Оливер Спасовски за българския клуб: Аз лично осъждам откриването на подобни сдружения

Според него могат да се намерят механизми за санкциониране на всичко, което накърнява националната цялост и националното чувство на македонския народ

Обратно в новината

Коментари - Оливер Спасовски за българския клуб: Аз лично осъждам откриването на подобни сдружения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък, лично, осъждам раждането на такива, като този и като нашите, дето му гласуваха влизане в ЕС.

Продължаваш да живееш с лъжите и фалшификациите на Тито и Югославия. Заминавай си в Белград, където ще си сред свои. И цветя ще можеш да носиш в къщата на Тито там.

Тея тъпи с.македонци нямат свършване бре

време е шумадийската кочина да бъде обсипана с обогатен уран, както през великата 1999 г., за радост на човечеството и за единна Европа! Ще бъде престъпление срещу цивилизацията, ако тая курвенска нация от дегенерати и цигани започне преговори за присъединяване към ЕС, след като мечтата на това нечестиво племе винаги е била руската кочина! Само бомби и отровен газ за тая измет, докато не освободи земята от гнусното си присъствие, и не се махне от българската земя, която населява и скверни днес!

Специална военна операция в Югозападна България(РСеверна Македония) незабавно!, за прочистване на еничарите и сръбските сюнетчии!!!

"Македонска демокрация" в действие!!! Тези не са за ЕС!!!

Въпрос на време е да поставят условие за влизането си в ЕС, България да бъде изключена. Ама като избираме отново и отново на първите три места все парии, дето националния интерес им е през пратийния ###..., си го заслужаваме.

Тези са побъркани. Искат в ЕС, а мечтаят за Югославия.

Тия калъфи от коя държава са?

Най-много пищят срещу нас , тези чиито български паспорти стоят в чекмеджетата им! Престанете да им ги издавате , щом там няма българи , не им трябват и паспорти ! А нека си протестират , тя Европа ги вижда що за племе , без корен са !

Пуши курац спасов

Крайно време е да възстановят Закона за опазване на македонската чест, действал през 50-те години, според който да заявиш, че си българин или с български произход в Македония е престъпление, което се наказва с 5 години затвор! Може да си марсианец, сърбин и какъвто си щеш, но да си българин е престъпление! Тези протестиращи са рожби точно на този закон!

Ако бяхме успели да признаят, че до 1918 г. в Македония няма хора с македонски етнос, повечето са били българи, нямаше повече да имаме проблеми с тази държава.

Другият път като дойдете да се молите за ток ще ядете по един хуй, майка ви отрепана помияри.

На РСМ културен клуб в Булгаристан - “Тито хуйло”. Нали тука некви копейки нонстоп правят аналогия с Украйна.

Абе Спасов колко от твойта рода е с български паспорти нашти мишоци докога ще ви крият и мълчат след такива обиди

Ако клубът се казваше Сталин, Ленин или "Титова слаеа" щяха да са щастливи и да не протестират.

Македония си е нашата Украйна.

Обратното, обратен! Ние сме за тях измислените фашисти, както и украинците са измислените фашисти за Русия. И Русия и Македония, не са се отказали от комунистическото си минало и без него са изгубени, като държавни формации.

В Русия компартията на Генадий Зюганов е в опозиция. И само президента Путин и неговата "Наш дом Русия" пречат болшевикитеите да се върнат на власт. А иначе си има див капитализъм и съответния му руски национализъм. Защото при комунизма има интернационализъм, а капитализма разпалва у хората буржоазния национализъм.

Първи признахме Македония. Подарихме и наши танкове. Дотук добре. Дадохме тон за добри взаимоотношения. След това се пръкна нашенското ВМРО, което трябваше да си изнамери причини изобщо да го има, че и да има думата Македония в името му. Да обяви враг с когото уж ще се бори и да събере под знамената си потенциален електорат. От там започнаха всичките простотии в отношенията ни с Македония. Показахме им завиден апетит към земите им, също и голям мерак да ги изкараме чисти българи, ама с малко пообъркано самосъзнание. Голям мерак и да им се месим в работите им. Български културни центрове, български клубове там. Всичко това съвсем естествено предизвика антибългарски реакции там, които само още наляха масло в огъня на нашите патриотари. Забележете - патриотари, а не патриоти. Има разлика между двете. Имаше един нашенски филм - От нищо нещо. Същата работа е и с Македония. От нищо стана нещо, благодарение на голямата тъпотия на малка и безлична партия да си намери поле за действие и да стане фактор в политиката. Помислете за всичко това, разберете защо македонците от приятелски настроени, или поне неутрални към нас преди години, станаха българофоби и ни мразят. Разберете ги тези неща, оставете ги на мира и нещата ще се уталожат и ще си дойдат по местата. Ние нямаме нужда от изкуствено и от чиста простотия създаден враг. Топим се като нация, никаква икономика, бедност, пустеещи градове и села, та Македония ни е дерта. Себе си не можем да оправим, нашите си земи не можем да заселим, Странджа пустее, свръх беден Североизток, тръгнали сме по Македония лиги да точим.

