Окончателно оневиниха Поничките за смъртта на Тодор

И Врачанският окръжен съд обяви Десислав и Иван Дамянови, известни като Поничките, за невинни за смъртта на 18-годишния Тодор Йорданов. Решението е окончателно.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно оневиниха Поничките за смъртта на Тодор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Селския тарикат се напънал и от яд, че не е успял да набие "баничките", макар че е ползвал помощно средство - бокс, умрял... ...и после "баничките" му били виновни... ... тъй се пада на родата, щом измисля си нещата.

...народен сад и за поничките и за баничките и за садиите !!!..." в името на народа !!! "...и за политиците...защото на парво място тяхна е вината за тази кочина !!!

ИСКАМ ДА ВИ ВИДЯ КАТО СТЕФАНАКИ СТАМБ НА РАКОВСКА-БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ЗА ВАЗ ИЗРОД

Помните ли какво се случи на нашенеца в Германия за един шут и счупена ръка?Влезна в затвора.А тези двамата били невинни.Жалка държава.Адвокатката тея двамата да я изнасилят,пред очите на съдиите.Нещастници корумпирани. Е не се чудете защо и талибаните не искат да стоят в България.

Ей, много Понички в тая държава....

Ама че смях, какви жални коментари за нереализиралата се батка. Ако вашите деца скачат с боксове да бият хора по улиците, които преди това са се опитали да прегазят и те ще си намерят каквото търсят. Много неадекватни действия от страна на прокуратурата. Въобще не трябваше да се внася обвинение. Сега пак държавата (ние) ще плащаме обезщетения.

Това с бокса го лансирахте приятелите на Поничките. Слагайте си плюсчета колкото си искате, не ми пречите.

Съдията, господ забавя, но не забравя.

Просто кажи Български съд и всякакви коментари са излишни! Пожелавам на тези съдии с техните деца да се случи същото! Не, не мога да бъда като тях не искам с децата им да се случи същото - какво са виновни те...Просто да закрием България или поне на първо време Съдебната система. Пълна смяна до един те са се навързали като свински черва и са заразени и мафиотизирани...

Госпожо адвокатка на братята Светла Генова, ако имате деца и това се случи с тях, бъдете на същото мнение. Същото важи и за независимите мед. експерти и съдии. В живота има Възмездие, не ви ли е страх? Горките близки на Тодор, съболезнования!

Всички са виновни, само медиите са невинни ;-) През цялото време търчха и хвърляха бензин в огъня ...

Истината по мои спомени беше, че този беше слезнал нещо да ги бие и да им се отваря. Е, така е - играеш, играеш и накрая се наиграваш. Жалко за нелепата ситуация, но лош късмет.

Ако медиите не бяха подели клеветническата кампания срещу двамата братя, може б повече хора щяха да забележат какво казаха свидетелите на случилото се още в началото, което после се потвърди от медицинската експертиза. После свидетелите замълчаха - медиите им затвориха устата.

80% понички

За първи път виждам невинни, които си крият лицата пред камерите.

Ами много добре ги разбирам! Т.нар. "независими медии" изляха тонове мастило срещу тях и те вече не очакват нищо добро от тях...

Съд ли? Няма съд в булгаристан, освен за престъпниците разбира се.

Най-после съда да постанови една справедлива присъда. Братята бяха невинни през цялото време.

Вашата ма-а корумпирана аз. Къв съд кви пет лева бе нещастия?! Най-големите ви пресръпници са неоткриваеми. От вас обявен и обвинен за кражбата на века Цветан Василев немой ми го докарате от една Сърбия Та да си понесе наказанието. Не ми се мисли ако се беше покрил като Галевите. Ама се тая! От Сърбия бе нещастия. За 4 милиарда не мой го докарате от 500 км. Не ви вярвам. Смотани сте ми, бавни корумпирани, нечестни. Не ви вярвам нещастия долни. Колко съдби пратихте на бунището с малоумните си решения. Та по случея., да допуснем, че момчето има здравословен проблем. Та тия говеда бе са прочу да се орояви този проблем? Марш мама ви долна

Истината си беше ясно още от началото за непредубедените и сега съда я потвърди след 2 години протакане. не знам защо някои все още си мислят, че са виновни за смъртта на Тодор. В началото медийните фалшиви новини успешно лъжеха някои от хората, че братята са виновни, но доста бързо нещата се изясниха.

