Окупация на трибуната и прекратено заседание на НС заради териториалните планове

Депутатите от БСП, ИТН и "Възраждане" останаха прави заради първоначалния отказ да се гласува предложението за отсрочка

Обратно в новината

Коментари - Окупация на трибуната и прекратено заседание на НС заради териториалните планове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мирният преход го видяхме за 30г. От 26то място в света и една силна армия, паднахме след 50то. Докато не се разстрелват национални предатели няма да тръгнем нагоре. Китайците дават хубав пример как се прави, обикновено на някой стадион.

Тези коментарии да не се пишат от руското посолство? Митрофанова, фашаго недна, къде си?

Ама как хубаво са го измислили - Териториални планове. Да няма съмнение какво сме и кой определя какво ще се случва тук...

ви е Честита. Ротацията на всички българи!,,Справедливия преход ще ви възроди.Горе на снимката е Изкуствения Интелект който ще дигитализира по решение на Сглобката.

Това е на- вредното правителство в историята! Никакво отказване на протестиращи и да не се получват по дребни обещания!

Време е за избори!

Истината обаче излезе, хазната е обрана и се гласят да разпарчетосат парите от ЕС. Инфлацията и данъците тръгват нагоре. Миньорите и българите са измамени и обрани отново.

Сглобката няма така лесно да си замине. Клъв ще се лее при това май тяхната. И глави ще падат масово, най вече "демократични". Смърт на "демокрацията" свобода на народа!

Поредното фашистко изказване на симпатизант на Възраждане. След като това е наказуемо по цял свят, бе разбирам защо се толерира тук ?

Хохлопедал посран!

по живо ,по здраво тия мишоци от неколицията да си ходят и нови избори без ала бала.

и винкел в бъбреците и само на окупатори ще ми станете.

окупатори са Сватбарите

Правителство и депутати, очевидно са срещу суверенна, въпросът е защо? Народни представители срещу волята на народа, срещу тези, които са ги избрали. Очевидно ако има протест следва да е пред посолството на САЩ, защото те търсейки стабилност в региона поддържат тези идиоти в МС и НС.

То пък един "суверен".... айде нема мужда....

правата на гражданите трябва да се защитават от депутатите.

казват на вкиснатата пичка на майка ти, Браво,

хапчетата и си лягай гнусен укропедал

Без съмнение темата е сериозна, ама чак пък извънредно да се сменя дневен ред и да се правят циркове... малко е прекалено.

Със некадърници откровенни идиоти и мошенници и крадци. ,на България не и трябва външен враг. Кото Никаквеца със кривата уста от лъжи,Асен Мошенника и крадец,,Ъкъщия Мазен Христо Иванов,Потъналия в кражби и злоупотреби Борисов омазан до уши в лайна, и там обичайно известните лица фалирали и ограбили КТБ и източващи регулярно банката за Развитие какво да кажем. Горко и на малкото останали свестни хора на тая територия. Сега бяла книга щели да пишат за национална сигурност. Каква гротеска,еманация на глупостта и наглостта. Бялата книга е за изчезващи видове растения и животни. Тези корифей на мисълта ще прибавят нова страница в историята на бялата книга; Изчезването на една Държава и нейния Народ ,послеслов Закрита от най простите хора добирали се някога до власт.

Техниката и оръжието, къде законно, къде не и да ги размажем!

ЗАСЛУЖАВА САМО ДА БЪДЕ ИЗРИТАНА ОТ ЕС И НАТО (ДАНО !!!) ! . НЕ И ТРЯБВА ЕВРО, НЕ И ТРЯБВА ЕВРОПА ... ТАМ В АЗИЯ И Е МЯСТОТО - РУБЛИ, ГАЗ, НЕФТ И КЮМЮР ...ДО ГРОБ !

