЕС а и честно казано ще им направим услуга, ако не влязат в този разпадащ се съюз. И в двата случая трябва да са ни благодарни, за пореден път. Тези, ако бяха една отровна змия, щяхме да направим пари от количеството отрова събрано в нея, имат за поне 10. :)

МАКЕДОНИАЯААА, МАКЕДОНИЯААА

"Тезата че те са нация антифашистка, а ние сме нация фашистка се лансира от най-високо ниво!" И това ниво е същото от което лансират безумната идея, че руснаците (по традиция и наследство) са нация антифашистка, а украинците са съответно нация фашистка (и бандеровска). Изобщо, нацистките идеи се творят в Кремъл, в Москва - това е най-високото място!!!

тези хитреци си мислят, че света се върти около тях. това, което им дава сили , е предателското поведение на българските политици. По-специално джендърасти, като Ристю и Просто Киро.

Макрон го боли фара за нас. Той си имаше интерес, да изгони руснаците от РСМ и си го постигна. Другото му е през х.....я

кой каквото и да прави, накрая прекарани ще сме ние. Малцинство, ама в България ще ни накарат да признаем.

Тази кръчмарска посуда ще се превърне в малцинство в така наречената македония, шиптърите ще имат грижата за това :)Сръбски поцелуйко също може да се казва този оливерник,:)

лапай ве мангал

Тъповата физиономия, мекедонски шут, ударението е на ке:)

Малко ви бяха бомбите мангал пробит.

Най кой му пука за тези северномакедонски маймуни?

Само да попитам това македонско племе тарикати, що дирите у България да си вадите български паспорти и после да пътувате насам натам с тях и да си вземате и българско гражданство като сте такива родолюбци и с толкова накърнена душа?! То вече тая манджа направо смърди, аман от селски тарикати.

лапааай лайнар

не се само ти братко, и аз им сера в устата на сръбските мекерета

Без държавата-майка България Македония скоро ще е провинция на Албания. За съжаление това е съдбата на безродниците. Украйна скоро ще стане Русия плюс Полша. Подобен проблем на държава, която отрича националната си принадлежност. Активисти в тези процеси са амбицозни хора, които искат да си заделят пай власт. Нацизмът е най-честят инструмент за компенсация в държава без нация. Игерманците минаха през такъв процес и още не им е минало. Цяла Европа страда от такива безкоренни общности. Те лесно биват въвличани и използвани като най-слаби звена в ЕВропа, за да предизвикат чрез тях катакализми и да срутят Европа. В моента тече поредното срутване. Главни действащи лица са Украйна и Германия - двете държави без нация с вековна традиция и корени. Ето че РСМакедония се нарежда на опашката на безродните. Не напразно САЩ дойдоха да ни кажат, че трябва да допуснем Македония в ЕС, макар това изобщо да не им е работата. Просто имат интерес да вклинят поредно слабо звено в ЕС, за да търсят след това лесни пробиви. Такива държави обикновено се купуват лесно, понеже народ без нация е опортюнистичен и продажен. Те Украйна как беше купена, за да се самоунищожи. Германия е главният търговец в оттъруването на европейското благоденствие в чужда полза, Урсула е глаавен изпълнителен директор, също германка. Стигнахме до там да разчитаме на добротата на Тръмп, иначе ЕС е полу труп за десетилетие или две напред.

Господине, Цар Борис е велик български владетел, който с цената дори на съюз с Германия, не е допуснал от България и косъм да падне по време на ВСВ. Второ - нито един български войник не е изпратен на Източния фронт. Трето - С негово съдействие, както и на други фактори в държавата са спасени над 50 000 български евреи. По време на войната България е била конституционна монархия, но не и фашистка държава. И най-важното - чрез присъствието на български войски в Македония - на Македония не й се случва това, което преживява цяла Европа - смърт, кръв, покруса и пепелища. За инвестициите от България в Македония от това време разговорът ще е дълъг и ще ви учуди искрено, че и до днес се ползвате от построеното от България, само дето сте изтрили надписите, за да не се знае. По заповед на Сърбия, разбира се!

Оливерник Спасовски е всичко друго, но не и европеец. Македония смърди на плескавици, селска скара и оливерници.

Т.е. тези сърбомани с петолъчките са за ЕС? И тук проблема не е в протестиращите лумпени, а в представителите на властта като този плазмодий

Поради един или друг наш продажен политик забавихме много нашата “специална военна операция” в Македония!!!

Нещо много се е разпищолила Югозападна България напоследък!

,Що е маке.....

българи, които развяват съветски знамена, там имаме македонци, които развяват югославски...И в двата случая знаменосците се самонаричат патриоти...Като за два отделни народа сме доста сходни...