Трябва да си живял на луната през последните 20 години за да повярваш в безпристрастния български съд и чистотата на съдебно-медицинските експертизи.

в конкретният случай не си прав. там имаше и свидетел с богат опит по спасяване, а за това как е започнал боя не се говори само, защото човекът е починал.

Прави са съдиите! Братята са невинни по всички обвинения. Откъде накъде някаква си кола ще се удря в тях! Като са ѝ слаби частите, да не се блъска! А малкият келеш не е докосван изобщо. Т.н. "повърхностни наранявания" са от невнимателните му действия при излизане от колата и загуба на равновесие, при посягане към двамата хрисими и нищо не разбиращи в неразборията братчета! И да подчертая още веднъж - очарован съм от нашето правосъдие! Ама, било скъпо! Ами така е! Хубавитенеща не са евтини! То и извън съда е така! Имаш ли пари - караш хубаа кола и имаш красавица-жена! Ако ли не - втора употреба и кола, и жена!

Има огромна разлика между сбиването, което е започнал Тодор и причиняване на смърт, но за 80-те процента май разлика няма.

Драскайте тука каквото щете за съда ,но целият град знае истината ,има десетки свидетели ,видео ,как малкият гамен напада братята с бокс ,назобен със стимуланти ,как малката кифла му помага а братята дори и по сериозен шамар не му удрят ,цялото дело на всички инстанции беше с цел да се измъкнат едни пари от братята от роднините на малкият престъпник.

Е, как пък, все във Враца извършителите с връзки и пари са все невинни, а пострадалите, без споменатите привилегии - все виновни! Не че в останалата част на страната е нещо по-различно! Но във Враца нещата са свързани със смърт и тежки провинения, а при раздаването на правосъдие от тамошната Темида, тя гледа и с двете очи какви присъди раздава, та да не сгази лука и да стане и тя потърпевша!

Как е възможно?В каква държава живеем. Срам и позор за Българското Правосъдие!

Сега тези понички ще вършат мръсната работа на политиците и групировките докато ги обявят след някое време за издирване и ги самоубият след като свършат определен брой поръчки. В България става страшно, по страшно от война

Като казвате циганин , моля погледнете в огледалото. От вас по големи цигани няма, издънката на Европа ! Крадете, лъжете, продавате жените си в борделите, всеки ден размахвате ножа по улицата, разстрелите са нещо обикновено, а за дрогата да не говорим ! B съштност кой са циганите ?

Тепърва ще стане още по-грозно. Сега като осъдят държавата в Страсбург за нанесени психологически, морални и не знам още какви вреди. Ще им се изплати една огромна сума, щедро спонсорирана от данъкоплатците (нас). Убиваш човек, получаваш обезщетение и си на свобода - справедливост по български.

И с право ще осъдят държавата в Страсбург ,години наред ги разкарват по съдилища и затвори при положение ,че на третият ден се разбра ,че нямат никаква вина ,имаше сумати свидетели ,видеозаснемане на случката ,категорична експертиза че малкият боклук е гътнал от болест.

Престъпници,нямаш ли пари да си платиш си виновен.

Заслужаваш да ти издирят адреса и да те съдят до дупка за клевета, обида на съда!

И слава богу! Малкото келеме, което изскочи от колата с бокс да се покаже пред приятелката си какъв е мъж, но си отнесе шамарите, можеше да налети на майка с дете или на някой старец.

тц, тц, тц... намали малко хамериканските филми.

Поредното доказателство, че т.нар. "държава" защитава престъпниците! То иначе не би могло и да бъде, след като тези по върховете на управлението са такива...

Ако бе мирно сидяло не би чудо видяло.

значи казуса е следният: Нападат ви, и вие се защитавате. После ви съдят щото сте се защитили. Абстрахирайте се от конкретният Тодор и братята. На мястото на Тошко може да е всеки циганин. Вместо братята може да е дъщеря ви. Циганина я напада с цел грабеж или изнасилване, или побой, или и трите, па дъщеря ви земе та го напръска със лют спрей и мангала се спомине заради сърдечна недостатъчност. После има да ви разкарват по съдилища девет годин. Извода е че е по- добре да я изнасили и ограби. Ем манго ще е жив, ем вие ще си имате наследник кат зебра, ем ще си спестите челният сблъсък с българското правосъдие

чета че ако си болен не трябва да се защитаваш а да се оставиш да те обиждат и бият понеже си слаб и безпомощен. А силните могат да се гаврят с болни колкото си искат защото ще останат ненаказани и всеки съд ще ги оправдае. това колко извратен мозък трябва да имаш за да го мислиш.А в сащ само защото ми ритат и чупят колата мога да ги застрелям и закона е на моя страна, вместо бокс момчето да бе извадило пистолет по-щеше да има файда.