Такааа, значи, догодина няаме АЕЦ, щото само руснаците могат да го заредят, с цените на горивата и ширещата се корупция - Народа СТАЧКУВА ВИДИМО А ВЛАСТИТЕ ТВЪРДО ОТКАЗВАТ ДА РАЗГЛЕЖДАТ ИСКАНИЯТА - те тва е корупция - когато народа няма контрол над властта.... Та и последните останали някви паралии с бизнесите си ще се изнесат, а тука освен метеж и гражданска война няма кво друго да се прави... После почва един ужас, за който Слава Севрюкова писа... Баба Ванга каза, че България е Главата, а Русия тялото - не можем без Русия, и Русия не може без българите! Политиците настрана от това по-горе написаното. Ни мой а си пийш ракийта с тия джендъри дръндери... Да живей БЪЛГАРИЯ!

Манипулатор, зомби камунистическо! БГ е в пъти по добре от соца, въпреки всичко! Сега с тези харварди и вдигнати юмруци се оплескаха нещата! Сега пак ли ще сгрешите с Васко Ухото??? Алооо….

Слугите на Посолствата да се притесняват, че ви хвърлят на кучетата? Нима за 33 години има осъден от тях? Нима Българинът може да се събере в компания без предатели? Нима имате топки да пазите децата си? Не. Наденицата е най-важна. Е наденицата свърши. Оправяйте се.

В тези храсти тролят долни укропедерасти!

Ну, ребятки, как дела? Поссорились туда...американский мир приехал к вам уже вместе с демократии и рулит твердо и постоянно... Умом болгары не понять... Орут о неправде, а то е самые олени в власти...

Тебе какое дело? Чем тъй занимаешся разве с болгарской политика? Или у вас мало там индейских племена, хатчиков полно, там ръйнок похож на Киргизстана. Иди домой слушай Путина и болгарской политика не нъйряй нечего тебе надо. Тъй нежелан в Болгарии.

не е най-добрия преводач;)По-добре му го напиши на американски,нали ти е почти майчин език;)

У нас такое как и у вас, только-только у нас есть нефть и куча полезных ископаемых...и бедности так как у вас. Всегда мне интересно как моими братушками делает свои дела, как жизнь... мы люди же, не джендеры... Болгары, будьте здоровы и пазите свою сторону "СВОЮ"...

Аве Bongo-Bongo, що пиша на български. Путин е малко по-добър от българските управници - Русия има много страни, с които търгува и дружи. Българиските политици - управляващите - имат ли такива контакти?! България бива убиване от своите, във това трудно за Европа време. Не мога да разбера къде е народа, когато вашата страна буквално е съсипвана по различно предлози - съсипват и бъдещето на вашия народ. БЪДЕЩЕТО! ВАС НИКОГА НЯМА ДА ВИ ПРИЕМАТ КАТО РАВНИ В ЕВРОПА. НИКОГА. ЗАЩОТО ВИЕ БЪЛГАРИТЕ СТЕ МНОГО ПО-УМНИ И МНОГО ПО-КАДЪРНИ ОТ ТЯХ. ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е НАЙ ДРЕВНИЯТ НАРОД В ЕВРОПА! Обикновеният руснак винаги ще уважава българина, защото от българите има писменост, има култура, има човечност и добрина. Е ЕВРОПА такива качества няма! НЯМА!

Офф марь майко, тръгнал да сравнява Русия със 140 млн с България 6 млн... Това с уважението хе хе хеее наздраве:)))

ета говорит какой то укрофашага.

Аз да попитам къде са били останалите депутати на Възраждане и БСп? Ако всички бяха там, щяха да биият гугутките от ПпДб

А, шамари и юмруци в мутрата не искат ли? Това да не им бащинията. Всеки, който се приближи до трибуната с цел “окупация” трябва да бъде пребиван от бой, влачен по пода и изхвърлен навън на дузина озверяли добермани. Гнусен политически боклук!

Всеки "демократ" който си покаже главата да каже някоя глупост, тутакси да бъде отрязвана с тъп нож и хвърляна в прахоляка да се гаврим с нея и кучета и чакали да я разнасят за ушите и носа. Най добрия "демократ" е мъртвият "демократ".

