Олаф Шолц пристигна в София от Скопие в търсене на решение за падане на българското вето

Германският канцлер обеща на Ковачевски да се застъпи за РСМ, а македонският премиер изрази съмнение, че България е готова за решаване на споровете

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зик Хайл и обратно в Германия

Вре си носа където не му е работа и където не са границите на неговата държава.

Нагла немска свиня.

Тоя нацист кви ги дърви тук?

Ако ще да идват от Мелмак и да се застъпват за СМакедония, докато не спазва подписаното от 2017 Г. ще е все същото. И какви гаранции чакаме от ЕС за нещо, което македонците игнорират и не желаят да направят, за да вървим напред? Започва да се натрапва усещането, че ЕС повече се грижат за интересите на СМакедония, отколкото за интересите на България, която е членка на същия този съюз.

Тези курви кога ще ги ебеме?

Всъщност-Македонците,не схващат каква услуга им правим! Предпазваме ги от-ГРАБЕЖ! Много са загрижени-ОРКИТЕ-ЛИХВАРИ,да ги-ПРИСЪЕДИНЯТ! РАЗБИРАЙ,ДА ИМ ЗАВЗЕМАТ: БАНКИ! ЕНЕРГЕТИКА! ВОДНИ РЕСУРСИ! ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ! ХРАНИ…КАКТО ВЕЧЕ НИ СЕ СЛУЧИ НА НАС!!! И ПЛАЩАНЕ НА ДЕСЕТОРНИ ЦЕНИ,НА НОВИТЕ-СОБСТВЕНИЦИ-ПРИСЪЕДИНИТЕЛИ! ВЪН-ОРКИТЕ-ЛИХВАРИ ОТ ЗЕМИТЕ НИ!!!

Любе, знаем че редовнофте чукат в руски външни кенефи, кой ти даде комп да драскаш?

Написах,че с Шолц ще се разберем ,ама по български.Германия си взема Австрия а ние Македония.Така няма да се налага Македония да преговаря още пет ,десет години,защото с присъединяването и към България става автоматично член на ЕС.

"През 2003 година в Солун ЕС даде обещание на Западните Балкани и трябва да изпълним обещанието си, особено по отношение на Република Северна Македония, която изпълни всички предпоставки за започване на преговорите за присъединяване към ЕС" НЕЩО СИ В ГРЕШКА, Г-Н ШОЛЦ!!! СМ не е изпълнила всички предпоставки за започване на преговори за пресъединяване към ЕС! И Единствената ви мисия,на тази "ЕКСКУРЗИЯ" В ИЗТОЧНАТА ЧАСТ НА ЕВРОПА е за да защитавате икономическите интереси на Германия и да търсите БАЛЪЦИ, като българите, които ви позволиха поради липса на ДЪРЖАВНОСТ И ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА, свързано разбира се с огромната политическа корупционна политика в държавата ни, да бъдат внедрени търговски вериги, като МЕТРО,ЛИДЪЛ,КАУФЛАНД,БИЛА,ФАНТАСТИКО, ТЕ МАРКЕТ,ПРО МАРКЕТ И ОЩЕ НЯКОЛКО нехранителни вериги, които изнасят десетки милиарди финансови активи от България, плащайки смешно ниски, дължими данъци на държавната ни хазна и едновременно унищожавайки дребните и лоялни български търговци! Г-н. Шолц, Герб вече не са на власт и не е необходимо да се опитвате да прокарвате корупционната си политика спрямо България, та дори Мин.председател да е лабилният Кирчо и ортакът му Василев! Поне имаме президент, който е на мястото си и може да неутрализира порочните ви претенции!!

Глей какво нещо - хем е време за специална военна операция в българска украйна (Западна България), хем нямаме нито читава армия, нито читаво оръжие. Само некви натовски пауни и фазани!

Какво ще правят северно нанадолниците при тия, които са "убивали" дядовците им? Борят се против фашистите а искат при фашистите и то фашист да им посредничи?!

Не отклоняевайте темата. Най-важното е признаването на факта, че до 1948Г СА били българи. Ако това не се случи, отваря се вратата за претенции за македонско малцинство в България каквото няма и след това за териториални претенции. Това са сръбски наглеци и това е сръбски удар срещу България.. Не подменяйте хитро, че проблемът ни се свежда до вписване на българите в конституцията им на това веднага са съгласни. Въртят и този номер, като за уж голям компромис. Това са изпаднали хорица и на тях не трябва да се вярва.