с малка забележка. Косъм е паднал, бомби също.. Но пък държавата уголемява територията си по мирен път с Южна Добруджа

Значи българите са фашисти и шовинисти, а северно макетата ..не. Малоумник. Тези вярно са освидетелстване.

Наистина е много рано за откриването на такъв клуб. Процесът, в който северомакедонците евентуално ще променят отношението си към Царска България, е дълъг, това е естествена закономерност. Дори и да не протестират, ще се почувстват, все едно им налагаме нашето становище. Аз лично бях категорично против ветото и се възмущавам от езика на омразата в СРМ, но в сегашния случай смятам, че трябва да проявим елементарна тактичност.

Забравете ги! Отнемете им българските паспорти! Нека се поалбанчват,гърчеят,сърбизират,на кой му пука за тях?

Македония е българският Донбас. Завладян от вражески орки, 80 години жестока антибългарска кампания, предателство от наши колаборационисти, раждат една вражеска на България нация от наши бивши сънародници. Същото каквото направи Путин в Донбас с рускоезичните украинци.

Украйна Донбас е аналогът. Една държава един народ. Територия окупирана от православни болшевики от съседна държава и много пропаганда - Съветски и Югославски знамена.

голяма част от коментиращите тук се различават от мятащите яйца там? Спирам да генерирам трафик. Две хубави български думи, набъбващи посещаемостта и вложенията.

Господинчо щте ти се неще ще откривате такива здружения даже и Хкомитет скоро ще са при вас

Първи признахме Македония. Подарихме и наши танкове. Дотук добре. Дадохме тон за добри взаимоотношения. След това се пръкна нашенското ВМРО, което трябваше да си изнамери причини изобщо да го има, че и да има думата Македония в името му. Да обяви враг с когото уж ще се бори и да събере под знамената си потенциален електорат. От там започнаха всичките простотии в отношенията ни с Македония. Показахме им завиден апетит към земите им, също и голям мерак да ги изкараме чисти българи, ама с малко пообъркано самосъзнание. Голям мерак и да им се месим в работите им. Български културни центрове, български клубове там. Всичко това съвсем естествено предизвика антибългарски реакции там, които само още наляха масло в огъня на нашите патриотари. Забележете - патриотари, а не патриоти. Има разлика между двете. Имаше един нашенски филм - От нищо нещо. Същата работа е и с Македония. От нищо стана нещо, благодарение на голямата тъпотия на малка и безлична партия да си намери поле за действие и да стане фактор в политиката. Помислете за всичко това, разберете защо македонците от приятелски настроени, или поне неутрални към нас преди години, станаха българофоби и ни мразят. Разберете ги тези неща, оставете ги на мира и нещата ще се уталожат и ще си дойдат по местата. Ние нямаме нужда от изкуствено и от чиста простотия създаден враг. Топим се като нация, никаква икономика, бедност, пустеещи градове и села, та Македония ни е дерта. Себе си не можем да оправим, нашите си земи не можем да заселим, Странджа пустее, свръх беден Североизток, тръгнали сме по Македония лиги да точим.

Македония си е нашата Украйна.

Ако клубът се казваше Сталин, Ленин или "Титова слаеа" щяха да са щастливи и да не протестират.

Коментари - Оливер Спасовски за българския клуб: Аз лично осъждам откриването на подобни сдружения | Днес.dir.bg

Оливер Спасовски за българския клуб: Аз лично осъждам откриването на подобни сдружения

Според него могат да се намерят механизми за санкциониране на всичко, което накърнява националната цялост и националното чувство на македонския народ

Обратно в новината

Коментари - Оливер Спасовски за българския клуб: Аз лично осъждам откриването на подобни сдружения | Днес.dir.bg

Коментари

Народоосвободителната им армия била в началото на държавата. Аз си мислих, че е Александър Македонски или фараоните в Египет.

Сръбски утайки

А майка ти приживе духаше за 1 € на границата, когато ви пикаехме в резервоарите при ембаргото, помниш ли? А, шумадийска свиньо?

Пиши човешки бе, капут цигански.

I nie tebe sme ti palnili ustara s blagouhanni layna.

Samo data sbarvam shi ti palna ostata sas lepkava sperma. Iskam ta bremenen ot mene da si sas blizna4ita.

време е шумадийската кочина да бъде обсипана с обогатен уран, както през великата 1999 г., за радост на човечеството и за единна Европа! Ще бъде престъпление срещу цивилизацията, ако тая курвенска нация от дегенерати и цигани започне преговори за присъединяване към ЕС, след като мечтата на това нечестиво племе винаги е била руската кочина! Само бомби и отровен газ за тая измет, докато не освободи земята от гнусното си присъствие, и не се махне от българската земя, която населява и скверни днес!