Браво, действайте руско финансирани партии! Не давайте отсрочка за бюджет 2024, никакви планове не трябва да изпратим към Европа, за да изпусне срокове, не трябва да сме в еврозоната и Шенген... Нали вашите деца са в скъпи чужди университети и си живеят там! Харчат си еврата... Важното е да угодите на Кремъл

Ха ха ха - руснаците ли бяха сложили списъка на ПП фирмите в ПВУ?!? Мнооого не сте умни бре! От къде ви намират в АзБ?!?

Братчеде, русията не финансира българската политика...те българете са си с Русия... финансиране има само за тия дето вил кви зулуми правят, а ти, аз и всички българи ще плащаме... Представи си да та принудят да плащаш 38% данък доход на заплатата си, после 12 % удръжки за здраве и фондове, 4% за пенсия... Ще се кефиш ли тогава на Европата ве? Не може да правите кат ЕВРОСЪЮЗА БРЕ- НЕАМЕ ТАКИВА ЗАПЛАТИ ВЕ- БРАТЧЕДА В ДАНИЯ ВЗЕМА 200 ЛЕВА НА ДЕН, С ЛЕД ДАНЪЦИТЕ - ОФИЦИАЛНА РАБОТА... ТУКА ЗА СЕДМИЦА ТИЯ ПАРИ ЕЛЕ-ЕЛЕ СА ДОКАРВАТ ОТ БЪЛГАРИНА... МАРШ В КАНАДА ПРОШЛЯЦИИИ!

ОНО СЕ ВИДИ ДЕКА КЕ СЕ ОДИ ТАА ЗИМА...ВИД7 СЕ ТИЯ ДЕКА КЕ ОДАТ ТАА ЗИМА. НАРОДО НЕ Е РАЗБРАЛ ОШЕ КО ЛЕ БИДЕ, ГА РАЗБЕРЕ, КЕ ГИ СТЪПЧЕ ТИЯ ПРЕДАТЕЛЕ... ГЛЕЙ, ЗА 100 000 ДОЛАРА КА СИ КУПИА САЩНЯЦИТЕ ЦЯЛТА ДРЖАВА И СИТЕ ГЛАВИ У МИНИСТЪРОВОТО... ДА ВЪ ЕА ПЯТКАТА У СМРДЕЛИТЕ ПРОШЛЯЦИ ДА ВА ЕА

Тия продажни копелета не им пука за народа.

Без плана държавата ще е печели много повече от колкото ще вземе и ще има ток на добри зени Сега трябва да премахнат търговците на ток който не произвеждат. „Само производители да може да търгеват това самво което произвеждат. ОБЩО парите са оклоо 18милиарда а губим поне 50милиларда без да правим нищо.

Бързат мръсниците, бързат да изпълнят предателските си поръчки и да бягат по островите. Боклуци. Очевидно нямат намерение да остават тук.

Стара Загора ще стане като Детройт. Град призрак плячкосан от ромеите .

Дира се е напълнил с коментиращ изкуствен " интелект"!

Не е още, виж текста на статията - изкуствен интелект го е писал...такъв интелект като Кирчо, и останалите ппдбдпс... фффффф не ме интересуват партии и имена - ВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА БЕ, ОТПАДЪЦИИИИ, ЩОТ СКОРО ШЕ ВИ ТВАРИМЕ НА ТОВАРНИЯ ВЛАК ЗА КАНАДА. БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ СА ВЕЛИКИ...НЯМА ФА ВИ ПРОСТЯТ. НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ. ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ НАГРАДАТА МЪРШЛЯЦИ... ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Ще ти пръсна задния двор бе Катил, курво недоебана

Оооо, мирси, Ко' ш' пииш ва? Тука идин бушмилс мухлясъл моя а ти капна, за убаата приказка... Тъпак. Бегай в Канада ве, шти еа дръндера щи еа!

Славейчо от ИТН с 20 милиона в банка се бори за народа

Киев падна за 3 дни,ама София ке падне ... Къде е жандармерията? Руска пропаганда и атака

София отдавна падна, сега се борят за територията. Видно, ясно и чисто побеждават "тия" а българите се борят за държавичката си. Българи, гласувайте всички на местните избори, по съвест.