Македония какво направи за да свали ветото? Само свир.и на ЕС и на Сащ!

На посещение. Не си научиха урока хитлеристите. Пак ще се хванат с нас и пак ще загубят войната:) А САЩисаните колкото и да се пънат са пробита тарамбука. Плащат данък Путин отсега.:)

Официално вече съм най-големият Глупак в България! оказа се, че не само Погледа ми е толко Тъп!!

НеоНацистите Съюзници на Зеленски и на Режима в Скопия - вът от България!

Гнусният евролицемер продължава упорито да си затваря очите пред абсолютното неизпълнение от севермаците на нашите условия. Те не съществуват и ние не съществуваме. Да не говорим, че севермаците погазват и основни европейски и общочовешки принципи. Явно за тези лицемери и те не съществуват.

Да си спомним,като какви гаранти бяха Франция и Германия за спазването на Минските споразумения между Украйна и Русия? Та такива ще им бъдат и гаранциите за спазването и на севромакедонците

Минските споразумения не са между Украйна и Русия, а между Украйна и ЛДНР. Освен това, те бяха подписани при разгромена почти украинска армия и целяха да се избегне капитулацията ѝ и да ѝ се даде възможност и време да стане наистина обучена и добре въоръжена армия и без да се е мислело да се изпълняват тези споразумения. Впрочем, същите тия с Полша измамиха, че ще са гаранти на Янукович за мирно преминаване на властта чрез реформи в Украйна през 2014 година, пък се видя, че подкрепиха военния преврат в Украйна и Янукович едва спаси кожата. Така, че на лъжливите немци вяра никаква! а макетата или да се стегнат и да работят по договора, който сме подписали, или ЕС - само с български паспорти!

Ръмпелщилцхен да си дава препоръките на друго място. Винаги когато сме се пазарили с немците за Македония нещата не са свършвали добре. Интересно как братята изнудват немците за преговорите, сигурно им напомнят вината за окупацията от фашистичките татари

ШОЛЦ да прецени ако подкрепи "важните за нас Западни Балкани" дали няма да загуби по-важните "Източни Балкани".

Мазен фашист.

И ти ли затова би път чак до тука...:-(((

КИРО, КОЙТО ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ ОТИВА В АДА!

Изгонете нациста веднага!!!

Някакъв Либераст от ГеЙмания, дошел да заебва със смърта на нашите дядовци ?!?!?!?

За западняците историческата правда няма особено значение. И да поставяме този въпрос няма да хване дикиш. И никой на Запад няма да приеме аргументите ни. Няма смисъл да хвърляме всички усилия единствено в тази посока. Затова. Трябва да поставим ребром въпроса за зачитане на човешките права на хората, които са се обявили за българи. Те да не бъдат преследвани. И да поставим изпитателен срок (може би 2-3 години поне!) през който да се следи тези права спазват ли се. И когато северномакедонците с българско самосъзнание се почувстват защитени от репресии и истински свободни в република Северна Македония, тогава те сами ще се справят с македонизма. Също ще се справят и с учебниците по история. Но главното е, северномакедонци, усещащи се като българи да могат свободно и без страх да заявят своята идентичност. И тогава те ще стават все повече и повече. А накрая както вече писах, те сами ще разградят македонизма. Може би никога няма да нарекат държавата си Западна България, но поне ще поемат една доброжелателна политика към България. Все едно сме Германия и Австрия.

Абе то и България е изпълнила всички изисквания за Шенген още преди около 5 години ... НО Холандия/Нидерландия е ПРОТИВ !!! Така сега и ние сме ПРОТИВ !!! ВЕТО още поне 10 ГОДИНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Му го набием у белата ризка…

Г-н Шолц, ако смятате, че македонците са прави, наричайки ни татари и фашисти, значи сте съгласен, че германците и сега, сте варвари и най-големите фашисти!

Абсолютно скандално и безпрецедентно изявление. На Шолц трябва да му бъде показана вратата незабавно след пристигането му. Що за наглост е някой да се намесва в нашата политика. Германия разби ЕС под диктата на САЩ, но това не може да продължава вечно.

От доста години, все по-често се случва да питам - има ли разлика между ЕС и СССР? Така както ген. Иван Колев го е нямало в учебниците по времето на социализма, така сега цар Самуил ще го има като македонски цар.

да разбера как ЕС подкрепя проект на Коминтерна?