Смърт за шумадийските цигани!

Shta zabriminea az tebe sas bliznatzi Ima data miluvam po izdutia korem Shi bada laskav kam tep.

Тезата че те са нация антифашистка, а ние сме нация фашистка се лансира от най-високо ниво! Не виждам вариант за сближаване на позициите. Ние ама фашисти и на тях така им харесва. Не могат да проумеят че ако ни мразят ние имаме 0 основание да ги допускаме до ЕС. Нямаме нужда от партньор, който ни мрази!

Мицко, ти ли си ма?

Я кажи сега, добре ли ти плащат за провокациите?

Е, Зоране от древния бългаски град Белград, освен да псуваш, друго не можа ли да измислиш?

80 години насилествено сърбизиране и антибългарска агитация -резултата е зомбирано население, което си търси корените още 80 години.

Анулирай ги, смешник. И тогава ЕС през крив макарон

Тези вече си правят оглушки и за вписвснето на българите в конституцията. Ще се наиграят май скоро....

Имаме си работа с едни диваци. Изостанали, малокултурни, тъпи хора. Какво да коментраме повече комшиите ни?

Надявам се Макрон да гледа това и, ако има поне малко съвест, ще си оттегли предложението. Тези хора не са готови за ЕС а и честно казано ще им направим услуга, ако не влязат в този разпадащ се съюз. И в двата случая трябва да са ни благодарни, за пореден път. Тези, ако бяха една отровна змия, щяхме да направим пари от количеството отрова събрано в нея, имат за поне 10. :)

МАКЕДОНИАЯААА, МАКЕДОНИЯААА

"Тезата че те са нация антифашистка, а ние сме нация фашистка се лансира от най-високо ниво!" И това ниво е същото от което лансират безумната идея, че руснаците (по традиция и наследство) са нация антифашистка, а украинците са съответно нация фашистка (и бандеровска). Изобщо, нацистките идеи се творят в Кремъл, в Москва - това е най-високото място!!!

тези хитреци си мислят, че света се върти около тях. това, което им дава сили , е предателското поведение на българските политици. По-специално джендърасти, като Ристю и Просто Киро.

Макрон го боли фара за нас. Той си имаше интерес, да изгони руснаците от РСМ и си го постигна. Другото му е през х.....я

кой каквото и да прави, накрая прекарани ще сме ние. Малцинство, ама в България ще ни накарат да признаем.

Тази кръчмарска посуда ще се превърне в малцинство в така наречената македония, шиптърите ще имат грижата за това :)Сръбски поцелуйко също може да се казва този оливерник,:)

лапай ве мангал

Тъповата физиономия, мекедонски шут, ударението е на ке:)

Малко ви бяха бомбите мангал пробит.

Най кой му пука за тези северномакедонски маймуни?

Само да попитам това македонско племе тарикати, що дирите у България да си вадите български паспорти и после да пътувате насам натам с тях и да си вземате и българско гражданство като сте такива родолюбци и с толкова накърнена душа?! То вече тая манджа направо смърди, аман от селски тарикати.

лапааай лайнар

не се само ти братко, и аз им сера в устата на сръбските мекерета

Без държавата-майка България Македония скоро ще е провинция на Албания. За съжаление това е съдбата на безродниците. Украйна скоро ще стане Русия плюс Полша. Подобен проблем на държава, която отрича националната си принадлежност. Активисти в тези процеси са амбицозни хора, които искат да си заделят пай власт. Нацизмът е най-честят инструмент за компенсация в държава без нация. Игерманците минаха през такъв процес и още не им е минало. Цяла Европа страда от такива безкоренни общности. Те лесно биват въвличани и използвани като най-слаби звена в ЕВропа, за да предизвикат чрез тях катакализми и да срутят Европа. В моента тече поредното срутване. Главни действащи лица са Украйна и Германия - двете държави без нация с вековна традиция и корени. Ето че РСМакедония се нарежда на опашката на безродните. Не напразно САЩ дойдоха да ни кажат, че трябва да допуснем Македония в ЕС, макар това изобщо да не им е работата. Просто имат интерес да вклинят поредно слабо звено в ЕС, за да търсят след това лесни пробиви. Такива държави обикновено се купуват лесно, понеже народ без нация е опортюнистичен и продажен. Те Украйна как беше купена, за да се самоунищожи. Германия е главният търговец в оттъруването на европейското благоденствие в чужда полза, Урсула е глаавен изпълнителен директор, също германка. Стигнахме до там да разчитаме на добротата на Тръмп, иначе ЕС е полу труп за десетилетие или две напред.