Айде сега да преправиш мнението си, като вместо защитаваш напишеш НАПАДАШ, защото именно Тодор е нападнал с бокс братята. Може и да не са стока, ама закона е за всички и над всичко. Колкото и да им се иска на роднините да спечелят някой лев кръвнина! Господ гледа, хора! И въздава!!!

На видеото ясно се виждаше как единия брат държеше ръцете на момчето, а другия го млатеше като боксова круша. Ударил го е с подъл удар в сърдечната област и де факто го е убил. А момчето се е опитало да ги спре да не му трошат колата, фар счупен, броня изкривена от ритниците им, ядосани, че хлапак си позволява да им прави забележка. Един и същ посерко си дето им адвокатстваш тук във форума, ако те сбарам ще ти приложа същия техен удар и ще ме оправдаят че си пукнал от инфаркт, да е'ба и говното дет си се пръкнало.

В град Гоце Делчев един такъв Иван Пиринлиев на 28 години уби Иван Шищарков на 68 години при подобен инцидент

2 години и 4 дни разкарват двама невинни по съдилища и затвори!!! Това само в България може да се случи. Не пожелавам на никой да бъде разкарван невинен по следователи, съдии и прокурори, както стана с двамата братя в този случай.

Плаааача :)))

При конфликт има смърт, на една от страните.

Смъртта е следствие от заболяването на Тодор, а не от физическият контакт на Тодор с двамата братя. Какво още не е ясно?!

Още от началото си беше съвсем ясно, че братята не са виновни за смъртта на Тодор, въпреки че и те не са стока, но не знам защо толкова много протакаха това дело. Аз на тяхно място сега ще търся обезщетения и то от много места.

Ти си гнусният адвокат, или авер от бандата?

Държава няма. Всеки се спасява поеденично...

Мене едно такова боксьорче ми нацепи тиквата направо! Окото ми още не може да се оправи!

Братята Десислав и Иван Дамянови- поничките, които пребиха до смърт 18-годишния Тодор Йорданов, бяха оправдани -според съда той си е умрял случайно

Братята Десислав и Иван Дамянови- поничките, които бяха нападнати с бокс от трениращият бойни изкуства от 18-годишен Тодор Йорданов, бяха оправдани. Медицинската експертиза доказа от какво е умрял и на съда не му оставаше друго освен да оправдае братята, въптеки медийния натиск те да бъдат осъдени за нещо, което не са направили.

И при седморното убийство в Нови Искър всички експертизи бяха перфе :)

мафиотска държава , мафиотски съд, иначе идва и поколение от обикновени хора с такова мислене, всичко е деградирало, добре че гледаме отдалече тези неща, преди съжалявах останалите, сега си мисля че правилно си заслужават съдбата, оставете я тази държава на мафиотите бе, оставете понички, съд и всички дето ги крепят там бе, те сами си режат клона, не им пречете.

На тази територия дивотията, простотията и агресията са официално признати, даже се поощряват. Със сигурност ще чуем пак за Поничките, дано не е случай с фатален край. Особено в провинцията полицаи, прокурори, съдии, адвокати са от една банда, ядат и пият заедно и заедно творят кривосъдие. Под равнодушния, примирен поглед на дебилите наоколо.

Много сте евтини. Убитият, 40 кила болен младеж скочил с бокс на ръката и нож в задния джоб на двама 130 килограмови бандити. Хахахах. Нищо чудно как Борисов все печели изборите. Уникален матриал сте.

Не 40, а 68 и то преди да спре тренировките. Мога да те изправя срещу боксьорче, лека категория до 65. Дори бокс няма да му даваме. Ще видиш как ще те подреди.

Къса памет имате, хора... И много злоба сте насъбрали! Забравихте ли, че има клип на случая? Забравихте ли, че единствения, който нанасяше удари на този клип беше именно Тодор? Забравихте ли, че по време на побоя над двамата, той прави крачка назад, без да е докоснат от никого и пада? Господ си го прибра, защото беше гамен и маниак на тема бойни спортове, защото прекаляваше с препаратите за поддържане на мускулесто тяло и тренировките. Братята са жертва, а това, че Тодор почина е по Божията воля! Стига сте плюли! Стига сте злобели! Има Господ и той ще въздаде всекиму!!!