Пак ще трябва да ходим до Берлин

В Хага

В България има доста чуждопоклонници за които всичко западно е по-висше и правилно. Дано цялата история с северна македония им отвори очите. Ясно се вижда, че НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЦЕННОСТИ. Доста често ни обясняват за западните ценности и ни карат да взимаме решения СРЕЩУ НАШИЯ ИНТЕРЕС. Къде сега са ценности и къде интересите? Западна Европа ценностите ли защитава? Готови са да приемат комунистическата пропаганда за истина, защото това устройва интересите им.

Едничката чест да сме над македонците ни остана. Ше чакате с геополитиките си. Ако някой се огъне ще има много болка. Безсмислените ви совалки да спират, щото тоя дето ви обеща е сам и е на косъм да отиде в политическото небитие. Друг обещаващ не виждам на хоризонта. Тука с много пари ще трябва да пробвате. С малко не стана.

"След срещата се очакват съвестни изявления." Със сигурност ще са съвместни изявленията, но не и съвестни

Eвропейският съюз е глобална колония на САЩ. След като САЩ ни натиска и ЕС ще ни натиска. За тях е важно още една колония да прибавят в списъка си. Никакви кирилици, права на българи и исторически ценности не ги интересуват, даже след време ще ни забранят кирилицата, защото руснаците я използват, а след това и българският език ще ни забранят, защото за краварите това не е ценност, ценност е да ни използват като кредитополучатели и лихвоплатци на напечатаните им валути, териториите ни за ракетни площадки срещу Русия, а народа ни за пушечно месо и преден щит при евентуална война на САЩ с Русия.

Абе ние пълноправен член на ЕС ли сме, чието мнение има някаква значение? Или сме някаква безгласна периферия?

Стига с тия опорки за вписването в конституцията! И да стане никой няма да вдигне ветото, има още доста и изисквания! Основното е че царете и освободителните войни са си наши а не македонски! Трябва да си пренаписват учебниците, както когато влезнаха в Югославия! И основно е напредъка в историческата комисия! Това е разковничето а там напредък няма!

Тая шваба тъдява?!

ВЪРНИ СЕ В ИЗЧЕЗВАЩАТА СИ ДЪРЖАВА С МИР! НЕ СИ ДОБРЕ ДОШЕЛ ТУК !

Е що срещата ше се провежда в София, ми не на Златни пясъци? И ако не, за срещата ще бъдат ли осигурени балкон с изглед към басейн? За един преятел питам.

Някога Хитлер ни върна Добруджа. И ни предаде за администриране Македония и Беломорието. Но сега вече германците не се съобразяват с нашите държавни интереси. Все едно никога не сме били съюзници с тях. Все едно Северна Македония е воювала заедно с тях при Дойран и Добро поле. Че то навремето Хонекер и Източна Германия повече ни уважаваха отколкото сега обединена Германия. Бившият канцлер Хелмут Кол повече ни зачиташе и уважаваше, и се съобразяваше с нашето мнение отколкото днешните германски политици. Напълно съм разочарован от немците.

Ние сме готови веднага да кажем да на С. Македония ако изпълни поетите ангажименти от от 2017

И какво ни интересува какво била казала някоя от американските евро-марионетки?! Наскоро научих, че в Германия има 119 американски военни бази, което вероятно е повече, отколкото има в някои от американските щати! При това положение, може ли да се каже, че Германия е независима?! Може би при посещението на този трябва да вдигнем американският флаг, и да му свирим американският химн, за да се знае, че Германия представлява европейски щат на САЩ!

Тоя фашист е краварски агент

България е на последно място в обиколката. Това е отношението . Какво има да губим като си защитаваме националния интерес.

На нас колко условия ни поставяха и ни пържиха , а тия мангали едва ли не зорлем ще ги вкарат в еса. ПОКАЗАТЕЛНО ЩО ЗА СТОКА СА НИ ПОЛИТИЦИТЕ !

Мисля, че тази тема е една от много малкото, да не кажа единствената, която обединява българите от целия политически спектър.

Без Тъпото и Крадливото!!!

А да го нарекат фашист няма ли, все пак заради немците, сме ги "админситрирали", та да вивиди целяия свят колко са комплексирани или си пзатя "античната македонска култура" само за нас

Говорят за вкарването на целите западни Балкани в ЕС. Т.е. Косово, Албания, Македония и Босна. Все държави, които са на ниво България през 90те години и даже по-зле. Брутална престъпност и простотия, търговия с органи, наркотици, силови групировки, кланови мафиотски структури и т.н.... Явно тия от ЕС искат да ни подпалят чергата и да вкарат престъпни псевдо държавици в ЕС...