Господине, Цар Борис е велик български владетел, който с цената дори на съюз с Германия, не е допуснал от България и косъм да падне по време на ВСВ. Второ - нито един български войник не е изпратен на Източния фронт. Трето - С негово съдействие, както и на други фактори в държавата са спасени над 50 000 български евреи. По време на войната България е била конституционна монархия, но не и фашистка държава. И най-важното - чрез присъствието на български войски в Македония - на Македония не й се случва това, което преживява цяла Европа - смърт, кръв, покруса и пепелища. За инвестициите от България в Македония от това време разговорът ще е дълъг и ще ви учуди искрено, че и до днес се ползвате от построеното от България, само дето сте изтрили надписите, за да не се знае. По заповед на Сърбия, разбира се!

Оливерник Спасовски е всичко друго, но не и европеец. Македония смърди на плескавици, селска скара и оливерници.

Т.е. тези сърбомани с петолъчките са за ЕС? И тук проблема не е в протестиращите лумпени, а в представителите на властта като този плазмодий

Поради един или друг наш продажен политик забавихме много нашата “специална военна операция” в Македония!!!

Нещо много се е разпищолила Югозападна България напоследък!

,Що е маке.....

българи, които развяват съветски знамена, там имаме македонци, които развяват югославски...И в двата случая знаменосците се самонаричат патриоти...Като за два отделни народа сме доста сходни...

с малка забележка. Косъм е паднал, бомби също.. Но пък държавата уголемява територията си по мирен път с Южна Добруджа

Значи българите са фашисти и шовинисти, а северно макетата ..не. Малоумник. Тези вярно са освидетелстване.

Наистина е много рано за откриването на такъв клуб. Процесът, в който северомакедонците евентуално ще променят отношението си към Царска България, е дълъг, това е естествена закономерност. Дори и да не протестират, ще се почувстват, все едно им налагаме нашето становище. Аз лично бях категорично против ветото и се възмущавам от езика на омразата в СРМ, но в сегашния случай смятам, че трябва да проявим елементарна тактичност.

Забравете ги! Отнемете им българските паспорти! Нека се поалбанчват,гърчеят,сърбизират,на кой му пука за тях?

Македония е българският Донбас. Завладян от вражески орки, 80 години жестока антибългарска кампания, предателство от наши колаборационисти, раждат една вражеска на България нация от наши бивши сънародници. Същото каквото направи Путин в Донбас с рускоезичните украинци.

Украйна Донбас е аналогът. Една държава един народ. Територия окупирана от православни болшевики от съседна държава и много пропаганда - Съветски и Югославски знамена.

голяма част от коментиращите тук се различават от мятащите яйца там? Спирам да генерирам трафик. Две хубави български думи, набъбващи посещаемостта и вложенията.

Господинчо щте ти се неще ще откривате такива здружения даже и Хкомитет скоро ще са при вас

Първи признахме Македония. Подарихме и наши танкове. Дотук добре. Дадохме тон за добри взаимоотношения. След това се пръкна нашенското ВМРО, което трябваше да си изнамери причини изобщо да го има, че и да има думата Македония в името му. Да обяви враг с когото уж ще се бори и да събере под знамената си потенциален електорат. От там започнаха всичките простотии в отношенията ни с Македония. Показахме им завиден апетит към земите им, също и голям мерак да ги изкараме чисти българи, ама с малко пообъркано самосъзнание. Голям мерак и да им се месим в работите им. Български културни центрове, български клубове там. Всичко това съвсем естествено предизвика антибългарски реакции там, които само още наляха масло в огъня на нашите патриотари. Забележете - патриотари, а не патриоти. Има разлика между двете. Имаше един нашенски филм - От нищо нещо. Същата работа е и с Македония. От нищо стана нещо, благодарение на голямата тъпотия на малка и безлична партия да си намери поле за действие и да стане фактор в политиката. Помислете за всичко това, разберете защо македонците от приятелски настроени, или поне неутрални към нас преди години, станаха българофоби и ни мразят. Разберете ги тези неща, оставете ги на мира и нещата ще се уталожат и ще си дойдат по местата. Ние нямаме нужда от изкуствено и от чиста простотия създаден враг. Топим се като нация, никаква икономика, бедност, пустеещи градове и села, та Македония ни е дерта. Себе си не можем да оправим, нашите си земи не можем да заселим, Странджа пустее, свръх беден Североизток, тръгнали сме по Македония лиги да точим.

Македония си е нашата Украйна.

Ако клубът се казваше Сталин, Ленин или "Титова слаеа" щяха да са щастливи и да не протестират.