Всичко започна от Желю Желев който призна съществуването на македонска държава, език, азбука. Стореното е като хвърлен камък не се връща обратно.

Всичко е от шибаните седесари и десебари.. ако БКП ги бяха наистина изтрепали... Щеше сега да сме забравили за прехода

Господинчо щте ти се неще ще откривате такива здружения даже и Хкомитет скоро ще са при вас

голяма част от коментиращите тук се различават от мятащите яйца там? Спирам да генерирам трафик. Две хубави български думи, набъбващи посещаемостта и вложенията.

яс сум татарофашист, а те чистокръвни етнички фиромани

Македония е българският Донбас. Завладян от вражески орки, 80 години жестока антибългарска кампания, предателство от наши колаборационисти, раждат една вражеска на България нация от наши бивши сънародници. Същото каквото направи Путин в Донбас с рускоезичните украинци.

Забравете ги! Отнемете им българските паспорти! Нека се поалбанчват,гърчеят,сърбизират,на кой му пука за тях?

Наистина е много рано за откриването на такъв клуб. Процесът, в който северомакедонците евентуално ще променят отношението си към Царска България, е дълъг, това е естествена закономерност. Дори и да не протестират, ще се почувстват, все едно им налагаме нашето становище. Аз лично бях категорично против ветото и се възмущавам от езика на омразата в СРМ, но в сегашния случай смятам, че трябва да проявим елементарна тактичност.

Значи българите са фашисти и шовинисти, а северно макетата ..не. Малоумник. Тези вярно са освидетелстване.

българи, които развяват съветски знамена, там имаме македонци, които развяват югославски...И в двата случая знаменосците се самонаричат патриоти...Като за два отделни народа сме доста сходни...

,Що е маке.....

Нещо много се е разпищолила Югозападна България напоследък!

Поради един или друг наш продажен политик забавихме много нашата “специална военна операция” в Македония!!!

Оливерник Спасовски е всичко друго, но не и европеец. Македония смърди на плескавици, селска скара и оливерници.

Господине, Цар Борис е велик български владетел, който с цената дори на съюз с Германия, не е допуснал от България и косъм да падне по време на ВСВ. Второ - нито един български войник не е изпратен на Източния фронт. Трето - С негово съдействие, както и на други фактори в държавата са спасени над 50 000 български евреи. По време на войната България е била конституционна монархия, но не и фашистка държава. И най-важното - чрез присъствието на български войски в Македония - на Македония не й се случва това, което преживява цяла Европа - смърт, кръв, покруса и пепелища. За инвестициите от България в Македония от това време разговорът ще е дълъг и ще ви учуди искрено, че и до днес се ползвате от построеното от България, само дето сте изтрили надписите, за да не се знае. По заповед на Сърбия, разбира се!

с малка забележка. Косъм е паднал, бомби също.. Но пък държавата уголемява територията си по мирен път с Южна Добруджа

Така е! Имах предвид основното - ужасиите в Полша, Чехия, Русия, например, тук не са се състояли... Да речем, един Бабий яр! Айнзац групите... Трудна, сложна задача за царя, хем така, хем никакви български войски на Източния фронт и така нататък. Травматизирано население, защото можем да си представим изтреблението в Европа. За бомбите си прав!