Е зад теб с твърди палки

Скоро ще бъдете изхвърлени от НС

Аве, вие какви сте хора. Начин, ако купим ток от вън е по евтин отколкото от теца, ама тоя си е наш, как ще си го харчим. Тва кат ония зеленчуци зърнарите, да се харчи нащо а те да лапат, ама наше си е. И за кво ни е ЕС. Дай затваряй тая алчна пасмина и фщда става квото ще

Обяви изследванията на житото и продуктите от Украйна. Нито една медиа не осведоми Българинът, че ще яде САЛМОНЕЛА, ГМО, ХЕРБЕЦИДИ и химия от БОЕПРИПАСИ. НЕЩО НЕЯСНО?

И най-накрая, при гласуването на предложението, гласуваха само 4-ма, а пародийните окупиращи не си помръднаха задниците от окупираната трибуна, за да гласуват. Това мяза на шизофренично поведение. Положението е “ИСКАМ, АМА НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ”.

Аз съм оптимист - повечето уроди гласували за герб, пп и дб са ваксинирани и пълнят траповете, ефекта ще е видим още на следващите избори. На запад мрат още повече - имат увеличена смъртност някъде 20 процента, това прави хиляди жендъри всеки ден ритат камбаната. Ся някой ще каже, че съм лош - ми не не съм, те сами си го направиха искаха да ваксинират и близките ни.

Ти си зелник, начи във франция щот са прости смъртността е по-малка. Макар че са ваксинирани. Ама ти нали си зелник кво та боли. Нащо си е по убаво

Хубаво - затварят мините, АЕЦ и той. И ще внасяме ток на европейско цени

37 - "за", 40 - "против", 5 - "въздържал се", а другите дУпетати до 240 - къде ги? И 120 депутата са много за този парламент, достатъчно е само да има някой си, като Галя, ама от ПосолствоТО!

Точно за това трябва да са мн3, за да не командва галя от посолството. Но всъщност ние ги избрахме такива, да служат галя от посолството, но не и нас

Ебаси колко си прост и ебан в главата Петър74

Бий путлериските ислямокомунистически гадове, докато започнат да почервненяват от кръв.....ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Луои празните глави на всички козяшки тролове и гнусни "демократи", докато всички улични кучета и чакали разнасят празни глави на "демократи" за ушите и носа. За окончателно решение на "демократичния" въпрос у нас.

Долу Радев Ха х а ха Наздрай

МАФИЯ

какво да отлагаме ве другари комунисти, дават 150 хилки на калпак да си намери друга работа, или ще го назначат поне за 10 години да рекултивира мините, ами тия тогава ще са по на 70 години, за внуците ли пазят места Какво искат тия директно държавата да ги направи милионери ли на мен някой гарантира ли ми че ще имам сигурна работа (в една куриерска фирма работя) до 2038 и още 10 г. след това

Ще ти го обясня по най простия начин. Все едно държавата да затвори всички куриерски фирми.а и никой не гарантира че ще изплати 36 заплати, това е само предложение или обещание

И от къде държавата ще вземе по 150 хилки на калпак. Ами от хората, работещи в куриерски фирма, а и не само от тях

Ама това, къде го пише бре Другар? Това са приказки само и аз утре ще ти дам един мЕлЕон лева...

Комунисти сър..

РАЗБРАХ ЧЕ СЕ БИЯТ ЗА ПАРИ .... САМО ДЕТО ОТ СТАТИЯТА НЕ СЕ РАЗБИРА ЗА КОЛКО И КАКВИ ?:))

Мачкай Хардвардските Измамници, докато пуснат кафяво отзад

Бой по канадците

Ужас само 82 депутати общо гласували! Няма значение в сучая за какво а колко! Една трета на работа, а останалите запразнили вече петъчно!!!! Е как да не им …,,? Нови избори и тази измет в НС вън! ПП, ДБ , ДПС и ГЕРБ задружна мафия! Промянана ли? Нагли мошенници излъгаха хората за пореден път да крадат милиарди !