Какви удари сънуваш, доста добре манипулираш.

Право казва човека. Не се прави на интересен, ами изгледай видеото. Там си личи кой е мутрата.

Извинявам се за неточната формулировка, но това не променя тезата ми. Тодор Йорданов не е единствен а ПЪРВИЯТ, който нанася удари. Братята се защитават и му отвръщат, но ударите им по никакъв начин не могат да доведат до летален изход. Никого не манипулирам. Тодор Йорданов доказано е починал в следствие на сърдечна болест. link

а мутрата няма ли да ги награди ?

Доктор Хорнорис Кауза. Поне.

Случвало се е при пътни ситуации да си разменям думи и жестове с тъпанари , бил съм и на крачка да се сбия с някой. Но жената винаги ме е спирала и критикувала. Спри се, ако набиеш ще те влачи по съдилища , пишман ще станеш и пари ще плащаш. Ако той те набие пак зле, ще те боли, и да го осъдиш няма какво да му вземеш и така нататък. Просто не му обръщай внимание, какво като ти свирка и ръкомаха, карай си и не му обръщай внимание.

Сега да очакваме ли Поничките да осъдят роднините на Тодор за 200-300 хил, понеже са невинни душици и жертви?

Що народ избиха шофьорите по пешеходните пътеки! Не всеки има щастието да е като поничките!

За миналата година няма статистика, но за по-миналата, следствие отнемане предимство на пешеходец, са убити над 40 човека и ранени над 1000.

Защо решението на окръжен съд да е окончателно? Нали има и върховен? Освен това са оневинени за убийство, но нали са подведени под отговорност за хулиганска проява? За нея осъдени ли са?

Какво очаквате в страната на мутрата от Банкя? Чакайте ,,дядо Иван" да ви спаси.Е ....поне 500г. колко са ,ей сега ще минат.

Така се действа тук.

По информацията по медиите и аз не вярвах да са виновни за умишлено убийство. Най-малкото са го оставили жив и са си тръгнали. Не са имали умисъла да го убиват и обвинението бе неправилно. Ако имаха умисъл, щяха да го довършат. Сигурно боят се е отразил, но момчето може да е починало и от прекомерно вълнение при със слабото си сърце. Някой твърдяха, че е тренирал боен спорт и е извадил бокс. Това е неяснота за мен, но е възможно да са били един дол дренки. Обстоятелствата обаче са протекли не както са предвиждали и той и тези.

Всеки, който скача на бой, трябва да знае, че може да му се случи това. Значи той ги напада с бокс, а те да си стоят и да го гледат. Може и да са превишили малко самоотбраната, но при такива ситуации никой не си" МЕРИ" тежестта на ръцете. Още повече е пълна лудост да знаеш, че имаш сърдечно заболяване и да тръгнеш с боксове да се биеш с хората. Та и най-малкото вълнение може да причини смърт. Ама това са филмите - вижте ме големеца как се бия. Сега тези да осъдят всички вестници, дето ги писаха убийци.

Още повече сам срещу повече от един! Но съвременното кино ... КОЛИТЕ ЛЕТЯТ И В КОСМОСА,ПЛУВАТ ПОД ВОДАТА... "Добрият" избива сам цялата армия на "лошите"... А той/"добрият"/ с нищо не е по-велик от мен!!! А и момичето в колата ще бъде впечатлено ,и завинаги "мое"! Не оправдавам "поничките"! :-((( Жалко за момчето ,но и ние имаме вина!

как се живее с божия гняв върху теб? бог бави но не забравя!

Защо тогава Бог наказа Тодор?

когато имаш проблем със сърцето е хубаво да строиш настрана от подобни вълнения .. момчето е починало заради прекомерно вълнение .. това се случва .. да не говорим че той е слязал от колата и първи е започнал боя или (спора ) когато идва майка му той е бил на крака .. говорил е с нея .. и извенъж се свлича (това си спомням) и да са си разменили удари очеивидно не е имал вътрешни наранявания или сериозни наранявания които да доведат до фатален край .. просто сърцето му не е издържало ... жалко за момчето .. но и двама души които очевидно не са стока но и нямат вина .. не трябва да лежат в затвора за нещо което не са направили..