Без държавата-майка България Македония скоро ще е провинция на Албания. За съжаление това е съдбата на безродниците. Украйна скоро ще стане Русия плюс Полша. Подобен проблем на държава, която отрича националната си принадлежност. Активисти в тези процеси са амбицозни хора, които искат да си заделят пай власт. Нацизмът е най-честят инструмент за компенсация в държава без нация. Игерманците минаха през такъв процес и още не им е минало. Цяла Европа страда от такива безкоренни общности. Те лесно биват въвличани и използвани като най-слаби звена в ЕВропа, за да предизвикат чрез тях катакализми и да срутят Европа. В моента тече поредното срутване. Главни действащи лица са Украйна и Германия - двете държави без нация с вековна традиция и корени. Ето че РСМакедония се нарежда на опашката на безродните. Не напразно САЩ дойдоха да ни кажат, че трябва да допуснем Македония в ЕС, макар това изобщо да не им е работата. Просто имат интерес да вклинят поредно слабо звено в ЕС, за да търсят след това лесни пробиви. Такива държави обикновено се купуват лесно, понеже народ без нация е опортюнистичен и продажен. Те Украйна как беше купена, за да се самоунищожи. Германия е главният търговец в оттъруването на европейското благоденствие в чужда полза, Урсула е глаавен изпълнителен директор, също германка. Стигнахме до там да разчитаме на добротата на Тръмп, иначе ЕС е полу труп за десетилетие или две напред.

Само да попитам това македонско племе тарикати, що дирите у България да си вадите български паспорти и после да пътувате насам натам с тях и да си вземате и българско гражданство като сте такива родолюбци и с толкова накърнена душа?! То вече тая манджа направо смърди, аман от селски тарикати.

Най кой му пука за тези северномакедонски маймуни?

Тъповата физиономия, мекедонски шут, ударението е на ке:)

Тази кръчмарска посуда ще се превърне в малцинство в така наречената македония, шиптърите ще имат грижата за това :)Сръбски поцелуйко също може да се казва този оливерник,:)

тези хитреци си мислят, че света се върти около тях. това, което им дава сили , е предателското поведение на българските политици. По-специално джендърасти, като Ристю и Просто Киро.

МАКЕДОНИАЯААА, МАКЕДОНИЯААА

Надявам се Макрон да гледа това и, ако има поне малко съвест, ще си оттегли предложението. Тези хора не са готови за ЕС а и честно казано ще им направим услуга, ако не влязат в този разпадащ се съюз. И в двата случая трябва да са ни благодарни, за пореден път. Тези, ако бяха една отровна змия, щяхме да направим пари от количеството отрова събрано в нея, имат за поне 10. :)

Макрон го боли фара за нас. Той си имаше интерес, да изгони руснаците от РСМ и си го постигна. Другото му е през х.....я

Т.е. тези сърбомани с петолъчките са за ЕС? И тук проблема не е в протестиращите лумпени, а в представителите на властта като този плазмодий

Имаме си работа с едни диваци. Изостанали, малокултурни, тъпи хора. Какво да коментраме повече комшиите ни?

Тези вече си правят оглушки и за вписвснето на българите в конституцията. Ще се наиграят май скоро....

кой каквото и да прави, накрая прекарани ще сме ние. Малцинство, ама в България ще ни накарат да признаем.

Анулирай ги, смешник. И тогава ЕС през крив макарон

80 години насилествено сърбизиране и антибългарска агитация -резултата е зомбирано население, което си търси корените още 80 години.

Тезата че те са нация антифашистка, а ние сме нация фашистка се лансира от най-високо ниво! Не виждам вариант за сближаване на позициите. Ние ама фашисти и на тях така им харесва. Не могат да проумеят че ако ни мразят ние имаме 0 основание да ги допускаме до ЕС. Нямаме нужда от партньор, който ни мрази!

"Тезата че те са нация антифашистка, а ние сме нация фашистка се лансира от най-високо ниво!" И това ниво е същото от което лансират безумната идея, че руснаците (по традиция и наследство) са нация антифашистка, а украинците са съответно нация фашистка (и бандеровска). Изобщо, нацистките идеи се творят в Кремъл, в Москва - това е най-високото място!!!

Shta zabriminea az tebe sas bliznatzi Ima data miluvam po izdutia korem Shi bada laskav kam tep.

Мицко, ти ли си ма?

Смърт за шумадийските цигани!

Я кажи сега, добре ли ти плащат за провокациите?

лапай ве мангал

време е шумадийската кочина да бъде обсипана с обогатен уран, както през великата 1999 г., за радост на човечеството и за единна Европа! Ще бъде престъпление срещу цивилизацията, ако тая курвенска нация от дегенерати и цигани започне преговори за присъединяване към ЕС, след като мечтата на това нечестиво племе винаги е била руската кочина! Само бомби и отровен газ за тая измет, докато не освободи земята от гнусното си присъствие, и не се махне от българската земя, която населява и скверни днес!

Сръбски утайки

Народоосвободителната им армия била в началото на държавата. Аз си мислих, че е Александър Македонски или фараоните в Египет.